ΒΟΜΒΑ ΤΟΣΚΑ! Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΤΟΥΡΚΟΙ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ! ΑΥΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ; ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

    Κοινοποίηση:
    ellada-tourkia.png

    Την παρουσία Τούρκων παρατηρητών και όχι απαραίτητα αστυνομικών στα ελληνικά νησιά, για να επιταχύνεται η διαδικασία επαναπροώθησης των παράνομων μεταναστών μέσα σε 48 ώρες, προβλέπει το πρωτόκολλο που υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη με τον Τούρκο ομόλογό του την Τρίτη στη Σμύρνη.

    Περιγράφοντας τη διαδικασία ο κ. Τόσκας εξήγησε ότι ο Τούρκος παρατηρητής «θα ελέγχει τα χαρτιά μαζί με τους δικούς μας, θα υπογράφει ένα “πρωτόκολλο παραλαβής” και θα πηγαίνει τους ανθρώπους στη χώρα του».

    CdM-bEtW4AAVD5l.jpg large

    Όπως είπε ο ίδιος ο κ. Τόσκας στον ΣΚΑΙ, 630 πρόσφυγες και μετανάστες μπήκαν το τελευταίο 24ωρο στα νησιά από τα Τουρκικά παράλια.

    Με αφορμή τα δημοσιεύματα ότι η Ελλάδα εκκενώνει 5 νησιά από τους πρόσφυγες είπε ότι «προφανώς και θα φύγουν οι πρόσφυγες από τα νησιά και θα προωθηθούν στην ηπειρωτική χώρα».

    Ο κ. Τόσκας ανέφερε επίσης ότι «το μεγάλο παιχνίδι που βρίσκεται σε εξέλιξη ενόψει της Συνόδου Κορυφής στις 17 και 18 Μαρτίου είναι η μετεγκατάσταση προσφύγων από την Ελλάδα σε χώρες της Ευρώπης και η επανεισδοχή παράνομων μεταναστών στην Τουρκία».

    Είπε τέλος ότι ο ίδιος πιστεύει πως «θα μειωθούν οι ροές και πως δεν θα γίνουν κέντρα φιλοξενίας σε εθνικά ευαίσθητες περιοχές ούτε υπάρχει σχέδιο να λειτουργήσουν κέντρα μεταναστών στην Κρήτη».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. ΝΑΝΙ-ΝΑΝΙ-ΝΑΝΙ-ΝΑΝΙ-ΝΑΤΟ ΤΟ ΧΑΤΖΑΡΙ ΦΤΑΝΕΙ.
      ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ OI ΠΡΟΒΑΤΙΝΕΣ

    2. ΚΑΛΕ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΝΕΡΑΤΖΑΚΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ” ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ”….ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΒΟΔΙΑ Ε ΒΟΔΙΑ!!! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ …ΠΡΩΤΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΑΣ “ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ”…ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΣΟΝΟΥΠΩ, ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ…ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΑΤΕ ΤΟ ΨΩΜΑΚΙ ΣΑΣ ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ…ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ…ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΠΡΕ..Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΠΟΥΤ, ΓΙΟΚ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ…ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ “ΑΓΓΛΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ”ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ….ΚΑΙ ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    3. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΡΩΜΑΙΩΝ ΩΣ ΠΡΩΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΣΑΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ΟΥ ΚΑΤΑΛΥΣΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ,

    4. ελληναραδες μου καντε νανι ο τσουπρας δουλευει για εσας εσεις νανι κι ζζζζζζζζζζζζ προβατακια αιντε να δουμε που θα φτασει να ξηπνισουμε ???

    5. ΚΙ ΕΜΕΙς ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΥΤΟ ???? Ο ΛΑΟς ΑΝΤΙΔΡΑ ??? Ο Χ Ι !!!!!!!! ΣΚΑΣΤΕ ΚΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΑΦΟΥ ΤΑ ΑΝΕΧΕΣΤΕ

    6. στο ΒΑ Αιγαιος ομως τα χετε κανει τα hot spot λες κ δν ειναι ευαισθητες περιοχες που φυλανε Θερμοπυλες οι κατοικοι. ΝΤΡΟΠΗ

    7. Γατακια,για να ξερετε,1000 τουρκους να βαλετε θα βρειτε τα λαρυγγια τους στην πλατεια της χωρας καθε νησιου

    8. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕ

      ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ

    9. Τόσκας, αλβανός tosk από την Βόρεια Αλβανία (δηλαδή γνήσιος τουρκαλβανός)…

    10. Τούρκοι στρατιωτικοί ονειρεύονται οθωμανική αυτοκρατορία, το σχέδιο βαριοπούλα θα επανέλθει, θα τους δώσουν όπλα μπροστά στα μάτια μας και θα ξεκινήσει η Τζιχάντ. Περιμένω πως και πως να φτύσω στα μούτρα όλους όσους μιλάνε για ξενοφοβία και δήθεν σενάρια επιστημονικής φαντασίας, αυτές τις Συριζαικές κουράδες που δεν σεβάστηκαν ούτε τα ελληνόπουλα που δεν αξίζουν αυτή την κατάντια. Οι πρώτες σφαγές θα γίνουν σε αυτούς που τους βοηθάνε και πραγματικά θα το αξίζουν. Όπως έγινε στο κέντρο φιλοξενίας ανηλίκων στην Σουηδία.

    Comments are closed.