ΩΡΑ 09:39! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΚ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΣΤΟΜΙΣΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ – ΟΥΤΕ 100 ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΜΑΖΙ, ΔΕΝ ΣΩΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

    Κοινοποίηση:
    poli simantiko

    Πορείες αντίθετες ακολουθούν το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο, επηρεάζοντας φυσικά ανάλογα τις λιανικές τιμές.

    Κι αυτό γιατί μπορεί οι τιμές στο φυσικό αέριο έχουν σημειώσει πτώση μετά τις ανακοινώσεις για το πλαφόν, το πετρέλαιο κάνει το αντίθετο… δρομολόγιο, δημιουργώντας ένα εκρηκτικό κοκτέιλ στην κοινωνία αφού οι πολίτες βλέπουν ότι δεν μπορούν ούτε να ζεσταθούν, ούτε να κινηθούν εν μέσω εορτών.

    Ήδη οι πρώτες ανατιμήσεις έχουν φανεί στα πρατήρια και μεγαλύτερες είναι αυτές στο πετρέλαιο κίνησης που μέσα στις τελευταίες 10 ημέρες οι τιμές περίπου έχουν αυξηθεί στην Αττική κατά 8 λεπτά το λίτρο και κινούνται κοντά στο 1,72 ευρώ το λίτρο.

    Ανάλογη πορεία και για το πετρέλαιο θέρμανσης που από 1,05 ευρώ το λίτρο έχει αυξηθεί στο 1,12 ευρώ το λίτρο διαφορά 7 λεπτά, στο ίδιο περίπου χρονικό διάστημα.

    Αντίθετα οι τιμές στην βενζίνη δείχνουν να έχουν μεγαλύτερη αντοχή, αφού από 1,75 ευρώ το λίτρο στις 10 Δεκεμβρίου είναι σήμερα στο 1,77 ευρώ, μία διαφορά δηλαδή μικρότερο από 2 λεπτά το λίτρο.

    Έρχονται νέες αυξήσεις

    Αναλυτές πάντως εκτιμούν με βάση και την πορεία των διεθνών τιμών τις τελευταίες ημέρες, ότι έρχονται αυξήσεις το επόμενο διάστημα. Αναφέρουν επίσης ότι η τάση που δημιουργείται σήμερα είναι να κλείσει ακόμη περισσότερο η ψαλίδα ανάμεσα σε βενζίνη και diesel κίνησης, ενώ η τιμή της βενζίνης στην Αττική θα προσεγγίσει εκ νέου το 1,8 ευρώ το λίτρο και το diesel σύντομα θα είναι πάνω από 1,75 ευρώ το λίτρο.

    Χθες οι διεθνείς τιμές του πετρελαίου, κινήθηκαν ανοδικά, καθώς η μεγαλύτερη από την αναμενόμενη άνοδο των αποθεμάτων αργού στις ΗΠΑ αντιστάθμισε τις ανησυχίες για την αύξηση των κρουσμάτων Covid-19 στον κορυφαίο εισαγωγέα πετρελαίου στην Κίνα.

    Έτσι λοιπόν το Brent κερδίσει 2,8% στα 82,20 δολάρια το βαρέλι και το αμερικάνικο αργό είναι στα 78,3 δολάρια το βαρέλι με κέρδη 2,65%.

    Κατα τα άλλα, ο Μητσοτάκης νομίζει ότι με επιδόματα, επιταγές και άλλες τέτοιες μπαρούφες, θα ανακουφίσει τον πολίτη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Σταματήστε να κλαίτε όλη μέρα στα σαΐτ μερικοί, έχετε καταντήσει κουραστικοί. Δλδ πόσο θέλετε την βενζίνη /πετρέλαιο και το ενοίκιο;;;20 λεπτά το λίτρο και 150 ευρώ το ενοίκιο; Οι τιμές είναι μια χαρά, για ένα ζευγάρι που εργάζεται με 1000 ευρώ ο καθένας και 1 με 2 σπιτια ανά οικογένεια τα βγάζεις πέρα άνετα. Όλοι οι άλλοι που γκρινιάζετε ας διαβάζατε και ας κάνατε πράγματα στην ζωή σας, μην περιμένετε από τις κυβερνήσεις να σας χαραξουν το μέλλον κάντε κάτι μόνοι σας. Και να παρακαλάτε να βγει ο Μητσοτάκης και όχι ο αγράμματος ο Τσιπρας μιας και ο Κασιδιαρης μέχρι να γίνει κυβέρνηση θα περάσει καιρός…

    2. Ο ελληναρας βγαίνει στους δρόμους μονο όταν είναι να πάει τσάρκα με το αμάξι. Ακρίβεια υπαρχει, αλλά τα σουπερμάρκετ ειναι γεματα. Έχουμε τα ακριβότερα καύσιμα, αλλά η κίνηση στους δρόμους είναι απελπιστική, τα ενοίκια έχουν ανέβει, αλλά ο ελληναρας τα πληρώνει αδιαμαρτυρητα, γεμίζουμε τα τουριστικά καταλυματα σε περίοδο διακοπών, άρα λεφτά υπαρχουν, τρελλη ευημερία μιλαμε. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ποσοστά παρόμοια με τις εκλογές του 2019, κανεις δε πρόκειται να κατέβει να διαμαρτυρηθει, οι μισοί είναι βολεμένοι και οι άλλοι μισοί τρώνε και καλοπερνανανε με τα λεφτά τους

    3. Πήγαινε σε κανένα Γιατρό να σε κοιτάξει… κάτι δε πάει καλά….

    4. Δλδ θα βγει ο Έλληνας στους δρομους;
      Χλωμο το βλέπω εχει συνηθισει ο οργανισμος του τα παλουκια και αντεχει κι αλλο τι να λεμε τωρα?
      Ο άλλος απο κατω λεει θα ξαναψηφισει τον μητσοτακουλα γιατι ειδε προκοπή…..

    5. Του κολου τα ενιαμερα τα ξέρεις για τους οικονομολόγος που μας λες

    6. Από την στιγμή που ανελαβε ο Κυριος Μητσοτακης ολα πανε καλύτερα, και με δυσκολίες λόγω κοβιντ και πολέμου στην Ουκρανία η κατάσταση έχει βελτιωθεί αισθητά, επιδόματα αυξήσεις μισθών, φορολογικές ελαφρύνεις μην είμαστε και αχάριστοι.
      Ποσο γρήγορα ξεχάσατε τον τσιπρα και την συμμορία του που πούλησαν την Μακεδονια!
      Κυριοι βάλτε τα κάτω και ζυγιστείτε τα , αυτή η κυβέρνηση αξίζει ξανα ψήφο εμπιστοσύνης διότι έχει δείξει αντανακλαστικα και καλό δείγμα γραφής,σας συνιστώ ολοι να ψηφίσετε την πατριωτική ΝΔ και τον Τιμιο Ηγετη μας Κυριακο Μητσοτακη.

      1. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ… ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ

        1. Σας παρακαλώ κυριε,πως εκφράζεστε ετσι χυδαία, ειπα την γνώμη μου μπορείτε να διαφωνήσετε μαζί μου αλλά όχι να με υβριστικές χαρακτηρισμους,πολιτισμένο ανθρωποι ειμαστε.

      2. Το Μακεδονικο θα ξεχνιόταν ε; Το έλεγε και ο σκατογερος Μιζοτακης…

        1. Πριν αναφέρεις αυτό το άγιο ονομα Μητσοτακης να κανεις πλυση στο στόμα σου με χλωρινη αθλιε.

      3. Εισαι πανηλιθιος ρε βλακα,υποστηριζεις τη Μαφια ;
        Η εισαι βολεμενος που μασας καλα η εισαι πανηλιθιος,αλλη επιλογη δεν υπαρχει.

        1. Εγώ κυριε πλοιοκτητης είμαι, και υποστηρίζω την κυβέρνηση που μου δίνει την δυνατότητα να πλουτιζω ενώ στιβω και ξεζουμιζω κάτι κρετινους σαν και εσενα στα καράβια μου για ένα κομμάτι ψωμί.

    7. Χαμός από την κίνηση στους δρόμους, τα καύσιμα οι ελληνάρες τα έχουν για νερό. Γεμάτες οι ταβέρνες και τα μπαράκια. Για γιορτές φουλ οι γαμιστρώνες και τα δωμάτια. Ρούχα, μόστρα, υφάκι, φουμπού, ίνστα και τα ρέστα. Όλοι έχουν χαρτί.., αυτό βλέπω εγώ. Χαβαλές, μαγκιά και καλοπέραση. Για ποια κρίση μιλάτε λοιπόν;

    8. Θα πέσει πολύ τρομολαγνεια μέχρι τις εκλογές να φοβίσουν τα πρόβατα

    9. Έπρεπε να γίνει μόνιμο το μετρό για τους χαμηλό συνταξιούχους η 13η σύνταξη και να είναι μια σύνταξη όχι να λέγετε επίδομα, επιταγή, κλπ…. γιατι την τρίτη πήραμε τα 250 ευρό και την τετάρτη ήρθε η ΔΕΗ τα μισά θα πάνε εκεί.
      Όσο για το food pass προσωπικά δεν εχω κινητό γιατι εχει ένα κόστος λειτουργίας τον μηνά….. και την κάρτα της τράπεζας δεν την χρησιμοποιώ συνεχεία για τον εξής λόγω εάν δεν έχεις κινητό και web banking δεν ξέρεις πόσο έχει υπόλοιπο….. έχω δει άπειρες περιπτώσεις σε σούπερ μάρκετ να την πατάνε… με το πλαστικό χρήμα χάνεις τον λογαριασμό και την άξια των χρημάτων και με την μια μπορεί να βρεθείς να μην έχεις φράγκο.

    10. Εγώ αυτό που βλέπω καθημερινά όπως και πολλοί άλλοι και το κουβεντιάσουμε είναι συνεχώς καινούργια αυτοκίνητα ειδικά SUV και λέμε εντάξει το αγοράζει κάποιος, για να το συντηρήσει και να το γεμίσει βενζίνη πρέπει να είναι με αρκετά μηδενικά το εισόδημα του. Άρα επειδή ο Έλληνας κλαίγεται απ’την φύση του όσα και να έχει η αλήθεια είναι ότι η πλειοψηφία είναι μια χαρά με τις καταθέσεις τους και την περιουσία τους. Άλιμο σ’αυτούς με το μεροκάματο,τη μικρή σύνταξη και το δάνειο να τρέχει κάθε μήνα. Όλοι αυτοί έχουν σωθεί απ’τις κυβερνήσεις τόσα χρόνια και με τις επιλογές τους παίρνουν και εμάς στο λαιμό τους. Δυστυχώς έτσι είναι.

    11. Εσας,ποιός σας ειπε οτι δουλεια του Μητσοτακη ειναι να ανακουφησει τον λαο;Απλα ψαχνει χρονο[και τον εχει με αυτα τα 155 ανδαποδα καθικια]για να τελειωσει τις εργασιες της αρμοδιοτητας του.Ολα τα λεφτα και περιουσιες στα αφεντικα του,δανεισμος,που θα πληρωσουμε εμεις,και οτιδηποτε φερει υπερβολικο κερδος[αισχροκερδεια].Δεν ειδατε με τα υπερκερδη των αφεντικων;Τωρα,αμα χαθει[μεταφορικα και κυριολεκτικα]η Ελλαδα,ε!αυτο δεν ειναι δουλεια του.

    12. Αθλιοι τσιφτετέλληνες με καμμένα εγκεφαλικά κύταρρα, συνεχίστε αυτό που ξέρετε καλά να κάνετε. Ποιό είναι αυτό:: μα τι άλλο από το να σας φτύνουν και εσείς να επιμένετε ότι βρέχει.! Το τι πούτσα δε έχετε να φάτε ούτε που σας περνάει καν από το μυαλό.
      Εάν κάποιοι από εσάς έχετε ακόμη ελάχιστη αξιοπρέπεια, φροντίστε να οργανωθείτε και να προστατέψετε τις οικογένειές σας με κάθε μέσο και τρόπο…..!

    13. Ποια κοινωνική έκρηξη?Φύλο δε κουνιέται.Οσο κυβερνάει ο Μητσοτάκης με τις πλάτες της μασονικης Μπιλντεμπεργκ θα τρώμε πέτρες κ θα του λέμε ευχαριστώ.

    14. Πότε έρχεται η έκρηξη; Τι να φορέσω, για να την υποδεχτω;

    15. Μητσοτάκης, ο άνθρωπος που σχεδίασε και υλοποίησε τη φτώχεια και τη μιζέρια του Έλληνα. Διέλυσε τον τομέα της ενέργεια χωρίς λόγο, έκλεισε τις λιγνιτικές μονάδες και λειτούργησε ως προστάτης του καρτέλ του φυσικού αερίου εξυπηρετώντας τους ολιγάρχες. Το αποτέλεσμα αναμενόμενο, οι τιμές ενέργειας εκτοξεύτηκαν και οι επιχειρήσεις αύξησαν τις τιμές για να διασωθούν οι ίδιες. Ο Έλληνας βρίσκεται στη μέγγενη, χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του, πεινάει ήδη, αλλά και συνεχίζει να οδηγείται σε ακραία κατάσταση μιζέριας και ανέχειας.

    16. Με μιζοκούλη, αν δεν πέσει σύντομα, θα πεθάνουμε ούλοι

    17. Tιποτα δεν ερχεται… αυτα ειναι ολα παραμυθια , ισα ισα στην παγκοσμια κυβερνηση θα γινει αναδιανομη πλουτου. Αν γινει κατι θα ειναι στημενο για την παγκοσμια κυβερνηση , αρα μια η αλλη στο ιδιο πας . Το 2020 βγηκε βιντεο με UFO απο το πενταγωνο της Αμερικης , το ”2022” θα ερθουν ψευτικοι εξωγηινοι ( Fake Aliens ) δε γινονται για εναν ιο , θα πας στην παγκοσμια κυβερνηση και θα πουν τελικα η γη δε γυριζει γυρω απο τον ηλιο . Ο Πλατωνας λεει για σπηλια με μαριονετες ειναι ολοι πιονια… ( πολιτικοι , δημοσιογραφοι κλπ ) στηνουν την παγκοσμια κυβερνηση .

    18. κ. μετά η πρέσβειρα καλής θελήσεως θα κάνει δωρεά κάτι παιχνίδια στο νοσοκομείο της = σταγόνα στους ωκεανούς από τα μαύρα ΤΩΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΕΩΝ, ΠΕΤΡΕΛ. ΌΠΛΩΝ……..

    Comments are closed.