ΩΡΑ 08:25! ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ – ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ – ΕΚΚΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΜΕΝΙΔΙΟΥ – “ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ” ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΟΔΕΥΕΙ ΓΙΑ… ΜΑΡΟΥΣΙ

    Κοινοποίηση:
    fotia_tora_parnitha2_0

    Νέα αναζωπύρωση της φωτιάς στην Πάρνηθα. Η πυρκαγιά πλησιάζει στα πρώτα σπίτια στην Αμυγδαλέζα. Στάλθηκε εντολή εκκένωσης για Αγία Παρασκευή, Μπόσκιζα, Πανόραμα Μενιδίου και Θρακομακεδόνες.

    Μάχη με τις αναζωπυρώσεις δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην Πάρνηθα. Η φωτιά που μαινόταν εντός της χαράδρας, έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις και μαίνεται στη νοητή ευθεία της λεωφόρου Πάρνηθος δυτικά στο ύψος του τελεφερίκ. Πυροσβεστικές δυνάμεις και εθελοντές καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για τον περιορισμό της, ενώ σηκώθηκαν και τα εναέρια μέσα.

    Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Νίκος Ξαγοράρης, αντιδήμαρχος Πρασίνου του Δήμου Μενιδίου, η φωτιά έχει αναζωπύρωση και κατευθύνεται ξανά προς τον πυρήνα του Εθνικού Δρυμού.

    Λίγο πριν από τις 4 τα ξημερώματα, δόθηκε εντολή εκκένωσης του οικισμού της Αγίας Παρασκευή προς το κέντρο Αχαρνών, και σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία καίγονται σπίτια. Η φωτιά κατευθύνται προς την Αμυγδαλέζα. Παράλληλα εστάλη προειδοποητικό μήνυμα από το 112 στους κατοίκους των περιοχών: Θρακομακεδόνες, Μπόσκιζα και Πανόραμα Μενιδίου να βρίσκονται σε ετοιμότητα.

    Τις πρώτες πρωινές ώρες τραυματίστηκε πυροσβέστης στην προσπάθειά του να κατασβήσει την πύρινη λαίλαπα στο Μετόχι. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου και τον παρέλαβε.

    Ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός είπε πως και οι κάτοικοι των Θρακομακεδόνων πρέπει να είναι σε ετοιμότητα για να εκκενώσουν εάν χρειαστεί. Ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Βασίλης Κόκκαλης δήλωσε πως οι κάτοικοι στους Θρακομακεδόνες και στο Πανόραμα είναι σε ετοιμότητα. Επίσης είπε πως η φωτιά είναι από την τελευταία ταβέρνα των Θρακομακεδόνων, το Ερμιτάζ, και περνά αριστερά από το τελεφερίκ και φτάνει μέχρι λίγο κάτω από την κορυφή της Πάρνηθας. Όπως σημείωσε ο κ. Κόκκαλης η φωτιά πάει προς τις ταβέρνες στους Θρακομακεδόνες και στροβιλίζεται από τον άνεμο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Πάντως όπως τρέχει η έκβαση του θλιβερού και σκοτεινού σεναρίου,, θα πρέπει να λογοδοτήσουν και τα ανώτερα στελέχη του στρατού για ολιγορία αυτές τις δύσκολες στιγμές της Πατρίδας μας Εκτός κι’αν ειναι κότες ,. η αναπαυμένοι στη μισθουλάρα τους ΝΤΡΟΠΉ τους

    2. Νέμεσις δεν βλέπεις ότι υπηρετούν τον χαλασμό του Έθνους ;
      Η Λυσι είναι να κλείσουμε το μπουρδοβουλιο τους και να παρακαλέσουμε πέντε σοφούς και με την προστασία των ένστολων να ξεκινήσουμε την οικοδόμηση της Πατριδος από το μηδέν .
      Φυσικά οποίος δεν είναι Ελλην το γένος σπίτι του . Και όσοι υποστηρίζουν τους αλλογενείς υπακοή στην εντολή του Αρχιστράτηγου Θοδωρή .

      1. Κι αν δεν λέγεται Θοδωρής εμένα δε με χαλάει να λέγεται Γιάννης ή Γιώργης. Αυτή είναι η μόνη λύση.

    3. Οποιος βάζει φωτιά να καταδικάζεται σε Τρις ισόβια ,να κατάσχεται η περιουσία όλης του της οικογενειας και να δωρίζεται στους πληγέντες. Ο πυρομανής ,ο Τρελλος η ο ηλιθιος κατακαίουν την πατρίδα μας και πρέπει να σαπίζουν στη φυλακή.

    4. ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΦΤΟΥΡΑΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ! ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ.ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΠΛΕΟΝ.

    5. Αν σταματήσει στη Μεταμόρφωση η φωτιά, καλά θα είναι ! Τι ψηφίσατε, ρε ;

    6. Εγώ πάντως απ’τη μια στεναχωριέμαι γιατί η φωτιά δεν κάνει διακρίσεις και είναι πολύ σκληρό να χάνεις το σπίτι σου και την περιουσία σου. Κρίμα και άδικο. Απ’την άλλη όταν μου έρχονται στο μυαλό οι φάτσες πολλών την ημέρα των εκλογών που μπροστά στις κάμερες έσκιζαν τα ιμάτια τους και με τσαμπουκα έλεγαν Κούλης και ξερό ψωμί, δαγκωτο, είναι ο καλύτερος, λέω πάρτε τώρα να χετε αποκαίδια και πράσινη ανάπτυξη. Τόσα κόμματα υπήρχαν. Εντάξει οι βολεμενοι να το καταλάβω δικαιολογούνται, αλλά οι ηλίθιοι που δεν βάζουν μυαλό τι άλλο θέλουν να τους κάψει ζωντανούς; Θα το κάνει και αυτό αφού του είπατε μπράβο συνέχισε το έργο σου.

    7. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΝΕΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ.ΘΑ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Η ΕΥΠ Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ( ΓΙΑΤΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ) .ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΜΒΆΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΜΠΑΝΑΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΝΑΡΕΣ ΟΛΟΙ? ΑΝ ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΟ . ΜΕ ΧΑΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ. Πως εξηγείται να βλέπουμε δεκαετίες τώρα τις ίδιες εικόνες και να μην παίρνονται σοβαρά μέτρα? ΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ TO ΘΕΛΟΥΜΕ. TO ΘΕΛΟΥΜΕ? ΕΓΩ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ? ΞΑΝΑΡΩΤΩ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

      1. Δεν θέλουν, όπως ακριβώς 400 χρόνια καλής και αρπαχτης συνεργασίας με τους Τούρκους οι κεφαλές ήταν μια χαρά εις βάρος του σκλαβωμένου λαού, έτσι είναι και τώρα. Τυχαία είναι όλα νομίζεις και γιατί στην Ελλάδα μόνο. 20-30 άτομα τρώνε και πίνουν στην υγεία των κορόιδων. Δε βλέπεις ο τάδε που έχει καράβια έχει και κανάλια, ομάδες, τράπεζες, βιομηχανίες, ηλεκτρικό ρεύμα, και άλλα. Οι ίδιοι πάντα και παντού. Σε διαγωνισμούς, αναθέσεις έργων, καινούριες μπίζνες, οι ίδιες οικογένειες χρόνια και μετά παίρνουν τη σκυτάλη τα παιδιά τους. Μια σύγχρονη εποχή σκλαβιάς. Που θα αλλάξει μόνο αν βρεθούν στην αρχή κάποιοι άλλοι ήρωες όπως τότε και συμπαρασύρουν μετά το λαό. Αλλιώς θα συνεχίσει να ισχύει το βολεμα και η καλοζωϊα πολλών και το μάρμαρο που συνεχώς θα πληρώνουν οι ίδιοι. Απλά πράγματα.

    Comments are closed.