ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ! ΧΑΟΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΣΤΟ ΟΡΙΟ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, “ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ” Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    Κοινοποίηση:
    makeleio dhmoskophsh

    Με περισσότερες από 18 μονάδες προηγείται η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρώτη έρευνα της Opinion Poll μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Συγκεκριμένα, η ΝΔ εμφανίζει ποσοστό 41,9% έναντι 23,07% για την αξιωματική αντιπολίτευση, ενώ ακολουθούν ΚΙΝΑΛ με 5,37% και ΚΚΕ με 4.46%.

      Ως πιο ικανός πρωθυπουργός θεωρείται από το 50,56% ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έναντι 20,75% που συγκεντρώνει ο Αλέξης Τσίπρας. Η επιλογή «κανένας από τους δύο» καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση.

    – Η έρευνα καταγράφει και την αποδοχή των υπουργών. Πρώτος με διαφορά είναι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοίδης και καθαρά δεύτερος, μακριά από τον τρίτο ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν οι Νίκος Δένδιας, Νίκη Κεραμέως και Κωστής Χατζηδάκης.

    Όπως αναφέρει ο υπεύθυνος ερευνών της εταιρείας Ζαχαρίας Ζούπης, τα βασικά συμπεράσματα της δημοσκόπησης έχουν ως εξής:

    – Το 53.27% δηλώνει πιο αισιόδοξο για το μέλλον της χώρας και της Οικονομίας, ενώ πιο απαισιόδοξο δηλώνει το 24.48%.

    – Το 55.14% είναι ικανοποιημένοι από την Κυβέρνηση έναντι ενός 41.55% .

    – Το 61.5% είναι ικανοποιημένο από την συνολική παρουσία του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη έναντι ενός 34.52%, ενώ ο Πρωθυπουργός εμφανίζει υψηλή δημοφιλία της τάξης του 61.3%. Είναι ο μόνος πολιτικός αρχηγός που παρουσιάζει θετικό ισοζύγιο στις απόψεις για το πρόσωπό του.

    – Οι πολίτες ιεραρχούν την πορεία της Οικονομίας, την αντιμετώπιση της ανεργίας και την Ανάπτυξη ως τα τρία βασικά θέματα που πρέπει να πιαστεί η Κυβέρνηση με ποσοστά 43.15%, 31.19% και 22.49% αντίστοιχα. Ακολουθούν η κατάσταση στον χώρο της Υγείας, η ασφάλεια των πολιτών / αντιμετώπιση της ανομίας και η μείωση των φόρων με 20.32%, 17.97% και 17.47% αντίστοιχα.

    – Μεγάλη απήχηση έχουν πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης όπως η κατάργηση του Πανεπιστημιακού Ασύλου με 74.1%, η μείωση του ΕΝΦΙΑ και άλλων φόρων με 88.49%, οι επιχειρήσεις της ΕΛΑΣ για την ανακατάληψη των δημοσίων και ιδιωτικών χώρων από το 83.82%. Είναι σημαντικό ότι αυτές για παράδειγμα οι πρωτοβουλίες συναντούν μεγάλη απήχηση και ανάμεσα στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ με 48.73%, 75.13% και 70% αντίστοιχα.

    – Ταυτόχρονα, το 73.31% θεωρεί ότι φέτος υπήρχε μια μεγαλύτερη ετοιμότητα και καλύτερος συντονισμός για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών, ενώ το 58.5% κρίνει ότι η άρση των capital controls οφείλεται και στην κατάσταση που υπήρχε από την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    43 Σχόλια

    1. δωστε πονο στα αριστερόμουνα ρε χρυσαυγιτες. και πεθαμενους σας τρεμουν. χ.α δαγκωτο μεχρι να παρει πρωταθλημα ο μακεδονικος

    2. Η Χ.Α πάντα ήταν εξαφανισμένη στις δημοσκοπήσεις λόγο δόλου των δημοσκόπων-συστήματος.
      Έξω στη κοινωνία κρατάει το 6-7 %.
      Η νοθεία της στέρησε την είσοδο στη Βουλή.

      1. Jazzy σε λενε και τρολαρεις τρελα , εκτος και αν εισαι η κορη του μιχαλολιακου …

      2. δυστυχως, δεν της φταιει καμμια νοθεια…ο αρχηγος της της φταιει και ο κηραλοιφης

    3. Μην βριζετε τους κουμμουνιστες ,αυτοι εχουν διαχωρησει την θεση τους δεν είναι υπερ της συμφωνιας των πρεσπων ,ουτε της λαθρομετανάστευσης,ναι οσο και αν σας φανει περιεργο εχουν εκδηλωσει μια ταση προς τον δεξιο συντηρητηκο δρομο και δεν είναι κατι καινουργιο αυτό. Ετσι ηταν καποτε στα κρατη της ανατολικης ευρωπης που ηταν χωρες δορυφόροι της τοτε σοβιετικης ενωσης και είναι ένα από τα κυρια χαρακτηριστικα των σκληροπυρηνικών σταλινικών. Τωρα εάν μου πειτε τι ηθελαν να κανουν οι προγονοι τους στην Μακεδονια και την βορειο ελλαδα την περιοδο του 1945-49 είναι άλλη ιστορια ειχαν μπλεξει με τον Τιτο ,ο σταλιν δεν ειχε δειξει ενδιαφερον για την ελλαδα , και δεν είναι τυχαιο ότι αυτοι οι δυο το 1948 ηρθαν σε ρηξη.

    4. ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΞΥΠΝΙΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ , ΜΩΡΕ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ Μ@ΜΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΚΑΘΕ ΤΣΙΠΡΟΚΟΥΛΗΔΕΣ

    5. Τι κασιδολαγνεια είναι αυτή ρε? στης δημοτικες εφαγε χωμα στην μουρη τεταρτος και καταϊδρωμένος βγηκε ,μιλα και κανει τικ είναι σαν σπαστικος αυτος ρε θα αναστησει τον εθνικιστικο χωρο? αυτος μονο να φτυνει να βαραει κανει και να πυροβολει ταμπελες,ας κανει κομμα το τρελο αγορι με τον αγγιλοτο σταυρο τατου να δειτε τι θα παρει ,ουτε η μανα του δεν θα τον ψηφισει!

      1. εβγαλες δημοτικο ρε ορθιο ζωο? κρινεις κιολας παντελώσβλακα? ακου αγγιλοτο. γαμω τα αγραμματα χαιβανια σας. μοσχαρια καταντησατε την ελλαδα χαβουζα

    6. Οι λοβοτομημένοι Κούλη ψηφίζουν.Ότι τους λέει ο ΣΚΑΙ και τα λοιπά κανάλια.Ευαγγέλιο τα έχουν.

    7. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΖΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
      ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

    8. ας γινει το συντομοτερο ενα νεο πατριωτικο -εθνικιστικο κομμα το συντομοτερο με οποσδηποτε ηλια κασιδιαρη μεσα, και θα παρει με το καλημερα 8%.

    9. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΙΘΗΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΜΑΔΙΚΩΣ..

    10. Ε βέβαια δεν σας έκανε η Χ.Α. επειδή ο αρχηγός είχε υποψήφια την κυρία Ζαρούλια που και πολύ μορφωμένη είναι και τους τάπωνε στη βουλή με τις ομιλίες της.

      1. Ναι,τερας μορφωσεως η κυρα-Λενη τι να σου πω.Ηξερε απ’εξω τον τσελεμεντε.Οχι απλα τους ταπωνε,αλλα τους καραφλιαζε ολους,ειδικα οταν αλλο θεμα ειχε η συζητηση κι αλλα ελεγε αυτη.Αλλα τωρα που θα αθωωθει ο πακιστανολιακος κι εχουν φυγει απο το κομμα οσοι ειναι κατηγορουμενοι και πιθανοι ενοχοι,θα μπορεσει να διεκδικησει τα 8 μυρια των παρακρατημενων επιδοτησεων,και θα τα ξεκοκκαλισουν..Τωρα αν θα τα ξεκοκκαλισουν μαζι η χωριστα αυτο δεν το γνωριζω.

        1. Κάνεις λάθος, είχε βγάλει ομιλίες για τους λαθρομετανάστες και τους τάπωνε. Όπως σε κάποιους κακοφάνηκε που ήταν και πάλι υποψήφιος ο Αρτέμης ο Άουσβιτς ή Ευγονικός όπως τον λένε οι πιο παλιοί εδώ πάνω, που τον έβγαλαν και παράνομα απ’τη δημαρχία επειδή αγωνιζόταν για το όνομα της Μακεδονίας.

    11. Τι λες ρε και πολύ μας ηταν η χ.α. πλακα κανεις? δυο φορες πηρε ευκαιριες την δευτερη μαλιστα με κατηγοριες με φυλακες και καλα…και με τον φονο του φυσσα και πηραν εδρες στην βουλη,τι εκαναν αυτοι ειδηκα στην δευτερη θητεια τους ,ότι κανει το κκε ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΠΟΤΑ!!!σταματήστε μερικοι να αβανταρετε την συμμορια του αρκουδογυφτου απ την μανη ,παει το μαγαζακι οπου φυγει φυγει είναι.

      1. ρε σπουτνικ, σοβαρα τα λες αυτα? η χα οχι μονο κηνυγηθηκε ανηλεως και φιμψθηκε απο παντου αλλα φυλακιστηκε κιολας!! τι αλλο ηθελες να κανει? να αυτοπυρποληθουνε?

        1. Δεν κανω καθολου πλακα παλικαρι μου κατ αρχας γνωρίζεις τα κατορθώματα του αρχηγου σου? ρωτα τον Πλευρη τον πατερα να σου πει,ρωτα τους Καλεντζή και Περιανδρο, διαβασε το βιβλιο του Κουσουμβρη, διαβασε την ιστορια του μιχαλοιακου απ τα πρωτα χρονια της μεταπολιετυσης και μετα. Αυτά που λες για κυνηγητα ,φυλακες κτλ είναι ιστοριες για αγριους ,εγω τι ειπα? ότι παρολες της κατηγοριες και τους τραμπουκισμούς ο κοσμος τους ψηφιζε , αλλα μετα ειδαν τι εστι μιχαλολιακος και οικογενεια .

      2. πρωτον τον δουσσα τον σκοτωσε το συστημσ πληρωσανε τον ρουπακια να τον καθαρισει για να ενοχοποιηθει το κομμα της χα η εντολη των εβραιων ηταν να φυγει απο την βουλη οσο για τα αλλα που λες κανενας δεν προβαλε το κομμα ουτε κλασμα δευτερολεπτου μονο τα προδοτικα κομματα προβαλανε τα πορνοκαναλα αλλα ασε αυτους το κρατικο καναλι που το πληρωνουμε ολοι οποτε ηταν κατι με την χα τα κοπροσκυλα κανανε σταση εργασιας λες και ηταν το τσιφλικι του πατερα τους τετοια δημοκρατια να την χαιρεσθαι το λαθος του παπαδοπουλου ηταν που δεν εκτελεσε ολα τα δημοκρατικα σουργελα που σημερα φανηκε οτι ξεπουλουν την χωρα μας

    12. Ουτε νου δουλα ουτε χυσαυγουλα ουτε σιρυζουλα ουτε κινουλες ουτε βουλη ουτε κομματα . Θελω ερπύστριες να κροταλιζουν εξω από το συνταγμα θελω αρματαγωγα φορτωμένα με …δημοκρατες με πορεια στην γυαρο ,θελω απαγορευση κυκλοφοριας και απελαση στους παράτυπους ,θελω ταξη ασφαλεια και γαληνη σε ολη την ελλαδα τι δεν καταλαβες ρε ελληνα???

    13. Ξυπνα στοκε.
      Ο πακιστανος σας πουλεισε για να σωση το κολ@ρ@κι του…..

    14. ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥΦΑ…ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΗΤΑΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΔΝ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕ ΚΑΝ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ…ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΑΠΤΙΣ ΜΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΙΑ ΤΟΥΣ!

      1. Ξυπνα στοκε.
        Ο πακιστανος σας πουλεισε για να σωση το κολ@ρ@κι του..

        1. Χρυση Αυγη ΜΟΝΟ!Το δικο σου κωλαρακι θα πιασουν τα πακια τα κανονικα με τον Κουλη που ψηφισες

    15. τα ποσοστά ειναι απατη. Δεν περιλαμβανονται ποτε αυτοι που δεν εχουν διαθεση να μην ψηφισουν κανεναν. Το 60-65% δηλαδη.
      Ειναι μεγαλη παραπλανηση και διαστρεβλωση. Σεα αυτην την εξαπατηση συμμετεχουν ως συνεργοι, ολα γενικα τα μεσα, μη αναφεροντας το πραγματικο ποσοστο συμμετοχης. Οι εταιριες ρωτανε μονο συγκεκριμενρς ομαδες πολιτων-ειναι φυσικως αδυνατον να εκφερουν “αντικειμενικη” αποψη σε “γκαλοπ”

      1. αυτός που δεν ψηφίζει ουσιαστικά εξουσιοδοτεί αυτούς που ψηφίζουν να επιλέξουν γι’αυτόν, έτσι είναι η νομοθεσία, αυτό που λες ισχύει μόνο για τους Έλληνες του εξωτερικού που ούτως ή άλλως με τον ίδιο τρόπο θα ψηφίζανε, με το σκεπτικό φασισμός-αντιφασισμός που καλλιέργησαν οι Μαρξιστές από το 1974.

        1. μπούρδες δεν υπαρχει δια του νομου “εξουσιοδοτηση” στις εκλογες το ετσι θελω. Ουδενας απο αυτους που δεν πηγαν να ψηφισουν -αφου δεν τους ειναι επιθυμητο κανενα κομμα-, δεν εξεφρασαν ουτε “εξουσιοδοτησαν” ποτε κανενα.
          Οποιος αμφιβαλει, ας ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥΣ!!
          Αν δε, κανω λαθος για τη νομοθεσια, τοτε, αυτο, δεν λεγεται δημοκρατια με ελευθερια εκφρασης και ψηφου αλλα ολιγαρχια- εκβιαστικη τυραννοκρατια!!! μετην “σφραγιδα” του νομου!

          1. γίνεται, η εξουσιοδότηση εννοείται σιωπηρά αφού ξέρεις ότι η αποχή σου δεν μετράει με κανένα τρόπο, θα μπορούσε για το ποσοστό της αποχής ας πούμε να κληρώνονται επιλαχόντες βουλευτές ή κάτι τέτοιο, δηλαδή οι μισοί να είναι επιλαχόντες πολίτες, οπότε οι περισσότεροι ως δια μαγείας μπορέι να βγαίνανε πολιτογραφημένοι αλβανοί και πακιστανοί.

      2. βλακείες λες, αυτοι που δε ψηφιζουν δε μετρανε στο αποτέλεσμα των εκλογων ετσι κι αλλιως. Η αποχη ενισχυει όλα τα κομματα και ειδικα τα μεγαλα , μαθετε το επιτελους

    16. Στα οικονομικα τα παει αρκετα καλυτερα απο το Συριζα αλλα στο Νο1 θεμα των Λαθροειβολεων παιρνει μηδεν.Αν γινει ενα Ρατσιστικο κομμα(κατι που ποτε δεν ηταν η Χα.Φοβοντουσαν μην τους πουν ρατσιστες) ευχαριστως θα το ψηφιζα

        1. ΣΦΑΙΡΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΑΝΤΙΦΑΚΛΑΝΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΚΕ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ???ΝΑΙ ΕΤΟΜΑΣΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΦΑΣΙΣΤΕΡΕ “ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗ” ΚΚΚ ΙΣΛΑΜΟΔΟΥΛΕ!

        2. Καταλαβες κ.εισαγγελεα;Ομολογουν οτι εχουν οπλα οι αλητες των Εξαρχειων & εσυ εισαι παρατηρητης.

          1. ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΠΛΑ; ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΩΝ Β. ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΣΟΓΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΤΗ ΚΑΛΤΣΑ ΤΟΥΣ ΑΜΑ ΔΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ;

        3. Όσο και να σκούζουν τα κομμούνια η αλήθεια είναι μία:ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ ΣΑΣ ΧΩΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ

        4. σιγα λουλουκα.. χαλαρωσε. σου φυγε ποντος απ το διχτυωτό. εγινες κι εσυ άντλας

    17. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Συνεχίζουμε να αυτομαστιγωνόμαστε.

    Comments are closed.