ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ -ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡA! ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΛΑ- ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΤΥΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ! (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΒΙΝΤΕΟ Μakeleio.gr)

Κοινοποίηση:
2

Βαθύ λαρύγγι στον χώρο της Υγείας αποκάλυψε στο Μakeleio, πως αυτήν την ώρα πραγματοποιείται άσκηση από τον κομματικό πολιτικάντη και πάντα επιπλέοντα συντονιστή των υπηρεσιών του υπουργείου Υγειάς,  Ευσταθίου και το ανύπαρκτο ΕΚΕΠΥ σ΄ένα απαρχαιωμένο και ετοιμόρροπο τολ στο Αμαλία Φλέμιγκ, για την αντιμετώπιση του ιού Έμπολα, μέσα στο δρόμο μεγάλης κυκλοφορίας!

Να κάνουμε τον Σταυρό μας να μη χτυπήσει ο Εμπολα την Ελλάδα γιατί αν είναι να τον αντιμετωπίσουμε με αυτόν τον τρόπο είμαστε όλοι χαμένοι…!!! Και από αυτά που ακούμε, δεν θα αργήσει να έρθει κι εδώ με το μπάχαλο που επικρατεί.
1

2

3

5

4

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Έχουμε το Ε-ΜΠΟΛΑ έχουμε και το ΜΠΟ-ΜΠΟΛΑ. Και τα δύο είναι θανατηφόρα.

  2. ΜΕ ΤΟΣΣΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΧΙ ΕΜΠΟΛΑ ΘΑ ΑΡΠΑΞΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΙΟΣ Ο ΕΛΛΑΔΟΜΠΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΡΙΑΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΟΝΤΙΚΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΜΕ ΠΕΙΝΑ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΙΣΗ ΟΥΤΕ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΣ ΖΩΣΕΙ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΟΦΑΡΔΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΙΟΙ ΠΟΛΛΟΙ….

  3. ΠΑΡΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΣΤΕ ΝΕΡΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΔΟΧΕΙΑ, Η ΒΑΡΕΛΙΑ ΕΦΟΔΙΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΥΣΙΜΑ (ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ), ΒΑΣΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ, ΧΛΩΡΙΝΗ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ, ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΓΑΝΤΙΑ, ΚΛΕΙΔΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ, ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ. ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΦΟΔΙΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΓΑΛΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ ΚΛΠ. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΡΟΦΩΝ ΠΟΥ ΕΝΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΟΠΩς ΡΥΖΙΑ ΟΣΠΡΙΑ ΚΛΠ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟ ΣΩΘΗΤΩ. ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΓΡΙΕΣ. ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.

    1. σωστος
      αλλα τον φοβο δεν τον εχουμε εμεις
      τον εχουν κυριως αυτοι που εχουν μπατλερς απο την σκανδιναυια της αφρικης και πηγαινουν σε ακριβα εστιατορια με ολο το βοηθητικο προσωπικο των σεφ να ειναι “ηλιοκαμμενοι” μπαγκλαντεσιανοι

    2. Αμα κολλησουμε εμπολα θα κανουμε ντου στη βουλη για να ψοφησουν ολα τα λαμογια.

Comments are closed.