ΩΡΑ 12:25! ΣΟΚ! Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ

    Κοινοποίηση:
    ΕΚΤΑΚΤΟ

    Ανακοινώθηκαν οι ποινές των κατηγορουμένων. Καταδικάστηκαν οι 8 από τους 9 για τα βασανιστήρια στον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

    Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι η δίκη για τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

    Το δικαστήριο ανακοίνωσε τις ποινές που επιβλήθηκαν στους 8 από τους 9 κατηγορούμενους για την πολύκροτη υπόθεση. Οι 3 από τους 8 καταδικασθέντες οι οποίοι ήταν ανήλικοι, καταδικάστηκαν σε 150 ώρες κοινωνικής εργασίας, που πιθανότατα θα εκτίσουν σε δομή της Κρήτης.

    Για τους υπόλοιπους 5 καταδικασθέντες η συνολική ποινή που επιβλήθηκε είναι φυλάκιση 36 μηνών. Σύμφωνα με την εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ με την Τατιάνα Στεφανίδου, η ποινή είναι εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ την ημέρα.

    Ο εισαγγελέας είχε ζητήσει λίγο νωρίτερα να μην έχουν οι ποινές ανασταλτικό χαρακτήρα. Σε αυτό το σημείο διακόπηκε η συνεδρίαση για πέντε λεπτά και αμέσως μετά, οι δικαστές ανακοίνωσαν τις ποινές.

    Να σημειωθεί ότι αθωώθηκε ένας από τους συνολικά 9 κατηγορούμενους.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Κατάντια της δικαιοσύνης, ένα μονομελές πλημμελειοδικειο να δικάζει ένα φόνο με δόλο και εκ προμελέτης. Μόνο ο πατέρας θα αποδωσει δικαιοσυνη.

    2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ! ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ !
      ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ,ΤΟΜΑΡΙΑ …….ΕΝΑ ΤΑΛΗΡΟ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ………..

    3. Α ΡΕ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΔΙΚΗ ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ?????? ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΕΞΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΟΠΛΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΛΙΑΣΕΣ???? ΟΛΟΙ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΝΑΜΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!

    4. Αν ήταν έλληνες θα έτρωγαν ισόβια,αλλάοι κατσίβελοι και τουρκόσποροι έχουν άλλη χάρη

    5. Α ρε ξεφτίλες δικαστικοί…. μην στεναχωριέστε όμως, έρχεται και η δική σας σειρά
      για όλες τις μ@λ@κίες που έχετε κάνει…. ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ !!!!

    6. Οτι ποινή και να φάνε , αφού θα τους φάει το σκοτάδι δεν έχει σημασία …. κατά λάθος ζούνε ακόμα …

    7. ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ! ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!

    8. σε αυτό το κράτος της πουτανιάς, ο πατέρας θα “μιλήσει” τελευταίος,…….

    9. Πρέπεινα το καταλάβουμε πλέον. Το τι παιχνίδι γίνετε όλοι το ξέρουμε.
      Αν δεν γίνει ντου από παντού δεν θα δούμε λευτεριά και άσπρη μέρα. Τώρα καθήστε να γιουχάρετε μόνο καί αυτοί να σας τον φερμάρουν καθημερινά…

    10. ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ.
      ΦΟΒΑΜΕ ΝΑ ΜΕΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΑΙΣΘΑΝΟΜΕ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ.
      ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΑΥΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΠΕΛΕΞΑ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ ΟΠΟΥ ΖΩ ΗΡΕΜΑ ΑΣΦΑΛΗΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΠΕΣΧΥΝΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ
      ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙΝΑΡΙΟ.

    11. Πατερα του αδικο χαμενου γιου σου χανοντας το παλικαρι τα εχασες σχεδον ολα ετσι βρες ενα κουμπουρι και πραξε τα δεοντα !!!μην συμβιβαζεσαι..τι να σου κανουν;;;;; Ιδιες ποινες θα φας με τα καριολια… απο τον θεο θα παρεις χαρη!!!

    12. ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ , ΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ . ΣΥΝΧΑΡΙΤΗΡΙΑ .

    13. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί πληρώνουμε δικαστές σε αυτήν την κωλοχωρα.

    14. 5 ευρω και εξαγοραζεις εναν φονο. Παω να παρω οπλο χθες σε αυτο το μπουρδελοπαρακρατος.

    15. ΡΕ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ , 5400€ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΡΕΜΑΛΙ , ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ ?????? ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ , Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ???? ΕΜΕΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ .
      Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΩΦΕΙΛΗ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ .

    16. Και αισχος! Δεν υπαρχει δικαιοσυνη! Ειναι απαραδεκτοι, αν συνεβαινε στο δικο τους παιδι πως θα δικαζαν; Δεν ντρεπονται κ πληρωνονται;;;;

    17. AFTI INE I ENIA DIKEOSINI KOURELI…,KATADIKASAN TO THIMA OS ENILIKO KE TOUS THITES OS ANILIKOUS…
      GIA AFTIN TIN ADIKI APOFASI ,PIOS THA KATADIKASI TIN DIKEOSINI ???………….

    18. Σαν αλλοδαπούς τους δίκασαν, μπορεί και να είναι γιατί πολύ μαυροτσούκαλα τους θυμάμαι, κοινωνική εργασία και εξαγοράσιμη ποινή, δηλαδή τρίχες κατσαρές. Ουσιαστικά σου λένε σκότωσε, βίασε, κατέστρεψε και εγώ θα σου κάνω πλάτες. Φυλακή όμως βάζουν ανθρώπους που έχουν χρέη και όχι υπέρογκα, σαν τους πολιτικούς. Όλες οι εξουσίες αποτελούνται απο καθίκια της ίδιας κλίκας, θα δούμε πολλούς που θα πάρουν τον νόμο στα χέρια τους με αυτά τα χάλια της γκαβής, κουτσής και ανώμαλης δικαιοσύνης.

    19. ΠΟΙΝΕΣ ΧΑΔΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ΑΙΣΧΟΣ ! , ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΛΛΗΣΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ , ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ Ο ΛΕΧΡΙΤΗΣ

      1. ολα ειταν μπαχαλο απο πριν. και τωρα θα ξαναψηφησετε αυτες τις οικογενειες που σας εχουν φερει στο τωρα. η τσουπρα δεν προλαβε να τα διαλυσει ολα. υπαρχουν κιαλλα για διαλυμα. και καλυτερα ετσι. απο τριτοκοσμικη χωρα να μην υπαρχε αλλο. ντροπιαζετε τους πραγματικους φωτοδοτες της υφηλιου. τους αρχαιους ελληνες.

    20. Η μονη λυση ειναι ο πατερας να καθαρισει ο πατερας και να φαει τα τουρκακια

    21. ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ !ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΖΝ ! ΩΡΑΙΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΟΙΟ ΜΠΑΧΑΛΟ !ΝΑ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΘΩΟΙ(ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ Κ.Λ.Π) ΜΕ ΒΑΡΙΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ !ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ !ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ! ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ !

    22. ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΚΡΕΑΣ.. ΠΟΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ;; ΧΩΣΤΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ.. ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΑ ΠΑΛΗΚΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΞΩ;;;;;;

    Comments are closed.