ΩΡΑ 01:02: ΝΑ ΤΑ ΜΑΣ!!!!! ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΔΥΟ F-35 ΤΩΝ ΗΠΑ – ΧΤΥΠΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΡΩΣΟΥΣ;;; ΕΙΧΑΝ ΧΑΘΕΙ ΓΙΑ ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΝΤΑΡ…

    Κοινοποίηση:
    ΓΦΦΦ

    Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Παντελής Βαλασόπουλος πριν από λίγο στο OPEN, δυο Μαχητικά αεροσκάφη F-35 της Πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ (USAF) που περιπολούσαν στη Βαλτική, έκαναν αναγκαστική προσγείωση στη Γερμανία.

    Για κάποιο χρονικό διάστημα μάλιστα είχαν χαθεί και από τα ραντάρ, προκαλώντας πανικό και συναγερμό στο επιτελείο του ΝΑΤΟ.

    Εδώ προκύπτει τεράστιο θέμα. Τα προβλήματα που είχαν παρουσιάσει τα συγκεκριμένα αεροσκάφη, ειδικά στο software, υποτίθεται ότι είχαν αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά. Το να παρουσιάζουν όμως ταυτόχρονα και τα δύο αεροσκάφη πρόβλημα με αποτέλεσμα να κάνουν αναγκαστική προσγείωση, είναι κάτι εξαιρετικά σπάνιο και ανησυχητικό. Ακόμα δεν έχει υπάρξει επίσημη εξήγηση για το συμβάν από την νατοϊκή διοίκηση.
    Είναι αυτονόητο ότι εάν η εξήγηση για την υποτιθέμενη τεχνική βλάβη δεν δοθεί σύντομά, τότε θα αρχίσουν οι θεωρίες συνωμοσίας περί ρωσικής ενέργειας και «ασκήσεων»  ηλεκτρονικού πολέμου.

    Δείτε το βίντεο που είχε ανεβάσει βρετανικό μέσο αναφορικά με την έναρξη περιπολιών των συγκεκριμένων αεροσκαφών στη Βαλτική

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Γιά τά δύο F 35 πρόκειται γιά δυο Stealth jets πού έκανα περιπολία στόν εναέριο χώρο τής Πολωνίας.Προσγειώθηκαν αναγκαστικά στό αεροδρόμιο τού Βερολίνου λόγω τεχνικών προβλημάτων.Η αμερικανική κυβέρνηση έστειλε τά δύο F 35,τά οποία είναι αόρατα από τό ραντάρ,πρός ενδυνάμωση τού ΝΑΤΟ λόγω τής επίθεσης τής Ρωσίας στήν Ουκρανία.
      Γιάννης Λάκων

    2. ΕΙΝΑΙ,ΓΝΩΣΤΟ “ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ” ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!! ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ 3-4,F35! ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!! ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ,ΟΠΩΣ ΣΕ ΣΥΡΙΑ,Α.ΜΕΣΟΓΕΙΟ,ΙΝΔΟΚΙΝΑ!!!

    3. Δεν είναι υποχρεωτικό να υπέστησαν ζημιά και τα δύο..
      Και το ένα να είχε προβλημα και να ζήτησε αναγκαστική
      είναι υποχρεωμένη να προσγειωθει η δυάδα (σαν σχηματισμός)
      Δύο ξεκίνησαν και δύο κάνουν τα ίδια…….
      (εκτος της περίπτωσης το ένα να καταρριφθει η να πέσει)

    4. Εργοστάσιο κατασκευής γερμανικών τανκς Λέοπαρντ στην Ελλάδα.
      Εξαιρετικά προχωρημένες διαβουλεύσεις ανάμεσα στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας και στη γερμανική εταιρεία Krauss Maffei Wegman (KMW) βρίσκονται σε εξέλιξη για μια επένδυση που θα οδηγήσει τις συνθήκες για τη μεταφορά της γραμμής παραγωγής των Λέοπαρντ στην Ελλάδα αλλά και την αναβάθμιση περίπου 700 αρμάτων μάχης του Στρατού Ξηράς (Σ.Ξ.) που ανήκουν σε διάφορες εκδοχές αυτού του τύπου (Leo 2A4, Leo 1A5). Η μεταφορά της γραμμής παραγωγής (στον Βόλο ή στη Θεσσαλονίκη αυτό δεν είναι ακόμα απολύτως σαφές) των Λέοπαρντ στην Ελλάδα αποτελεί μια πρωτοβουλία της Αθήνας, η οποία επιχειρεί να μετατρέψει τη χώρα σε κόμβο επισκευής, συντήρησης και αναβάθμισης των γερμανικών αρμάτων μάχης

    5. Οποιος νομιζει ΣΜΑτζη οτι οι ρωσοι μειονεκτουν στον ηλεκτρονικο πολεμο αυταπαταται! Παει ανεπιστρεπτι το 1991 ειμαστε πια στο 2022 ! Διαφορετικα οι Αμερικλανοι θα το χανε διευθετησει το θεμα!

      1. Αν είναι έτσι ας τολμήσουν οι Ρώσοι μεθυστακες να επιτεθούν στους Αμερικανούς και απλά θα γίνουν σκόνη! Οι Ρωσομπλιετ επιτίθενται μόνο σε σχεδόν ξυπόλητους φιλο τορκοζιχαντιστες Γεωργιανούς κτλ. Φαντάσου δηλαδή αν ζορίζονται τόσο πολύ με τους Ουκρανους τι έχουν να πάθουν με ΗΠΑ, Γαλλία, Αγγλία. Θα τους διαλύσουν όπως γονάτισαν και την άθλια Σοβιετική Ενωση. Είναι τόσο φανερά και απλά τα πράγματα.

    6. Ψεκασμένε μπούρδα τα ψυγεία έχουν αφήσει οι Ρώσοι να τα φτιάχνουν κάτι τενεκέδες στην χώρα σου.

    7. Θα φαγανε πολλα κουφετακια απ το Βλαδιμηρο και βαρυστομαχιασανε! Υπαρχει κι ο ηλεκτρονικος πολεμος τοπκλανιες των ΗΠΑ!
      Αποδεικνυεται οτι ο Βλαδιμηρος δεν επιθυμει θυματα διαφορετικα θα τους εριχνε στο δοξα πατρι!

    8. Μιλάτε και σεις οι ξερολες. Πράγματι έχει πρόβλημα το λογισμικό στο ραντάρ. Είμαι απόστρατος στην ΣΜΑ εάν δεν ξέρετε τι είναι αυτό ψάξτε το.

      1. Κάποιοι αποστρατοι σαν εσενα εχουν σωσοι την χωρα απο τους κλεφτες και τα λαμογια , απολαυσε το εφ’απαξ που πηρες και την συνταξη σου και βγαλε τον σκασμο καραγκιοζη , σαν εσενα οποιοσδηποτε δεν εχει λογο να μιλαει , για καμια παρελαση ειστε και καμια αλλαξοκωλια με κανενα πολιτικο σκουπιδι , αντε μπετοβλακα.

      2. @Νέμεσις Είσαι απόστρατος σαν όλους αυτούς τους άκαπνους ξερόλες, που βγαίνουν καθημερινά στα κανάλια και μιλούν εναντίον του Πούτιν??Αυτοί ,που στις δεξιώσεις πήγαιναν με ένα σωρό δήθεν παράσημα, από τα σχολεία Πολέμου που πηγαν στην Αμερική,με πληρωμένα όλα τα έξοδα και όταν ήρθε η ώρα των Ιμίων λούφαξαν???Μόνο ο Αντιπλοίαρχος Ιωάννης Σαλιάρης, Κυβερνήτης της Φρεγάτας Λήμνος, αξίζει να αναφέρεται ως Αξιωματικός του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΎ!!!Οι υπόλοιποι,απολαύστε αυτά που σας έδωσε το Ελληνικό κράτος από τους φόρους των Ελλήνων και τα εξτραδάκια που αποδεδειγμένα πήραν κάποιοι από τους εξοπλισμούς σαβούρα που αγόρασε η χώρα!!!

    9. Αορατα μονον γι’ αυτους που δεν βλεπουν!
      Πολυ ορατα για τους αντιπαλους τους..😎😎

      1. Τι να δουν οι Ρώσοι μεθυστακες αφού απο ηλεκτρονικα είναι 50 χρόνια πίσω! Δεν είναι τυχαίο που η Ρωσία δεν βγάζει ούτε ψυγεία!

        1. τι έγινε?φοβηθήκαμε??σαν τα μαυροπούλια θα τα ρίξει ο ΡΩΣΣΟΣ τα σαραβαλάκια των ουισάδων.να τελειώνουμε με αυτό το σατανικό κράτος ,που μόνο να σκοτώνει ξέρει.δέν είναι ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ θα τον
          περιποιηθούν καλά τον τζο.γιαυτό έκλασε μέντες και τραβάει όλο το νάτο μαζί.δεν χρειάζεται ψυγεία ο ρώσσος
          παράγει φυσικό αέριο πετρέλαιο οπλα και διαστημικά σογιούζ, 25000 χιλιαρικάκια του σταζουν οι αμερικλανόι
          για κάθε ταξιδι στο διαστημα,γιατί οι ίδιοι είναι ανίκανοι να ανεβούν.ετσι κάνουν οι δειλοι όπως κάνανε και στην
          σερβία και στην συρία.μονο που τ’ωρα μποουυμμμ poshidon τορπιλη και τέλος το αμερικα..

          1. Ορίστε σε ποίες χώρες έχουν εισβάλει οι Ρώσοι μεθυστακες! Πολωνία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Λετονία, Λιθουανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γεωργία, Αφγανιστάν, Κροατία, Τσεχία, Σλοβενία, Σλοβακία και ίσως να ξεχνάω και μερικές. Αλλά ξέχασα οι βόμβες που ρίχνουν οι Ρωσοφασιστες είναι καλές και ορθόδοξες δεν σκοτώνουν! Μόνο οι βόμβες των Αμερικάνων σκοτώνουν. Πήγαινε στην Πολωνία η στην Λετονία να τους πεις για Ρώσους και θα σε πάρουν στο κυνήγι κακομοίρη μου.

        2. Ήταν ήδη ορατά χρόνια πριν. Οι Σέρβοι δεν κατέρριψαν 2; Σκέψου με τα σημερινά όπλα τι έχει να γίνει

    10. Δωσε πισω τα χρηματα του Ελληνικου Λαου λαμογιο.

    11. Χαζός θα είναι ο Πούτιν να τα έριξε μέσα στη Βαλτική ; Τι δουλεια έχει εκεί ρωσικό αεροσκάφος; Αν το έκανε πραγματικά έχει ξεφύγει. Δεν φτάνει που εισέβαλε σε ξένη χώρα και την ισοπέδωσε , τάχα βοηθώντας.

    12. Τίποτα από αυτά δεν συνέβη. Απλά είναι σαπάκια. Λογικό είναι.

      1. Σίγουρα πολύ καλύτερα απο τα Ρώσικα σαπάκια LADA σαράβαλα που ΔΕΝ αγοράζει κανείς! Ακόμη και χώρες ΕΚΤΌΣ NATO ΔΕΝ αγοράζουν Ρώσικα μαχητικά και προτιμούν τα Αμερικάνικα! Χαχαχα

        1. Τότε ας κάνει επίθεση η Αμερική αν έχει τα κότσια διότι με τα λόγια είναι ωραία με την πράξη θα τους εξηγήσει το όνειρο ο Πούτιν

    Comments are closed.