ΩΡΑ 22:09!!! ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ: ΚΑΙΝΕ ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΚΑΨΑΝ ΠΕΡΥΣΙ – ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ – ΣΑΝ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΞΕΠΗΔΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ

    Κοινοποίηση:
    δωσδωσδωδ

    Ένα χρόνο μετά τις περυσινές πυρκαγιές που διέλυσαν τη Ρόδο, φαίνεται ότι το νησί βρίσκεται ξανά υπό πολιορκία εμπρηστών. Εδώ και λίγη ώρα έχει ξεσπάσει νέα φωτιά, σε απόσταση μερικών χιλιομέτρων από την πρώτη. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της 11ης ΕΜΟΔΕ και έθεσαν υπό έλεγχο το μέτωπο.

    Σημειώνεται ότι η φωτιά που αντιμετωπίστηκε κυρίως με ρίψεις νερού από τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα στο πρώτο της στάδιο, βρίσκεται ανάμεσα σε δύσβατα σημεία δασικών περιοχών των Σιαννών και της Μονολίθου.

    Την ίδια ώρα στο πρώτο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης και τέθηκε υπό έλεγχο το απόγευμα, λίγο πριν τις 21:00 υπήρξε τραυματισμός πυροσβέστη σε δύσβατο βραχώδες σημείο.

    Ξεκίνησε επιχείρηση διάσωσης του από την πυροσβεστική σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό για τις πρώτες βοήθειες ώστε να παραληφθεί και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο.

    Ας ελπίσουμε ότι η κατάσταση θα παραμείνει ήρεμη.
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ DRONE για να βαλουν φωτιες απο αποσταση σε δυσβατα σημεια.

    2. “””” Ας ελπίσουμε ότι η κατάσταση θα παραμείνει ήρεμη.”””” Παντα με βαρκα την ελπιδα…….ετσι….ετσι……. τα ζωα σανος κ ελπιδα τα τρεφει…..

    Comments are closed.