ΩΡΑ 21:25! ΑΓΡΙΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗΛΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ: “ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ Ή ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ”

    Κοινοποίηση:
    ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΣΚΗΣΗ

    Σε νέες απειλητικές ανακοινώσεις προχώρησε το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών αναφορικά με τις πρόσφατες συμφωνίες της Λευκωσίας για νέες γεωτρήσεις εντός της κυπριακής ΑΟΖ.

    Στην ανακοίνωσή του τουρκικό υπουργεία Εξωτερικών, και εν είδη «νταβατζή» της περιοχής μιλά ξεκάθαρα για μοίρασμα των κοιτασμάτων της κυπριακής ΑΟΖ με τους Τ/Κ επειδή έτσι το νομίζει, προειδοποιώντας παράλληλα πως θα πάρει όλα “εκείνα τα ενδεδειγμένα μέτρα” για να το επιτύχει, όπως ανέφερε σήμερα και ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν.

    Πιο συγκεκριμένα αναφέρεται μεταξύ άλλων στην τουρκική ανακοίνωση:

    «Η συμφωνία της Κύπρου (σημ. δεν αναφέρει βέβαια Κύπρος αλλά ελληνοκυπριακή διοίκηση) με τις ξένες εταιρείες είναι ένα ακόμη παράδειγμα της συνεχούς παραβίασης των δικαιωμάτων των Τ/Κ οι οποίοι έχουν ίσα δικαιώματα στα κοιτάσματα της Κύπρου.

    Είναι αυταπόδεικτο ότι οι συμφωνίες αυτές δεν κάνουν αναφορά πουθενά για τους Τ/Κ όπως και ότι οι Τουρκοκύπριοι δεν λαμβάνουν κανένα μερίδιο από τις συμφωνίες αυτές και τα κέρδη.

    Αυτό είναι απαράδεκτο τόσο για την Τουρκία, όσο και για την τΔΒΚ.

    Η ελληνοκυπριακή διοίκηση της νότιας Κύπρου και αυτές οι διεθνείς εταιρείες που κάνουν δουλειές με τους Ε/Κ δεν μπορούν να αγνοήσουν το γεγονός ότι οι Τ/Κ είναι συνιδιοκτήτες στο νησί και έχουν ίσα δικαιώματα στο πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

    Επομένως η Τουρκία θα μείνει πιστή στις αρχές της και την αποφασιστικότητα να προστατεύσει τα δικαιώματα των Τ/Κ όπως και τα δικαιώματά της στην ανατολική Μεσόγειο και δεν θα διστάσει να λάβει όλα εκείνα τα μέτρα για να πραγματοποιήσει το σκοπό της.

    Όπως είπε και ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν η Τουρκία δε αφήσει κανένα να παραβιάσει τα δικαιώματά των Τ/Κ.

    Σε αυτό το πλαίσιο όσο η Ε/Κ πλευρά συνεχίζει τις μονομερείς ενέργειές της στυος υδρογονάνθρακες αρνούμενη να συμπεριλάβει τους Τ/Κ ως ισότιμο εταίρο στα κέρδη και τις αποφάσεις η Τουρκία θα συνεχίσει να να προστατεύει τα δικαιώματα στην υφαλοκρηπίδα της.

    Έτσι τα ερευνητικά μας σκάφη-πλωτά γεωτρύπανα  Yavuz και  Fatih, θα ξεκινήσουν σύντομα νέες γεωτρήσεις στις περιοχές που η τΔΒΚ επεκρινε και έδωσε τις άδειες το 2011.»

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. καλα τα λετε παιδια στα σχολια. ετσι. ας κανουμε εναν εμφυλιο να ρημαξουμε κ οοοοοοοταν φυγουν οι προδοτες να κανουν ντου τα τουρκοειδη για να τους κατατροπωσουν οι εναπομειναντες 25χρονοι πατριωτες με τα σμαρτφον κανοντας λαηβ μεταδοση στα σοσιαλ

    2. Κατεβαστε ενα-δυο υποβρυχιο κατω ,εξοπλιστετα με τους super duper πυραυλους πουχομε στο κυνοβουλιο,Τσιπρονι,Κουλιςςςς,ισως και κανα κουτσουμπα,φωφαρα,λεβεντη,ποταμακι και χτυπηστε τα τουρκελια.ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΕΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΚΟΛΥΜΠΙΘΡΟΞΥΛΟ,θα πανε ολοι απατοι.

    3. ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ !ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ! ΣΥΝΤΟΜΑ! Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΝΥΝ!

    4. Πρώτα θα αρχίσουμε με τους μέσω προδότες, λσθραιους και ραγιαδοτουρκοσπορους και μετά θα φάτε ματσετα, καί μπαρούτι που θα βάλετε βκαι στις τσέπες σας. Καί αφουυ καθαρίσουμε την χώρα από τά παρασυτα θα φτιαχτεί νέο σύνταγμα και κράτος. Θά φροντησουμε οι προδότες να μην έχουν κρατική προστασία μέσω τού Συντάγματος. Παλούκι μέχρι να σβήσει ο ήλιος κολοτουρκοι..

      Ουοουουουχχχχρρρρρ…γουρουνοκεφαλαδες, με κεφαλιά σαν μπόμπες…οξωωωω. Ρεεεεεεεεεε….άντε μην φορτώσω βραδιάτικα… θέλετε και πετρέλαιο. Αλλά όταν έχουμε κυβερνησεις πού στήνονται στα τέσσερα όπως και η ηγεσία τού στρατού τι νά περιμένουμε γαμω το ψωφιο φελεκι μου.

    5. TOYRKOS KALOS MONO NEKROS !!!! Ρε μπασταρδαριό, όταν εισβάλατε και διαλέξατε το κομμάτι σας στο Βορρά, δεν σκεφτήκατε πετρέλαια στο Νότο. Τώρα εκτός απο τα εδάφη, ζητάτε καί μερίδιο στο βορρά κοπρόσκυλλα. Έρχετε η ώρα σας μπάσταρδοι, μογγολόγυφτοι. ΈΡΧΕΤΕ…. Όχι πετρέλαια θα κλάσετε αλλά τα ίδια μας τα αρχίδια.

    Comments are closed.