ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ: ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΕΛΟΝΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΧΟΛΕΡΑ, ΜΕΤΑ Η ΠΑΝΩΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΓΕΝΙΚΗ ΕΝΔΗΜΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΣΤΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ

    Κοινοποίηση:
    keelpno-eggrafo

    Έγγραφο από το υπουργείο Υγείας, δημοσιοποιείται στο διαδίκτυο και προκαλεί ανησυχία στον αστικό πληθυσμό.

    Σύμφωνα με καταγγελία της “Χρυσής Αυγής”,  ο αρμόδιος φορέας του Υπουργείου Υγείας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την ελονοσία που φέρουν και μεταδίδουν οι καραβιές των λαθρομεταναστών στην χώρα μας.

    Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά: “Το Γραφείο Νοσημάτων ενημερώθηκε σχετικά με εισαγόμενο κρούσμα ελονοσίας σε μετανάστη από ενδημική χώρα. Σύμφωνα με το ιστορικό του, ο ασθενής αφίχθη στην Ελλάδα προ μηνός και διέμενε στον οικισμό Κάτω Σούλι Δήμου Μαραθώνα. Η διάγνωση του ασθενούς επιβεβαιώθηκε ως ελονοσία από πλασμώδιο vivax στον Τομέα Παρασιτολογίας, Εντομολογίας και Τροπικών Νόσων της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας”.

    “Είναι πια αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα ότι η αθρόα λαθρομετανάστευση αποτελεί μια υγειονομική βόμβα και βασική αιτία αποσάθρωσης του εθνικού και κοινωνικού ιστού.

    Απέναντι σε όλα τα αποκόμματα του “δημοκρατικού τόξου” που εθελοτυφλούν, τον ανθελληνικό Σύριζα που πραγματώνει τις λαθροφαντασιώσεις της κυρά Τασίας και τους καραγκιόζηδες της ψοφοδεξίας που γελοιοποιούνται με το να διατείνονται ότι η Χρυσή Αυγή είναι απούσα (!) στο λαθρομεταναστευτικό, ο Λαϊκός Σύνδεσμος είναι η μόνη δύναμη Εθνικής Αντίστασης απέναντι στα σχέδια αφανισμού του Έθνους”, αναφέρεται στην καταγγελία.

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Η ΤΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΑΡΕΣ.

    2. Η Ελλάδα ήταν η χώρα,με τα λιγότερα κρούσματα.

      2011

      Αποκάλυψη ΣΟΚ από τον Λοβέρδο: Περιθάλπουμε 6.000 λαθρομετανάστες με Aids

      Περιθάλπουμε χρήστες και λαθρομετανάστες με AIDS..Είναι γύρω στους 6 χιλ. ασθενείς και οι περισσότερες είναι γυναίκες από την Αφρική…
      Το βίντεο(εξαφανίστηκε) είναι από το μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων της ΝΕΤ, την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011. Βλέπουμε ένα ρεπορτάζ από την επίσκεψη του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου στην Νέα Υόρκη, όπου συμμετείχε σε Διεθνή Διάσκεψη του ΟΗΕ για το Aids. Ο Ανδρέας Λοβέρδος ομολογεί μπροστά στην κάμερα αυτό που μάς έκρυβαν όλοι οι προηγούμενοι υπουργοί Υγείας: Η αποβλακωμένη Ελλάδα, είναι η μόνη χώρα του κόσμου που χορηγεί πλήρη περίθαλψη στους λαθρομετανάστες που πάσχουν από AIds!.. Κι όπως θα ακούσετε τον κ. Λοβέρδο να λέει, βουρβουλακιάζει το Aids στις Αφρικανές πουτάνες του κέντρου της Αθήνας…

      1. Που το πρόβλημα κι ο κορονωιος
        περιέχει μέσα του στέλεχος του
        Aids.Αυτη η εμμονή με τους Εβραίους δεν είναι υπερβολικη?

    3. Η αιμοβόρα φάρα,που την έχει στο dna της και μισεί θανάσιμα τον Ελληνισμό,επιχειρεί να τον εξαφανίσει με κάθε τρόπο.

      2011

      H λαθρομετανάστευση ξανάφερε την λέπρα – 400 κρούσματα στην Ελλάδα

      Η εξαφανισμένη από την Ελλάδα ασθένεια της λέπρας επιστρέφει δριμύτερη μέσω των λαθρομεταναστών και ήδη η χώρα “μετράει” 400 κρούσματα.

      Τέσσερα κρούσματα λέπρας έχουν κινητοποιήσει τις υγειονομικές αρχές της χώρας. Δεδομένου ότι στη χώρα μας ο καθ’ ύλην αρμόδιος φορέας, το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), κατέγραφε ένα κρούσμα ανά πενταετία, ο… μαζικός αριθμός των κρουσμάτων που ανέκυψαν έχει σημάνει συναγερμό.

      Ειδικοί του ΚΕΕΛΠΝΟ ενημέρωσαν αμέσως μόλις πιστοποίησαν την μολυσματική μεταδοτική ασθένεια το περιβάλλον, συγγενικό και φιλικό, της οικογένειας καθώς και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου όπου φοιτούν τα παιδιά. Μάλιστα, έχει προγραμματιστεί η διενέργεια ειδικής εξέτασης στους μαθητές του σχολείου ώστε να εντοπιστούν εγκαίρως τυχόν άλλα κρούσματα.

    4. Άν δεν φύγει όσο γίνεται πιο νωρίς ο θίασος των συριζοανελ, η Ελλάδα σε λίγο χρονικό διάστημα θα καταστραφεί ολοκληρωτικά.

    Comments are closed.