ΩΡΑ 18:40! ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ Ο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ – ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

    Κοινοποίηση:
    τατσοπουλοσ

    Καλά νέα για την υγεία του συγγραφέα και πρώην βουλευτή Πέτρου Τατσόπουλου ο οποίος ένιωσε αδιαθεσία την ώρα που βρισκόταν στον «αέρα» εκπομπής στον Alpha και διαγνώστηκε με διαχωριστικό ανεύρυσμα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι θεράποντες ιατροί που πραγματοποίησαν την επέμβαση η οποία ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 5:30 το απόγευμα, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την έκβασή της.

    Παράλληλα, πάντως, σύμπλήρωσαν ότι ο Π. Τατσόπουλος θα παραμείνει στη ΜΕΘ για δύο 24ωρα για παρακολούθηση, ενώ επισήμαναν χαρακτηριστικά ότι ο γνωστός συγγραφέας σώθηκε την τελευταία στιγμή, θέλοντας να τονίσουν τη σοβαρότητα της κατάστασής του.

    Όπως αναφέρουν άτομα του περιβάλλοντός του ο Πέτρος Τατσόπουλος δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας, ούτε λάμβανε κάποια ιατρική αγωγή.

    Ο γνωστός συγγραφέας και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στις τελευταίες εκλογές, βρίσκεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση από ιατρικό τιμ με επικεφαλής τον ιατρό καρδιοχειρουργό κ. Τριανταφύλλου

    Για την κατάσταση της υγείας του έχει ειδοποιηθεί και η σύζυγός του.

    Ολα ξεκίνησαν το πρωί: Ο κ. Τατσόπουλος βρισκόταν στον αέρα της πρωινής εκπομπής του Alpha όταν ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε,όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο άρθρο.

    Ο παρουσιαστής του προσέφερε νερό και πήγε διάλειμμα. Ειδοποιήθηκε αμέσως ασθενοφόρο και όπως όλα δείχνουν ήταν πολύ τυχερός καθώς το πλήρωμα του ΕΚΑΒ έφτασε πολύ γρήγορα. Ο Π. Τατσόπουλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι υπέστη οπίσθιο έμφραγμα του μυοκαρδίου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Ο Παντοδυναμος Τριαδικος Θεος θα τον κανει καλα βεβαιως αφου τον γλυτωσε παρα τριχα,αρα τον θελει παρολο που δεν ειναι ευσεβης εχει καλη ψυχη γι αυτο του εδωσε δευτερη ευκαιρια.Ευχομαι να την εχει παρει χαμπαρι να τη εκμεταλευτει και να αφησει τις χαζαμαρες περι αθειας.
      Δοξα σοι Κυριε Ιησου Χριστε Υιε Του Θεου καιβΑγ.Πνευμα.

    2. Περαστικά στον παλιοπ@@@@α ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ αλητη

    3. «Ακομα και στον πολεμο που ο εχθρος θελει την βιολογικη σου εξοντωση, δεν χτυπας τον τραυματια ή τον αιχμαλωτο. Ειμαστε Ελληνες ρε. Και οχι βαρβαροι.
      Συνεπως: περαστικα στον εχθρο Τατσοπουλο, γρηγορα να γινει καλα. »

      ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΡΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ? ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ . Καντε λοιπον την αυτοκριτικη σας και συνελθετε απο τα παραληρηματα κακιας και μισους . Περαστικα λοιπόν ./

    4. Περαστικά ρε μάγκα. Αν και μαλάκας στις απόψεις, ο Θεός να σε έχει καλά να μανουριάζουμε. Άμα ζήσεις υπάρχει έστω και μιά πιθανότητα να αλλάξεις μυαλά. λολ

    5. Λάθος μπαμπη , όταν ένας λαός έχει γονατίσει από την προσπάθεια οικονομικής εξωντοσης του , και σε στιγμή κοινωνικής κρίσης , δεν τον χτυπάς όπως τον χτύπησε ο Τσατσοπουλος , κακό ψόφο να έχει το τέρας , χτύπησε τον Ελληνισμό στην καρδιά , το καταραμένο σκουλήκι!
      Να ψοφισει! Να μην χαρεί ούτε αυτός ούτε οι δικοί του τα αργύρια της προδοσίας

    6. Για εμάς τους πληβείους δεν υπάρχουν ασθενοφόρα , δεν είναι ποτέ διαθέσιμα ….μεταφέρουμε τους γονείς μας με τα αυτοκίνητα μας στο νοσοκομείο σε περίπτωση παρόμοιας ανάγκης…. προσωπικά μου έτυχε 3 φορές ζήτημα ζωής και θανάτου αλλά δεν υπήρχε ασθενοφόρο.

    7. Ερώτηση για τον Στέφανο να το θίξει στην εκπομπή του:Αν συνέβαινε σε έναν άγνωστο καθημερινο πολίτη στο δημόσιο νοσοκομείο θα έπεφτε από πάνω του αυτό το ιατρικό team να τον περιθαλψει ή θα την έβγαζε στο ραντζο με τους ειδικευομενους μέχρι να πεθάνει; ερώτημα που όλοι ξέρουμε την απάντηση.

    8. Όσο κι αν τον σιχαίνομαι τόσο σαν άνθρωπο όσο και για τις ανθελληνικες του θεωρίες προσεύχομαι στον Θεό που δεν πιστεύει να πάει καλά η υγεία του

    9. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ “ΕΧΑΣΕ Η ΒΕΝΕΤΙΑ ΒΕΛΟΝΙ”,EΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΣΕ “ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ”.

    10. Του αφαιρεσαν τον δονητη που σφηνωσε στο πρωκτο δηλαδη ?

      1. Φίλε δεν εχουν νόημα τα βρισίδια, σε μισο-πεθαμένο..να γίνει καλά να τον ξεκωλιάσουμε στα σχόλια, μαζί σου.

    11. Ρε Χιο ποιος τον γ@..ει και τον Τατσοπουλο τον αντιχρηστο του μεσα!!…ενα ανθελληνικο κωλοπαιδο ειναι!!!….μας εχετε ζαλισει τα αρ..@ με τον μα…κ@!!!

      1. Ακομα και στον πολεμο που ο εχθρος θελει την βιολογικη σου εξοντωση, δεν χτυπας τον τραυματια ή τον αιχμαλωτο. Ειμαστε Ελληνες ρε. Και οχι βαρβαροι.
        Συνεπως: περαστικα στον εχθρο Τατσοπουλο, γρηγορα να γινει καλα.

        1. περαστικα στον εχθρο Τατσοπουλο, γρηγορα να γινει καλα… για να πηδήξει και την άλλη μισή Αθήνα!

        2. Να μην γίνει τελείως καλά,γιατί θα κυκλοφορούμε όλοι με τσιγκινα βρακιά…

    Comments are closed.