ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΕΛΟΣ! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ 4ο ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΤΡΑΠΑΤΣΟ – ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

    Κοινοποίηση:
    tsipras-mitsotakis-dimoskopiseis

     

    Αλλο ένα ηχηρό «χαστούκι» έδωσαν οι πολίτες με την ψήφο τους και στον δεύτερο γύρο των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών, βάφοντας με γαλάζιο τον εκλογικό χάρτη της χώρας και αναγκάζοντας τους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ να υποστούν βαριές ήττες,ολοκληρώνοντας με τον τρόπο αυτό το τριπλό εκλογικό στραπάτσο που ξεκίνησε την Κυριακή 26 Μαίου με το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

    Η Κουμουνδούρου έχασε την μάχη των 13 περιφερειών, υποχώρησε σημαντικά και στους μεγάλους δήμους της χώρας ενώ “έκαψε” και αρκετούς υποψηφίους του ΚΙΝΑΛ που έσπευσε να υποστηρίξει.

    Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε τις περιφέρειες Αττικής, Ιονίων Νήσων και Δυτικής Μακεδονίας που πέρασαν πλέον σε “γαλάζιους” υποψηφίους και αρκετούς δήμους όπως Ζωγράφου, Αγ. Παρασκευής, Ν. Ιωνίας, Κορυδαλλού κ.α.

    Την ίδια ώρα η ΝΔ καταγράφει μια ιστορικά συντριπτική επικράτηση εκλέγοντας τους υποψηφίους της σε 11 -ή και 12, αν υπολογιστεί και ο προσκείμενος στην Κεντροδεξιά που εκλέγεται στο Βόρειο Αιγαίο- από τις 13 Περιφέρειες, αυξάνοντας σε πρωτοφανή επίπεδα την επιρροή της.

    Είναι χαρακτηριστικό ότι το σύνολο της ηπειρωτικής χώρας, το Ιόνιο και το μισό Αιγαίο “βάφτηκε” γαλάζιο ενώ για πρώτη φορά πέρασε σε υποψήφιο της ΝΔ η Δυτική Ελλάδα.

    Η Νέα Δημοκρατία απέσπασε από τον ΣΥΡΙΖΑ την Αττική, με την άνετη επικράτηση του Γιώργου Πατούλη έναντι της Ρένας Δούρου, τα Ιόνια Νησιά, όπου η Ρόδη Κράτσα θριάμβευσε απέναντι στον Θεόδωρο Γαλιατσάτο.

    Επίσης, κέρδισε ξανά τη Στερεά Ελλάδα με τον Φάνη Σπανό, ενώ επικράτησε και στη Δυτική Ελλάδα με τον Νεκτάριο Φαρμάκη που εκθρόνισε τον κοινό υποψήφιο ΚΙΝΑΛ-ΣΥΡΙΖΑ, Απόστολο Κατσιφάρα, γεγονός που δεν αποκλείεται να σχετίζεται με την τελευταία κρίση στην Χαριλάου Τρικούπη.

    Ολο το παρασκήνιο στο σημερινό ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    1.indd

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Κώστα Μπακογιαννη Κοσιωνη λέμε για μια νέα Αθηνα.Ετσι Κ αλλιώς δήμαρχος θα είναι η Σία.

    2. ηρω….
      δεν κατατασσω τον εαυτο μου στους ραγιαδες ….Γιαυτο γυριζω την πλατη σε ολους τους νεονενεκους της συχγρονης πολιτικης σκηνης

    3. Ποιος είπε ρε ότι είμαστε ένας περήφανος λαος;ραγιάδες είμαστε που δεν τολμούμε να σπαλλαγουμε σπο καθε αχρηστο και ανίκανο σύστημα εξουσιας

    4. πωπωπωπω! οι δημοσιοπροδότες μίζες φακελάκια και κομπίνες που ετοιμάζουνεέεε!!!!!

      άντε ρε παιδιά να ΞΑΝΑΦΑΜΕ ΜΕ ΔΕΚΑ ΜΑΣΕΛΕΣ όπως,…παλιά,……..

      καιαιαι πόσοι ψηφίσανε αυτή τη φορά; το 30% ή λιγότερο;

      Ατιμοι και προδότες: ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΙ !!!! ΚΑΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΥΚΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΙΑΤΡΟΥΔΑΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΣ/ΜΟΙ ΦΑΚΕΛΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΛΗΣ, Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΥΝΕΡΓΟΣ, ΚΑΙ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ Ο ΠΟΥΤΑΝΟΔΗΜΟΣΙΟΣ!!!!!!!!

    5. Oταν ψηφιζεις νομους που ξεπουλανε ενα περηφανο λαο , γεμιζεις την χωρα λαθρομουσουλμανους , γυριζεις πλατες στην εκλησσια , και αβανταρεις αδελφες και λεσβιες τι ακριβως περιμενεις …
      Το ανησυχητικο ειναι αλλο …

      Στην ιδια ακριβως γραμμη βρισκεται και ο εκκολαπτομενος πρωθυπουργος …

      ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

      ερχονται μαυρες ,ακομη χειροτερες μερες ….

      1. Εσένα σκατόψυχε οι πρόσφυγες, οι γκέι και οι λεσβίες σε πείραξαν, που παλεύουν κι αυτοί με όλα τα προβλήματα που παλεύει όλος ο κόσμος συν τους παλιανθρώπους σαν εσένα.

        Αλλά μην αγχώνεσαι. Πρωκτικό έρωτα, κοινώς γαμήσι, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια δεν θα σου κάνουν όλοι αυτοί αλλά οι χριστιανικές τράπεζες και οι κάθε λογής καθωσπρέπει γραβατάκηδες και πολιτικοί που ψήφισες. Δεν θα σε λυπηθεί κανείς αυτό να θυμάσαι μόνο.

        1. σκουπιδι εισαι εσυ και ολοι οι σαβουρα που υποστηριζεις παλιοπ……

    6. Ξεκάθαρη λαϊκή εντολή για νέο μνημόνιο, νέα ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, νέο χάρισμα των δανείων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, νέα θαλασσοδάνεια, νέα νοβάρτις, νέα ζίμενς νέο μπάμπη, νέο μπογδάνο και νέο πορτοσάλτε.
      Υπάρχει στ΄αλήθεια κάποιος που θα λυπηθεί ποτέ ξανά αυτό το λαό;

    Comments are closed.