ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΡΩΣΟΦΩΝΟΥΣ ΣΕ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙΓΟΤΑΝ .ΝΕΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΦΡΙΚΗΣ – ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΡΩΣΟΦΙΛΩΝ. ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΟΔΗΣΣΟΥ

    Κοινοποίηση:
    odessafire

    Την απελευθέρωση των συντρόφων τους που κρατούνταν στο αρχηγείο της Αστυνομίας της Οδησσού πέτυχαν οι περισσότεροι από 2.000 ρωσόφιλοι διαδηλωτές, οι οποίοι την Κυριακή περικύκλωσαν και πολιόρκησαν το κτήριο.

    Οι αστυνομικοί, που είχαν ταμπουρωθεί στο εσωτερικό του κτηρίου, άρχισαν να απελευθερώνουν έναν-έναν τους συλληφθέντες, τους οποίους το πλήθος χαιρέτισε ως «ήρωες».

    «Μπράβο!» φώναζαν οι συγκεντρωμένοι.

    Οι συλλήφθέντες ρωσόφιλοι ήταν ανάμεσα στα περίπου 120 άτομα που κρατούνταν για τα πολύνεκρα επεισόδια που συγκλόνισαν την Οδησσό την Παρασκευή.

    Προήγουμενη ενημέρωση:

    Επίθεση στο αρχηγείο της Αστυνομίας της Οδησσού πραγματοποιούν αυτή την ώρα ρωσόφιλοι διαδηλωτές, όπως μεταδίδουν το Γαλλικό Πρακτορείο και το BBC.

    Οι διαδηλωτές, που αριθμούν εκατοντάδες, αρχικά περικύκλωσαν το αρχηγείο και απαίτησαν την απελευθέρωση συντρόφων τους που συνελήφθησαν μετά τα πολύνεκρα επεισόδια που συγκλόνισαν την πόλη την Παρασκευή, σύμφωνα με το Reuters.

     Προηγούμενη ενημέρωση:

    Ουκρανοί νεοναζί πυροβολούν τους ρωσόφωνους στα παράθυρα του καιγόμενου κτιρίου στην Οδησσό – Νέες εικόνες φρίκης

    Απίστευτο βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας, με έναν Ουκρανό νεοναζί να πυροβολεί στα παράθυρα του φλεγόμενου κτιρίου των συνδικάτων στην Οδησσό όπου βρήκαν τον θάνατο 39 ρωσόφωνοι στις 2 Μαϊου, οταν εκατοντάδες οπαδοί του “Δεξιού Τομέα” πέταξαν δεκάδες μολότοφ το κτίριο.

    Ο άνδρας στο βίντεο φοράει μάλιστα και αλεξίσφαιρο γιλέκο, και πυροβολεί αρκετές φορές στα παράθυρα του κτιρίου εμποδίζοντας ανθρώπους να προσπαθήσουν να σωθούν βγάινοντας από αυτά.

    Σε άλλο βίντεο απεικονίζεται ο ίδιος άντρας να συνομιλεί με αστυνομικό λέγοντας ότι είναι άοπλος και αυτός και η παρέα του, ενώ ισχυρίζεται ότι τον χτύπησαν και στο πόδι ρωσόφωνοι, όπως διαβάζουμε στο defencenet.

    Αποκαλεί τον εαυτό του sotnik Mykola. O τίτλος δινόταν σε όσους ήταν αρχηγοί στην εξέργεση στν πλατέια Μαϊντάν. Και τα δύο βίντεο προκάλεσαν αηδία στο διαδίκτυο με την βαναυσότητα και τηνν απίστευτη υποκρισία του υποτιθέμενου ανδρός.

    Επιζώντες από την φωτιά αανφέρουν ότι έπρεπε να μπουν μέσα στο κτίριο για να γλυτώσουν από τους οπλισμένους νεοναζί του Δεξιού Τομέα.Τότε εκτόξευσαν δεκάδες μολότοφ και έβαλαν φωτιά στο κτίριο, όσοι γλύτωσαν τους τσάκισαν κυριολεκτικα στο ξύλο στον περιχωρο.

    “Δεν μπορούσαμε να κατέβουμε, είδαμε κόσμο που έπεσαν από άλλα πατώματα και μετά οι νεοναζί τους έκαναν επίθεση σαν αγέλες λύκων” είπε ένας επιζώντας που κρύφτηκε την ταράτσα.

    Φοβούμενοι να βγουν έξω πολλοί δηλητηριάστηκαν, και κάηκαν ζωντανοί. 60 από τους επιζώντες δεν φτάνει που παραλίγο να βρουν φρικτό τέλος κρατούνται στις φυλακές της Οδησσού.

    Ο νεοναζί υπουργός εσωτερικών της Ουκρανίας λέει ότι την φωτιά την ξεκίνησαν από μέσα οι ρωσόφωνοι! Όμως το βίντεο αποδεικνύει τα ψεύδη των ισχυρισμών του. Η Δύση θα τον τιμωρήσει για τα ψέμματα του;

    Την ίδια ώρα έρχονται στο φως νέες σοκαριστικές και ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ φωτογραφίες μέσα από το κτίριο που κάηκε. Ένα αποτύπωμα χεριού στους καμένους τοίχους, άνθρωποι νεκροί στις σκάλες και στους χώρους του κτιρίου των Συνδικάτων.

    x1

    x2

    x2

    x3

     

    ΕΚΤΑΚΤΟ – Επίθεση στο αρχηγείο της Αστυνομίας της Οδησσού από ρωσόφιλους

    AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΡΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΓΙΑΤΡΟΥ ΠΟΥ ΕΠΕΖΗΣΕ ΤΗΣ ΠΥΡΙΝΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΔΗΣΣΟ [ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ & VIDEO] – ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

    «ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ» ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΥΝ, ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΡΩΣΟΦΩΝΟΥΣ – ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

    OΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΣΣΟ – ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Όχι μελαμψε Φύρερ, ΑΥΤΕΣ οι πράξεις δεν συνάδουν με τον πολιτισμό ΜΑΣ, αλλά καθώς φαίνεται συνάδουν με το δικό σας Και αν για κάτι κάποιος σε αυτή τη χώρα αισθάνεται περίφανος για την όποια εθνική του καταγωγή είναι το οτι ΔΕΝ έστησαν οι παππούδες μας κώλο στους ΝΑΖΙ όπως κάναν οι δικοί σας
      Υ.Γ Tα σχόλια σας ναζι τα ρίχνω στην πηγάδα του Μελιγαλά , στις 18 , 25 Μαΐου και εσάς ΜΑΖΊ για να ξεπλυθεί η χώρα μας

      1. Όχι αμερικανοτραφή ΣΤΑΛΙΝ, ΑΥΤΕΣ οι πράξεις δεν συνάδουν με τον πολιτισμό ΜΑΣ, αλλά καθώς φαίνεται συνάδουν με το δικό σας Και αν για κάτι κάποιος σε αυτή τη χώρα αισθάνεται περίφανος για την όποια εθνική του καταγωγή είναι το οτι ΔΕΝ έστησαν οι παππούδες μας κώλο στους ΝΑΖΙ όπως κάναν οι δικοί σας
        Υ.Γ Tα σχόλια σας σταλινοναζι τα ρίχνω στο Γράμμο και στο Βίτσι, στις 18 , 25 Μαΐου και εσάς ΜΑΖΊ για να ξεπλυθεί η χώρα μας

        1. Κάτσε να βαθύνω την ΠΗΓΑΔΑ για να χωρέσεις και εσύ…, μισέλληνα

          1. Έχει βαθειά φαράγγια στο Γράμμο και στο Βίτσι, για να χωρέσεις και εσύ…, μισέλληνα

          2. ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ;;;ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΔΕΝ ΝΙΩΘΟΥΝ ΚΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!!ΤΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ;;ΤΟΣΗ ΜΑΛΑΚΙΑ;;;ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!ΔΙΑΒΑΣΕ ΡΕ ΤΟΥΒΛΟ ΤΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΣΑΣ ,ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!ΓΙΔΙ Ε ΓΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ!ΠΟΣΟ ΕΙΣΑΙ; 15 ΧΡΟΝΩΝ;;ΠΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΙΣΤΟΡΙΑ;ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ;ΣΤΟ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΝΑ ΧΩΣΟΥΝΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΥΙΟ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ!!ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ;Σ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΣΦΑΓΕΣ;ΝΑ ΣΟΥ ΣΦΑΞΟΥΝ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΟΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗ ΓΛΥΚΑ ΓΕΛΟΙΕ!ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΕΤΑΣ ΜΙΣΟΣ…ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ!Ο ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΟΧΙ ΤΙΜΗ ΟΥΤΕ ΑΣΤΕΙΟ!!!

    2. Αυτος ειναι κουκουες σιγουρα, ρε μ…. εμφύλιο ονειρευσε;εισαι ελληνας, και μισεις τους αλλους ελληνες;οχι ρε δεν θα σου κανουμε την χαρη!

    3. Ψόφο στους νεονζαί υπανθρώπους, ειτε λέγονται χρυσαυγίτες, είτε γκρίζοι λύκοι, είτε ουκρανοί ναζιστές, ειτε ουτσεκάδες, κου κλουξ κλαν κλπ κλπ…Δεν σας θέλουμε στον πλανητη ξεφτιλισμενα κομπλξικά ανθρωποειδή και δε θΑΑ κάνετε άλλο κακό στην ανθρωπότητα με το μίσος και την αρρωστΙα σας. Αντε να αυτοκτονησετε σΑν τον φύρερ σας να ξεβρωμίσουμε

    4. καλος μασωνος αποδειχθηκε και ο Πειραιως , ειναι πολλα τα λεφτα.

      κατι λιγες μερες μεινανε κουφαλες ανθελληνες αριστεροι & ψευτοδημακρατικοι ,

      Αθηνά 04/05/2014 at 5:39 pm πλυσου ξυρισου κι ετοιμασου …

      ΧΑ να ξεβρωμισει ο τοπος

    5. Οτι σατανιστες δειχνουν τους βαφτιζουν χρυσαυγιτες;αντε μωρη γαμησου!μας τα πρηξες!!!

    6. Πειραιώς Σεραφείμ: «Τάγμα σατανιστών η Χρυσή Αυγή» (VIDEO): http://romfea.gr/diafora-ekklisiastika/17191-2013-05-24-09-39-28
      Νέα επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής έκανε την Παρασκευή, μέσω της συχνότητας της δημόσιας τηλεόρασης αυτή τη φορά, ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, ο οποίος είπε ότι «ο δήθεν εθνικισμός είναι στην ουσία μια μορφή επιβιώσεως του ναζισμού».

      1. Κάθε νέο σου σχόλιο έχει περισσότερη πλάκα απ’το προηγούμενο!
        Τελείως άσχετο με το άρθρο βέβαια,αλλά τι να κάνεις,η δουλειά δεν είναι ντροπή…
        Αλήθεια,εσύ δεν είσαι που έχεις “πόλεμο” με τους “εβραιόπληκτους” χριστιανούς;Ο σεραφείμ,να φανταστώ,δεν υπάγεται σ’αυτήν την κατηγορία…
        Επίσης,οι τιμώμενοι υπό του σεραφείμ,ροταριανοί και λοιποί μασώνοι,είναι καλοί και δεν έχουν σχέση με την δαιμονολατρεία…
        Πάντως βλέπω πρόοδο στις “πηγές” σου.Από τον μπόμπολα και τον δολ,πέρασες στην νεριτ!!!Άντε σε λίγο θα έχεις παραπομπές και στα “ισραηλινά χρονικά”!
        Το ότι έχετε λυσσάξει με την Χ.Α.,είναι η πιο τρανή απόδειξη ότι είναι η ελπίδα του έθνους!!!
        Υ.Γ.1) Εφόσον το άρθρο έχει να κάνει με ανθρώπους που τους έκαψαν ζωντανούς,πως και δεν έγραψες για τα ίδια γεγονότα που ζήσαμε στην Αθήνα με την μαρφιν.Αλλά ξέχασα,σε μια ΤΡΑΠΕΖΑ,κάη

        1. Αλλά ξέχασα,σε μια ΤΡΑΠΕΖΑ,κάποιοι ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ,έκαψαν ΈΛΛΗΝΕΣ!Οπότε τι να αναφέρεις;Είπαμε η “δουλειά” δεν είναι ντροπή!
          Υ.Γ.2) Άλλαξε όνομα,γιατί το “Αθηνά” το ρεζιλεύεις!!!
          Υ.Γ.3) Άντε και καλή χανουκά…

    Comments are closed.