Στην επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής διαβάζουμε…
Ότι και να πούμε για την ακατάπαυστη μηχανή προπαγάνδας που λέγεται τηλεόραση είναι λίγα.
Ημέρα εκλογών και ενώ οι κάλπες δεν είχαν κλείσει, ο Αlpha αποφάσισε να παρουσιάσει ένα «έκτακτο» επεισόδιο της δημοφιλούς – και συμπαθητικής πραγματικά – τηλεοπτικής σειράς «Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα», θέλοντας να μας κάνει ένα γερό μάθημα «αντιρατσισμού», (το οποίον και σημαίνειρατσισμού κατά των Ελλήνων). Έχει δείξει σημάδια και στο παρελθόν η συγκεκριμένη σειρά, αλλά ήταν ολίγον ‘light’. Τώρα ξεπέρασε κάθε όριο.
Εν ολίγοις: Ο Μηνάς (Αντώνης Αντωνίου) επιστρέφει από έξω συγκινημένος και αφηγείται στην σύζυγό του Βούλα (Ελένη Κοκκίδου), ένα περιστατικό που τον «συγκλόνισε». Η ιστορία έχει ως εξής: κάποιου γνωστού (κυρ Μίμη) ο γιος χτυπάει με το αυτοκίνητό του και ενώ βρίσκεται αναίσθητος και αιμόφυρτος, έρχονται δύο Έλληνες και αντί να τον βοηθήσουν τον κλέβουν. Στη συνέχεια έρχονται άλλοι δύο που «δεν μιλούσανε ελληνικά», συγκινούνται και αρχίζουν να ψάχνουν τις τσέπες του αιμόφυρτου… όχι όμως για να τον κλέψουν, αλλά για να βρουν το κινητό του (μιας που ο ίδιοι δεν είχαν κινητό!!!), οπότε παίρνουν τηλέφωνο για να έρθει το ασθενοφόρο. Και όχι μόνο αυτό, αλλά τον συνόδευσαν στο νοσοκομείο και όχι μόνο αυτό αλλά κι έδωσαν αίμα! «Δύο Αλβανοί», λέει συγκινημένος ο Μηνάς στην Βούλα που έχει γουρλώσει τα μάτια, ενώ την στιγμή εκείνη πέφτει και άκρως συγκινητική μουσική για να δέσει το γλυκό….
Αλλά έχει και συνέχεια, καθώς δεν αρκεί το όλο συγκινητικό της ιστορίας για να περάσει στις μάζες το μήνυμα. (Τονίζω την χρονική συγκυρία της «έκτακτης» εκπομπής). Πρέπει να ακουστεί και η κατήχηση.Και είναι τόσο αναλυτική αλλά και κοινότυπη που ούτε και στα σύγχρονα νεοταξικά σχολεία (Δημοτικά – Γυμνάσια – Λύκεια) της πατρίδας μας δεν ακούγεται. Έτσι γύρω στο 22:30, αρχίζει το παραλήρημα.
Ο κυρ Μίμης (του οποίου τραυματίστηκε ο γιος) είναι ένας «ανόητος ρατσιστής» που πιστεύει ότι όλοι οι Έλληνες είναι «καλοί» μόνο και μόνο επειδή είναι Έλληνες και όλοι οι ξένοι είναι «λαμόγια» μόνο επειδή είναι ξένοι… Επίσης ο κυρ Μίμης εκτός από «ρατσιστής» (ή μάλλον επειδή είναι ρατσιστής) είναι «κακός και βλάκας», ο οποίος άλλαξε σχολείο στο γιο του επειδή σε εκείνο πήγαιναν πολλά παιδάκια άλλων εθνικοτήτων….
Μετά το ατύχημα όμως, ο ρατσιστής κυρ Μίμης είδε «το φως το αληθινόν» και «εμπέδωσε» ότι παντού υπάρχουν «καλοί και κακοί» και έτσι του χρόνου το παιδί του θα το επιστρέψει στο Γυμνάσιο της γειτονιάς του. Και μετά πέφτει από τον Μηνά το κλασσικό «αντίφα» σύνθημα: «Ο παππούς του πρόσφυγας, ο πατέρας του μετανάστης και ο ίδιος ρατσιστής»…! Πιο προπαγάνδα πεθαίνεις!
Και το κατηχητικό ολοκληρώνει το πρόγραμμά του κλείνοντας πάλι με συγκινητική μουσική υπόκρουση, όπου ο Μηνάς με βλέμμα ονειροπόλου σκέφτεται τρομερά συγκινημένος πώς θα γινόταν όλοι οι Μίμηδες του κόσμου να καταλάβουν ότι «η καλοσύνη δεν έχει καμία σχέση με την εθνικότητα». Με «ατυχήματα» σε «βλάκες ρατσιστές» μήπως;
Δείτε το εδώ στο από το σημείο 17:30.
Σωστά τα λέει η σειρά.
Έτσι Κ αλλιώς «η εξαίρεση είναι η επιβεβαίωση του ΚΑΝΟΝΑ»
νομιζω ότι η κυρια αυτή εχει κανει και τσοντα στα νιατα της … Πισω πορτα ..αν θυμαμαι καλα
Η σειρά βγαζει πολύ γέλιο. Όσο για την φράση με τους δυοΑλβανους δεν βλέπω κανένα κακο.Παντου υπάρχουν καλοί και κακο,τίμιοι και κλέφτες. Δεν είναι θέμα λαών αλλά θέμα ανατροφής. Ξέρω κάτι Ελληνίδες λαμογιαααα.
Προς Ιασονα …νομιζω οτι η ενταξη του πλευρη στην χα ειναι μια επιβεβλημενη και χρησιμη για την χα ενεργεια..οταν μιλησε κατα της χα το 2012 ηταν υποψηφιος του λαος και ηταν υποχρεωμενος να ενεργησει ετσι..εγω που τον ακουω τωρα, παντα λεει οτι η χα δεν του εχει κανει καμμια κρουση , και το λεει με παραπονο..αν θελετε το δημοσιευετε
ο χαφιες πλευρης ανηκει στη κυπατζηδικη νδ
μην κανετε ονειρα
Θεωρείς ότι ο πλεύρης ήταν «αναγκασμένος» το 2012,να μιλήσει εναντίον της Χ.Α.,γιατί ήταν υποψήφιος με τον καρατζαφέρη.Μάλιστα!Αφού λοιπόν ήταν υποψήφιος με τον καρατζαφέρη γιατί έφτασε στο σημείο να πει στον κόσμο,όχι να ψηφίσουν λάος,αντί Χρυσής Αυγής,αλλά κκε!Ήταν αναγκασμένος να πει κάτι τέτοιο;Όχι! https://www.youtube.com/watch?v=AT19Wtel4ss
Βεβαίως αυτό είναι ένα μόνο περιστατικό.Θυμάσαι αυτό το show του πλεύρη;
https://www.youtube.com/watch?v=0cXiIvFhYSE
Ήταν «αναγκασμένος» να κάνει κάτι τέτοιο,λέγοντας ΜΟΝΟ ψέμματα;
Μα ακόμη και το ότι κατέβηκε με τον καρατζαφέρη,με τον οποίο αφενός είχαν μαλώσει(γιατί άραγε;) και αφετέρου,ο καρατζαφέρης,είχε ψηφίσει το εθνοκτόνο μνημόνιο και την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας!
Λοιπόν,το βασικό πρόβλημα με τον πλεύρη είναι το ότι δεν μπορείς να του έχεις καμία εμπιστοσύνη!Υπάρχουν περιστατικά που δείχνουν ότι ο πλεύρης είναι,για να το πιο ποίο κομψά,όπως ξυπνήσει το πρωί!
Ας υποθέσουμε λοιπόν,ότι ο πλεύρης εντάσσεται στην Χρυσή Αυγή.Ποίος μου λέει εμένα ότι κάποια στιγμή δεν θα την «δει» κάπως αλλιώς και θα αφήσει τους πάντες ξεκρέμαστους;
Είναι πολλά τα περιστατικά που βαραίνουν τον πλεύρη,σκέψου μόνο ότι ενώ κάποτε,ο Μιχαλολιάκος μαζί με άλλους,ήταν στην 4η Αυγούστου του πλεύρη,σήμερα δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση μαζί του.
Υ.Γ. Εξήγησε μου όμως πως γίνεται,σήμερα,να υπάρχουν πολλοί «σοφοί» που θέλουν να έρθουν ή «πρέπει» να έρθουν στην Χ.Α.,ενώ πριν το 2012 ούτε ήθελαν να έρθουν,ούτε ήθελαν καν να την ξέρουν;
EINAI ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΦΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙ ΣΤΟ ΚΚΕ
Συγνωμη, δεν παρακολουθω τη σειρα για να εκφερω γνωμη, αλλα πρεπει να ειναι μια καλη σειρα…. επιστημονικης φαντασιας!!!!
Απο το να ασχολείται με σιριαλ η ΧΑ καλο ειναι να βγει και να καλεσει τον κοσμο σε εξεγερση και να αφήσουν τις παπαριες
Διάλεξαν και τους Αλβανούς κιόλας, οι καλύτεροι πελάτες του Κορυδαλλού. Πάντως συμφωνώ ότι παντού υπάρχουν καλοί και κακοί άνθρωποι, αυτό δεν σημαίνει ότι μια σοβαρή χώρα αποδέχεται να γίνει μειονότητα και κορόϊδο του κάθε ξένου που μπαίνει παράνομα, απαιτεί και δεν σέβεται. Αυτοί όμως οι ανθρωπιστές-μούφα τσουβαλοποιούν και τους καλούς και τους εγκληματίες με αποτέλεσμα να μας πνίγουν και να χάνονται τα δικά μας δικαιώματα, κάτι το οποίο κανένας Αλβανός δεν θα το δεχόταν στη χώρα του. Ούτε την εκκλησία στην Χειμάρρα δεν σεβάστηκαν, άρα τα μαθήματα αλλού.
Τώρα που το ξανασκέπτομαι,καταλήγω στο συμπέρασμα,οτι ορθώς έπραξα
-παρ΄ολο,που με πονάει-και εγκατέλειψα τον συγκεκριμμένο χώρο.
Μετά απο χρόνια διαπιστώνω,οτι εκτός απο τα κρεββάτια,πιθανόν να
έπρεπε να περάσω και απο καμμιά…στοά.
Παρεπιμπτόντως,έχετε παρατηρήσει οτι κάποιοι,δουλεύουν αδιαλείπτως;
Εκτός θέματος το παρακάτω,αλλά το αναφέρω για να καταδείξω το ήθος και την ευθύνη των σημερινών ιδίως…ηθοποιών.
Προσωπικά,θα προτιμούσα να καθαρίσω σκάλες,παρά να συμμετάσχω στα
νεοταξικά τους κ@λοσήριαλ.Ούτε με…σφαίρες.
Ούτε θα συμμετείχα,σε οτιδήποτε απαιτούσε γυμνό.
Αλλωστε η πρώτη ερώτηση που έκανα,όταν δεχόμουν προτάσεις,ήταν
επι λέξει.Μήπως θέλετε εξω τα μπούτια;Γιατί εγω μπούτι,δε βγάζω.
Σε σημείο μάλιστα,αυτό να διαρρεύσει στο κύκλο και να μου το μεταφέρει
το αγαπημένο μου φιλαράκι,Γιάννης Καλαμίτσης.
Μωρή τρελλή,τι τους λες;μου είχε πεί.
Οι Ελληνικες φυλακες, ειναι γεματες με αλβανους δολοφονους, εμπορους ναρκωτικων και ληστες.
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.
Γι’αυτους ομως δεν λενε τιποτα.ΜΟΥΓΚΑ..
Ο ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΣ ρατσισμος κατα των Ελληνων, δεν τους ενοχλει.
Μεχρι να το παθουν και οι ιδιοι, απο λαθροεγκληματια.
Τοτε θα το χαρω οσο δεν φανταζεστε.Τετοια λαθρολαγνα μιασματα αυτο πρεπει να παθουν για να μαθουν.
Μας αρέσει δεν μας αρέσει είναι πλέον κομμάτι της κοινωνίας μας.
Αν και ανάμεσά τους υπάρχουν πολλά εγκληματικά στοιχεία σίγουρα υπάρχουν
και Αλβανοί που σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να σου φερθούν καλίτερα από
Έλληνα.
Η τηλεόραση και ο κινηματογράφος πολλές φορές υπερβάλλουν και πολλές
φορές δείχνουν στημένα πράγματα.
Καλιο αργα παρα ποτε.
Χρονια γινεται τετοιου ειδους προπαγανδα μεσα απο σηριαλ.
Και μαλιστα ειναι πολυ αποτελεσματικη γιατι ακριβως τετοια γελοια σηριαλ βλεπει η πλειοψηφια και απο αυτα διαμορφωνεται.Δεν διαβαζει Ντοστογιεφσκι.
Σε ολα αυτα τα σηριαλ το σεναριο το γραφουν σεσημασμενα κομμουνια και αντιφα ψευτοπροοδευτικα σουργελα.
Σωστα καποιος φιλος ανεφερε τον Καπουτζιδη.
Αλλος που κανει χρονια εμετικη προπαγανδα ειναι ο Ρωμας.Το Καφε της Χαρας αλλα και εκεινο το φεσι το Δεληγιαννεο Παρθεναγωγειο ειναι γεματα αριστερη ανθελληνικη αντικληρικη προπαγανδα .
Τ ο ιδιο και το διδυμο Ρεππα Παπαθανασιου ο Ρηγας και πολλοι αλλοι.
Πρακτικα ολο αυτο το αθλιο κυκλωμα ηθοποιων σεναριογραφων σκηνοθετων κλπ ειναι σχεδον ολοι κνιτες και καθε ειδους αριστεροι ακροαριστεροι αντιφα και σκατα στα μουτρα τους
Ειδα την χθεσινη εκπομπη, θελω να σχολιασω πως, συμφωνω με την σταση σου και την κριτικη που ασκεις, Στεφανε, στο θεμα τις προεκλογικης γκαφας περι πολιτικης ευθυνης κσι ο τροπος, το υφος που ειχε η κριτικη.
ΕΓΩ ΕΝΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΑΝ 8ΕΛΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΜΟΥ Η ΟΧΙ , ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΜΑ8Α ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗ8ΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ , ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ! ΠΡΩΤΟΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΕΜΠΑΙΝΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ , Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΕ , Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ! ΑΠΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ , ΕΚΑΝΕ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑ8ΕΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ 8Α ΓΙΝΟΤΑΝ Ε8ΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ , ΜΑΣ ΕΡΙΞΕ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΜΕ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΕΓΩ 8Α ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΤΟ ΖΗΤΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ! ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ! ΑΣ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ! ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ , ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΣΑΣ , ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ! ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ !
ας ζητησουν τα κομματα καταμετρηση απο τα πρωτοδικεια αμεσα
Στέφανε μην το αφήσεις έτσι ερεύνησέ το.
αλβανος παιδι τζιμανι ? ποιος ειναι να του κανω πορτραιτο
ελεινη αναρτηση, καταλληλη ομως για χαβγιτες
Άθλιοι είατε και ακουπίδια του συστήματος
Αριστερα σκυλια
ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ..ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ?
Τα ίδια δείχνανε και πέρσι με τη σειρά του Καπουτζίδη: Εθνική Ελλάδος. Η προπαγάνδα έπεφτε σύννεφο και εκεί! Το ίδιο κάνουν και με τα Τούρκικα σήριαλ… Οι σειρές αυτές στοχεύουν στα παιδικά μυαλά που είναι πιο ευάλωτα, για αυτό προσοχή!!!
ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ «ΔΥΟ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΑΙΜΑ». ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΙΛΑΜΕ !!!!!
αστο χα. αργησες…
Αυτα τα μαθηματα προσφερουν και στα παιδια τους η τα εγγονια τους?Ουστ απο δω γερμανορουφιανοι
Αυτα τα μαθηματα προσφερουν και στα παιδια τους η στα εγγονια τους?Σα δε ντρεπονται γερμανορουφιανοι
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΠΟ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ,ΠΟΥ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ.
ΓΙ’ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ?
ΝΤΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ
Αν και δεν εχει καθολου αδικο η ΧΑ για τη γενικοτερη προπαγανδα υπερ των λαθροεποικων και κατα των Ελληνων,ας κοιταξει να οργανωθει περισσοτερο,ν’αλλαξει ηγεσια,να περασει απο τις καταγγελιες στις προτασεις,να βαλει στις ταξεις της και στη Βουλη περισσοτερους μορφωμενους (π.χ. Σβερωνη,Βελεντζα,Αρβανιτης κλπ) και οχι μονο Ζαρουλιες και Μπαρμπαρουσηδες που δεν μπορουν να πουνε λεξη σωστη (εκτος κι αν γινεται για να ακουγεται μονο ο «Αρχηγος» και κανα δυο αλλοι,στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος),τα ηλιθια παραγγελματα (εν-δυο προσοχη,αυτα πιανανε στους Γερμανους το 1933,στους Ελληνες δεν πιανουν) και πολλα αλλα (οικογενειοκρατια-μαγαζακι φαμιλιας Μιχαλολιακου κλπ),γιατι οσο κι αν χαιρεται προεκλογικα και μετεκλογικα για την 3η θεση,ουτε την τεραστια αυξηση του ποσοστου που μας λεγανε ειδαμε,αλλα αντιθετως σε απολυτους αριθμους οι ψηφοφοροι μειωνωνται.Λοιπον για να μην καταντησει σα το ΛΑΟΣ του Καρατζαφιοζη,ας κανει ΤΩΡΑ τις αλλαγες.
ύποπτος ή απλά ηλίθιος;
Αφού δεν έχει καθόλου άδικο η Χ.Α.,ασχολήσου με τις τρίχες και με το κόμμα που ψηφίζεις και άσε την «αντικειμενική» προπαγάνδα.Το ποίος θα βγει βουλευτής δεν το ορίζει κανένας Μιχαλολιάκος.Οι «αντικειμενικοί» που θέλουν τον έναν ή τον άλλον για βουλευτή,ας τον ψήφιζαν να έβγαινε.Επίσης δεν φταίει κανένας Μιχαλολιάκος που,λόγω εκλογικού νόμου,δεν εξελέγησαν οι Σβερώνη,Αρβανίτης,Γαλέος κ.α.,όπως επίσης και το ότι δεν εξελέγησαν αυτοί και κάποιοι άλλοι,δεν σημαίνει ότι αποχώρησαν από τις τάξεις της Χ.Α.
Τα «στρατιωτικά παραγγέλματα»,δηλαδή μια φορά στον Μελιγαλά(τόσες πολλές φορές),ήταν μια ιδέα του Κασιδιάρη για την οποία και έχει μιλήσει,η δε αποτυχία συγχρονισμού του κόσμου αποδεικνύει το πόσο ισχύει αυτό που λες και φυσικά το πόσο «αντικειμενικός» και «σχετικός» είσαι.
Η Ζαρούλια απέδειξε ότι αξίζει να είναι εκεί που είναι,με την στάση που έχει κρατήσει τόσα χρόνια και όχι γιατί απλώς είναι η γυναίκα του Μιχαλολιάκου.
Όσον αφορά τους «μορφωμένους» και τους «αμόρφωτους».Ένας «αμόρφωτος» που ασχολείται με την γεωργία και την κτηνοτροφία,ο οποίος ενδεχομένως να μην έχει τελειώσει ούτε το γυμνάσιο,είναι πολύ πιο κατάλληλος να μιλήσει για αγροτικά και κτηνοτροφικά θέματα από έναν «μορφωμένο»,που ναι μεν έχει φάει την ζωή του στα θρανία και στα αμφιθέατρα,αλλά χωράφι και κοπάδι έχει δει μόνο από την τηλεόραση!
Ακόμη,αφού όλοι σας οι «αντικειμενικοί» θέλετε άνοιγμα της Χ.Α. και «αλλαγές»,γιατί δεν πάτε να ενταχθείτε σε μια τοπική,μήπως σας το απαγορεύει κανείς;Αφού λοιπόν ενταχθείτε και αποδείξετε την αξία σας,με πράξεις και όχι με λόγια,τότε να αρχίσετε να έχετε και απαιτήσεις!Όσο θα είστε έξω από τον χορό,απλά θα ακούγεστε σαν κακόηχα τραγούδια.Πάντως το ότι,οι «αντικειμενικοί»,ενδιαφέρονται για την Χ.Α. από τότε που μπήκε στην βουλή,εμένα μου δείχνει ότι κάτι θέλουν να πάρουν,παρά να δώσουν!
Τέλος,γράφεις ότι η Χ.Α. πρέπει από τις καταγγελίες να περάσει στις προτάσεις.Τι να πω,κατά τα άλλα είσαι τόσο «σχετικός» και «γνώστης» που θέλεις να κάνεις και κριτική.
Υ.Γ.1) Από την στιγμή που εν μέσω διώξεων και τρομοκρατίας(δεν μιλάω μόνο για τις δικαστικές διώξεις) και κυρίως του αποκλεισμού και της «αντικειμενικής» προπαγάνδας των «σκληρών patrioten»(πιο σκληροί και από το βιτάμ),το ότι η Χ.Α. παρέμεινε τρίτη,αυξάνοντας έστω και κατά μια τις έδρες της,θεωρώ ότι είναι επιτυχία!Σε αυτό να συνυπολογίσουμε ότι η Χ.Α. είναι το μοναδικό καθαρά αντιμνημονιακό κόμμα στην καινούρια βουλή.Αλήθεια,αφού η Χ.Α. λέτε ότι δεν σας κάνει και αφού είστε τόσο «επαναστάτες» και «αντιμνημονιακοί»,γιατί ψηφίσατε βαγγέλα(που ήταν και στους ρέηντζερς) ή συριζα(για φύγει ο γκαβός) ή επιλέξατε τον καναπέ της αποχής και δεν ψηφίσατε κάποιο άλλο αντιμνημονιακό κόμμα;ΟΕΟ;
Υ.Γ.2) Το ότι η Χ.Α. έχασε ψήφους στα αστικά κέντρα(κυρίως σε Αθήνα και Θεσ/νικη) αλλά κέρδισε ψήφους στην επαρχία,μου δείχνει ότι ο βασικός λόγος της «δυσαρέσκειας» είναι ότι η Χ.Α. δεν έκανε «χάρες».Είναι γνωστό άλλωστε ότι το τηλεφωνικό κέντρο των κεντρικών γραφείων,είχε σπάσει από τους «σκληρούς patrioten» που ζητούσαν «βόλεμα»…
Υ.Γ.3) Είδατε ότι ο Μιχαλολιάκος δεν κάνει χάρες και θέλετε αλλαγή.Να δούμε όταν ανακαλύψετε ότι ούτε ο Κασιδιάρης κάνει χάρες,τι θα βρείτε να δικαιολογηθείτε.
Φίλε Ιάσωνα, καμία αντίρρηση σε όσα γράφεις…. ωστόσο, η καλοπροαίρετη κριτική πρέπει να γίνεται γιατί ΟΛΟΙ μας θέλουμε την Χρυσή Αυγή ψηλότερα, και όχι να καταντήσει δεξιό ΚΚΕ. Το οτι το κίνημα χρειάζεται ένα άνοιγμα στην κοινωνία είναι δεδομένο για να αποτινάξει την «στάμπα» του σημαδεμένου που του έχουν προσδώσει ΜΜΕ και ακροαριστερές φραξιές. Όραμα είναι να ενώσεις τους Έλληνες και οχι να τους διχάσεις. Τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν θα είναι συνταρακτικά και η χώρα μας δεν έχει χρόνο για χάσιμο. Όλοι φωνάζουμε για την ένταξη του Κωσταντίνου Πλεύρη στο κίνημα, ένα πρόσωπο με κύρος, γνώσεις, εμπειρία και μέγα διδάσκαλο του Εθνικισμού. Αναρωτήθηκεs ποτέ γιατί δεν του έγινε έστω μια πρόταση;
Πρέπει επιτέλους να σταματήσει η προσωπολατρεία και όλο το πατριωτικό τόξο να ενταχθεί κάτω απο μια κοινή σημαία, την ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Η Χρυσή Αυγή είναι το μέσο, και οχι ο σκοπός. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβει η ηγεσία μας, τόσο πιο γρήγορα θα ανεβαίνουν τα ποσοστά μας και ελπίδα μας για λευτεριά.
Το πρόβλημα είναι ότι ο «αντικειμενικός» θέλει μόνο να κρίνει χωρίς να κρίνεται,πόσο δε μάλλον να κάνει αυτοκριτική.Η Χ.Α. έχει κάνει άνοιγμα στον κόσμο εδώ και πολλά χρόνια.Ο πολύς κόσμος όμως ήρθε μετά την είσοδο της Χ.Α. στην βουλή.Από την μια θα μου πεις ότι είναι λογικό και θα συμφωνήσω.Από την άλλη όμως,όταν βλέπω ότι αρκετός κόσμος είχε και έχει ως σκοπό το βόλεμα και όχι τον αγώνα,η δουλειά χαλάει και δεν φταίει η Χ.Α. ή ο Μιχαλολιάκος γι αυτό.Επαναλαμβάνω,δεν θεωρώ τυχαίο ότι πέσαμε κυρίως στα αστικά κέντρα και ανεβήκαμε στην επαρχία.Δεν εννοώ μόνο τα νησιά που έχουν πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες και όποιους πρόσφυγες υπάρχουν μεταξύ τους.Επίσης κάτι ακόμη που με προβληματίζει με τους «αντικειμενικούς» που θέλουν το άνοιγμα της Χ.Α.,είναι ότι οι ίδιοι,όταν έγινε το περιστατικό στο Κερατσίνι,παραπονιόντουσαν λέγοντας ότι παραάνοιξε η Χ.Α….
Επιπροσθέτως,όταν κάποιος κάνει «αντικειμενική» και «καλοπροαίρετη» κριτική,την στιγμή που από την μια ψήφισε συριζα(τάχα για να φύγει ο γκαβός) και από την άλλη ψήφισε βαγγέλα(που ήταν και στους ρέηντζερς),κάτι δεν πάει καλά!
Άρα δεν είναι ότι η Χ.Α. διχάζει τον κόσμο,απλώς ο κόσμος πρέπει να αφήσει στην άκρη τα προσωπικά του προβλήματα και να αγωνιστεί για το κοινό καλό.Κάτι τέτοιο όμως ΔΕΝ συμβαίνει και δεν νομίζω να φταίει ο Μιχαλολιάκος και η Χ.Α. γι αυτό!
Όσο για την όποια «στάμπα» θέλουν να μας κολλήσουν,αδιαφορώ και έτσι πρέπει να αδιαφορούν όλοι.Δεν μπορούν να μας πουν κλέφτες,δεν μπορούν να μας προσάψουν κάποια άλλη κατηγορία και βρήκαν να πουν αυτό!Επειδή λοιπόν,δεν πρόκειται να βρουν κάτι άλλο εναντίον μας,θα συνεχίσουν να λένε την ίδια βλακεία,ότι και να κάνουμε!Επιπλέον εγώ αδιαφορώ και για δυο ακόμη λόγους.Πρώτον,δεν με ενδιαφέρει τι θα πουν για μένα οι,αποδεδειγμένα,ανθέλληνες διεθνιστές και προδότες(δεξιά και αριστερά) και δεύτερον,ξέρω το είμαι και τι πιστεύω και δεν θα ρωτήσω ή θα ζητήσω άδεια από κανέναν ανθέλληνα διεθνιστή και προδότη!
Την προσωπολατρεία εγώ την βλέπω περισσότερο στον κόσμο,παρά στην Χ.Α.Επειδή στους περισσότερους αρέσει ο Κασιδιάρης,για παράδειγμα,μένουν στον Κασιδιάρη και αφήνουν την Χ.Α.Νευρίασε ο κόσμος όταν προφυλάκισαν παράνομα τον Κασιδιάρη,αλλά δεν σκέφτηκαν ποτέ ότι,ακόμη και τώρα που μιλάμε,παραμένουν στην φυλακή,επίσης παρανόμως,στελέχη της Χ.Α.!
Για όσους θέλουν στην Χ.Α. άτομα όπως ο πλεύρης,ένα έχω να πω,το μυαλό σας και μια λίρα!Ποία η αξιοπιστία και η φερεγκιότητα του πλεύρη;Κάποτε ήταν με τον καρατζαφέρη,μετά μάλωσαν για τα λεφτά,μετά ήταν μόνος του,μετά ξαναπήγε στον καρατζαφέρη και μάλιστα έφτασε στο σημείο όχι μόνο να βρίζει την Χ.Α.,αλλά να προτρέπει τον κόσμο να ψηφίσει κκε,παρά την Χ.Α.(μην μου πεις ότι και γι αυτόν τον διχασμό φταίει η Χ.Α. και ο Μιχαλολιάκος)και τώρα άρχισε να μιλάει υπέρ της Χ.Α.!Άσχετα με το τι γνωρίζει ή δεν γνωρίζει ο πλεύρης,όταν δεν έχει σταθερές επιλογές και απόψεις,ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να σε αφήσει ξεκρέμαστο!Ξανασκέψου λοιπόν,ποίος πρέπει να έρθει στην Χ.Α.,όχι με βάση την προσωπική σου προτίμηση.Με το ίδιο(πάνω-κάτω) σκεπτικό θεωρώ μεγάλο λάθος την
ένταξη,έστω και στην δημοτική παράταξη,του γούδη!
Υ.Γ.1) Επειδή λοιπόν συμφωνώ ότι τα χειρότερα έρχονται,ο κόσμος πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του πρώτα(να σταματήσει να εύχεται,να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα) και να ξεκινήσει να αγωνίζεται για το κοινό καλό και όχι για να λύσει τα προσωπικά του προβλήματα και ανάγκες.Τότε μόνο θα δεχθεί την σκληρή δουλειά που υπόσχεται η Χ.Α. και τα ποσοστά της θα ανεβούν!
Υ.Γ.2) Όλοι αυτοί οι «μεγάλοι διδάσκαλοι»,όπου πέραν την θεωρίας ΟΥΔΕΝ,θα δεχθούν να έρθουν στην Χ.Α. ως «απλοί στρατιώτες» ή θα θέλουν να τους στήσουμε και άγαλμα;Ιδού η απορία!
Aγαπητέ Ιάσωνα, με εντυπωσιάζει ο λόγος σου και γενικότερα η δομή της σκέψης σου. Πρόσεξε όμως κάτι, εγω και εσυ ήμαστε σκεπτόμενοι πολίτες και μελετάμε την ιστορία. Το εκλογικό σώμα όμως γνωρίζουμε άπαντες οτι λειτουργεί σαν μια ομιχλώδης μάζα με μανδύα προβάτου (και μυαλό ίσως..). Πως λοιπόν θα πείσουμε τον μέσο αστό Έλληνα πολίτη οτι δεν ήμαστε το απόλυτο κακό; Όταν βγαίνει ο αρχηγός και λέει «είμαστε η σπορά των ηττημένων του 1945, οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες» είναι δυνατόν να πειστεί ο άνθρωπος αυτός; O Eλληνικός Εθνικισμός πρέπει να στηρίζεται αμιγώς σε Ελληνικά πρότυπα, τον Περικλή Γιαννόπουλο, τον Ιών Δραγούμη, τον Ιωάννη Μεταξά και τους αγωνιστές της ΕΟΚΑ. Αυτοί είναι που θα δώσουν το φως τους στον Ελληνισμό παρέα με τον Πλάτωνα, τον Αριστοτέλη και τον Σωκράτη. Δυστυχώς όμως η συντριπτική πλειοψηφία δεν γνωρίζει ιστορία, πόσο μάλλον να αντικρίζει μπροστά του έναν κοντοκουρεμένο νέο, με στρατιωτικά ρούχα και αρβύλες. Αυτό το πράγμα τον φοβίζει και πολλές φορές όχι αδίκως. Ναι, συμφωνούμε οτι ο Εθνικισμός είναι μαχητική ιδεολογία, η ιδεολογία της πράξης, όμως ο Έλλην δεν εκφράζεται απο τα χιτλερικά παραγγέλματα και τους χαιρετισμούς. Η Χ.Α εκπροσωπεί 400000 Έλληνες Εθνικιστές πλέον και όχι 4.000 Εθνικοσοσιαλιστές όπως την δεκαετία του 1990.
Όσον αφορά τώρα τον κύριο Πλεύρη, ναι, έχει κάνει λάθη, αλλά πολιτικά λάθη. Όταν έλεγε ψηφίστε ΚΚΕ ήταν υποψήφιος με τον ΛΑΟΣ και διαφωνούσε ως προς τον επιθετικό ακτιβισμό της Χ.Α. Δεν διαφωνούσε όμως με την ιδεολογία της! Να σου υπενθυμήσω δε, οτι τόσο ο Παναγιώταρος είχε κατέβει με τον ΛΑΟΣ παλαιότερα, όσο και ο Κουκούτσης με την ΝΔ.
Αυτά για μένα έχουν λίγη σημασία όταν η πατρίδα χάνεται, πρέπει ΌΛΟ το πατριωτικό τόξο να ενωθεί.- Απο τον Ελεύθερο Κόσμο και τον Στόχο, μέχρι το Εμπρός και το μακελειό.
Αναλώνεσαι στο πως θα «πείσουμε» το εκλογικό σώμα,το οποίο «λειτουργεί σαν μια ομιχλώδη μάζα με μανδύα προβάτου».Κατ’αρχάς ο κόσμος ούτε λειτουργεί σαν μάζα(όσο περίεργο και αν σου φαίνεται),ούτε είναι πρόβατα.Ο μέσος Έλληνας αστός,δεν κινείται μαζί με τους άλλους,κινείτε μόνος του,καθοδηγούμενος από την ανάγκη να λύσει τα προσωπικά του και μόνο προβλήματα.Μπορεί να φαίνεται ότι κινείται ως μάζα,γιατί όλοι θέλουν να είναι με τον νικητή ή με κάποιον ισχυρό,τέλος πάντων,γιατί πιστεύουν ότι ο νικητής ή ένας ισχυρός μπορεί να τους βολέψει!Με βάση το παραπάνω,ο λαός δεν είναι πρόβατο,μάλλον είναι μια κουτοπόνηρη αλεπού…
Λες ότι η δήλωση για την σπορά των ηττημένων ή και το κείμενο για τον χίτλερ,τα οποία είναι πριν πολλά χρόνια,ειδικότερα το κείμενο για τον χίτλερ,επηρέασαν αρνητικά το εκλογικό σώμα.Το εκλογικό σώμα γιατί δεν επηρεάστηκε θετικά,από τόσα κείμενα,ομιλίες και συγκεντρώσει,όχι του κάποτε(που και το κάποτε υπήρχαν),αλλά του χθές και του σήμερα,για την Ελλάδα,την ιστορία,τους ήρωες;Επιλεκτική μνήμη και ευαισθησία λοιπόν.Ο δε χαιρετισμός,όταν μάλιστα μιλάς για τον Μεταξά,είναι λίγο υποκριτικό να λες ότι ενοχλεί.Μπορεί να ενοχλεί τους διεθνιστές,αλλά αυτούς τους ενοχλεί κάθε τι που δεν είναι δικό τους.
Για να μην μπερδεύεσαι λοιπόν,τον μέσο Έλληνα αστό δεν τον ενοχλεί,ούτε τον συνεπαίρνει κάτι από όλα αυτά.Ο μέσος Έλληνας αστός,το μοναδικό πράγμα που έχει στο μυαλό του,είναι η κάλυψη των προσωπικών του αναγκών και η μόνη μάχη που δίνει είναι για να διατηρήσει τα «κεκτημένα» του.Τα «κεκτημένα» του ήταν ένα σπίτι,ένα εξοχικό,μετά ένα ακριβό αυτοκίνητο,μετά οι σπουδές των παιδιών του στο εξωτερικό,ένα ακόμη σπίτι και τέλος το να παίρνει λεφτά για να καταναλώνει,χωρίς όμως να δουλεύει!Με βάση αυτά κινείτε ο Έλληνας αστός,μόνος του και όχι μαζί με άλλους,απλώς ο Έλληνας αστός είναι η πλειοψηφία και έτσι σου δημιουργείται η ψευδαίσθηση ότι λειτουργεί ως μάζα.
Όποιος λοιπόν λέει ωραία λόγια και τάζει εύκολες λύσει,θα προσελκύσει τον κάθε έναν ξεχωριστά,Έλληνα αστό.Όποιος τάξει τα περισσότερα κερδίζει και τους περισσότερους.Οπότε λοιπόν,όταν η Χρυσή Αυγή τάζει μόνο σκληρή δουλειά και αγώνα,ο Έλληνας αστός θα παραμείνει μακριά από αυτήν!Το τι θα βρει να πει ότι τον «ενοχλεί»,λίγη σημασία έχει,αφού όλοι ξέρουμε τι είναι αυτό που πραγματικά συμβαίνει!
Με βάση αυτά,ο Έλληνας αστός είναι βέβαιον ότι αργά η γρήγορα θα στραφεί προς την Χρυσή Αυγή!Όχι γιατί θα πειστεί από τις θέσεις της Χρυσής Αυγής,αλλά γιατί κάποια στιγμή,το μόνο «κεκτημένο» που θα του έχει απομείνει για να υπερασπιστεί,θα είναι η ζωή του!
Τα στρατιωτικά ρούχα,οι αρβύλες κ.τ.λ.,αν και εδώ και πολλά χρόνια σταμάτησαν να είναι γενική εικόνα(πριν από 2012),δεν νομίζω πραγματικά να ενοχλούν κάποιον.Σου ξαναλέω όμως,αυτός που θέλει να βρει δικαιολογία,θα βρει!
Ο πλεύρης δεν έκανε κάποια λάθη,έπραξε συνειδητά και μάλιστα με δόλο!Για δε τον ελεύθερο κόσμο,το αφήνω ασχολίαστο…είναι «εγνωσμένης αξίας» και ο δικός τους δόλος!
Όταν ο Παναγιώταρος είχε κατεβεί με το λάος,δεν κατέβηκε γιατί ξύπνησε ένα πρωί και είπε «θα κατεβώ με τον λάος».Κάτι είχε προηγηθεί.Μια απόπειρα για να ενωθεί αυτό που ονομάζεις «πατριωτικό τόξο»(που δεν υπάρχει,αλλά τέλος πάντων).Γι αυτόν τον σκοπό,την περιβόητη «ένωση»,η Χρυσή Αυγή είχε αναστείλει ακόμη και την λειτουργία της.Ρώτησε να μάθεις τι ακολούθησε,τι πήγε να συμβεί στην Χρυσή Αυγή και τότε ίσως καταλάβεις για ποίο λόγο ο καρατζαφύρερ είπε ότι ήταν το ανάχωμα για να μην ανεβεί η Χρυσή Αυγή και βεβαίως για ποίον λόγο η Χρυσή Αυγή δεν μπορεί να συνυπάρξει με άτομα που έχουν δόλο!
Ο Μιχαλολιάκος και η Χρυσή Αυγή γενικά,ουδέποτε πήγε να διχάσει κανέναν.Σε αντίθεση με όλους τους άλλους(patrioten και μη),που πάντα έχουν να πουν κάτι εναντίον της Χρυσής Αυγής και του Μιχαλολιάκου.
Υ.Γ.1) Μιλάς για κάποιο «πατριωτικό τόξο».Που ήταν αυτό το «πατριωτικό τόξο» τα προηγούμενα χρόνια;Που ήταν το βράδυ των Ιμίων;Που ήταν όταν οι Έλληνες ζητούσαν βοήθεια;Μα ακόμη και σήμερα,όπου ο «πατριωτισμός» έγινε μόδα,οι «patrioten» υπάρχουν μόνο σε κείμενα,στο διαδίκτυο,σε κλειστές ομιλίες και γενικώς οπουδήποτε αλλού εκτός από εκεί που υπάρχει το πρόβλημα!
Υ.Γ.2) Η μάχη του εθνικιστή ξεκινάει από κάτι πολύ απλό,το να βοηθήσει τον Έλληνα που είναι δίπλα του και έχει ανάγκη!Ο αστός όμως δεν το δέχεται αυτό,προτιμάει να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα ή και ο ίδιος ο γείτονας,αν είναι δυνατόν,αφού έτσι θα μειωθούν οι…αιτούντες βόλεμα!
Υ.Γ.3) Είναι γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή και όσοι την πιστεύουν,είναι όντως η σπορά των ηττημένων!Των λίγων εκείνων,οι οποίοι κατάλαβαν από την πρώτη στιγμή ότι σημασία έχει το κοινό εθνικό συμφέρον.Αυτοί οι λίγοι Έλληνες που πάντοτε έσωζαν την Ελλάδα,έχαναν όμως στο τέλος,εξ αιτίας της κυριαρχίας των αστών…η βλακεία βλέπεις είναι ανίκητη!
ο χαφιες πλευρης
μακρια απο τη ΧΑ
να παει στη νδ και το συριζα αν θελει
Η καλοσύνη μπορεί να μην έχει σχέση με την εθνικότητα,
ένα σοβαρό όμως Κράτος σίγουρα δεν επιτρέπει σε «καλοσυνάτους» ανθρώπους να παραβούν τους Νόμους του.
Λαθρομετανάστης = παράνομος = απέλαση όπως ορίζει το Σύνταγμα και ο Νόμος.
Και όμως , ο Έλληνας είναι τόοοοσο πιά ανεγκέφαλος ,
με συρικνωμένη την φαιά του , που αυτή η φτηνιάρικη και
παντελώς τριτοκοσμική προπαγάνδα πιάνει τόπο ….
AYTOI ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΟΥΣ ΡΟΛΛΟΥΣ ΣΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ!! ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΚΟΙΤΑΞΑΝ ΝΑ ΚΟΝΟΜΙΣΟΥΝ .ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ , ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑ ΚΡΑΤΟΥΣ (ΑΠΟΙΚΙΑΣ), ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΕ ΣΤΑΝ .
Αλβανός και καλός…
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;;;
ΑΦΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ, ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ…ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΕΣ ΠΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΖΟΥΝ ΛΙΠΟΣ…..ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ….ΟΣΟ ΓΙΑ ΄ΠΑΤΡΙΔΑ «ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ, ¨ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ»…..