ΨΟΦΑΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ;;; ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ – “ΠΑΡΕΛΥΣΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ”

    Κοινοποίηση:
    FILE PHOTO: Turkey's President Tayyip Erdogan holds a news conference during the NATO summit at the Alliance's headquarters in Brussels, Belgium June 14, 2021. REUTERS/Yves Herman/Pool/File Photo/File Photo

    Ο Tούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δεν θα εμφανιστεί να μιλήσει την Κυριακή (3/7), στις 2 το μεσημέρι, σε μεγάλη προγραμματισμένη συγκέντρωση στην Προύσα.

    Αυτό προκάλεσε ανησυχία καθώς δεν υπήρξε ανακοίνωση από την τουρκική προεδρία, παρά μόνο ένας τοπικός βουλευτής, ο Ρεφίκ Οζέν, του κόμματός του έκανε λόγο για κοινό κρυολόγημα, λέγοντας πως «η υγεία του Προέδρου μας είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο».

    Στα social media ωστόσο φουντώνουν ανεπιβεβαίωτες φήμες για πάρεση στο αριστερό μέρος του προσώπου του, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στην Τουρκία, Αριάνα Φερεντίνου.

    Δείτε το βίντεο

    Η πόλη είχε ετοιμαστεί και σημαιοστολιστεί, τα πάρκινγκ είχαν αδειάσει όπως και οι δρόμοι είχαν πρασινίσει από χθες μόνο και μόνο επειδή θα ερχόταν ο Ερντογάν. Μάλιστα το τεράστιο κονβόι από τα αυτοκίνητα συνοδείας του είχε ήδη μεταφερθεί με ειδικά φορτηγά στην Προύσα.

    Η ανακοίνωση για την αναβολή της συγκέντρωσης έγινε από τον επί κεφαλής του γραφείου του κυβερνώντος κόμματος στην Προύσα, Νταβούτ Γκιουρκάν στα ΚΜΔ. Η σχετική ανάρτηση ανέφερε,

    «Η Συνάντηση της Προύσας, η οποία θα πραγματοποιείτο με την παρουσία του Προέδρου μας, Recep Tayyip Erdoğan, και οι τελετές έναρξης λειτουργίας των Ιδιωτικών και Δημόσιων Ιδρυμάτων μας, αναβλήθηκε για μεταγενέστερη ημερομηνία με την έγκριση του Προέδρου μας».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Είμαστε συγγενείς, πολιτικά κι επαγγελματικά.

    2. Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΙΑ ΜΑΥΡΑ.ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ.

    3. Να μην χαιρεται κανεις, η πολιτικη της Τουρκιας δεν αλλσζει οποιος κι’ αν ειναι στην εξουσια!!!!!!!! Αλλα το θεμα δεν ειναι αυτο, το θεμα ειναι ποιον εχουμε εμεις να κυβερναει την Ελλαδα, διοτι τα τελευταια χρονια αυτους που εχουμε ειναι για τα πανηγυρια, γι’ αυτο οταν θα ελθουν οι εκλογες τα γιδοπροβατα που πανε με κλειστα τα ματια και ψηφιζουν ολο τους ιδιους αχρηστους, ας ξυπνησουν να ψηφισουν πατριωτες και οχι Ανθελληνες λαθρολαγνους!!!!!!!!!!

    4. Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ERDOGAN ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

    5. Ο μεγαλύτερος φιλέλληνας όλων είναι ο Ερντογάν. Όποιος καταλαβαίνει από διεθνής σχέσεις θα πρέπει να εύχεται για την καλή του υγεία!

    6. Ο δικός μας δικτάτορας-μητσοτακης , να δούμε πότε θα ψοφήσει.

    7. δεν υπάρχει μεγαλύτερος εχθρός της τουρκίας από τον ερντογκάν αυτή τη στιγμή. Τους πηγαίνει καρφί για διάλυση.

    8. Ο Ερντογαν έχει ένα δίκιο.
      Οι Ελληνικός λαός πρέπει να δώσει μαθημα στον Μητσοτάκη.

    9. Υπάρχει και Θεός!
      Ύπήρχε προφητεία και διορία:
      “Στην Προύσα τούρκικο πόδι δεν θα ξαναπατήσει._” – εσυ, δεν το άκουσες;
      Δεν μπορείτε να κάνετε εσεις συνεχεια ο,τι γουστάρετε γελοιοποιώντας, χλευάζοντας και προσβάλοντας Τα Θεία.
      Η Ύβρις στον Θεό πληρώνεται ακριβά, το ίδιο και ο τσαμπουκάς, οι απειλές, οι εκβιασμοί, το νταβατζιλίκι, οι δολοφονιες, οι βιασμοί, οι σφαγές, οι καταπατήσεις, οι προδοσίες, οι ψευδομαρτυρίες, η ψευδορκία, οι κλοπές, οι αισχρες πράξεις.
      .
      Δεν επιτρέπεται σε κανέναν να χρησιμοποιεί όπως και όποτε θέλει Την Βούληση Τού Θεού και στο Ονομά Του να δικαιολογεί τις ανεπίτρεπες χυδαιες, ανισόρροπες και ανώμαλες πράξεις του.
      Και Ο Θεός δεν ευθύνεται για τις πράξεις εκεινων που έχουν το δικαίωμα τής ελεύθερης επιλογής• αυτό, δεν το γραφει το κορανιό σας?

      Ήρθε η Πλήρωση Τού Χρόνου για όλους!
      400 χρόνια σκλαβιάς θα τα πληρώσετε μέ τόκους επιτόκια και προστήματα υπερλεπτολογίας όλοι οι τουρκαλάδες, οι αλβανοί και οι βούλγαροι._
      .


      Σάς άφησε μέχρι τέλους για να δει μέχρι που εισασταν ικανοι να φτασετε.
      Τώρα θα δειτε ολοι σας διεφθαρμένα τομάρια, ΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΟΒΗ6ΗΚΕ!

    10. Μάλλον αργά το κατάλαβε γιοκ Μητσοτάκης.

    11. ο Μητσοτάκης του προκαλει τα εγκεφαλικά. Τον έχει κάνει τον Ερντογάν και παραμιλάει για αυτο και ζητησε απο τους Ελληνες ψηφοφόρους να μην ψηφισουν τον Μητσοτάκη. Θα κάνουν το χατήρι στον Ερντογάν οι Έλληνες πατριώτες;

      1. μόνο που σκέφτεται τον Μητσοτάκη να κοιμάται με τον Φρέντυ στο υπόγειο του Μαξίμου αηδιάζει…..

      2. ΟΧΙ ΡΕ ….ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ…ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ….ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ….!!!! ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….!!!!

    12. Άμα τα βάζεις με το Μητσοτακέικο αυτά παθαίνεις! Ας πρόσεχε ο κουραδόμαγκας! Να περάσει ο επόμενος!

    13. O πόλεμος με την Τουρκία θα γίνει μετά τον θάνατο του κουμπάρου, όπως λένε οι προφητείες.

    14. η Ελλάδα έχει αποδείξει όμως ότι μπορεί να εγκαταλείπει και εδάφη που έχει κερδίσει με πόλεμο άρα αν επιξρατήσει χάος στην Τουρκία σίγουρα κάτι θα χάσει η Ελλάδα αφού σε καμμία περίπτωση δεν θα κάνει επίθρση, αντιθετα θα επιτεθούν οι άλλοι και κάτι θα πάρουν και θα ευχαριστήσουμε τους Αμερικανούς ότι δώσαμε μόνο αυτά…

    15. Ας μην χαιρομαστε ο Ερντογαν ειναι σκυλος που γαυγιζει αλλα δεν δαγκωνει ο αλλος που θα ερθει μετα απο αυτον θα ειναι χειροτερος και θα δαγκωσει

    Comments are closed.