ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΗ “ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΑΝΑ”

    Κοινοποίηση:
    ΓΑΔΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Η.

    Κασιδιάρης: 27%

     

    Καμίνης: 21%
    Σακελλαρίδης: 18%

     

    Θριαμβευτική επικράτηση της «Ελληνικής Αυγής» προβλέπει η μόνη αξιόλογη πανεπιστημιακού επιπέδου δημοσκόπηση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ώρες, λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες, από τον Καθηγητή Επαμεινώντα Πανά, μεταξύ των ενεργών πολιτών του Δήμου της Αθήνας, για όποιον έχει μάτια να την διαβάσει σωστά και αυτιά για να ακούσει τις παρατηρήσεις του ίδιου του καθηγητή (χθες 16 Μαΐου στο ΚΟΝΤΡΑ). Εξάλλου, οι πιέσεις που ασκήθηκαν και ασκούνται στον Καθηγητή από το παρακράτος της εξουσίας, είναι γνωστές στο πανελλήνιο, όμως η αλήθεια είναι πλέον αδύνατον να αποκρυβεί.
    Η σαρωτική επικράτηση του Ηλία Κασιδιάρη μεταξύ των νέων (ηλικίας 18-29 ετών) και των ωριμότερων σε ηλικία (30-44 ετών) ενεργών πολιτών, οι οποίοι διαχειρίζονται την τύχη της πόλης των Αθηνών και της πατρίδας μας γενικότερα, προδιαγράφει τον εκλογικό θρίαμβο των εθνικών δυνάμεων στη χώρα μας.
    Οι ψηφοφόροι μεγαλύτερων ηλικιών, που λόγω κακής εμπειρίας του παρελθόντος, διακατέχονται ακόμη από το «σύνδρομο φοβίας» να απαντήσουν με ειλικρίνεια στις ερωτήσεις της δημοσκόπησης, ή και να συμμετάσχουν σε αυτήν, μπορεί να δημιούργησαν, για τους μη γνωρίζοντες να αναγνώσουν σωστά την δημοσκόπηση και το υπόβαθρο της διεξαγωγής της, την ψευδαίσθηση «ντέρμπυ» για την πρώτη θέση, μεταξύ των τριών προαναφερθέντων υποψηφίων, όμως η αλήθεια των αριθμών είναι πλέον θέμα ολίγων ωρών…

     

    από τον Χρίστο Γούδη
    Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο
    με την «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα»

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    98 Σχόλια

    1. Τι εγινε κυριε καθηγητα?
      τοσο εξω επεσε η επιστημονικη δημοσκοπηση?
      αντι 27 οι φασιστες πηραν 16???

    2. Zήτω ο Πατερούλης δημοκράτης Στάλιν κουφάλες φασίστες,Zήτω τα Γκούλαγκ (χώροι αναψυχής).

    3. Στο δεύτερο γύρο ολα τα μ@υνιά του ΣΥΡΙΖΑ θα πάνε στο Καμίνη δλδ 21(καμίνης)+18(ΣΥΡΙΖΑ)=39 όμως ο Κασιδιάρης δεν είναι σίγουρο οτι θα πάρει όλους του Σπηλιοτόπουλου καιτου Κακλαμάνη….

    4. Ελληνες! Ψηφιζουμε ολοι Χρυση Αυγη για να μπορουμε ελευθερα να κρεμαμε τις τιμημενες σβαστικες απ το μπαλκονι μας. Χαιλ Χιτλερ!

      1. Ο/Η Παλι ο ψεκασμενος τουρκομογγολος με τις παπαριες του λέει:

        Παρε κανα χαπι ψεκασμενε κατσαπλια γιατι δεν βγαζεις καλοκαιρι..χαχαχαχα

        1. χαχαχα τι εγινε δημοκρατη μου, τον ηπιες?

    5. Συγνωμη δεν ειχα βαλει το ονομα μου και εστειλα το μηνυμα γρηγορα.
      Anonymous 18/05/2014 ατ 12.22 απο κατω ειμαι εγω.
      Παντα επωνυμος, ο Μητσαρας ο Ρατσιστης απο τους Αμπελοκηπους.!!!!!
      Λιγες ωρες εμειναν, ο καθε Ελληνας ας βαλει το ενα χερι στην καρδια και το αλλο στην ψηφο!!!!!
      Αν ολοι ψηφισουμε με γνομωνα την αγαπη για την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ και τον συνανθρωπο μας ΕΛΛΗΝΑ ολα θα πανε καλα.
      Στον αγυριστο οι προδοτες, απατριδες, ανθελληνες, λαμογια, απατεωνες, λαθρολαγνοι και ολο το συνοθυλευμα τους.
      ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!
      Τα τρεια μεγαλα ιδανικα του Ελληνα..
      ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!!!!

      1. Εχεις δικιο γνησιο τεκνο της χουντας. Μονο που ξεχασες και το Ζητω ο Βασιλευς…

    6. Ειδα τον Πανα στη χθεσινη ονλαιν εκπομπη του Στεφανου, δεν ειπε τετοια νουμερα.

    7. Ποιος τις πιστευει αυτες τις μπουρδες? Κατω απο 10% θα παρει λογικα ο Κασιδιαρης. Ποσοι ειναι τελοσπαντων οι ναζι που θα τον ψηφισουν??

    8. Έλληνες μην μασατε πάμε για μια μεγάλη νίκη να αποτιναξουμε το σύστημα τους που οδήγησε αυτούς σε ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ και τον Ελληνικό λαό σε αυτοκτονίες .
      Αύριο ψιφηστε χωρίς φόβο και τσακιστε τους τύραννους αλλά και τους σκατιφα που ειναι τα ρεντικολα του μακρύ χεριού του συστήματος.

    9. Και τωρα φτασαμε στο τελος. Ολοι εκτωνοθηκαμε γραφοντας σχολια, αλλοι βριζοντας αλλοι σκεφτομενοι, ο καθε ενας με τον τροπο του και τα πιστευω του. Πολοι κρυμενοι πισω απο την ανωνυμια και το ψευδονυμο.
      Για το καλο αυτου του τοπου ελπιζω πως ο Θεος θα βαλει το ποδαρι του
      και ολα θα πανε καλα.
      Εγω προσωπικα θελω την ασφαλεια στην πατριδα μου, να φυγουν ολοι οι λαθρομεταναστες ακομα και αν εχουν δημιουργηση οικογενεια εδω. Αλλωστε μην ξεχναμε οτι εκδιωχθηκαν οι Ελληνες απο την Τουρκια, την Αιγυπτο το Κογκο την Αιθιοπια κ.λ.π. και οι περιουσιες τους δημευτηκαν.
      Δεν θελω να βλεπω στους δρομους σεντονομαγαζα με αραπηδες, κινητα περιπτερα στα φαναρια. Θελω την πλατεια Ομονοιας παλυ δικια μου να παω το βραδυ για λουκουμαδες και εφημεριδα και να μην φοβαμαι. Θελω να κοιμηθω το καλοκαιρι, το βραδυ, στο μπαλκονι μου με τις πορτες ξεκλειδωτες. Θελω να δω τα συνορα της πατριδας μου ερμητικα κλεισμενα,
      Θελω να δω τους δολοφονους Αλβανους στις φυλακες της πατριδας τους.
      Δεν θελω τους γυφτο-πακιστανο- αφγανους στην Ακροπολη και στα αλλα ιερα για μενα αρχαια μνημεια, να ζητιανευουν και να πουλανε “χλεμπατσα “.
      Δεν θελω να βλεπω γυφτικα τσαντηρια με το που θα κατεβω απο το αεροπλανο στην Αθηνα.
      Θελω να δω ολα αυτα τα λαμογια, που ξεπουλησαν την χωρα μου για χρονια τωρα στην φυλακη και τις παρανομες περιουσιες τους να δημευονται.
      Με λιγα λογια θελω πισω την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!
      Τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο…..
      Το μορφωμα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ειναι η πολιτικη αλητεια της χωρας και εναι αυτοι που θελω να δω στην φυλακη.
      Οι κομμουνιστες παντα απατριδες και ανθελληνες, καιροσκοποι και γνωστα λαμογια του ψευτο συνδικαλισμου.
      Ο ΣΥΡΙΖΑ ανα συνοθυλευμα αποτυχημενων πολιτικαντιδων. Υποστηριζεται απο τους Εβραιοσιωνιστες της Αμαρικης. Κανενα προγραμμα καμμια γραμμη.
      Και επι πλεον σφοδρα λαθρολαγνος.
      Και ετσι μας μενει η Χρυση Αυγη.
      Για οσα εξεθεσα παραπανω, εβαλα το ονομα μου Ρατσιστης. Και ειμαι και ειμαι και υπερηφανος.
      Δεν εχω καμμια δουλεια να ανεχομαι και να υποφερω τους λαθροβοθρους εγκληματιες που το ανθελληνικο μορφωμα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και οι Αμερικανο Εβραιοι Σιωνιστες μαζεψαν στην πατριδα μου και ο Συριζα το υποστηριζει……….
      Για ολα τα παραπανω και για ακομα αλλα τοσα και ακομα περισσοτερα….
      Θα ψηφισω
      ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!!!!!!!!για να ξεβρωμισει ο τοπος!!!!!!!!!!
      Ζητω η ΕΛΛΑΣ!!!!!
      Ζητω ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!!!!!!
      Ζητω η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!!!!!

    10. ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΝΑ ΞΥΠΝΙΣΟΥΜΕ!ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!

    11. Νοθεία, νοθεία το συστημα που μας τρέμει μας έκλεψε ψήφους κι αντι για 25% που μας λεγαν οι πυρηνάρχες αφεντες μας, πήραμε τα φρυδια μας…ουγκ ουγκ οι εβραίοι φταίνε , ουγκ ουγκ και οι μασωνοι ουγκ ουγκ

      (Πρόβα κάνω για την επόμενη των εκλογών…ουγκ)

      1. Αντε σαλτα και πηδηξου

    12. Αύριο αγαπητοί μου θα δούμε τι αποφάσισε ο Λαός. Ψυχραιμία μόνο στους ανθέλληνες και στα πρόβατα ΠΑΣΟΚ – ΝΔ.

    13. αυριο θα γελασουμε με το πατωμα της ελοινεικυς αβγοις. 10 το πολυ ο κασιδας και αυτο επειδη θα τον ψηφισουν οι gay θαυμαστες του κομματος

    14. at 6:38 pm Γκιώνης ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ…!!!!
      εβραιολαγνοι χρυσαυγιτες ξεσκεπαστηκατε…
      περαστικά σας..
      Kι εσενα μωρη γκιωνα σε ουρω μεχρι σε να πνιξω ναζι, σπερμα των μασονων θρεμμα του σατανα

    15. Γούδη Μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για λίγο, μπορείς να κοροϊδεύεις λίγους για πολύ, αλλά δεν μπορείς να κοροϊδεύεις όλους για πάντα. .Λέρωσες τον κόσμο με το σικέ φασισμό και αύριο θα σκάμε στα γέλια.

      1. Σαμαρέλοι του “κλεπτοκρατικού τόξου” μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για λίγο, μπορείς να κοροϊδεύεις λίγους για πολύ, αλλά δεν μπορείς να κοροϊδεύεις όλους για πάντα. .Λερώσατε τον κόσμο με το διεθνιστοφασισμό και αύριο θα σκάμε στα γέλια.

      2. Ακόμα και στις ατάκες είσαι clopy-paste ρε ΔΑΠίτη του κερατά! Δεν έχεις κανένα Μνημόνιο να χώσεις στον κώλο σου ρε ΔΑΠίτη/Κοντσίτα-Μπανάνα-λάνα-φακλάνα, να ησυχάσουμε κι εμείς…

    16. Ποιος να το ελεγε στους προδοτες του εθονους-ταγματασφαλιτες του `45 οταν τους κρεμαγε ο λαος οτι καποια μερα θα παρακαλουσαμε τους απογονους τους να μας σωσουν!!

      Και οντως ετσι ειναι!εχουμε αναγκη σωτηριας!

      Απο τα σκ@τα που εχουμε επιλογη ο Κασιδιαρης ειναι το καλυτερο (σκ@το)

      Ας ειναι ομως!

      Ας βγει ο Ηλιας να δουμε τι σκ@τα θα κανει!

    17. ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ.
      ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    18. oyst 17/05/2014 at 7:21 pm Reply

      η καταρα γυρναει πανω σου

      1. Δηλαδή η Μαριάννα που εχυήθηκε να σφάξουν σαν καπούζια όσους συνανθρωπους της δεν ψηφίσουν Κασιδιάρη θα της γυρίσει η κατάρα και θα βρει τέτοιο φρικτό θάνατο; Η επειδή είναι φασίσιτρια υπόκειται σε άλλους κανόνες; Ε συναγωνιστή;

    19. Το κακο παιδια ειναι οτι στον δημο ψηφιζουν πολλοι πλουσιοι που μενουν στα βορεια και νοτια προαστεια…και απλα εχουν κρατησει τα διακιωματα τους εδω για να λενε οτι ειναι δημοτες αθηνων…ετσι εξηγειται το υψηλο ποσοστο καμινη

    20. εγω θα ψηφισω καμινη γιατι αφηνει ελευθερα τα gay pride. ενω αμα βγει η χρυση αυγη θα τα απαγορευσει ολα αυτα τα ωραια γλεντια!

    21. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΗΠΩΣ ΡΙΧΝΕΙ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!? ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ? ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΩΝ ΗΛΙΑ ΑΥΡΙΟ!

      1. ψηφισε ηλια αν θες να δεις αθηνα που να θυμιζει ελλαδα αλλα ασε τις μπουρδες και τις τρολιες

    22. Έχει να γίνει πάρτι με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής από τους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ… Μία σου και μία μου θα λένε.

      1. δεν γινεται αυτο..εξ αλλου θα υπαρχουν και εκπροσωποι της χα..αντε να βγαλουν κανα ακυρο..μεχρι εκει..αλλου φοβαμαι εγω τη νοθεια..εξω απ το εκλογικο τμημα, οχι μεσα

    23. Karim 17/05/2014 at 6:03 pm Reply
      ====================================================
      ΡΕ ΜΕΜΕΤΗ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΧΟΥΦΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΥΠΟΘΕΤΑ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ ΑΦΕΙΔΩΣ ΣΤΟΝ Κ@ΛΟ ΣΟΥ.ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ ΑΛΛΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΤΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ.

    24. Μην ψηφιζετε τον Κασιδιαρη….Θα μας κλεισει ολους στη φυλακη.

      Ψηφιστε Καμινη και Σακελλαριδη που ειναι δικα μας παιδια.

    25. Μενω αγιο νικολαο αχαρνων ειλικρινα η κατασταση ειναι απελπιστικη δεν πιστευω σε μαγικες λυσεις για το μεταναστευτικο…ομως δεν μπορω και να πιστεψω οτι οι συμπολιτες μου εδω με τα οσα εχουμε περασει απο την εγκληματικοτητα και την λαθρομεταναστευση θα πανε και θα ψηφισουν ανθρωπους που το μονο που θα κανουν ειναι να μας δωσουν μια για να μας αποτελειωσουν ……η μονη λυση ειναι ο ηλιας κασιδιαρης…εγω προσωπικα ειχα και εκτιμηση στον νικητα κακλαμανη αλλα δεν πιστευω οτι μπορει να κανει κατι αν κρινω απο την πρωτη του θητεια….τα πραγματα ειναι σοβαρα…πρεπει ολοι να σταθουμε στο υψος των περιστασεων…επισης περιμενα απο τον ηλια μια συγκεντρωση με παλμο και δυναμισμο στον αγιο παντελεημωνα παραμονες εκλογων …ομως αυτη δεν εγινε δεν καταλαβαινω αυτη την χαλαροτητα

      1. Όλα τα καλά στον Β’ γύρο+ευρωεκλογές. Εκεί θα γίνει ο χαμός.
        Ελπίζω και για μία συγκέντρωση στη Νίκαια.

        Δυστυχώς αν γίνει συγκέντρωση, οι παρακρατικοί θα κάνουν αντισυγκέντρωση με φόβο να γίνουν έκτροπα. Αφορμή ψάχνουν οι σαμαράδες.

    26. εγω σκεφτομαι το αλλο..αν βγει οπως πιστευω ο κασιδιαρης στον δευτερο γυρο, τι προκειται να ακουσουμε ολη την επομενη βδομαδα απο καναλια, εφημεριδες κλπ..τα τερατα θα γινουν!! συνεντευξεις μονο του ενος yποψηφιου, λασπη στον αλλον, εκκλησεις στο ..συνταγματικο τοξο να κανει το …καθηκον του(!!!) κατα του ..φασιστα!!!, θα πεσει τρελλο γελιο…αν το δει σοβαρα κανεις βεβαια ειναι να κλαιει με την καταντια της δημοκρατιας στην χωρα μας αλλα γιατι να το δει? η ελλαδα ειναι η χωρα του φραπε, των διακοπων και του ωχ αδερφε! αν βγει ο ηλιας στον δευτερο γυρο, τον συμβουλευω να ειναι μονο γελαστος και χαρουμενος και να αφησει τον αλλον να βραζει στο ζουμι του!

    27. ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ Χ.Α!!!9/10!!!ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΝ ….ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ Χ.Α ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ…ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ!ΕΞΟΥ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

      1. λογικο αυτο που λες το εχω σκεφτει κι εγω..αλλα πως θα γινει δηλαδη? τι σοι δημοκρατια μας τσαμπουνανε οτι εχουμε?

        1. ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ?ΕΓΩ ΝΟΙΩΘΩ ΛΕΣ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ,Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΛΕΙΠΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ,ΜΥΣΤΙΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΛΠ.
          ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ “ΝΑΙ”ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΑΣ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ,ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΗΚΑΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ¨”ΟΧΙ”ΡΕ Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΙ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ,ΔΕΝ ΤΑ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΝΜ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΑ….ΜΑΣ ΗΠΙΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ!!!!ΜΑΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ,ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ!

    28. Χαχα γεια σου ρε Στράτο φάση έχεις.Άκου πρεζεβέγκηδες χαχαχα…

    29. ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ: “Το πρόβλημα της Αθήνας ειναι οτι υπάρχει πολύ αστυνομία”. (;;;;;;)

      ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ…..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ-ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ…ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΜΑΧΑΙΡΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΑ ΤΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ΑΠΟ ΑΦΓΑΝΟΥΣ “ΠΟΝΕΜΕΝΟΥΣ”….

      ….ΑΦΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕ ΒΑΖΕΤΕ ΜΥΑΛΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ!

      1. Κι εγώ εύχομαι να πάθεις καρκίνο στη μουχλιασμένη μήτρα σου σιχαμενο προδοτικό ναζιστοειδές

        1. oyst 17/05/2014 at 7:21 pm Reply
          Κι εγώ εύχομαι να πάθεις καρκίνο στη μουχλιασμένη μήτρα σου σιχαμενο προδοτικό ναζιστοειδές

          ΕΙΠΕ ΤΟ ΥΠΟ-ανθρωποειδες τσιπροσαμαρουπαλληλακι

        2. Δε ντρέπεσαι ρε αλητάμπουρα; Τί σου φταίει ρε η κοπέλα που την καταριέσαι;

          Ο υποψήφιός σας λέει μ…. και εσύ βρίζεις. ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑ.

          1. Ποια κοπέλα ρε πανηλίθιοι υποκριτές; Αυτό το σίχαμα που εύχεται σε όσους δεν ψηφισουν ναζιστές προδότες να τους σφάξουν σαν καρπούζια; Ζώα, η κοπέλα είανι μια ψυχασθενής σκύλα δεν το βλέπετε; Καρκίνος της αξίζει της συφυλιάρας

            1. Ουστ ρε πανηλίθιε υποκριτή. Είσαι το σίχαμα που εύχεται σε όσους δεν ψηφισουν διεθνιστο-ναζιστέςκαρκίνο. Καρκίνος σου αξίζει συφυλιάρη

        3. Κι εγώ εύχομαι να πάθεις επίσης καρκίνο στη μουχλιασμένη μήτρα σου σιχαμενο προδοτικό διεθνιστο-ναζιστοειδές

    30. ΑΓΑΠΗΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΑΜΑΡΟΤΡΟΛΛΑΚΙ

      ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ 25 ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ
      ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΟΥΔΗ

      ΘΑ ΚΛΑΙΣ ΓΟΕΡΑ ΣΥΝΤΟΜΑ

      ΨΑΞΕ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑ

    31. Να που επιτέλους θα έχουμε έναν ΝΈΟ ΗΘΙΚΌ ΑΔΙΆΛΛΑΚΤΟ … ΔΉΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΏΝ !!!

      Τον …………………. ΗΛΊΑ ΚΑΣΙΔΙΆΡΗ !!!

      Έχουν ΕΊΔΗ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΊ οι …κλέφτες-ψέυτες-μίζες-μαυρες βαλίτσες-κουμπάροι-μπατζανάκια-τράπεζες ….ΚΑΙ ΤΌΣΑ ΆΛΛΑ ΑΣΎΔΟΤΑ ΡΑΔΙΟΎΡΓΑ ΑΤΟΠΉΜΑΤΑ …..

      Από της εγκληματικές μαφιόζικες γκανγκστερικές συμμορίες της … ΝΈΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ και του αλήτικου …. ΠΑΣΟΚ !!!

      Έχουμε μπλέξει με εγκληματικές συμμορίες αδερφέ μου … συμμορίες με τσεκούρια !

      Επίσης !

      Εύχομαι και ο καθηγητής …. Χρίστος Γούδης ….να θριαμβεύσει !!!

      Και γενικά εύχομαι …. από πέρας εις πέρας σε όλη την Ελληνική Επικράτεια ..

      Να Ξεσκίσει και να σαρώσει η ….. ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ !!!

      ΏΡΑ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΛΉΤΕΣ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΌ ΣΥΜΜΟΡΙΏΝ ΤΟΥ…ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΎ ΑΛΉΤΙΚΟΥ ΤΌΞΟΥ !!!

      Άι στο διάολο ρε της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ !

      Κλέψανε και λεηλάτησαν την ΠΑΤΡΊΔΑ και τους ΈΛΛΗΝΕΣ !

      Με τι θράσος ρε ασύδοτα αλάνια ζητάτε ξανά ψήφο ?

      Παιδιά !!!

      ΚΑΜΊΑ …ΨΉΦΟ …ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΏΝΕΣ ΚΛΈΦΤΕΣ ΠΟΥ ΡΟΎΦΗΞΑΝ ΤΟΝ ΙΔΡΏΤΑ ΣΑΣ

      ΣΑΣ ΓΟΝΆΤΙΣΑΝ ΜΕ ΤΗΣ ………………..ΆΤΙΜΙΕΣ ΤΟΥΣ οι πεζεβέγκηδες !

      ΣΤΕΊΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ….ΓΕΝΤΊ ΚΟΥΛΈ … με την ψήφο σας στην …ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ !

      Άι στο διάολο τώρα !
      Στράτος Δ

    32. Ηλθε η ώρα η μαύρη αδελφότητα να επιβάλει την νέα τάξη πραγμάτων κόντρα στη λευκή αδελφότητα της τακλαμακάν ανεβάζοντας τον προστατευόμενο των σατανιστών και των μασόνων και των νεφελίμ κασιδιάρη, σε μια στρατηγική φασισμού και μοναρχίας που έχουν διδάξει η λίλιθ και οι 36 νεφελίμ βασιλιάδες του σκότους

      η χρυσή αυγή ήλθε και ο ήλιος τους σατανά αποκαλύφθηκε στη γη
      χιλιάδες χρυσαυγήτες προσκυνούν στο φωτεινό σκότος του μέγα πάνα

      1. μπουρδολογιας το αναγνωσμα, προσχωμεν..απο ναζι τωρα εγινε νεφελιμ..αν ειναι ο κασι νεφελιμ, αυτοι που σε κυβερνανε τι ειναι βρε ?

      2. Η τελευταια παρτιδα ηταν καλο πραγμα ε;Αν και πρεπει να καπνισες λιβααδια για να μιλας ετσι.

      3. λιγα τα λογια σου αμορφωτε για τον μεγιστο θεο Παν

      4. ερευνες εχουν δειξει οτι το καλαματιανο χασισι κανει την καλυτερη μαστουρα χωρις να κανει κεφαλι…..τσιπροφασιστακια και σαμαροβενιζελο εβραιοι σε μια βδομαδα απο τωρα θα απαγορευτουν οι πτησεις ελικοπτερων….θα μεινετε εδω να λογοδοτησετε…..καριολες

    33. Μάλλον έχει πάρει μόλις τη δόση του και είναι ήρεμος.

      1. Ο/Η Μιλαει και ο τουρκοσπορος Τσυριζοκουμουνας μογγολοτσολιας λέει:

        5:55 Μαλλον για τον ευατο σου μιλας σουργελο..Εχεις παρεσθησεις απο τα χαπια..Μαστουροαπλυτο ζομπι

    34. ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΟΕΚΛΟΓΕΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
      ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΑΛΟ…ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ!

    35. Από όπου φυσάει ο άνεμος Καρατζαφέρη και τις συνεργασίες με τον Παπαδήμο, μεταπήδησε στους ΕθνικοΣοσιαλιστές της Χρυσής Αυγής μιλώντας για Εθνικισμό και πλασάροντας εαυτόν ωςθεωρητικό του!!!Στις εκπομπές του Χαρδαβέλλα, στις οποίες ο Γούδης ήταν μόνιμος θαμώνας! εκθειάζει την Μασωνία και μας την πλασάρει ως…αντισυστημική και «επαναστατική!!! . Συνέχεια μόνιμος θαμώνας στο μακελειό να μας δίχνει έναν Ελληνα Εθνικιστή με εβραιοσιωνιστικό παραλήρημα!!!
      Κοροϊδεύουν; Τον εαυτό τους ή τους ψηφοφόρους τους; Ή και τους δύο; Και στην τελική, όλους εμάς; Οχι κ. Γουδη την απάντηση θα την λάβεις αύριο μην ονειρεύεσαι τα 26αρια

      1. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΕΣΥ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΥΣΕΙΣ

    36. οταν στις ηλικιες 18-45 που ειναι το μελλον της ελλαδας
      η χρυση αυγη εχει πανω απο 26%
      ε τοτε με τι μαθηματικο μυαλο ο Πανας βγαζει μεσο ορο 18%
      στον Ηλια?????????
      Ειμαι οικονομολογος-λογιστης και ξερω απο μαθηματικα………
      εκτος και αν επερνε τα περισσοτερα τηλεφωνα
      μονο στους ανω των 65 ετων για την δημοσκοπιση………

    37. ενα κλιμα υπαρχει σιωπηρο ψυθιριστο………πολιτες ζητανε ψηφοδελτια της ελληνικης αυγης
      χερι με χερι,
      πολιτες που βρισκωνταν πριν , σε αλλους κομματικους χωρους……………..

    38. ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ ΣΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΠΟΛΗ!!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΤΟΥΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΙΧΟΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΚΑΡΥΔΗ!!!!ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΗΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΠΟΛΗ!!!

    39. Απορία γιατί την περασμένη πέμπτη 15/5/2014 δεν έδειξε ο Τριανταφυλλόπουλος στην εκπομπή του Ζούγκλα την πολυδιαφημιζώμενη διαδικτυακή δημοσκόπηση,μήπως του απαγόρευσαν και αυτονού,όπως και άλλων δημοσιογράφων την καλπάζουσα εκλογική νίκη της Χ.Α. με αυτά που κάνετε ρε λεχρίτες της διαπλοκής ερεθίζετε περισσότερο τους ψηφοφόρους και πάνε όλοι ζούπητο στην Χ.Α.δεν έχετε καταλάβει ρε ηλίθιοι λόγω της βλακείας,και της μαλακίας που σας βαράει, ότι παρ όλο τον αποκλισμό της απο τα Μ.Μ.Ε,παρ όλες τις φυλακίσεις, παρ όλο το βρίσιμο για συμμορία,για ναζιστική οργάνωση,για εγκληματική οργάνωση,παρ όλο ότι μερικά μορφώματα…..κομμάτων (ΔΗΜΑΡ,ΕΛΙΑ,κ.α) δεν……. καταδέχοντε να έχουν συνομιλιτές βουλευτές της Χ.Α παρ όλα αυτά ρε κουφιοκεφαλάκιδες εάν ήταν άλλο κόμμα θα είχε διαλυθεί αυτή ήταν και μεγάλη του έννοια,το μεγάλο μαράζι του Σαμαρά χωρίς να καταλάβει καθόλου ότι όλα αυτά θα γυρίσουν μπούμεραγκ στο κόμμα του,η Χ.Α καλπάζει γιατί οι ψηφοφόροι σας φεύγουν σωρηδών,και έρχοντε στην Χ.Α,ας προσέχατε όλοι σας οσφυοκάμπτες και φουκαράδες της διαπλοκής και της αρπαχτής !!!!!!

    40. Ο/Η Ο Κασιδιαρης θα ειναι ο επομενος δημαρχος αθηναιων λέει:

      Βαζω στοιχημα οτι ο επομενος δημαρχος αθηναιων θα ειναι ο Ηλιας Κασιδιαρης..Και μαλιστα με υψηλο ποσοστο

    41. 10% ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ / ΝΑΖΙΣΤΗ
      ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΝΟΘΕΙΑ
      ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ..

      Υ.Γ. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΤΟΥ ΛΑ.ΟΣ. ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΟΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ?

      1. Ο/Η Εσυ ποιους τουρκοσπορους προδοτες ψηφιζεις κατσαπλια? λέει:

        4¨13 Μην μου αγχωνεσαι τουρκοσπορε κατσαπλια κεμαλοφασιστα θα παθεις κανενα εγκεφαλικο..Σε λιγες ωρες δεν θα εχεις λαγουμι να κρυφτεις.
        Αληθεια εσυ κατσαπλια ποιο αποκομμα ψηφιζεις? για πες μας να λιωσουμε στα γελια..

      2. Κωστάκη για πες αλεύρι το 23% της Χ.Α την άλλη Κυριακή σε γυρεύει

    42. Tα ιδια ελεγες οταν ησουν με τον Καρατζαφερη στον ΛΑ.ΟΣ.
      Το 2007 ηταν και κοινοβουλευτικος εκπροσωπος του ΛΑ.ΟΣ.
      Και τελικα πηρατε τον λοπου μαζι με τον Καρατζαφερη.
      Αυριο θα τον παρεις και μαζι με τον Κασιδιαρη.
      Τουλαχιστο καντε κανενα αρχαιο Ελληνικο παρτυ να μην σας παρει απο κατω.

    43. ΒΓΗΚΕ Ο 67ΧΡΟΝΟΣ ΓΟΥΔΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ.
      ΕΛΑ ΜΟΥ….. ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.

    44. Αυτος έδειχνε πριν τις εκλογες του 2012 ότι θα βγει ο ΣΥΡΙΖΑ μπροστα με 3%. Μακελειο ησουν το μονο site που επεσε μεσα στο προεκλογικο αποτελεσμα. Ποια δημοσκοπικη ειχες τοτε?

    45. Oσα δεν φτανει η αλεπου , τα κανει κρεμασταρια.
      Τωρα για τα αληθινα ποσοστα του Κασιδιαρη και τις δημοσκοπησεις ,δεν χρειαζεται να αγχωνεται κανεις μια ημερα πριν τις εκλογες.
      Κυριακη αυριο…
      Μονο ακυριε Γουδη την Δευτερα μην μας γραφεις για νοθεια.

        1. αν γινει νοθεια , θα γινει στα κομπιουτερ η στα τηλεγραφηματα με τα αποτελεσματα..κανεις δικαστικος αντιπροσωπος δικηγορος δεν θα κανει, αυτο ειναι σιγουρο..απο την αλλη, ακουσα τον κασιδιαρη να λεει, οτι υπαρχουν εκπροσωποι της χα ακομα και μεσ στο υπουργειο και στην μεταδοση των αποτελεσματων , για να επιβλεπουν την διαδικασια…ιδομεν…

    46. Ο ΓΟΥΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ?????
      ΚΑΤΑΛΑΒΑ…

      ΚΥΡΙΕ ΓΟΥΔΗ ΤΡΟΜΕΡΗ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΑΣ.
      ΕΛΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ
      ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ , ΤΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.

      ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.

    47. Σακελλαριδης αυτος ειναι ο δημαρχος οι δημοσκοπησεις δικιες σου Γουδη μασωνε της στοας των νεοναζι .

      1. Ο/Η ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΤΣΥΡΙΖΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ...ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΔΙΠΟΔΑ λέει:

        3:46 Τουρκοσπορε κεμαλοφασιστα συριζοκατσαπλια στο λαγουμι σου γρηγορα..Εθνοπροδοτες λαθρολαγνοι, πρωην πασοκολαμογια, στον πατο της πολιτικης θα πατε συντομα..
        Ουστττ τσυριζοτουρκοσπορα μιασματα

        1. Μιλησε ο φασιστας…. χαχχααχ σημερα θα τον πιεις φιλε

    48. εχει γεμισει η ΑΘΗΝΑ κατουρλιο , πρεζακηδες με κομμενα ποδια και χερια, και λαθρομεταναστες. ΜΟΝΟ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ! ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΧΑΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΑ!

      1. Ενας Χιτλερ χρειαζετε…
        Ζητω η νικη οπως ελεγε και ο Χιτλερ

    49. 21 Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΡΕ ΦΙΛΕ????? ΡΕ ΔΕ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΛΕΩ ΓΩ???? ΣΤΟ ΘΕΡΜΟ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ???????

    50. RE NEATRNTAL? 21 % O KAMINHS? BRVMAEI OLH H ATHINA KATOYRO? KAI ESEIS DINETE 21% STO KAMINH? MALON EXETE PARESTHISEIS APO TIS ANATHIMIASEIS!

    51. ΡΕ ΝΕΑΤΕΡΝΤΑΛ? 21% Ο ΚΑΜΙΝΗΣ? ΒΡΩΜΑΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΘΗΝΑ ΕΝΑ ΚΑΤΟΥΡΛΙΟ? ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΖΑΛΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΟΥΡΛΙΟΥ!

    52. Μην τρελαινεστε με τις δημοσκοπησεις. Ο Κασιδιαρης παει μπροστα και με μεγαλα ποσοστα..

    53. Έχετε δει τη δημοσκόπηση της Αγγλικής Πρεσβείας?
      Εγώ αναρωτιέμα οι αξιότιμοι ψηφοφόροι του Σύριζα στον δεύτερο γύρο θα ψηφίσουν τον λαθροδήμαρχο Καμίνη? Αυτό αναρωτιέμαι.

    54. θα ειναι ετσι.. αλλα στο β γυρο ολα τα αριστερα κομματα θα ψηφισουν Καμινη..

    55. συμφωνω με τον κυριο γουδη..ετσι κι αλλιως, η δημοσκοπηση δεν ειναι αριθμητικα σωστη

    56. 21 % ο βρομινης;; Θα μου πειτε τωρα ειναι οι αλλοδαποι που μενουν εκει.

    57. …και μετά ξύπνησες μ’ενα τσούξιμο από πίσω.
      Ανεπίσημες πληροφορίες που θέλουν τον Κασίδα να αφήνει μούσι και να κάνει ενέσεις ορμονών για να μεγαλώσει το στήθος του ζηλεύοντας την επιτυχία της Κοντσίτα ελέγχονται ως ανακριβείς.

      1. 1:54 Λουλου σε λιγες ωρες ετοιμασου για εγκεφαλικα..Τουρκομογγολικη λουγκρα

      2. Ρε φρούτο μήπως είναι Κοντσίτες αυτές που υποστηρίζεις για να μη σου τις αραδειάσω μία μία,και μαζί μ άυτές και σύ

      3. “… ΚΑΙ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ! ….Η ΚΟΝΤΣΙΤΑ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕ;;

        Η Κρίστυ κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ του Τριαντάφυλλου Μηταφίδη.

        Πρόκειται για τον Χρήστο Ταπαντσή από Θεσσαλονίκη αφού στο ψηφοδέλτιο θα υπάρχει και το όνομα με το οποίο γεννήθηκε αλλά και το γυναικείο που χρησιμοποιεί.

        Η Κρίστυ δηλώνει δυσαρεστημένη από τον νυν δήμαρχο καθώς ο Γιάννης Μπουτάρης δεν προσέλαβε μια τρανσέξουαλ στο Δήμο Θεσσαλονίκης όπως είχε υποσχεθεί πριν από τρία χρόνια.

        Η ίδια σε ερώτηση, που της έγινε από δημοσιογράφουςγια το τι συμβολίζει η υποψηφιότητά της στο ψηφοδέλτιο της Ανοιχτής Πόλης, απάντησε:

        “Η υποψηφιότητά μου έχει σκοπό δύο πράγματα: αφενός μεν σε συμβολικό επίπεδο να καταδείξει ότι οι τρανς άνθρωποι είμαστε εδώ και διεκδικούμε τη συμπερίληψη και τη συμμετοχή μας σε όλους τους τομείς της δημόσιας σφαίρας, αφετέρου στην προώθηση των τρανς θεμάτων και την κατάργηση των διακρίσεων και στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης”.”.

      4. σε γαμάμε μαλάκα..δεν σε χάλασε..χάρηκες εχθές αλλα κράτησε λίγο απλυταριά..

    Comments are closed.