ΩΡΑ 22:51! ΣΟΚ! ΔΙΨΗΦΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΝΔ, ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ RASS

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis-mixaloliakos-630x400

    Διαφορά 11,7% υπέρ της ΝΔ στην εκτίμηση ψήφου καταγράφει η τελευταία δημοσκόπηση της Rass πριν από τις εκλογές για το Action24.
    Στην ίδια δημοσκόπηση η Χρυσή Αυγή φαίνεται να τίθεται εκτός της επόμενης Βουλής και το Κίνημα Αλλαγής να εδραιώνεται στη 3η θέση, ενώ μάχη για την είσοδο στη Βουλή, δίνουν με οριακά ποσοστά, η Ελληνική Λύση και το ΜέΡΑ25.
    Σύμφωνα με τη Rass η μέση τιμή στην Εκτίμηση Ψήφου η ΝΔ λαμβάνει 39,4%, ΣΥΡΙΖΑ 27,7, Κίνημα Αλλαγής 8,2%, ΚΚΕ 5,9%, Ελληνική Λύση 3,2%, ΜέΡΑ25 3%, Χρυσή Αυγή 2,7, Ένωση Κεντρώων 2%, Πλεύση Ελευθερίας 1,8%.
    Στην πρόθεση ψήφου τα ποσοστά έχουν ως εξής (%)
    ΝΔ 35,2
    ΣΥΡΙΖΑ 25,4
    ΚΙΝΑΛ 8
    ΚΚΕ 5,7
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ 3
    ΜΕΡΑ24 2,8%
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2,5%
    ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ 1,8
    ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 1,6
    ΑΛΛΟ 3,8
    ΑΚΥΡΟ 2,3
    ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΗ 7,9
    Στην ερώτηση για ποιο λόγο θα ψηφίσετε ΝΔ, το 61,6% απαντά επειδή πιστεύει ότι θα πάει τη χώρα μπροστά, το 29,9% για να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ και για άλλο λόγο απαντά το 7,5%.
    Στο αντίστοιχο ερώτημα για το ΣΥΡΙΖΑ το 50,4% απαντά επειδή πιστεύει ότι θα πάει τη χώρα μπροστά, το 37,6% για να μην έρθει η ΝΔ απαντά το 37,6%, ενώ για άλλο λόγο λέει το 11,8%.
    Στο ερώτημα τι πρέπει να κάνει το ΚΙΝΑΛ αν δεν προκύψει το ΚΙΝΑΛ το 48,3% των ερωτηθέντων απαντούν να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στο πρώτο κόμμα και να μπει στην κυβέρνηση, το 20,4% να δώσει ψήφο ανοχής χωρίς να μπει στην κυβέρνηση και το 23% να οδηγήσει τη χώρα σε νέες εκλογές με απλή αναλογική.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. Δεν έχεις πιά Όλυμπε Θεούς μηδέ λεβέντες η Όσσα.Μόνο ραγιάδες έχεις πιά σκυφτούς γι το χαράτσι.Και χορό τριγύρω σου θα στήσουν με βιολιά και με ζουρνάδες,γύφτοι,εβραίοι,αράπηδες,πασάδες και τα γόνατά τους θα λυγίσουν οι τρανοί σου και θα γίνουν των ραγιάδων οι ραγιάδες.Μένουμε όρθιοι σ’ένα κόσμο ερειπίων.Αγωνιζόμαστε για την Ελλάδα μας.Χρυσή Αυγή ως τη Νίκη

    2. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΗ ΝΔ

      ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ

      ΝΔ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    3. Ευχομαι ειλικρινά εκτός βουλης!!
      Να δω τι αλλη δικαιολογία θα πει ο Χοντρός ώστε να καταλαβει οτι ειναι ο μονος υπεύθυνος για την κατάντια του κινήματος.
      Δηλαδη ρε παιδια κ τωρα που ειναι Βουλή άλλαξε κάτι; Πιο υποτονικό εθνικιστικό κόμμα σε Βουλή παγκοσμιωσ Δεν υπαρχει.Σταμάτησαν κάποια ανθελληνική ψηφοφορία, ή πλάκωσαν κανέναν μεσα εκεί; Μια χαρά λένε την πιπίλα οτι τους πολεμάνε τα κανάλια κ έχουν την δικαιολογία για Μα ξύνουν τα παπάρια τους.παντως κ με το 8% παλι σε Πολέμαγε το σύστημα αλλα κάτι εκανες… δυστηχως ή ευτυχως η οικογενειοκρατία πρεπει να ξεριζωθεί, ο χοντρός να δείτε θα μας φορτώσει την κόρη του για αρχηγό κ θα γελάνε κ τα τσιμέντα μετα

    4. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣΣΙΩΝΙΣΤΕΣ….ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

    5. Επειδη το συστημα δεν θελει τη Χρυση Αυγη,εμεις θα υπακουσουμε & θα ψηφισουμε τους δυναστες μας,κοντρα στα συμφεροντα μας;Ποιοι εκοψαν συνταξεις,μισθους,αποδεκατισαν τα νοσοκομεια για τους Ελληνες;Ποιοι εφεραν τους λαθρομεταναστες για να τους ταιζουμε,ενω εμεις αυτοκτονουμε απο την ανεχεια,για να λιαζωνται;Ποιοι αδειασαν τα ταμεια μας στη τσεπη τους;Ποιοι περιφρονησαν το δημοψηφισμα,για να φερνουν συνεχεια μνημονια κατοπιν εντολων των διεθνων τοκογλυφων;Ποιοι παρεδωσαν & προδοσαν τη Μακεδονια μας,περιφρονοντας εκατομμυρια διαμαρτυρομενων Ελληνων;Ποιοι κανουν τον ασχετο εμπρος στις απειλες της Τουρκιας;Αντιστεκομαστε!Δεν ψηφιζουμε ΝΔ,ΣΥΡΙΖΑ,ΚΙΝΑΛ & ολα τα συμπαρομαρτουντα του δηθεν Συνταγματικου τοξου.Αυτοι θα μας εξαφανισουν & βιολογικα.Θελουν την Ελλαδα χωρις τους Ελληνες.Η πατριδα μας εχει πολυ πλουτο.Γι’αυτο & δεν θελουν στο Κοινοβουλιο τους Εθνικιστες.Γι’αυτο εχουν& ιδιωτικο στρατο,Ρουβικωνες κ.λ.π.Αυτος ειναι & ο λογος που θα συμφωνησουν ολοι αυτοι να βγουν απο τις φυλακες ολοι οι εγκληματιες & οι τρομοκρατες.Αντιστεκομαστε ψηφιζοντας Ελληνες Εθνικιστες.Δεν υπακουμε.Δεν ειμαστε προβατα.Μας εδιωξαν & σκοτωσαν τα παιδια μας με τα ναρκωτικα.Χρυση Αυγη,μονο & μονο επειδη τους φοβουνται.Να παρουμε την Πατριδα μας πισω!

    6. Ταλαιπωρε και εξαπατημενε Ελληνα μην ανεχεσε να χειραγωγησε απο το σαπιο πολιτικο συστημα απο τους αποδεδειγμενα ψευτες δημοσιογραφους που αναλογα με τα συμφεροντα τους αλλαζουν αποψεις απο στιγμη σε στιγμη Μην τουε πιστευεις Εκτελουν εντολες Δωσε την ψηφο σου σε αυτους που δεν σε προδοσαν παρα τον ανελεητο πολεμο που υπεστησαν σε αυτους που μαχονται για την Ελλαδα μας την οικογενεια τις ηθικες αξιες ΟΧΙ σε αυτους που επανειλημμενα απεδειξαν τι ανθελληνες ειναι και τι ψευτες μην σε θεωρουν χαζο οιτιποτενιοι

    7. Δημιοσκοπησεις του #ολου απο πληρωμενα Δημιοσκοπικα σανομαγαζα για τα μουσχαρια.

    8. Ακου τι λεει ο λακαμας.τι αλλο να κανει η Χ.Α.Μια απο τα ιδια καθε φορα.ψηφισε ρε τον κουλο και αν δεν σου κανει ξαναγυρνα στο συριζοπασοκ,Κοιταζα την συγκεντρωση του αδωνη και ολοι ηταν απο 70 χρονων και πανω,και αυτοι ολοι μας εχουν κανει σκατα τοσα χρονια.Και μονο που τους μπαινω στην μυτη μου φτανει.Χ.Α ΔΑΓΚΩΤΟ.

    9. Κακομοιρε Ελληνικε λαε σε τι παλιανθρωπους πολιτικους και δημοσιογραφους εχεις μλεξει τι μια στιγμη θεος οκουλης την αλλη προδοτης αναλογα με τοτι τους προσφερουν μην επιρεαζεσαι απο δημοσκοπησεις συμφεροντα ειναι ψευτιες κοιτα τι εκαναν ολοι αυτοι που κυβερνησαν και ποσο σε κοροιδεψαν και την πατριδαμας την προδοσαν πιστεψε μονο σαυτους που παρα τον πολεμο που τους κανουν μενουν σταθεροι στα πιστευω τους

    10. Κακομοιρε Ελληνικε λαε σε τι παλιανθρωπους πολιτικους και δημοσιογραφους εχεις μλεξει τι μια στιγμη θεος οκουλης την αλλη προδοτης αναλογα με τοτι τους προσφερουν μην επιρεαζεσαι απο δημοσκοπησεις συμφεροντα ειναι ψευτιες κοιτα τι εκαναν ολοι αυτοι που κυβερνησαν και ποσο σε κοροιδεψαν και την πατριδαμας την προδοσαν πιστεψε μονο σαυτους που παρα τον πολεμο που τους κανουν μενουν σταθεροι στα πιστεθω τους

    11. Μην ασχολείστε με δημοσκοπήσεις, δεν είμαστε ζώα. Την Κυριακή, θα πάμε και θα ψηφίσουμε ΧΑ για ένα και κύριο λόγο: Να πάμε κόντρα στις προγνώσεις, στα μνημονιακά κόμματα, στον αποκλεισμό της ΧΑ από κάθε μέσο (από τους “δημοκράτες”) – και το κυριότερο: Να αντισταθούμε έστω με μία ψήφο ο καθένας στη σαπίλα της πατρίδας μας. Ένα ένα ψηφαλάκι κάνουν τη διαφορά. Δεν απέχουμε, ψηφίζουμε. Δεν είμαστε θεατές στην παρακμή, δείχνουμε την αντίδρασή μας.

    12. την κυριακη παλι θα φταινε τα καναλια παλι θα φταιει το δημοκρατικο τοξο παλι θα φταινε ολοι οι αλλοι.. ε ρε κλαμα που εχει να πεσει..

    13. κοιταω τον πινακα και δεν ξερω αν πρεπει να γελασω…ποιος περιμενε να βλεπει ποσοστα της χα στο 2,5!!!ακομα και στις πιο αγριες διωξεις το 2013 και 2014, η χα , ποτε δεν κατεβηκε σε δημοσκοπηση το 5%!!!δηλαδη τωρα ξαφνικα τι φταιει? η πολωση? ο βελοπουλος ? οχι, τιποτε απ αυτα!! απλα ο κοσμος κουραστηκε και ξενερωσε κιολας …δυο εκλογες μαζεμενες ηρθαν και παλι σε κανενα καναλι κανεις της χα…αν δεν μπορει ολοκληρο κομμα της βουλης να πετυχει αυτο το απλο πραγμα,να επιβαλλει δηλαδη την παρουσια του σ ενα σαπιοκαναλο, πως να εμπιστευτεις οτι μπορει να αλλαξει ολοκληρη τη χωρα?

      1. Άρα παίζεις και εσύ το παιχνίδι του συστήματος. Θα έπρεπε να σε ευχαριστεί το ότι η ΧΑ δεν παίζει στα κανάλια. Αυτό και μόνο είναι απόλυτη απόδειξη ότι δεν είναι του σάπιου συναφιου τους

    14. αποθηκευσα την αναρτηση,,να τη δω μετα τις εκλογες και να κανω σχολιο…και για οσους θυμουνται RASS RASS ANTONIS SAMARAS….στις προηγουμενες εδειχεν τη χρυση αυγη στο 3% και πηρε σχεδον 7%

    15. Οσοι ειναι Πατριωτες ποιο κομμα να ψηφισουν;
      Πειτε μου ειλικρινα…
      Τον Βελοπουλο;
      Αυτος μετα το ΛΑΟΣ (οπου ειχε ψηφισει και μνημονιο) πηγε και εγλυφε τον μεσσηνιο για να τον παρει στη ΝΔ
      Παιδια…τον Μιχαλολιακο και εγω δεν τον γουσταρω…και τον εχω κραξει πολλες φορες μεσα απ’το site…
      αλλα η αληθεια ειναι οτι τον πολεμο που εχει φαει η ΧΑ και πριν ακομη τη δολοφονια Φυσσα απο τον Ρουπακια δεν τον εχει φαει κανενα κομμα πριν και μετα τη μεταπολιτευση.
      Δεν πληρωνονται, σε πολλους εχουν απαγορευτε οι ομιλιες και δεν τους φωναζουν σε κανενα σταθμο…
      Και στα ποσοστα που ειναι….αθλος ειναι.

    16. ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ – ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ = ΣΑΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ
      ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ

    17. αφου ο μιχαλολιακος κανει τον ψυχραιμο και δε στενοχωριεται, ουτε κι εγω στενοχωριεμαι!!! θελει το κομμα ιδιοκτησια του, ας μεινει εξω απ τη βουλη να κατηγορει το συστημα μονος του! λυπαμαι που εφτασα στο σημειο να γραφω αυτα, αλλα τι νοημα εχει να υποστηριζεις ενα κομμα που δε φαινεται πουθενα , που φοβασαι να πας σε εκδηλωση του μη γινεις στοχος και που δεν παιζει κανενα ρολο θεσμικα? υπαρχει καποιο μελλον στην κατασταση αυτη? καποια ελπιδα? οχι!! ποιο το νοημα λοιπον? να τα βαζεις με ολοκληρο συστημα χωρις καμμια ελπιδα επιτυχιας?εξ αλλου, οποιος βρισκεται μεσα στο συστημα (βουλη), δεν μπορει να ισχυριζεται οτι πολεμαει το συστημα! ας κατσει απ εξω λοιπον να το πολεμαει , μπορει και να ακουγεται περισσοτερο απ οσο οταν ηταν μεσα!

    18. Δεν ήξερα τι να ψηφίσω,όμως με αυτές τις παπαριές που γράφουν σίγουρα θα ρίξω χρυση αυγη.Σίγουρα θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα αν δεν ψήφιζαν οι κατσίβελοι κρητικοί που σαν γνήσιοι πατριώτες που λένε ότι είναι γνωρίζουμε τι θα ψηφήσουν.

    19. κ που θα βρει μετα ο μιχαλολιακος 15000 ευρω το μηνα;; οχι ρε μαγκες μην αφησετε τον νικολα με αδειες τσεπες.. ντροπη ο εθνικιστικος χωρος να μην εκπροσωπειτε απο το ζευγος ζαρουλια….

    20. Ερε γλεντια θα βγουν οι ναζι απ την βουλη και θα μπουν στην φυλακη…εχει να πεσει μαμησι μεσα πωπωπωπω πωπωπω ….σας περιμενουμε πως και πως κλασιδιαροπαππαμιχαλαλιακες!!!

    21. ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΡΟΝ ΚΟΣΜΟ.Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΝΔ ΜΕ 100 ΤΟΙΣ 100.ΕΤΣΙ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΕΛΗ ΚΟΣΜΟ.ΑΥΤΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΗ ΑΥΤΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΕΣ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ…………….

    22. Είχαμε μια ευκαιρία να σώσουμε την Ελλάδα με την χρυσή Αυγή άλλα που να σηκωθεί και να φυγει ο χοντρός και να πάρει ο Ηλίας την θέση να απογειωθεί το κόμμα. Το προσωπικό του συμφέρον κοιτάει ο χοντρός. Χοντρέ είχα πει πριν θα ψήφιζα για τελευταία φορά αλλά από τότε που με είπες βλάκα ειπα όχι ρε καργιολη δεν θα σε ψηφίσω.

      1. Ε,ενταξει βρε φιλε,ψηφισε κουλη! Μη μας ζαλιζεις αλλο…

    23. Μήν τους πιστεύετε Έλληνες Πατριώτες…όλοι ενωμένοι κάτω από τη γαλανόλευκη.Το όνειρο των εθνομηδενιστών τη Κυριακή θα γίνει εφιάλτης
      Ζήτω η ελεύθερη και απροσκύνητη Ελλάς.Μόνοι μας εναντίον όλων.Στρατιώτες του εθνικού χρέους κρατήστε σαν απόγονοι του Λεωνίδα τις Θερμοπύλες.Σταματήστε τους βαρβάρους που έρχονται κατά κύματα.ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

    24. καλα, η ραςς, δεν ειναι η εταιρια που εδωσε στη χα πριν 15 μερες, 1,9, πιο κατω ακομα?…αλλα να πω κατι? ας μη μπει η χα στη βουλη!!! κουραστηκα να ασχολουμαι μ ενα κομμα που δεν το βλεπω πουθενα κι ολοι το βριζουν χυδαια! !! ολη η ευθυνη ειναι του μιχαλολιακου σε οτι γινει! και στη βουλη που εινια, κανεις θεσμος η μμε μεσα η εξω, δεν της δινει καμμια σημασια, ακομα κι οταν ειχε 7% και δεν επηρεαζει καμμια κατασταση! ..ας μη μπει πια, να ησυχασει κι αυτη, να ησυχασουμε κι εμεις! .αφου δεν τη θελει το συστημα, τι νοημα εχει να παλευει ολομοναχη? εδω δεν διστασαν να την προφυλακισουν οταν ειχε 15% και δεν ανοιξε μυτη!!! τωρα, ακομα και να πιασει 3-3,5, θα την εχουν για πλακα! αφου δεν μπορει ν αλλαξει τιποτα σ αυτο το κομμα, ας κανει οτι θελει!! δεν θα ασχοληθω αλλο

    25. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΝΙΚΙΕΤΑΙ, ΓΝΩΣΤΗ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.

    26. Στις ευρωεκλογές του 2009, πρώτο βγήκε το ΠΑΣΟΚ με 36,6% και 2η η ΝΔ με 32,3%. Η μεταξύ τους διαφορά ήταν 4,3 μονάδες.
      4 μήνες μετά στις εθνικές εκλογές, το ΠΑΣΟΚ πήρε 44% (7,4% παραπάνω) και η ΝΔ 33,5% (1,2% παραπάνω). Η μεταξύ τους διαφορά αυξήθηκε στις 10,5 μονάδες.
      Στις ευρωεκλογές του 2014, πρώτος βγήκε ο ψυριζα με 26,5% και 2η η ΝΔ με 22,7%. Η μεταξύ τους διαφορά ήταν 3,8 μονάδες.
      8 μήνες μετά στις εθνικές εκλογές του Γενάρη, ο ψυριζα πήρε 36,3% (9,8% παραπάνω) και η ΝΔ 27,8% (5,1% παραπάνω). Η μεταξύ τους διαφορά αυξήθηκε στις 8,5 μονάδες.
      Στις ευρωεκλογές του 2019, πρώτη βγήκε η ΝΔ με 33,1% και 2ος ο ψυριζα με 23,8%. Η μεταξύ τους διαφορά ήταν 9,3 μονάδες.
      ΜΌΛΙΣ έναν (1) μήνα μετά, στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, υπολογίστε χοντρικά/αναλογικά/στατιστικά πόσο περίπου θα πάρει η ΝΔ και πόση θα είναι η διαφορά!
      Προσωπικά δηλώνω πως η διαφορά θα είναι πάνω από 1,2 επί της διαφοράς των ευρωεκλογών, δηλαδή πάνω από 11,1 μονάδες!!

    Comments are closed.