ΩΡΑ 22:45! ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ – ΦΩΤΙΣΤΗΚΕ Η ΝΥΧΤΑ ΑΠΟ “ΒΡΟΧΗ” ΡΟΥΚΕΤΩΝ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ – ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΡΡΑ – ΔΕΙΤΕ LIVE ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

    Κοινοποίηση:
    ΓΗΜΓ

    Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα φλέγεται η Γάζα, με τη Χαμάς να συνεχίζει να εκτοξεύει ρουκέτες στο βόρειο Ισραήλ, όπου ηχούν συνεχώς οι σειρήνες.

    Πάνω από 1.000 Ισραηλινοί και τουλάχιστον 560 Παλαιστίνιοι έχουν χάσει τη ζωή τους στον πόλεμο στο Ισραήλ, με τις εικόνες από τη Γάζα να συγκλονίζουν.

    Σφοδρή είναι η απάντηση των Ισραηλινών στα μαζικά, πυραυλικά χτυπήματα που δέχονται πρώτοι στα εδάφη τους από την οργάνωση Χαμάς.

    Η Χεζμπολάχ κτυπά με ρουκέτες το βόρειο Ισραήλ

    Ρουκέτες εναντίον του βόρειου Ισραήλ εκτόξευσε η Χεζμπολάχ του Λιβάνου σε απάντηση για τον θάνατο τουλάχιστον τεσσάρων μελών του κατά τη διάρκεια των ισραηλινών βομβαρδισμών, ανέφεραν δύο πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας στο Reuters.

    Η σιιτική οργάνωση Χεζμπολάχ ανακοίνωσε απόψε ότι τρία μέλη της σκοτώθηκαν από ισραηλινά πυρά στον νότιο Λίβανο, καθώς η σύρραξη μεταξύ του Ισραήλ και της παλαιστινιακής Χαμάς φαίνεται να επεκτείνεται και στα σύνορα του Ισραήλ με τον Λίβανο.

    Νωρίτερα, ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι διεξάγει επιχειρήσεις στην περιοχή, μετά την εισβολή ενόπλων στο ισραηλινό έδαφος.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Τρομερές οι εικόνες. Δεν αντέχει κανείς ούτε να τις κοιτάζει. Και όμως είναι αλήθεια. Μεγάλη η ευθύνη της Μοσάντ και της CIA. Αυτοί τους δημιούργησαν και τώρα χάσανε τον έλεγχο. Βέβαια για τη σατανική ελίτ όλη αυτή η σφαγή δεν έχει καμία σημασία, αν κρίνει κανείς από τα σκευάσματα. Ο στόχος τους είναι να γκρεμίσουν το Τέμενος του Ομάρ για να φτιάξουν τον Γ Ναό. Μήπως στα στρατόπεδα συγκέντρωσης θα πέθαναν χιλιάδες Εβραίοι και άλλοι λαοί, γιατί έτσι εξυπηρετούσαν τους σατανιστές. Θέλουν μέχρι τις 28.4 που είναι το Εβραικό Πάσχα, να έχουν στήσει την Γ Ναό του Σολομώντος. Ο πόλεμος είναι θρησκευτικός. Αυτοί τους δημιούργησαν και οι άλλες δυνάμεις τους εξόπλισαν. Ο Θεός να μας ελεήσει. Θα χυθεί πολύ αθώο αίμα.

    2. ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΚΑΙ ΘΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΩ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΙΟΥΣ!!!!!!!

    3. Χαχαχα, ακούγονται τα UAV πάνω από την Γάζα να πετάνε με άνεση, πρέπει να κόβει το τσερλιό των ισλαμοναζί! Πάντως πρέπει να ετοιμαστούμε κι εμείς γιατί τα νεγρομογγόλια οι τουρκαλάδες, ετοιμάζονται να μας την πέσουν καθώς νομίζουν πως η Δύση είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση οικονομικά, πολιτισμικά και πληθυσμιακά, μόνο που αν γίνει κάτι τέτοιο, θ’ αρχίσουν για αρχή να πέφτουν MOAB στις ισλαμικές χώρες, μετά μικρές τακτικές πυρηνικές, κι αν δεν σταματήσουν, θα γευτούν και πλήρεις πυρηνικές κεφαλές στους πάτους τους…θα χαρώ να δω όλους τους τουρκομογγόλους και τους καμηλογαμιάδες νεκρούς!

    4. Πριν λίγες μέρες,τα βλαμένα και δαιμονισμένα εβραϊδια,φτύναν στο δρόμο μια Χριστιανική πομπή και το Σταυρό του Κυρίου.Τώρα θα χύστε το αίμα σας παρτάλια,περιούσιοι του Σαμαέλ

    5. Σιγα τα γατακια…πηγαινετε στον Βρονταδο στη Χιο το Πασχα να δειτε τι σημαινει ρουκετοπολεμος…ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ VERSUS ΠΑΝΑΓΙΑΣ

    Comments are closed.