ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΤΗΝ…. ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΠΛΑΚΑ

    Κοινοποίηση:
    APOKLEISTIKO

    Πριν από λίγο έξω από την Βουλή!

    Πριν από λίγο στην είσοδο της βουλής επι της Λεωφόρου Βασιλίσσης Αμαλίας!
    Υπάλληλος βουλής θέλοντας να προσεγγίσει το παρκινγκ του Κοινοβουλίου με σκοπό να φτάσει στον χώρο εργασίας της έκοψε τις κορδέλες που είχαν απλώσει στην πλατεία Συντάγματος!
    Έξαλλοι οι τροχονόμοι έφτασαν σε σημείο να την κυνηγούν ακόμα και μέσα στον προαύλιο χώρο της Βουλής!
    Μετα από κυνηγητό αρκετών λεπτών την συνέλαβαν και την οδήγησαν στο Α.Τ. Συντάγματος
    Τσατάλια τα νεύρα των τροχονόμων αλλά και τον οδηγών του κέντρου των Αθηναίων
    Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Στέλιος

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Γενικά Αυτή η χώρα δεν είναι για τους απλούς ανθρώπους για τους απλούς πολίτες …είναι μόνο για αυτούς που έχουν λεφτά ? και εξουσία!

    2. Είναι όντως απαράδεκτη η κατάσταση του κέντρου των Αθηνών ειδικά για εμάς τους …ελάχιστους πλέον κατοίκους του! Οχι πως υποστηρίζω την “βολεμένη” κυριούλα της Βουλής που βιαζόταν να παρκάρει στον ιδιωτικό της χώρο αλλά σε όσους κατοικούμε εκεί γύρω…Κλείνουμε τρείς μέρες τώρα και η Λεωφ.Βασ.Αμαλίας ανοιγοκλείνει…και μόνο για περιπολικά και μπατσικά σφυρίζοντα…Αν χρειάζεται μια λεγεώνα για να προφυλαχτεί ο κάθε λαοπρόβλητος(!)Ηγέτης που μας κουβαλιέται ποιά αστυνομική δύναμη περισσεύει για να προφυλάξει και τον κάθε αγρίως φορολογούμενο πολίτη αυτής της χώρας-μπανανίας?????

    3. Εδώ ρε φιλε μισό μηνα σχεδόν είχε απεργία ολόκληρη η συγκοινωνία της Θεσσαλονίκης τα πήρα στο κρανίο πήρα το αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες να πάω στην δουλειά μου για μεροκάματο…. Με σταματάει ο Αστυνομικος μου λέει που πας?του λέω στην δουλειά μου πάω να βγάλω το ψωμί μου που μου κλεβουν….που θες να πάω?δεν βλέπεις εχουν νεκρωσει τα πάντα δεν ζεις σε αυτό το κόσμο δεν βλέπεις τι γίνεται δεν.μπορουμε να μετακηνηθουμε…και αντί να με βοηθησει ο Αστυνομικος να πάω στην δουλειά μου…μου έκοβε κλήσεις σαν να ήταν μαρουλοχαρτα…

    4. Όσοι έχουν και θέλουν να πάνε στη δουλειά τους τον ίδιο τρόπο μήπως αυτοί που μας διαταζουν και αποφασίζουν για εμάς έχουν καλύτερους τρόπους τώρα να δεις και τα παρακάτω δεν θα πληρώνουμε τίποτα και να μας βάλουν όλους φυλακή η Μακεδονία είναι Ελληνική.

    5. Ορισμένοι άνθρωποι έχουν την εντύπωση πως βγήκαν απο χρυσό αιδοίο και έχουν παραπάνω προνόμια απο τους κοινούς θνητούς. Τον δρόμο δεν τον χάραξε ο Στέλιος, τον χάραξαν οι πολιτικοί οι οποίοι δεν κάνανε πταίσματα όπως ο τραγουδιστής, κάνανε τέρατα, μέχρι και φόνος παιδιού συνέβη απο ατζαμού γυναίκα υπουργού της Νδ σε νησί, που όχι τζιπ δεν άξιζε να οδηγάει αλλά ούτε πατίνι η μαλάκω! Ας μην ξεχνάμε και τις κλεμμένες πινακίδες εκείνου του τζιτζιφιόγκου της ΝΔ.

    6. συγγνωμη…. πως θα παει ο αλλος στην δουλεια του τοτε?
      να βγαλει ανακοινωση η τροχαια οτι απαγορευεται να πηγαινουν στις δουλειες τους ολοι οσοι δουλευουν εκει γυρω και οτι ειναι δικαιολογημενη η απουσια απο την εργασια τους!

      1. Ρε φίλε έχεις καταλάβει ότι ζούμε σε μια τριτοκοσμική χώρα;

    Comments are closed.