ΩΡΑ 20:42! ΒΛΕΠΕΙ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ. ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΩΒΡΑΚΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.

    Κοινοποίηση:
    ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

    Δημοσκόπηση ΣΟΚ τωρα από τον ΣΚΑΙ για τις εξελίξεις στα σύνορα μας με τους εισβολείς

    1

    Το 73 των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ ανησυχεί. Η απαντήσει πρέπει να έπεσε σαν βόμβα στον Αλέξη Τσίπρα

    Χωρίς τίτλο

    Η ίδια ερώτηση για του ψηφοφόρους της ΝΔ

    Χωρίς τίτλο 1

    Στην πανελλαδική δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού με την Σία Κοσιώνη, η ΝΔ αυξάνει τα ποσοστά της κατά μία ποσοστιαία μονάδα, φθάνοντας στο 39% και προηγείται με 14 μονάδες έναντι του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος χάνει μία μονάδα από την προηγούμενη μέτρηση και κινείται στο 25%.

    Τρίτο κόμμα παραμένει το Κίνημα Αλλαγής με 6,5%, ενώ την έκπληξη κάνει η Ελληνική Λύση που περνά στην τέταρτη θέση με 5,5%, περνώντας το ΚΚΕ που συγκεντρώνει 5%. Το ΜέΡΑ 25 μένει εκτός Βουλής με 2,5%.

    pulse3-prothesi

    Θετικοί οι πολίτες στην στάση της κυβέρνησης για μεταναστευτικό
    Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι απαντήσεις των ερωτηθέντων για τα κρίσιμα θέματα της επικαιρότητας.

    Σχεδόν 8 στους 10 (ποσοστό 76%) θεωρούν ότι οι κινήσεις της κυβέρνησης για την φύλαξη των συνόρων στον Εβρο κινούνται σε θετική κατεύθυνση έναντι μόλις 18% που πιστεύει το αντίθετο.

    0000

    Μάλιστα στην ποιοτική ανάλυση ανά πολιτική τοποθέτηση, έχει ενδιαφέρον το ότι όσοι αυτοπροσδιορίζονται ως «αριστεροί» σε ποσοστό 45% εγκρίνουν την στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Οι κεντροαριστεροί σε ποσοστό 78%, οι κεντρώοι με 89% είναι θετικοί ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των κεντροδεξιών και δεξιών εγκρίνει τις κυβερνητικές ενέργειες.
    pulse3-evros-topothetisi

    Πάνω από 8 στους 10 ερωτηθέντες δηλώνουν πάντως ότι ανησυχούν για την στάση της Τουρκίας και για τα ελληνοτουρκικά θέματα.
    02

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. o πολιτης ΒΡΗΣΚΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ σε κατασταση ΣΥΝΧΥΣΗΣ. να καταλαβεις ανεβασε στην ΕΞΟΥΣΙΑ τους ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ δηλαδη τους ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ.Με λιγα λογια ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ. Αφου τρελαθηκαν και γλυκαθηκαν ΚΑΙ τα ιδια τ’ΑΝΑΡΧΙΑ και τους τρεχουν τα σαλια ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ,τα ΜΜΑποχαυνωσης αρχισαν δημοσκοπισεις.

    2. Το παιχνίδι είναι τόσο καλά στημένο που δεν την χάνουν την εξουσία,
      το μόνο που μας θα μας σώσει είναι ένα πραξικόπημα κ να αναλάβει ο στρατός μέχρι καθαρίσει ο τόπος από όλους αυτούς τους ανίκανους πολίτικους.

    3. Ακόμα πιστεύετε σε στημένες δημοσκοπήσεις και νοθευμένες εκλογές ?

    4. Πόσο ασχετος είσαι καί σχολιάζεις για πράγματα πού εχεις μαύρα μεσάνυχτα!

    5. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ
      ΖΗΤΩ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΣΤΗΛΕ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΟΥΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΟΥΝ..ΖΗΤΩΩΩΩ!! ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΕ ΜΚΟ ΣΤΗ ΚΑΒΑΤΖΑ..
      ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΩΤΟ ΕΦΟΣΟΝ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ..ΜΕ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

    6. Η ΤΣΙΟΥΠΡΑ & ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΞΟΦΛΗΣΗ , ΟΥΤΕ ΤΟ 3% ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΗ , ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ , ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ & ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΜΕΡ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΜΟΜΑΖΩΜΑΤΑ = ΔΙΑΒΟΛΟΣΚΟΡΠΙΖΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ , ΑΝΘΕΛΗΝΕΣ !!

    7. Ο Κυριάκος μπροστά στον προδότη Πινόκιο Αλέξη μοιάζει τεράστιος στρατηγός-εθνάρχης τύπου Τζόρτζ Ουάσιγκτον!!! αχαχαχα

    8. Εμπρος παιδια να ξαναβγαλουμε τον μπριζολακια της Ραφηνας πρωθυπουργο και να παμε το ελειμμα 100% για να παθουν πλακα οι Ευρωπαιοι
      Αμφιβαλετε οτι οι Ελληνες θα μπορουσαν να ψηφισουν παλι τον Παραλία της Ραφηνας για σωτηρα.
      Εδω ψηφισανε Τσιπρα και βγαλανε αυτοδυναμο τον Κουλη

    9. δε δινω δεκαρα πια, ουτε για δημοσκοπησεις, ουτε ποιος μας κυβερναει, ουτε αν μπουκαρουν 15 εκατομμυρια μεταναστες…αφου τους αγαπανε,, θα τους βαλουν ολους, μη γελιεστε..σκασιλα μου …βλεπουμε στη δημοσκοπηση τον βελοπουλο να αυξανει ποσοστα, χωρις να ιδρωνει καν, μια κυβερνηση ανικανη να εχει 40αρι και το εθνοπροδοτικο κομμα να εχει ακομα 24..απο την αλλη, η χα ειναι στο 1,5 αλλα μυαλο δεν βαζει,ο μιχαλολιακος, που επιμενει στην αρχηγια…ισως περιμενει πρωτα την αποφαση του δικαστηριου, δεν ξερω..γεγονος ειναι ομως, οτι η χα, ενω θα μπορουσε να εχει μεγαλα ποσοστα, οσο ειναι ο μιχαλολιακος αρχηγος, ειναι τελειωμενη..ακομα κι αν απο θαυμα, πιασει ενα 3 στις επομενες εκλογες, δεν θα χει κανενα νοημα, αφου θα συνεχισει να σαμποταρεται απο τα μμε και να βριζεται απο τους παντες…ας παραδωσει την αρχηγια στον πιο δημοφιλη και νεο βουλευτη του και ισως το κομμα παρει την πανω βολτα..εκτος αν δεν θελει το κομμα ψηλα…δικο του προβλημα..οσο παραμενει αρχηγος, δεν εχει νοημα να ψηφισει κανεις ενα κομμα που ουτε θα φαινεται πουθενα, ουτε θα διαδραματιζει κανενα ρολο και που θα φοβαται να το υποστηριξει δημοσια.. ας το καταλαβει επιτελους ο εγωιστης μιχαλολιακος αυτα

    10. Η Χρυσή Αυγή στο 1.5
      Καλό εξισλαμισμό μαλακες.

    11. Αλίμονο! Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που θα ψήφιζαν τον Σύριζα! Πόση ακόμα καταστροφή χρειάζονται για να καταλάβουν;

    12. Τα ΜΑΤ στα νησια τα ξεχασατε ρε Ελληνες?? Παλι δημοσκοπησεις για τα προβατα??
      Δεν εχει ξεκαθαρισει το τοπιο ακομα οσον αφορα τους λαθρομεταναστες τι ακριβως θελει να κανει η ΝΔ.
      Αν και εχουμε καταλαβει αλλα στην Ελλαδα βλεπεις υπαρχουν ακομα προβατα που νομιζουν οτι η ΝΔ ειναι
      πατριωτες…Ακου εκει πατριωτες!! χαχαχαχα!! με πονα η κοιλια μου απ τα γελια…

    13. Ολες οι δημοσκοπισεις ειναι ψευτικες γιατι εαν ειναι αληθεινες εχουμε μεγαλο προβλημα στον εγκεφαλο Περαστικα μας

    14. Αστεράκια βλέπει ο Τσίπρας με 25% ποσοστό; Εάν ανησυχούσαν οι συριζαίοι για τους λαθρομετανάστες κατά 75% θα έπρεπε να είχε ο Τσίπρας κάτω από 7%. Μάλλον ανησυχούν που ο Κούλης δεν αφήνει να μπουκάρουν τα κακόμοιρα τα ορκς με τα ορξάκια τους. Αυτή είναι η ανησυχία τους.

    15. 100% Κουλης…Οπως στα παλια Σοβιετ και στον μακαριτη Τσαουσεσκου..Κουλης για παντα…
      Ζητω η Ελλαδα!!! Ζητω η ΝΔ!!!!

    16. Όταν λένε οι συριζαίοι πως ανησυχούν για το λαθρομεταπροσφυγικό, εννοούν πως ανησυχούν για τους κακόμοιρους τους λάθρο που δεν τους αφήνει να μπουκάρουν στην χώρα….

    17. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΙ ΩΡΑΙΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Η ΝΔ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ 40 ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΑΚΡΑΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

      1. Την έχει την ΧΑ βρε γκαβέ. Και την έχει με 1.5

    18. Εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι δεν έχει σωτηρία αυτός ο τόπος γιατί απλά είμαστε ένας λαός όχι απλά μεγάλης ηλιθιότητας αλλά και πολλών βραβείων γκίνες. Συνεχίστε λοιπόν να ψηφίζετε μνημονιακά κόμματα για να μας έχουν οι τοκογλύφοι δανειστές σε εποπτεία έως το 2060 και για να πληρώνετε ένφια μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Και με τα λεφτά που θα παίρνουν με αυτό το παράνομο και ληστρικό φόρο θα πληρώνουν το επίσης παράνομο και ληστρικό χρέος. Και όλα αυτά με τις ευλογίες του Ελληνικού λαού. Όρνια, ε όρνια.

    19. 25 ? ποσοι λ@θρο ειναι μαζεμενοι εδω? δειχνει πολλα η δημοσκοπιση που δεν εχουν σχολιαστει

    20. Προδότες αριστεροί μια ζωή ανθέλληνες πρέπει να πληρώσετε θα ρθει η ωρα

    Comments are closed.