Βίντεο – ντοκουμέντο ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΤΟΥ “ΔΕΞΙΟΥ ΤΟΜΕΑ” ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ

    Κοινοποίηση:
    svoboda-dexios-tomeas-oukrania

    Εικόνες σκληρές. Βγαλμένες από το παρελθόν. Μόνο που είναι σημερινές.

    Οι ναζιστές μέλη και οπαδοί του Δεξιού Τομέα και του Σβόμποντα σε πλήρη δράση.

    Με εικόνες που έρχονται για πρώτη φορά στην δημοσιότητα.

    Ενα σκληρό ντοκιμαντέρ που θα πρέπει να το δουν όλοι.

    [Exclusive footage] Rebirth of Fascism. U.S. warmongers along with EU/NATO politicians have installed (through violent, artificial revolution) a pro-fascist government in Ukraine and are now trying to start a civil war within the country.

    Over 900,000 Ukrainians have already left the country within 2 months of EuroMaidan and fled to Russia. 2,500 fled to Belarus. This is just the beginning.

    http://www.tribune.gr/world/news/article/29274/vinteo-ntokoumento-apo-tin-drasi-ton-naziston-tou-dexiou-tomea-ikones-sok.html

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Η ευρωπαικη ενωση ειναι ναζι η αντιναζι ειναι ρατσιστες η αντιρατσιστες τι γινετε εδω ο Ομπαμα γιατι υποστηριζει τους ουκρανους νεοναζι.

      Οι ανθρωπιστικες οργανωσεις υποστηριζουν τα διαιωματα των λαθρομεταναστων!!!! η κοροιδευουν τον κοσμο με δηθεν ανθρωπισμο και για τις μειονοτητες ετοιμαζουν νεο ολοκαυτωμα.

      1. Να σου δώσω εγώ την απάντηση σε μέρος της ερώτησής σου: Ο Ομπάμα λατρεύει τη δημοσιότητα και προσπαθεί να φερθεί σαν πρόεδρος των ΗΠΑ, χωρίς να έχει καταλάβει ότι είναι ο χειρότερος που έχει περάσει ποτέ. “Πέρασε” ακόμα και τον Κάρτερ. Αφού μας αφήνει μέχρι στιγμής χρέος τρεις φορές περισσότερο από αυτό που παρέλαβε (σύνολο που ξεπερνάει το χρέος που άφησαν ΟΛΟΙ οι πρόεδροι των ΗΠΑ πριν τον Ομπάμα, μαζί), τώρα προσπαθεί να πείσει τον κόσμο ότι ενδιαφέρεται για την κρίση.

        Τα τρία ονόματα που ζητούν φασαρίες εδώ στις ΗΠΑ είναι Κέρυ, Σόρος (ο οποίος δεν είναι καν Αμερικάνος) και Μακ Κέιν. Αυτοί οι τρεις είναι οι μόνοι που ζητούν φασαρίες και αν το Πεντάγωνο δεν τους τους το βούλωνε θα έλεγαν και άλλες παπαριές. Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι άλλη ιστορία και χωρίς την προστασία των ΗΠΑ θα μείνουν και αυτοί στα λόγια. Και επειδή οι ΗΠΑ δεν πρόκειται να κανουν τίποτα (ευτυχώς) οι Ευρωπαίοι δεν θα κινηθούν.

        Πάντως, ο Θεός να βάλει το χέρι του γιατί αυτοί οι ηλίθιοι στην Ουκρανία αλληλοσκοτώνονται και οι μόνοι που θα βγουν κερδισμένοι είναι οι κωλότουρκοι.

    2. και κατι ακομα ξεχασα,οτι αποριες εχετε να τις ψαχνετε στο gloogl γραφοντας τις σχετικες λεξεις(π.χ.αρχαιελληνικο τετραγραμο αρχαιοελληνικος χαιρετισμος)

    3. αδερφε αυτος ο χαιρετισμος ειναι αρχαιοελληνικος,ετσι χαιρετουσαν και οι περισοτεροι αρχαιοι λαοι τοτε ηταν στρατιωτικος χαιρετισμος,ηταν της μοδας τοτε να χαιρετανε ετσι οι αρχαιοι πολεμιστες,ενω τωρα στον στρατο χαιρετανε με το χερι διπλομενο και οι δεικτες της παλαμης τεντομενες να τεινουν προς τον κροταφο του κεφαλιου,ετσι ειναι σημερα αυτος ο στρατιωτικος χαιρετισμος και στους στρατους των υπολειπον χωρων,παμε πισω τωρα στον αρχαιοελληνικο πολιτισμο ο πολεμιστης οταν χαιρετουσε με το αριστερο του χερι κρατουσε την ασπιδα πλαγια λιγο πιο πανω απο το υψος της μεσης και υψωνε εμπρος λιγο πιο πανω απο το υψος του κεφαλιου το χερι του και χαιρετουσε τον ανωτερο του.επιδη ο χιτλερ (δεν ειμαι χιτλερικος)ηταν λατρης του αρχαιοελληνικου πολιτισμου υοθετισε αυτον τον αρχαιοελληνικο χαιρετισμο,και οταν εχασε τον πολεμο αυτος ο χαιρετισμος παρεξηγιθηκε και δεμονοποιηθηκε για τα εγκληματα πολεμου που εκανε ο χιτλερ.επισης ο χιτλερ υοθετησε και την σβαστικα που ηταν αρχαιοελληνικη,που οταν διασταυρωνοταν,στις τεσσερις πλευρες της σχηματιζε το γραμμα γαμα,και λεγοταν το ελληνικο τετραγαμο και αυτο το ειχε εμβλημα ο απολλων αθηνων στην στολη του(υπαρχουν οι σχετικες φωτογραφιες στο glookl)και απο τοτε που υοθετισε ο χιτλερ εγινε μισητο και αλλαξε το εμβλημα του.για την ιδεολογια του μουσολινι που ηταν ο φασισμος,μολις τελειωσε ο β’παγκοσμιος πολεμος αυτη την ιδεολογια δεν την εχει υοθετιση κανενα κομμα(βλεπε wiki pedia).τωρα αν δεν το καταλαβαινετε σας φερνω ενα παραδειγμα,οι σκοπιανοι σημερα μας εκλεψαν τον ηλιο της βεργινας και τον εβαλαν στην σημαια τους,και απο γενεες με γενεες θα ξεχαστη οτι ηταν ελληνικο εμβλημα,οταν μετα απο 50 χρονια,οταν καποιος ελληνας κρατα τον ηλιο της βεργινας οι αλλοι ελληνες θα τον φωναζουν φιλοσκοπιανο ειδατε πως θα αλοιωνετε η ιστορια μας;ετσι λοιπον οταν χαιρετουν οι χρυσαυγιτες μιμουντε τον αρχαιοελληνικο πολιτισμο,ενω οι ουκρανοι που βλεπετε να χαιρετουν ετσι ειναι ναζιστες.

    4. ΔΕ ΠΑΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑΖΙ ΧΑ… ΣΤΙΣ 25 ΠΑΡΤΕ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ. ΤΡΟΛΑΡΕΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ. ΔΩΣΤΕ ΠΟΝΟΟΟΟΟΟ

      Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    5. για να μας πουν τα χρυσαβγουλα , ο φασίστας της Ουκρανίας στην φώτο ο χαιρετισμός του είναι αρχαιοελληνικός ; Δεν είναι αυτό που νομίζουμε , δεν είσαστε ναζί. Σας γελούν τα μάτια μας;

      1. Ο ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΩΣΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ.ΝΑΖΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΙΤΑΛΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΕΝΩ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ…..ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΕΛΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ Ε Ι Σ Τ Ε ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΙ.

        1. Εθνικισμός έχει σχέση με τον Ελληνικό πολιτισμό; Από πότε; Δηλαδή οι Ουκρανοί Εθνικιστές τιμούν τον Ελληνικό πολιτισμό; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
          Τελικά είστε τεράστια βλήματα!!!!!!!

          1. ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ, ΤΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΧΙΤΛΕΡ, ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΛΥΠΑΜΑΙ.
            ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΟΜΩΣ….ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ.
            ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ) ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΖΑΤΖΑΚΗ ΚΑΙ ΑΣ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ.
            ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΨΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ‘ΦΑΣΙΣΤΑΣ’.

          2. ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.
            ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΘΕΣΑΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΘΝΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΗΣ Ο ΘΕΟΣ(ΕΘΟΣ-ΗΘΙΚΗ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ(ΠΟΛΙΣ) .
            ΟΣΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ, ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΘΝΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ .
            ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ,ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΕΞΩΜΟΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΟΧΙΤΛΕΡΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥΣ,ΙΚΑΝΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΣΟΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ(ΑΝΤΙΡΩΣΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ).ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΣΚΥΘΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ?
            ΤΟ ΠΑΡΗΓΟΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ….ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΝ ΠΥΘΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ ΣΟΥ.

            1. Ενώ η ηγεσία της ΧΑ δεν είχε φιλιναζιστικό παρελθόν. Καλά μιλάμε εσύ ΄έσπασες όλα τα κοντερ ηλιθιότηττας λέμε. Να σε χαιρεται η μανούλα σου

    6. Είναι που κατηγορούν τους Χρυσαυγίτες αλλά την Ουκρανική φασιστική κυβέρνηση την υπερασπίζονται, φυσικά αφου έτσι τους είπαν τα Αμερικάνακια!

    7. ΠΙΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΟΜΕΝΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.ΕΙΤΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΙΤΕ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΙΣΛΑΜΟΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΕΙΤΕ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΙΒΔΗΛΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ,ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ.
      ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΘΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ.

    8. Και ενα αφιερωμα στα τατουαζ της ναζιστικης συμμοριας θα ηταν ωραιο. Δεν ειναι ναζι μωρε, βαρανε σβαστικες γιατι ειναι αρχαιοελληνικες! Τελικα ο φασιστας ειναι συνωνυμο της υποκρισιας. Ειναι ναζι αλλα το παιζουν ελληνες, ειναι αδερφες αλλα το παιζουν αντρες, ειναι σατανιστες αλλα το παιζουν χριστιανοι, ειναι με το λαο αλλα υπηρετουν το κεφαλαιο, αγαπανε την πατριδα αλλα την ξεφτιλιζουν με την πατριδοκαπηλια τους, σιχαινονται τους μεταναστες αλλα τους προσλαμβανουν στις δουλειες. ηρθε η ο ωρα να ψοφησετε να πατε να βρειτε στην κολαση τον Φυρερ ,Eκει που ειναι το μισος το κακο , η προδωια , η αλητεια , αρρωστια σας

      1. Πες τα μεγάλε. Ο ορισμός της υποκρισίας η συμμορια του μελαψού κουασιμόδου Μιχαλολιάκου αλλά υπάρχουν ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ που το έχαψαν αμάσητο. Και αυτοαποκαλούνται και Ελληνες τα γίδια

    9. Τους κακολογουν γιατι ειναι με τους Αμερικανους. Ενω η ΧΑ ειναι με τους Ρωσους. Εχει διαφορα αλλο Ναζι Ρωσοφιλος και αλλο Ναζι Αμερικανοφιλος.

      1. ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΣΣΟ ΟΙ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΤΟΥ Μ@@@… ΚΑΣΗΔΙΑΡΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙ(ΓΕΛΩΣ) ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΟΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΤΗΝΟΙ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ………………

        1. ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΣΣΟ ΟΙ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΤΟΥ Μ@@@… ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΛΙΝΟΝΑΖΙ(ΓΕΛΩΣ) ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΟΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΤΗΝΟΙ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ………………

    10. Τα παιδια χαιρετανε Ρωμαικα οχι Ναζιστικα συμφωνα με την Χ.Α. γιατι τους κακοπερνετε.

    11. Ψόφο στους νεοναζί υπανθρώπους, ειτε λέγονται χρυσαυγίτες, είτε γκρίζοι λύκοι, είτε ουκρανοί ναζιστές, ειτε ουτσεκάδες, κου κλουξ κλαν κλπ κλπ…Δεν σας θέλουμε στον πλανητη ξεφτιλισμενα κομπλξικά ανθρωποειδή και δε θα κάνετε άλλο κακό στην ανθρωπότητα με το μίσος και την αρρωστΙα σας. Αντε να αυτοκτονησετε σαν τον φύρερ σας να ξεβρωμίσουμε

      1. ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΨΟΦΙΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ!!!

    12. Ποιοι ουκρανοι νεοναζι;;;……Συριζοναζι ειναι τελικα!

      Την Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου, ο πρέσβης του Ισραήλ στην Ουκρανία, Reuven Din El συναντήθηκε με τον ηγέτη του ‘υπερεθνικιστικού’ (ναζιστικού) κινήματος της Ουκρανίας, «Δεξιός Τομέας»-( Правий сектор), τον Νμίτρι Γιάρος.
      Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της ισραηλινής πρεσβείας, ο επικεφαλής του κινήματος ενημέρωσε τον Πρέσβη για τις απόψεις του, σχετικά με το μέλλον της Ουκρανίας και τόνισε ότι το κίνημά του ακολουθεί μια ανεκτική πολιτική στα εθνικά θέματα.
      Ο Ντμίτρι Γιάρος, πρόσθεσε, «ότι όλα τα αρνητικά φαινόμενα, ιδιαίτερα ο αντισημιτισμός, όχι μόνο δεν υποστηρίζονται από τον «Δεξιό Τομέα», αλλά περαιτέρω θα κατασταλούν με όλα τα νόμιμα μέσα.

      Ο Δεξιος Τομεας λοιπον θα παταξει τον αντισημιτισμο!!!

      Αχαχαχαχα…..ο Συριζοδεξιος Τομεας!

    13. Αυτα τα τα βλεπει ο κοσμος που βλεπει Mega,Ant1,Star κλπ με τα καθηκια τους δημοσιογραφους που αποκαλουν αυτους εδω τους καθαροαιμους ΝΑΖΙ ακροδεξιους η εθνικιστες και λενε φασιστες,ναζι και εγληματικη οργανωση τη ΧΑ δειχνωντας για ντοκουμεντα το Κασιδιαρη με μαγιο και πιστολια paintball. Ενταξει δε καθαγιαζεται η ΧΑ αλλα ρε ΜΟΥΝ@@@ΝΑ δημοσιογραφοι πειτε μια φορα τα πραγματα ως εχουν… Αυτοι εδω δεν ειναι απλα Ναζι ειναι κτηνη ζωα τελειως. Η ΧΑ ειχε και τετοια στοιχεια μεσα αλλα δειχνει εδω και 3χρονια και ”καθαριζει” και καλα θα κανει να τελειωνει γρηγορα. ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΤΟΠΟΣ. ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ, ΝΑΖΙ, ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ, ΨΕΥΤΟΣΟΣΙΑΛΣΤΕΣ, ΔΕΞΙΟΙ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ και ολος ο υπολοιπος ωχετος δρομο! Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΑΡΚΕΤΑ ΡΕΕΕ

      ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ
      ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

    Comments are closed.