ΩΡΑ 23:28! ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ! Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΕΓΝΑ ΤΟΥΣ…

    Κοινοποίηση:
    tsipras

    Διαφωνείς με την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών;

    Ναι;
    Τότε ήρθε η ευκαιρία σας να δείτε από κοντά και στην δική σας πόλη του πολιτικούς που με την ψήφο τους ξεπούλησαν την Μακεδονία μας.

    Έρχονται στην πόλη σας.
    Πείτε τους την άποψη σας
    Δείξτε τους πως φέρονται οι δημοκράτες και οι οικογενειάρχες

    Προσοχή όμως θα τους συνοδεύουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις καθώς και τα κομματόσκυλα τους.

    Στείλτε μας ότι δεν σας αρέσει από την συμπεριφοράς τους

    Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 – 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | makeleio.xios@gmail.com

    Η προπαγανδιστική ιστοσελίδα της “Αυγής” κάρφωσε το πρόγραμμα τους!

    Βλέπω να πέφτουν κεφάλια εκεί στην “Αυγή” από αυτήν την πρωτοβουλία να δημοσιεύσουν τον πρόγραμμα

    Δείτε το

    Aνοιχτή πολιτική εκδήλωση, την Τρίτη 2 Απριλίου, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, διοργανώνει η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης με θέμα «Συνταγματική αναθεώρηση – ενίσχυση της δημοκρατίας» και ομιλητές τους Ν. Βούτση, πρόεδρο της Βουλής, και Ν. Παρασκευόπουλο, πρόεδρο Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για την Αναθεώρηση του Συντάγματος.

    Παπαδημούλης, Σκοπούλη, Νάσση στα Ιωάννινα

    Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων πραγματοποιεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση, σήμερα, στις 11 π.μ., στο ξενοδοχείο Du Lac, με θέμα «Προοδευτικό μέτωπο απέναντι στον νεοφιλελευθερισμό και την Ακροδεξιά» και ομιλητές τους Δ. Παπαδημούλη, αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, Φωτεινή Σκοπούλη, υποψήφια ευρωβουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, και Όλγα Νάσση, υποψήφια ευρωβουλευτή ΣΥΡΙΖΑ.

    Ο Στ. Κούλογλου στη Ζάκυνθο

    Με ομιλία στη Ζάκυνθο, στις 9 μ.μ., στο ξενοδοχείο Παλατίνο (Κολοκοτρώνη 10 και Κολυβά), ολοκληρώνεται σήμερα η περιοδεία του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στ. Κούλογλου, που μιλά για την άνοδο της Ακροδεξιάς, με θέμα τον τίτλο του τελευταίου σχετικού βιβλίου του “Γιατί, μπαμπά, είναι κακιά η Ακροδεξιά;”, το οποίο θα διανεμηθεί δωρεάν στο κοινό.

    Ο Ευ. Τσακαλώτος την Τρίτη στην Πάτρα

    Η Ν.Ε. Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει ανοιχτή πολιτική εκδήλωση – συζήτηση την Τετάρτη 3 Απριλίου, και ώρα 7 μ.μ., στον ημιόροφο του ξενοδοχείου Αστήρ (Αγ. Ανδρέου 16, Πάτρα) με θέμα «Οικονομία και κοινωνία μετά τα μνημόνια» και ομιλητή τον υπουργό Οικονομικών Ευ. Τσακαλώτο.

    Ρήγας, Κουρουμπλής, Κοντούλη στο Ίλιον

    Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Ιλίου πραγματοποιεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση την Τετάρτη 3 Απριλίου, στις 7 μ.μ., με θέμα «Μια άλλη Ευρώπη είναι αναγκαία – Μια άλλη Ευρώπη είναι εφικτή» και ομιλητές τους Π. Ρήγα, αν. υπουργό Εθνικής Άμυνας, Π. Κουρουμπλή, υποψήφιο ευρωβουλευτή, πρώην υπουργό, και Ιωάννα Κοντούλη, υποψήφια ευρωβουλευτή.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. A,ωραια, Cacatov οπου τις πετυχαίνετε τις Πουσταρες του Συριγγα

    Comments are closed.