ΩΡΑ 14:56! ΒΡΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΕ ΤΑ ΑΙΣΧΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ – ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΥΠΟΚΛΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ

    Κοινοποίηση:
    close-up-of-waving-flag-with-north-atlantic-treaty-organization-nato-logo-seamless-loop-blue-background-editorial-animation-4k_blux9n6dl_thumbnail-full01

    Γελοιότητες πάνω στην καμπούρα του ελληνικού λαού με τη σφραγίδα Μητσοτάκη.

    Γέλιο προκαλεί η αναδίπλωση την Παρασκευή από τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ. Όπως ανέφερε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ Γιάννης Παλαιολόγος, ο επικεφαλής της Συμμαχίας δήλωσε ότι «είναι περισσότερο τεχνικές συζητήσεις παρά διαπραγματεύσεις» και ξεκαθάρισε πως δεν αντικαθιστούν τις προσπάθειες της Γερμανίας για πολιτική διαπραγμάτευση.

    Τελικά ρε ηλίθιε τι συμβαίνει; Δώσαμε το Αιγαίο ή όχι; Είσαι ηλίθιος ή σε διατεταγμένη υπηρεσία στην ανύπαρκτη αυτή Συμμαχία.

    Ο ΓΓ. του ΝΑΤΟ ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει συμφωνία για τη μορφή του μηχανισμού αποτροπής συγκρούσεων. «Δεν υπάρχει συμφωνία ακόμη, αλλά οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει», τόνισε σήμερα.

    «Μετά τις συζητήσεις μου με Έλληνες και Τούρκους ηγέτες, οι δύο σύμμαχοι συναντήθηκαν ήδη για τεχνικές συζητήσεις εδώ στο ΝΑΤΟ. Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί ένας μηχανισμός αποτροπής σύγκρουσης για τη μείωση του κινδύνου συμβάντων και ατυχημάτων στην Ανατολική Μεσόγειο. Δεν έχει επιτευχθεί ακόμη συμφωνία σχετικά με τον μηχανισμό. Πρόκειται για τεχνικές συζητήσεις, και όχι για διαπραγματεύσεις σχετικά με τις υποκείμενες διαφορές μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, και ως σκοπό έχουν να συμπληρώσουν παρά να υποκαταστήσουν τις προσπάθειες της Γερμανίας για πολιτική διαμεσολάβηση με στόχο την αποκλιμάκωση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Όπως σημείωσε, και οι δύο χώρες είναι αξιόλογα μέλη της συμμαχίας και κουραφέξαλα. Πρόκειται για τεχνικές συζητήσεις για την προσπάθεια δημιουργίας μηχανισμών αποτροπής συγκρούσεων.

    «Αυτές οι συνομιλίες έχουν ήδη ξεκινήσει, έχουν ήδη συναντηθεί (οι εκπρόσωποι των δύο χωρών), συναντιούνται σε στρατιωτικό επίπεδο. Είναι σημαντικό να ξεχωρίσουμε αυτές τις τεχνικές-στρατιωτικές συνομιλίες από τις διαπραγματεύσεις για τις οποίες η Γερμανία προσπαθεί να ξεκινήσει και να δημιουργήσει ένα πλαίσιο, το οποίο προορίζεται για αποκλιμάκωση και καλύπτει διαφωνίες όπως οριοθέτηση και ΑΟΖ» δήλωσε ο κ. Στόλτενμπεργκ.

    «Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι η αποφυγή της σύγκρουσης και η ανάπτυξη μηχανισμού αποφυγής σύγκρουσης, καθώς έχουμε πολλά πλοία στη Μεσόγειο, πρέπει να έχουμε τεχνικές συζητήσεις για αποφυγή σύγκρουσης» διευκρίνισε ο επικεφαλής της Συμμαχίας.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. ΝΑΤΟ και Ε.Ε. ειναι συναιτεροι και μας δουλευουν για τα συμφεροντα τους στην πλατη μας για τις θαλασσιες περιοχες με πετρελαια,φυσικα αερια

    2. Το ΝΑΤΟ ειναι μια αθλια λυκοσυμμαχια με εναν ελεεινο Ανθελληνα γραμματεα που στηριζει τους Τουρκους που ειναι οι υποψηφιοι αρπαγες, εναντιον της Ελλαδας που εχει δικιο!!!!!!!Δυστυχως στην λυκοσυμμαχια αυτη συμμετεχει και η Ελλαδα και η οποια λυκοσυμμαχια υπαρχει, γιατι υπαρχει η Ρωσια, ενω θα επρεπε να ειχε διαλυθει, οταν διαλυθηκε και το Συμφωνο της Βαρσοβιας!!!!!!!!!! Εφτασε αυτη η αθλια λυκοσυμμαχια να βομβαρδιζει Ευρωπαικη χωρα, την Σερβια, για να την αναγκασει να δεχθει απαραδεκτα πραγματα, πριν καποια χρονια!!!!!!!! Κανενας διαλογος με τους Τουρκους με εκβιασμο απο το Νατο!!!!!!!!

    3. αν δεν γινει θερμο επεισοδιο, δεν μπορει να ξεκινησει καμμια συζητηση με τετοιες απαιτησεις που εχουν οι τουρκοι…αρα, ενα θερμο επεισοδιο , πολυ θερμο ισως, μπορει να πεισει τους ελληνες να συμφωνησουν …ολα αυτα βεβαια ειναι αισχρα αλλα ο ελληνικος λαος ως γνωστον κοιμαται κι ονειρευεται συνταξεις και τιποτε αλλο

    4. πολλα κακα επονται .οι διεθνεις απατεωνες ΔΕΝ αστειευονται. για να μην αναφερω ποσους λαους κατεστρεψαν στην ευρυτερη περιοχη της μεσης ανατολης τα τελευταια 50 χρονια. τον καθενα με την σειρα ΤΟΥ. Ακομη και η fatmayie domus dolma sultan εχει μπει στον καταλογο. προς τι τοσοι εξοπλισμοι? ας γελασουμε βρε παιδια.ας γελασουμε. τρεμει ο κωλος ΤΟΥΣ

    5. Ο Γένς Στόλτενμπεγκ είναι ο δήμιος πού θά αποκεφαλίσει τήν Ελλάδα.Βοηθός του καί δεξί του χέρι ειναι ο εθνοπροδότης ο γουρλομάτης τό τσιράκι τής Μέρκελ καί του Σόρος.Οτι άρχισε ο πατριδοκάπηλος ο σκατοψύχης ο πατέρας του αποπερατώνει τώρα ό λακές τής Μέρκελ ο αγάνωτος ντενεκές ο Κούλης.Αν ζούσε τώρα ο Γέρος τού Μωρία θά τόν ονόμαζε Νενέκο καί θά τό έβανε στό κούτσουρο.
      Γιάννης Λάκων

    6. αφου μια κυβερνηση καθετε και ακουει μια εγκληματικη οργανωση (ΝΑΤΟ) καλα να παθουμε δεν εχουν γκογκοδια βαρια να πατησουν ποδι να στειλουν στο διαολο και τους αμερικανους να φυγουν απο την γερμανικη ευρωπη και να διωξουν τις βασεις των εγκληματιων απο την ελλαδα αλλα ποιος θα το κανει αυτο ο γουρλοματης που κανει οτι ο πατερας του?

      1. Το διαβαζω κ ετσι : αφου μια εγκληματικη οργανωση καθετε και ακουει μια κυβερνηση (ΝΑΤΟ)..)

    7. Μόνο η συμφωνία για τα αεροπλάνα τον καίει τον Μιζοτάκη. Τώρα “εχθροί” αλλά μόλις τελειώσει η μπίζνα όλα τα κακά θα εξαφανιστούν δια μαγείας και θ΄αρχίσουν οι συζητήσεις και τα αλλαξογραβατιλίκια με τους “φίλους” Τούρκους.

    8. Κανένας διάλογος δέν θα γίνει γιά τον απλούστατο λόγο ότι οι τούρκοι δέν πρόκειται να αποσύρουν τα πολεμικά πλοία από τήν περιοχή.
      Μήν τσιμπάτε άδικα ο στόλτενμπέργκ είναι ορντινάτσα τών τούρκων και τούς βοηθάει να πετύχουν το στόχο τούς, δηλαδή να μας κάτσουν στο τραπέζι με τα πλοία τούς κάτω από το καστελόριζο σε διάταξη μάχης και να μας υποβάλουν τούς όρους τούς σαν να είμαστε ηττημένοι πολέμου.

    9. Πόλεμο πρέπει να κάνουμε, ενώ πρώτα πρέπει να κτυπήσουμε τα εκεί εργοστάσια των Γερμανών.

    10. Πριν λίγο επίσημα το υπουργείο εξωτερικών είπε πως όσο υπάρχει το ορουτσ ρειτζ και τουρκικά πολεμικά πλοία εντός Ελληνικης υφαλοκρυπιδας, δεν υπάρχει καν σκέψη για διάλογο!!!

    11. Υπερβολές… Ο Μητσοτάκης είναι ο εξαδακτυλος με αυτόν θα πάρουμε την πόλη και θα τους φτάσουμε μέχρι την κόκκινη μηλια…. Να μου το θυμηθείτε.. Είναι δυνατός παίκτης και υπολογισιμος αντίπαλος για τους Τούρκους… Αλλά και εμείς οι Έλληνες πρέπει να τον στηρίξουμε

        1. Έχω άδικο; να σου θυμίσω λοιπόν ότι τα κατάφερε ο Μητσοτάκης με τοους πρόσφυγες στον Έβρο, κορωνοιο, τώρα στην ανατολική Μεσόγειο… Θες και άλλα;

    12. Οι κουφαλες οι Γερμανοί πιέζουν απίστευτα. Ξέρουν πως μια πολεμική αναμέτρηση Ελλάδας τουρκιας θα τους δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα. Επενδύσεις δεκάδων δις έχουν στην Τουρκία.

    13. Άρχισαν οι λαγοί να βγαίνουν για να βοηθήσουν το δεξιό Κουλοτσίρκο στο σερβίρισμα του μοιράσματος. Αναμένεται νέο τάισμα τόνων πατριδοσανού από τους απατεώνες κλόουν της Κουλοδεξιάς μπας και πιάσουν στον ύπνο τα δεξιά γελάδια.

    14. Τεχνικες συζητησεις για να μην συμβει καποιο θερμο επεισοδιο… χτες διαφορετικα βγηκε το θεμα… καποιος του τα εψαλε και τα πηρε πισω! θελει προσοχη αυτος ο στολτενμπεργκ τα ιδια δεν εκανε και με το γαλλικο πλοιο ενω η τουρκοι το στοχευσαν αλλα ελεγε το ΝΑΤΟ.

    15. Στο κανάλι του nemesis στο YouTube λέει ότι ο Μητσοτακουλης ξεφτιλίζει τον ΓΓ του Νάτο περί συζητήσεων με Τουρκία…και φυσικά όλοι ζητοκραυγαζουν και υποκλίνομαι στον Κουλη….
      Αρα….ή το Μακελειό μας δουλεύει….ή το δήθεν ανεξάρτητο κανάλι του πιτσιρικά NEMESIS ρίχνει σανο στα γίδια του….
      Τι να πει κανείς..

    16. Για να μην έχουμε σύγκρουση πρέπει να μαζευτεί ο επιτιθεμενος, αυτό που θα γίνει είναι ότι οι Τούρκοι θα αλωνίζουν και το νάτο δεν θα μας επιτρέπει να τους διώξουμε με την βία και θα υπάρξει ντε φακτο αμφισβήτηση που και στην Χάγη θα χάσουμε

    17. Με λίγα λόγια θέλουν να προσβάλλεται η κυριαρχία της Ελλάδας και ταυτόχρονα να μην υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Λυπάμαι για την κυβέρνηση αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο.

    18. «Δεν υπάρχει συμφωνία ακόμη, αλλά οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει», τόνισε.

      Που είσαι Γέρο να μας δεις …

    Comments are closed.