ΣΤΟ ΜΙΚΤΟ ΟΡΚΩΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΦΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ – ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ: “ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕΙ”

Κοινοποίηση:
A995C3734D8DD6832F7B3BF9372BC86A

«Την χτύπησα, αλλά όχι έτσι όπως με κατηγορούν. Τη χαστούκισα, αλλά όχι επανειλημμένα… Ήταν ατύχημα».

Με αυτά τα λόγια, ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 23χρονης Φαίης Μπλάχα -τον Απρίλιο του 2013 στη Νέα Μάκρη-, Βαγγέλης Στεφανάκης, επιχείρησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του, ενάντια στις κατηγορίες που αποδίδονται για άγριο ξυλοδαρμό της κοπέλας, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατό της.

Στη δίκη, που ξεκίνησε σήμερα στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, η δεύτερη κατηγορούμενη -για ψευδορκία και υπόθαλψη εγκληματία- είναι η 32χρονη αδερφή του θυματος.

Κατά το κατηγορητήριο, είπε ψέματα στις Αρχές, προκειμένου να καλύψει τον πρώτο κατηγορούμενο, με τον οποίο διατηρούσε ερωτική σχέση, παράλληλα με την αδερφή της. Η 32χρονη Μαρία-Έλενα εκπροσωπήθηκε από το δικηγόρο της, Θάνο Πλεύρη, όμως το δικαστήριο διεταξε την αυτοπρόσωπη εμφάνισή της για τη διακρίβωση της αλήθειας, έπειτα από αίτημα της εισαγγελέως.

Πρώτος μάρτυρας κατέθεσε ο πατέρας του θύματος και της δεύτερης κατηγορουμένης, ο οποίος ήταν συντετριμμένος: «Ποτέ δεν πίστευα ότι η μια μου κόρη θα έκανε κακό στην άλλη, αλλά προέκυψαν στοιχεία, που έδειξαν ότι η Μαριαλένα προσπάθησε να κρύψει την αλήθεια, για να καλύψει τον Στεφανάκη».

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ 

Σοκάρει η κατάθεση του πατέρα της αδικοχαμένης Φαίης – “Αποκλείεται ο θάνατος της Φαίης να ήταν ατύχημα… την είχε χτυπήσει άλλες δυο φορές”

Προηγούμενη ενημέρωση:

Τα καλά κρυμμένα μυστικά μιας ιστορίας η αποκάλυψη της οποίας προκάλεσε σοκ θα αναζητήσουν, αύριο, οι δικαστές του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Στο εδώλιο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 23χρονης Φαίης Μπάχλα, πριν από ένα χρόνο στη Νέα Μάκρη, ο Βαγγέλης Στεφανάκης με τον οποίο διατηρούσε ερωτικό δεσμό και δίπλα του η αδελφή της Μαρία Ελένη η γυναίκα που αποδείχθηκε ότι ήταν το τρίτο πρόσωπο στη ζωή του ζευγαριού.

aderfes-mpaxla

Η πανέμορφη Φαίη, σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον 26χρονο κατηγορούμενο κατά τη διάρκεια καυγά. Η κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή περίπου 15 ημέρες αργότερα στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν και τότε η έρευνα της αστυνομία άρχισε να φέρνει στο φως λεπτομέρειες για τη ζωή του ζευγαριού.
Ο 26χρονος κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι ο θάνατος της άτυχης Φαίης ήταν ατύχημα αφού όπως λέει τη χτύπησε μόνο μια φορά με την παλάμη του στο αριστερό μάτι και η κοπέλα τραυματίστηκε από την πτώση της στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου του. Η ιατροδικαστική έκθεση όμως μιλά για σοβαρότατα τραύματα από τα οποία επήλθε ο θάνατος.

maria-eleni

Η αδελφή της Φαίης, Μαρία – Έλενα

Οι αποκαλύψεις ήταν τέτοιες που η 32χρονη αδελφή του θύματος, η οποία είναι κατηγορούμενη για ψευδορκία και υπόθαλψη εγκληματία, υποχρεώθηκε να παραδεχτεί την παράνομη σχέση της με τον φίλο της αδελφής της. Μάλιστα, όπως ισχυρίζεται αρχικά είπε ψέματα στην αστυνομία γιατί ο Βαγγέλης Στεφανάκης την εκβίαζε με ροζ βίντεο που έλεγε ότι είχε στην κατοχή του.

Να σας θυμίσουμε την τραγική ιστορία της Φαίης που συγκλόνισε το πανελλήνιο:

Ξημερώματα της 6ης Απριλίου του 2013. Η Φαίη δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον Βαγγέλη Στεφανάκη, με τον οποίο διατηρεί σχέση τέσσερις μήνες. Κλείνουν το μοιραίο ραντεβού στην περιοχή της Νέας Μάκρης, λίγα μέτρα από το σπίτι της. Στη μέση του δρόμου, διαφωνούν και διαπληκτίζονται.

Τότε ο 26 χρονος την ξυλοκοπά με απίστευτη αγριότητα. «Ο κατηγορούμενος, ευρισκόμενος σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, σκότωσε την Ευθυμία – Αθανασία (Φαίη) Μπλάχα, χτυπώντας τη με γροθιές στο πρόσωπο, στο κεφάλι και το σώμα, εκμεταλλευόμενος την υπέρτερη σωματική του δύναμη» αναφέρει το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών. Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αιμάτωμα στο αριστερό μάτι με επέκταση στο ζυγωματικό, εκδορές,κάκωση στο δεξί χέρι και μώλωπες – τραύματα σε όλο της το σώμα περιγράφει ο ιατροδικαστής.

Ο Στεφανάκης αργότερα θα ισχυριστεί ότι τη χτύπησε μόνο μία φορά με την παλάμη του στο αριστερό μάτι και η άτυχη κοπέλα τραυματίστηκε από την πτώση της στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου του. Με αυτό φαίνεται να τη μετέφερε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο, αφού πρώτα έκανε στάση στο σπίτι φίλου του, για να ζητήσει τη βοήθειά του. Λίγο αργότερα θα επικοινωνήσει και με την αδελφή της Φαίης, Μαρία – Έλενα, με την οποία, όπως παραδέχτηκε, διατηρούσε παράλληλη σχέση, για να σχεδιάσουν την κάλυψη του ξυλοδαρμού. «Τη Φαίη τη βρήκα τυχαία στην άκρη του δρόμου, χτυπημένη, κάτω από ένα φοίνικα» θα πει. Η ιστορία τους δεν πείθει. Στη συνέχεια, ο καθένας θα επιλέξει τη δική του υπερασπιστική γραμμή, κατηγορώντας ουσιαστικά ο ένας τον άλλο.

Εκείνος θα ισχυριστεί: «Στο νοσοκομείο μας ζήτησαν ένα συγγενή. Κάλεσα την αδελφή της, η οποία ήρθε. Αυτή μου είπε να μην κλαίω, να μην πάω στην αστυνομία και ότι θα τα κανόνιζε. Εγώ ήμουν σε σοκ και δεν μπορούσα να σκεφτώ».
maria-eleni-2

Η αδελφή του θύματος θα υποστηρίξει: «Με εκβίαζε με ένα “ροζ” βίντεο, όπου είχε βιντεοσκοπήσει ερωτική μας συνεύρεση. Με απειλούσε ότι θα το έδειχνε στην οικογένειά μου, στο σύζυγό μου και στο Internet. Μου είπε ότι ακόμη και φυλακή να πήγαινε, όταν έβγαινε, θα μας έκανε μεγάλο κακό».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Τι ψεύτικη και πλαστική φάτσα έχει αυτή η αδελφή ρε παιδί μου, και τι δευτεροκλασάτη…
    Σ’ όλες τις φωτό είναι τόσο επιτηδευμένη προσπαθώντας να φανεί εντυπωσιακή….

    Αυτή ένοιωθε πάντα μπάζο μπροστά στην άλλη και την ζήλευε μέχρι θανάτου όπως φαίνεται.
    Έμπλεξε και με τον βίαιο τύπο.
    Και να μην την χτύπησε επανειλημμένα, κι ένα χαστούκι να της έριξε φτάνει για να πέσει και να χτυπήσει.
    Δε φτάνει ρε μαλάκα που πήγες με την αδελφή της, απαράδεκτε είχες και το θράσος να σηκώσεις και το χέρι.
    Αυτή έπρεπε να σε δέρνει νυχθημερόν κι εσένε και το τσουλί την αδελφή της.

  2. Θάνατο στον ανώμαλο χρυσαυγίτη δολοφόνο 05/05/2014 at 1:43 am Reply
    Όταν οι ιδέες γίνονται πράξεις, πρέπει να καταδικαστεί σύσσωμο το σύστημα για την προβολή αυτών των καθαρμάτων και των ιδεών τους.

    ΦΑΗΛΟΜΟΥΡΟΥΤΑΚΟ
    ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΛΕΟΝ
    ΟΣΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ
    ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΟΠΡΟΔΟΤΑΚΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

  3. Θάνατο στον ανώμαλο χρυσαυγίτη δολοφόνο 05/05/2014 at 1:43 am Reply
    Όταν οι ιδέες γίνονται πράξεις, πρέπει να καταδικαστεί σύσσωμο το σύστημα για την προβολή αυτών των καθαρμάτων και των ιδεών τους.

    ΦΑΗΛΟΜΟΥΡΟΥΤΑΚΟ
    ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΛΕΟΝ
    ΟΣΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ
    ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΟΠΡΟΔΟΤΑΚΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

    1. Ο/Η Θανατο στον ανώμαλο τρομοκράτη δολοφόνο της Παρου... τι είναι μέλος του Συριζα; τότε ας κοιτάξουμε αλλού! λέει:

      Τον ανώμαλο συριζαίο δολοφόνο της Πάρου;
      Τον ανώμαλο αναρχικό δολοφόνο που μαχαίρωσε ομοϊδεάτη στην Ροτόντα τις απόκριες;
      Αυτους δεν τους βλέπουμε γιατί είναι του ευρύτερου “συνταγματοφασιστικού τόξου”…. Του τόξου που υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ. Και τα εγκλήματα των προστατευόμενων των ΗΠΑναζί όπως στην Ουκρανία και στην Συρία κάνουμε πως δεν τα βλέπουμε εμείς οι δημοκρατικοί φασιστάρες.

  4. Μαρια Ελενα αν ησουν στου σειρηνακη δε θα χες αναγκη κανενα στεφανακη

  5. Όταν οι ιδέες γίνονται πράξεις, πρέπει να καταδικαστεί σύσσωμο το σύστημα για την προβολή αυτών των καθαρμάτων και των ιδεών τους.

    1. Καλα εχεις μεγαλο προβλημα!!!Βλεπεις φαντασματα;;Για ολα φταιει η Χρυση Αυγη;;Ποσο γροθος εισαι;;!!!Κοψε τους μπαφους ,σε χαλανε!!!!

    2. @Θάνατο στον ανώμαλο χρυσαυγίτη δολοφόνο: Πιο ηλίθιος πεθαίνεις.
      Άντε τράβα να ρουφήξεις κανέναν πακιστανό ρε γελοίε κίναιδε.

Comments are closed.