ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ…”ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ(;) ΡΟΚΑ” ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!! ΕΣΤΕΙΛΕ “ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ…ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΡΥΒΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ…ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ” !!

    Κοινοποίηση:
    basilis-papakonstantinou

    “Σκληρό ροκ” με γεμάτες τσέπες!… Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη που έγινε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ξάνθης και αφορά τον τρόπο πληρωμής του γνωστού καλλιτέχνη Βασίλη Παπακωνσταντίνου για συναυλία που πραγματοποίησε στις αρχές Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο των Γιορτών Παλιάς Ξάνθης του δήμου.

    Όπως αναφέρει κυριακάτικη εφημερίδα, η μείζονα αντιπολίτευση στο δημοτικό συμβούλιο αποκάλυψε πως η αμοιβή του καλλιτέχνη ύψους 16.500 ευρώ καταβλήθηκε για λογαριασμό του κ. Παπακωνσταντίνου σε νομικό πρόσωπο-εταιρία στη Βουλγαρία.

    Αφορμή για τη δημοσιοποίηση του θέματος ήταν η ανάρτηση της σχετικής πράξης πληρωμής προς τον καλλιτέχνη από το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης, η οποία εμφανίστηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

    Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, δεδομένου ότι η εταιρία βρισκόταν στο άλλο κράτος μέλος της ΕΕ, από την αμοιβή των 16.500 ευρώ έγιναν κρατήσεις μόνο 17 ευρώ και έτσι αποδόθηκαν 16.483 ευρώ. Αντιθέτως, σε περίπτωση που το νομικό πρόσωπο βρισκόταν στην Ελλάδα, η σχετική νομοθεσία προβλέπει κράτηση από το Δήμο ως φόρου το 20% του ποσού, τουτέστιν 3.300 ευρώ τα οποία καταβάλλονται απευθείας στην εφορία.

    «Εμείς δεν επιλέγουμε εταιρίες ή μάνατζερ, επιλέγουμε καλλιτέχνες. Με αυτούς συνεργάζεται ο Β. Παπακωνσταντίνου και είναι απολύτως νόμιμο» δήλωσε -σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ- ο πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού.

    O εκπρόσωπος του καλλιτεχνικού γραφείου από τη μεριά του δήλωσε ότι όλα έγιναν νόμιμα, ενώ σημείωσε πως ο καλλιτέχνης Βασίλης Παπακωνσταντίνου δεν έχει ιδέα για το ζήτημα.

     

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΜΑΜΩΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ…..ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΒΙLLARA……ΕΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΛΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ….

    2. ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ

      ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΚΟΜΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗ Η ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΖΥΓΟΥ

    3. Μάγκες σκεφτείτε ότι είναι κάτι γκόμενες που ακόμα στάζουνε για τον κωλόγερο

    4. ΕΔΩ ΤΡΩΗ Κ ΠΙΝΗ Κ ΑΛΛΟΥ ΠΑΗ Κ ΤΟ ΔΙΝΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΗΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ

    5. Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής, που ανήκει στον Μπόμπολα, των εκατομμυρίων ευρώ θαλασσοδανείων και των αντίστοιχων εκατομμυρίων ευρώ του ΕΣΠΑ, ο τραγουδιστής Βασίλης Παπακωνσταντίνου έδωσε συναυλία τον περασμένο Σεπτέμβριο, στο πλαίσιο των Γιορτών Παλιάς Πόλης Ξάνθης, για την οποία πληρώθηκε από το δήμο με το ποσό των 16.500 ευρώ.

      Η αμοιβή καταβλήθηκε για λογαριασμό του γνωστού καλλιτέχνη, σε νομικό πρόσωπο-εταιρία στη Βουλγαρία ενώ οι κρατήσεις δεν ξεπέρασαν τα 17 ευρώ, γιατί πρόκειται για νομικό πρόσωπο άλλου κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

      Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου δεν έκανε τίποτε άλλο από αυτό που κάνουν πλέον εκατομμύρια Έλληνες-ανάμεσά τους και ο Μπόμπολας-να ιδρύουν δηλαδή εταιρίες στο εξωτερικό και κυρίως στην Βουλγαρία λόγω χαμηλής φορολόγησης.

      Ως τώρα το προνόμιο να έχουν εταιρίες στην αλλοδαπή και να καταφέρνουν να παίρνουν θαλασσοδάνεια από την Ελλάδα για τα σαπάκια ΜΜΕ είχε ο κος Μπόμπολας και λοιποί βαρόνοι και βαρονέτοι της διαπλοκής.

      Εχοντας να αντιμετωπίσεις ένα χυδαίο και φάυλο πελατειακό κράτος που διορίζει στο Δημόσιο τoυς συζύγους των βουλευτών τύπου Καφαντάρη, τις συζύγους των εξαδέλφων του “Μεγάρου Μαξίμου”, τις κόρες της Χρυσοβελώνη (τα ίδια σκατά έκαναν και οι προηγούμενοι), η μόνη επιλογή που έχεις είναι να γίνεις κουρσάρος στο βρώμικο παρακράτος τους εγκαταλείποντας αυτό το μπουρδέλο στο έλεος των πολιτικών συμμοριών του κρατισμού.

      Αυτό κάνουν πλέον εκατομμύρια ελεύθεροι επαγγελματίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις: Γίνονται “δραπέτες” στην Βουλγαρία, την Ρουμανία, τη Μάλτα-μακριά από το φάυλο κράτος των Κατρούγκαλων που μετατρέπουν τις ασφαλιστικές εισφορές σε βάρβαρη και απάνθρωπη φορολογία.

      Ο μόνος δρόμος είναι αυτός της μεγάλης φυγής.

      Αυτός που ακολούθησε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου-έστω κι αν ο ίδιος έκανε την μαλακία να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ.

      Ο Βασίλης δείχνει τον δρόμο στους ελεύθερους πολιορκημένους του Κατρούγκαλου και των λοιπών πολιτικών κηφήνων που διορίζουν τους συγγενείς τους.

      Ε, λοιπόν ας βρούνε λεφτά να τους πληρώνουν κιόλας.

      Αυτά δεν πρέπει να είναι τα δικά σου λεφτά. Αρκετό ΑΙΜΑ δώσαμε σ΄αυτό το χυδαίο πελατειακό κράτος που ξεπουλάει την Χερσόνησο του Αστέρα Βουλιαγμένης για 400 εκατομμύρια ευρώ την ίδια στιγμή που δίνει στους θαλασσοδανεισμένους εκδότες πάνω από 1,5 δις ευρώ θαλασσοδάνεια.

      Διαβάστε αυτό που ακολουθεί για να συνειδητοποιήσετε ότι ο ροκάς της εφηβείας μάς δείχνει για μια ακόμη φορά τον δρόμο:

      -Mακριά από το χυδαίο παρακάτος. Ας το χαρίσουμε στα διορισμένα αξύριστα φρικιά και στα ταγάρια του ΣΥΡΙΖΑ.

      Ας κόψουν ότι μισθούς θέλουν για τους κολλητούς και τα κομματόσκυλά τους. Ας τους δίνουν 20.000 ευρώ το μήνα. Αρκεί να μην τα παίρνουν από το αίμα μας. Εμείς θα είμαστε αλλού. Ας γίνει η Ελλάδα Νεκροταφείο των Διορισμένων στο Δημόσιο Ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ.

      Εμπρός στο Δρόμο που χάραξε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

      Να γιατί πρέπει να φύγεις κι εσύ:

      Μια διάχυτη φημολογία θέλει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ την ώρα που ξεπουλάει την Χερσόνησο του Αστέρα Βουλιαγμένης για 400 εκατομμύρια ευρώ να τα έχει βρει με τους μηντιάρχες και να τους χαρίζει τα θαλασσοδάνεια-μαμούθ που σήμερα ξεπερνάνε το 1,5 δις ευρώ.

      Κι όχι μόνο τα χαρίζει αλλά ετοιμάζεται να τους δώσει ΝΕΑ!

      Είναι ότι πιο ανατριχιαστικό θα περίμενε κανείς από μια κυβέρνηση της Αριστεράς. Κι αυτό γιατί στερούν την δυνατότητα πρόσβασης σε δανεισμό των πετυχημένων επιχειρήσεων που θέλουν να αναπτυχθούν.

      Μιλάμε για εθνικό έγκλημα που οδηγεί στον απόλυτο ορισμό της Κολομβίας των Βαλκανίων.

      Ξεπούλησαν νύχτα τον Αστέρα Βουλιαγμένης στην εξευτελιστική τιμή των 400 εκατομμυρίων ευρώ.

      Ξεπούλησαν δηλαδή το φιλέτο της Ελλάδας σε μικρότερο τίμημα από τα θαλασσοδάνεια των καναλαρχών-μηντιαρχών προς τις τράπεζες.

      Oι θαλασσοδανεισμένοι μηντιάρχες χρωστάνε πάνω από 1,5 δις ευρώ.

      Εύλογα λοιπόν μπορεί να αναρωτηθεί κανείς εάν οι θαλασσοδανεισμένοι μηντιάρχες πλήρωναν στην Εθνική Τράπεζα τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που χρωστάνε γιατί θα έπρεπε να ξεπουληθεί ο Αστέρας.

      Εάν οι μηντιάρχες πλήρωναν στην τράπεζα τα χρέη τους δεν θα χρειάζονταν να πουληθεί σε ευτελιστική τιμή το διαμάντι του εγχώριου real estate.

      Αρκεί να σκεφθείτε ότι μόνο ο Ψυχάρης χρωστάει πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ στην Εθνική Τράπεζα.

      Τα ποσά των θαλασσοδανείων που ακολουθούν είναι από τους ισολογισμούς του 2013.

      Αντιλαμβάνεστε που έχουν εκτοξευθεί σήμερα.

      Ηδη δεκάδες Ελληνες πολίτες ετοιμάζονται να υποβάλλουν αγωγές κατά των εμπλεκόμενων πολιτικών στο συγκεκριμένο σκάνδαλο.

      Την ίδια στιγμή οι φαληρισμένοι εκδότες-καναλάρχες ζητάνε σε νέα θαλασσοδάνεια όσα πήρε το κράτος από την πώληση του Αστέρα Βουλιαγμένης!

      Αργά ή γρήγορα κάποιοι θα πάνε φυλακή. Αυτή τη φορά δεν την γλιτώνουν.

      Και ξέρετε γιατί;

      Γιατί ο Αστέρας θα βρίσκεται πάντα στη θέση του για να θυμίζει το Έγκλημα και τους Δράστες.

      ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΟΙ ΒΑΡΟΝΟΙ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ 2013(STATBANK)

      PSIHARISimageResizeAndCropNew.ashx

      ΔΟΛ (142,8 εκατ. ευρώ),

      bobolas01836

      Πήγασος Εκδοτική ΑΕ (94,2 εκατ. ευρώ),

      alafouzos898231

      Καθημερινή Εκδόσεις ΑΕ (75,1 εκατ. ευρώ),

      bobolas01836

      Έθνος Εκδόσεις ΑΕ (45,5 εκατ. ευρώ),

      themos

      Πρώτο Θέμα ΑΕ (26,64 εκατ. ευρώ),

      2229-theoxaris-filipopoylos-2092013

      Αττικές Εκδόσεις ΑΕ (25,80 εκατ. ευρώ)

      xatzinikolaou4

      Real Media AE (25,61 εκατ. ευρώ)

      1402_355

      ΟΜΙΛΟΣ ANT1: Το δημιούργημα του Μίνωα Κυριακού, το οποίο πλέον διευθύνει ο υιός, Θεόδωρος Κυριακού. Τα δάνεια από τις τράπεζες ξεπερνούν τα 170.000.000 ευρώ.

      KONTOMINAS

      ALPHA TV: Στον τηλεοπτικό σταθμό, κυρίως μέσω της INTERTECH, μεγαλομέτοχος είναι ο Δημήτρης Κοντομηνάς. Ο τραπεζικός δανεισμός αγγίζει τα 58 .000.000 ευρώ.

    6. Πολύ καλά έκανε. Κι εμείς για Βουλγαρία ετοιμαζόμαστε. Σιγά μην πληρώνουμε τους άχρηστους εδώ.

    7. Οι τραγουδιστές οι ηθοποιοί οι γιατροί οι δικηγόροι οι δικαστικοί και οι
      δημοσιογράφοι δεν έπρεπε να πληρώνουν φόρο.

      Έπρεπε να έχουν ατέλεια.

    8. καλα εκανε αν το εκανε, να τα δωσει στο κρατος γιατι? ενα βαρελι διχως πατο ειναι το ταμειο του κρατους… και τιποτα απο αυτα δεν μενουν εδω ολα πανε στους δανειστες… σας εχουν περασει το παραμυθακι οτι να βοηθησουμε το κρατος, τιποτα δεν μενει εδω τα εχουν παραχωρησει ολα, τωρα ειναι αργα πλεον…..

    9. Ο επαναστάτης της αρπακτης όπως όλοι οι αριστεροί έχει την δεξιά τσέπη μέχρι τον αστράγαλο η Ελλάδα ανοικει στους Έλληνες νυν υπέρ πάντων ο αγων

    10. Είναι μια μορφή αντίδρασης για τη φορολογία, Απολύτως Νόμιμο, ας πάμε όλοι λοιπόν στην ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ να δούμε τι λεφτά θα εισπράξει το πουτανόπαιδο ο Τσίπρας.

      Και δεν υπάρχει κανένα θέμα πατριωτισμού. Πληρώνοντας το Πουτανόπαιδο τον Τσίπρα είναι σαν να πληρώνεις το θάνατο σου.
      Αν ΑΥΤΟΙ που κυβερνούν ήταν πατριώτες, τότε αφού ο φόρος στην Βουλγαρία είναι 10% εδώ να είναι 8%.-
      εδώ έχεις 26% και Capital Controls.

      οπότε καλά ΕΠΡΑΞΕ o “Ροκάς” και ας μην τον πάω…

      1. Την Πατριδα την σωζουμε οταν παρουμε αποφαση να σηκωθουμε απο τον καναπε και τους παρουμε στο κυνηγι ολους αυτους τους απατεωνες οχι με φορολογικα τερτιπια και ψευτομαγκιες δια μεσω βουλγαριας.Γιατι αυτος ο κυριος κανει τα λεφτα του βολτα στα βαλκανια αλλα οταν αρρωστησει καποιος δικος του θα κλαιγεται που δεν βρισκει ενα γιατρο στο νοσοκομειο.

      2. καμία πράξη αντίστασης.Απλά το μόνο που τον ενιαφέρει είναι η τσέπη του. Σαν ένα καθαρόαιμος αναρχοαριστερός.

    11. ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΤΗΣ ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΡΜΑ ΑΥΤΗ Η ΣΑΠΙΟΔΟΝΤΑ ΑΦΩΝΗ ΓΡΙΑ!!!! ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΚΑΘΙΚΙ, ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΧΡΟΟΟΟΝΙΑΑΑ ΤΩΡΑ, ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΗΘΕΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ! ΤΕΤΟΙΟΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ…ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ

      1. Καλλιτέχνης καί κώλος,στίς ΄μέρες μας,πάνε μαζί.Αν είσαι αριστερός,ευρύπρωκτος καί καλλιτέχνης σού ανοίγονται όλες οι πόρτες.Γνωρίζω γιά τά πεπραγμένα τού βλαχοροκά από τό 2002,ο οποίος αποτελεί εξαίρεση,μιάς καί δέν ανήκει στούς λάτρεις τής κωλοφαγούρας.Οσάκις ανέφερα τίς οικονομικές πομπές του,συνάντησα μονάχα ύβρεις καί απειλές από τούς λοβοτομημένους θαυμαστές του.Ας φάνε τώρα τόν αριστερό wrong star τού κώλου καί καλή χώνεψη.Ζήτω η επανάσταση αδέρφια!!!!!

    12. Είναι “αριστερός” τραγουδιστής έπρεπε να απαλλαγεί από το φόρο

    13. το “πασοκ” είναι εδώ ενωμένο δυνατό!!!

    14. Εμ…δεν ειμαστε για σκηρους κομμουνισμους….ερχονται και γεραματα….καλυτερα προοδευτικο κομμουνισμο με δεξιες τσεπες.

    Comments are closed.