ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-ΠΑΤΑΤΡΑΚ ΣΕ ΑΘΗΝΑ- ΠΕΙΡΑΙΑ. ΤΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΔΙΝΕΙ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΑΝΑ ΓΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ-ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ-ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΟΝΟΝ…18%! ΑΣΤΑΘΜΗΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ: Η Χ.Α ΔΕΝ ΕΧΕΙ “ΤΑΒΑΝΙ”

    Κοινοποίηση:
    YPOPSIFIOI

    Βιάστηκαν οι ψηφοφόροι της “Χρυσής Αυγής”, του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και άλλων “δημοκρατικών δυνάμεων” με τα αποτελέσματα που έβγαλε η δημοσκόπηση Πανά. Κι αυτό γιατί σε ανάλογες ώρες και μέρες δεν θα πρέπει κανείς να είναι επιπόλαιος και να κρίνει κυκλοθυμικά νευρικά και ανώριμα, σαν αγέλη.

    Με δεδομένο ότι σε όλη την Ελλάδα τα μηνύματα όχι μόνον δεν είναι καλά αλλά χαντακώνουν και μαυρίζουν τους υποψηφίους ΠΑΣΟΚ και ΝΔ με αποτέλεσμα να υφίστανται όλοι οι μνημονιακοί δήμαρχοι και τα κοματόσκυλα εκλογική συντριβή, όσοι αντιπαλεύονται το τρισάθλιο υπάρχον καθεστώς, οφείλουν να είναι και να νιώθουν αν όχι ευχαριστημένοι, τουλάχιστον πιο χαρούμενοι.

    Σε Αθήνα και Πειραιά οι εκπρόσωποι της υποταγής στην Ευρώπη και στα δεινά της με το κεφάλι σκυμμένο, βουλιάζουν. Ο Μιχαλολιάκος είναι εξαιρετικά χλωμό να κερδίσει τον Μώραλη στο β’γύρο ακόμα κι αν καταγγείλει ακόμα και το παιχνίδι του…Άγιαξ το 1971!

    Ιδιαίτερα πρέπει να σταθούμε στο Δήμο Αθηναίων. Ο πρώτος νικητής-εαν επαληθευτούν τα ποσοστά-είναι αναμφίβολα κι αυτό το βλέπουν όλοι οι πολιτικοί της αντίπαλοι, η “Χρυσή Αυγή”. Εαν ο Κασιδιάρης πιάσει 16-18% στον πρώτο γύρο, θεωρείται εξαιρετική επιτυχία. Ακόμα και τρίτος να έρθει, θεωρείται μεγάλη αρχή νίκης για την Εθνικιστική Δεξιά, την Ακροδεξιά ή όπως αλλιώς θέλουν να τη λένε. Από το 6-8% εκλογική δύναμη, υποψήφιος της ανακτά μέγιστη δύναμη μέσα σε Δημοτικό Συμβούλιο. Κι άντε μετά να περάσουν αποφάσεις διαπλοκής από το Δήμο οι νέοι Δήμαρχοι Καμίνηδες, εαν βγει ο Καμίνης.

    Ο Σπηλιωτόπουλος-πάντα κατά την έρευνα-παίρνει δεν παίρνει το πολύ 13%, ποσοστό που αποτελεί συντριβή. Απογοητεύει έτσι καναλάρχες που έχει “γλυκάνει”, με αποτέλεσμα να κόψουν την έρευνα Πανά την Παρασκευή αν και την είχαν προναγγείλει(αποκάλυψη που εκθέτει όσους αποδοκιμάζουν την δημοσκόπηση).

    Κακλαμάνης και Σπηλιωτόπουλος φαγώθηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα κατακερματισμό ποσοστών. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι εαν κατέβαινε ένας η Δεξιά θα κέρδιζε αρθροιστικά 20%.

    Στο β’γύρο εαν περάσει Καμίνης και Σακελλαρίδης(εμείς εξακολουθούμε να βλέπουμε ακόμα και τον Κασιδιάρη στον β γύρο με ποσοστό πιο μεγάλο από αυτό που δίνει η έρευνα Πανά, κάτι που δεν αποκλείει και ο καθηγητής κάνοντας λόγο για αβέβαιο ταβάνι Κασιδιάρη), η Αθήνα μπορεί να έχει ΣΥΡΙΖΑΙΟ Δήμαρχο. Άρα με την υπάρχουσα κατάσταση, η αριστερά ελπίζει σε πρωτιά.

    Οι ίδιοι μελετητές των ποσοστών λένε ότι η άνοδος της ακροδεξιάς είναι τεράστια, η άνοδος Σακελλαρίδη αναμενόμενη γιατί όσο τον γνωρίζουν τόσο τον προτιμούν οι ψηφοφόροι του και η ήττα των δεξιών προδιαγεγραμμένη.

    Επίσης για το “μικρό” ποσοστό(όπως το θεωρούν οι ψηφοφόροι της Χ.Α)που λαμβάνει ο Κασιδιάρης, σίγουρα δεν φταίει ο Πανάς. Ευθύνονται άλλοι παράγοντες και πρωταρχικά αυτός της επικοινωνιακής προβολής. Δεν φτάνει το διαδικτυακό ιντερνετικό που βγάζει η ΧΑ από τη Μεσογείων για να προβληθεί ο συνδυασμός. Όταν τα κανάλια σου χουν ρίξει πόρτα και βγάζουν τους αντιπάλους σου, λογικό είναι να ανεβαίνουν αυτοί και όχι εσύ.  Η Ακροδεξιά θέλει δικό της ελεγχόμενο φορέα επικοινωνίας γιατί έρχονται τα πιο δύσκολα. Κατά τον καθηγητή Πανά “εαν ο Κασιδιάρης είχε προβολή θα λάμβανε πάνω από 22% και θα πήγαινε σίγουρα στον άλλο γύρο. Τώρα η συμμετοχή του είναι αβέβαιη”.

    Όλα αυτά εαν επαληθευτούν τα ποσοστά. Γιατι ξαναλέμε. Όλα παίζουν…

    ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ: ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ. ΟΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ. ΝΤΕΡΜΠΙ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ(αναλυτική έρευνα)

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    51 Σχόλια

    1. Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟ……..ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

    2. Παλι εξω επεσε….

      Το βιντεο! Το βιντεο! Το βιντεο!

    3. Ταβάνι δεν έχει η ΧΑ, μόνο πάτο…σαν τα πηγάδια 17/05/2014 at 4:39

      Εκεί που θα καταλήξουν, το μήλο κάτω από τη μηλιά και οι δωσίλογοι του μνημονίου σαν τους ταγματασφαλίτες τους παππούδες τους.
      =====================================================================

      ΤΑ ΕΝΟΧΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ο ΔΗΘΕΝ ΔΕΞΙΟΣ ΗΤΑΝ ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΠΑΛΑΤΙ…
      Ας ξαναδούμε τι γράφει ο Κούκουνας.

      ==== το Εθνικοσοσιαλιστικό Κόμμα Ελλάδος υπό τον Γεώργιο Μερκούρη , ΘΕΙΟ ΤΗΣ ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ,
      ο οποίος το είχε ιδρύσει μερικά χρόνια πριν από τον πόλεμο, αλλά το είχε απαγορεύσει η δικτατορία Μεταξά.
      Το επανίδρυσε μαζί με κάποιους άλλους παράγοντες, μεταξύ των οποίων και ο άλλοτε βουλευτής του ΚΚΕ Μιχ. Τυρίμος, μόλις μπήκαν οι Γερμανοί στην Αθήνα και ο ίδιος, αφού απέτυχε να γίνει από τον Τσολάκογλου υπουργός του, αρκέστηκε να αναλάβει τη διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας.

      ==== ο παππούς Γεώργιος Παπανδρέου, που μεταπολεμικά υπήρξε τρεις φορές πρωθυπουργός, στην αρχή της γερμανικής κατοχής υπήρξε μυστικοσύμβουλος του στρατηγού Τσολάκογλου (βλ. και το προσφάτως εκδοθέν βιβλίο μου «Ιστορία της Κατοχής», Εκδ. Λιβάνη, τόμ. α΄, σελ. 250), αναπτύσσοντας τη θεωρία πώς «να τα έχουμε καλά με τον κατακτητή».
      Οι ιταλικές εφημερίδες της εποχής είχαν φιλοξενήσει δηλώσεις του Γ. Παπανδρέου υπέρ της μεσογειακής πολιτικής της φασιστικής Ιταλίας!

      ==== Ο πατέρας του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη είχε διορισθεί επί Κατοχής στην επίζηλη θέση του γενικού γραμματέα της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, λόγω της στενής φιλίας του με τον Γεώργιο Μερκούρη, αρχηγό του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος Ελλάδος και συμμετείχε στο άτυπο συμβούλιο των «Πέντε Γιώργηδων», που καθόριζαν κάθε βράδυ την τιμή της χρυσής λίρας στη μαύρη αγορά! Βεβαίως ο Γεώργιος Σημίτης εγκαίρως μεταστράφηκε προς την Αριστερά και την άνοιξη του 1944 ανέβηκε στα βουνά, αναλαμβάνοντας γενικός διοικητής Ρούμελης. Κατηγορήθηκε τότε ότι υπήρξε υπαίτιος εξαφάνισης 8.000 λιρών που είχαν στείλει οι Σύμμαχοι (βλ. «Μακεδονία» 13.6.1945).

      ==== Ο Θάνος Καραμανλής, εξάδελφος του Κωνσταντίνου Καραμανλή, υπήρξε συνεργάτης των Γερμανών στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Καταδικάστηκε ως δοσίλογος και μεταπολεμικά προτίμησε να εγκατασταθεί μόνιμα στη Γερμανία. Ένας άλλος, ο Δανιήλ Καραμανλής, που έγινε καλόγερος στο Άγιον Όρος καταδικάστηκε ως δοσίλογος και μάλιστα ως βουλγαρόφιλος σε πολυετή φυλάκιση.

      ==== Ο γενάρχης της οικογένειας Μεϊμαράκη στο Ηράκλειο, ο πολιτικός Βασίλειος Μεϊμαράκης, δεν είχε διστάσει να καταγγείλει με αποτροπιασμό τις «ωμότητες» των συμπατριωτών του κατά των Γερμανών αλεξιπτωτιστών στη Μάχη της Κρήτης, ενώ δήλωνε ότι τασσόταν στο πλευρό της κυβέρνησης Τσολάκογλου («Ελεύθερον Βήμα» 5.6.1941).
      Άλλα μέλη της οικογένειας Μεϊμαράκη διαδραμάτισαν επιλήψιμο ρόλο κατά τη διάρκεια της Κατοχής στην Κρήτη.

      ===== Ο παππούς του σημερινού υπουργού Επικρατείας και βουλευτή της Ν.Δ. Σίμου Κεδίκογλου, βεβαίως και του συνώνυμου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, συνεργάστηκε στην Κατοχή με τους Γερμανούς ως διερμηνέας τους.
      Παππούς του σημερινού ευρωβουλευτή της «Δράσης» Θεόδωρου Σκυλακάκη ήταν ο γνωστός απότακτος συνταγματάρχης που στα μέσα της δεκαετίας 1930 ήταν αρχηγός της φασιστικής Οργάνωσης Εθνικού Κυριάρχου Κράτους, στη συνέχεια έγινε υπουργός Εσωτερικών του Ιω. Μεταξά και λίγο πριν από τον πόλεμο συμμετείχε σε συνωμοσία γερμανοφίλων για την ανατροπή του καθεστώτος.

      =======Θα θυμούνται οι αναγνώστες ότι πριν λίγα χρόνια έγινε ένα θορυβώδες γαμήλιο πάρτι στο ιστορικό θωρηκτό μας «Αβέρωφ». Η κοινή γνώμη εξερράγη από την έλλειψη σεβασμού στη σύγχρονη ιστορία.
      Ασφαλώς όμως θα ήταν πολύ πιο εξοργισμένη αν γνώριζε ότι ο γαμπρός ήταν εγγονός του Φιλήμονα Πατίτσα, που επί Κατοχής αρθρογραφούσε υπέρ των Γερμανών και ταυτόχρονα ανέλαβε πολιτικά αξιώματα.

    4. Οι δημοσκοπήσεις ρωτάνε
      Τι ποσοστό νομίζεις ότι θα πιάσει το τάδε κόμμα και έχουν τρεις επιλογές όπου το ανώτατο και το κατώτα το βάζει ο δημοσκόπος.
      Στην ΝΔ είχε βάλει πρώτη επιλογη 10-15%
      και οι άλλες ήταν ψηλότερες.
      Ο κόσμος επέλεξε την χαμηλότερη και το “αποτέλεσμα” που ανακοινώθηκε ήταν 15% η ΝΔ. Ούτε καν το 10-15% που ήταν στην επιλογή.
      Τι να λέμε τώρα.
      Το τι θα πάρουν θα το πούμε εμείς αύριο στην κάλπη.
      Εκεί θα πούμε τι επιλέγουμε εμείς και όχι τι νομίζουμε ότι θα κάνουν οι άλλοι.

    5. ο ελληνας θελει βουρδουλα για να στρωσει ρεεεε….

    6. ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ,ΣΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
      ΤΟ 60% ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ.
      ΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΗΣΚΟΠΙΚΟ ΕΥΡΗΜΑ,ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.
      ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙΤ ΥΠΑΡΧΕΙ
      ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ
      ΨΗΦΙΣΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΟΥΜΠΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ.
      ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 25 ΜΑΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ…

    7. Εκεί που θα καταλήξουν, το μήλο κάτω από τη μηλιά και οι δωσίλογοι του μνημονίου σαν τους ταγματασφαλίτες τους παππούδες τους.

    8. – ΕΙΣΤΕ ΛΑΟΣ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ.. ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ..

    9. Ελληνες μην μασατε κουτοχορτο

      40-50.000 λαμογια καταληστεψαν την Ελλαδα την τελευταια 35ετια και εβγαλαν τα κλεμενα στο εξωτερικο…..Απο τα 500 δις που βγηκαν στο εξωτερικο μετα το 1990 τα μισα ειναι τα κλεμενα του Ελληνικου λαου…Εδω το λαμογιο ο Καχριμακης παραδεχτηκε πριν 10 μερες οτι μονο τα τελευταια 13 χρονια εφυγαν απο την Ελλαδα 300 δις ευρω (!).Αυτο που ξερουν λοιπον αυτα τα καθαρματα ειναι οτι μια εθνικη κυβερνηση της Χρυσης Αυγης ολα αυτα τα χρηματα καθως και τις περιουσιες που εχουν εντος Ελλαδας , ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ…..Γι’ αυτο λυσσανε ολοι οι νταβατζηδες των ΜΜΕ 2 χρονια τωρα εναντιον της Χρυσης Αυγης…Γι’ αυτο εχει πεσει τοσο χρημα σε δημοσιογραφους και υπαλληλους σχολιαστες που γραφουν απο το πρωι ως το βραδυ στο διαδυκτιο και μας τα πρηζουν για ναζι-Χιτλερ και πρασινα (πασοκικα) αλογα….Ξερουν πολυ καλα τι τους περιμενει.

      Kαι η Χρυση Αυγη ειναι η μονη πολιτικη δυναμη που θελει να διωξει τα 2.000.000 των μωαμεθανων εισβολεων που εχουν κανει καταληψη στην πατριδα μας.Το σχεδιο της Παγκοσμιας Διακυβερνησης ειναι μολις ο πληθυσμος των μουσουλμανων φτασει τα 5-6.000.000 να τους μετακινησουν στα νησια του Αιγαιου , την Θρακη , την Μακεδονια και την Ηπειρο……Με τους πληθυσμους μουσουλμανων σε αυτες τις περιοχες να φτανουν τοτε το 60% του πληθυσμου θα δημιουργησουν την Κοσοβοποιηση τους και θα παραδωθουν ετσι τα νησια και η Θρακη στους Τουρκους , η Μακεδονια στους Σκοπιανους και η Ηπειρος στους Αλβανους.

      Ξυπνατε ρε Ελληνες….δεν βλεπετε τι προσπαθουν να κανουν;

    10. Βγαλτε τον κιναιδο απο την φωτο γιατι δεν ειναι υποψηφιος

    11. Δεν καταλαβαίνω ποιος Έλληνας Αθηναίος είναι αυτός που θα ψηφίσει Καμίνη στην Αθήνα. Κανένας δεν τον εκτίμησε ως Δήμαρχο την τελευταία τετραετία ως ανύπαρκτο, και δεν παρουσίασε απολύτως κανένα έργο στην πρωτεύουσα.Εγώ ακούω καθημερινά από διαφορετικό κόσμο να ισχυρίζεται για ψήφο “δαγκωτό” Κασιδιάρη. Σίγουρα όμως πολλοί θα είναι κι αυτοί που θα ψηφίσουν τον υποψήφιο Δήμαρχο από τον ΣΥΡΙΖΑ που απορροφάει όλο σχεδόν το εκλογικό σώμα του πρώην ΠΑΣΟΚ.
      Δε μπορώ λοιπόν να φανταστώ τον Καμίνη στον 2ο γύρω παρά μόνον αν η δημοσκόπηση έγινε μέσα στη Δημαρχεία (κι εκεί μαύρο θα φάει)

    12. μην μασατε απο τη διαστρεβλωση και την προπαγανδα των σαμαροπασοκων
      νηνεμια και ησυχια επικρατει παροδικα ………..πριν την θυελλα και την εκλογικη εθνικιστικη καταιγιδα που ερχεται…..
      ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ……..

    13. o πανας φοβηθηκε απο τις απειλες του Παρακρατους σαμαροβενιζελων

    14. Ρε, τι μ@λακίες δημοσκοπήσεις είναι όλες αυτές;
      Πώς τις βγάζετε; Εδώ και τόσους μήνες με όποιον κι αν συζητήσω, Χρυσή Αυγή θα ψηφίσει. Ακόμη και άτομα μεγάλης ηλικίας, μιλάνε για Χρυσή Αυγή. Τον Τσίπρα τον έχουν για φτύσιμο. Οι κατάρες για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πάνε κι έρχονται. Το ΚΚΕ έχει πεθάνει, τρεις κι ο κούκος τους έμεινε.
      Ρε μπας και για τα προδοτικά κόμματα ρωτάτε Λαθρομετανάστες;

    15. επειδη ακουω πολλα παραξενα για να δικαιολογηθει αυτη η δημοσκοπηση, πειτε στον κυριο πανα, οτι δεν χρειαζεται ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ο ηλιας για να παρει 22% και να παει στο β γυρο..με τις πυτζαμες να ειναι σπιτι του να κοιμαται ολη μερα, παει στο β γυρο…αυτο το αρθρο εμενα μου φαινεται σαν απολογια για αυτη τη δημοσκοπηση

    16. τα εκανε πλακακια ο Κασιδιαρης με τον Σαμαρα η ειναι εντυπωση μου
      κατι μου λεει οτι στο κολπο ηταν και ο Μπαλτακος
      πολυ φοβαμαι αγια την επομενη συγκηβερνηση αοτι θα μας θυμισει εποχες του προδοτη Καρατζαφερη

    17. Τις τελευταιες ημερες παρατηρω οτι σε πολλες ηλεκτρονικες συστημικες σελιδες απου γραφανε αρκετοι χρυσαυγιτες στα σχολια, εχουν εξαφανιστει και δεν υπαρχει η φωνη της χρυσης αυγης.
      Ειδικα πριν τις εκλογες θα περιμενα αμια πιο εντονη παρουσια , απο οτι υπαρχει τον υπολοιπο χρονο.
      Αντιθετα ομως η παρουσια αυτη μειωθηκε ακαι καπου σχεδον εξαφανιστηκε.
      Σκεφτηκα οτι ειναι δουλεια των συστημικων να εξαφανισουν τα σχολια υπερ της χρυσης αυγης.
      Παρατηρω ομως και μια χαλαροτητα με τον Κασιδιαρη.
      Ενα ειναι οι κασετες που δεν ειδαμε ποτε και περιμεναμε προεκλογικα για να γκρεμισουμε τον Σαμαρα και τον Βενιζελο που ευθυνονται για χιλιαδες αυτοκτονιες και αστεγους αλλα και την φυλακιση του αρχηγου και των υπολοιπων.
      Και το αλλο ειναι οτι ο προεκλογικος αγωνας ηταν πιο δυνατος τον περασμενο μηνα παρα τις τελευταιες ημερες.
      Ρε παιδια μηπως εχει γινει καποια συμφωνια να ειμαστε λιγο πιο ελαφρια δεξιουλα και να μην συνεχισουμε την κοντρα με την ΝΔ με ανταλαγματα?

      1. δεν εχεις καθολου δικιο..κι αν δεν γραφουν παρα πολλα οι χρυσαυγιτες, ειναι επειδη θεωρουν σιγουρη την επιτυχια τους στις εκλογες και αισθανονται μια ανακουφιση που εχουν σταματησει οι διωξεις των βουλευτων του κομματος εστω και προσωρινα

      2. εχουμε και αλλες δουλειες κοπελα μου……
        πρεπει και να ζησουμε…..
        δεν ειμαστε αργοσχολοι να τρολαρουμε……
        μονο οταν κανουμε διαλειμα απο την δουλεια μας σχολιαζουμε.

        Αλλα και ο κυβος εριφθη……η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ειναι ηδη 2ο κομμα

    18. Ακόμη και αν περάσει στο β γύρο ο Κασιδιάρης θα συσπειρωθούν όλοι στον άλλο υποψήφιο που μάλλον θα είναι ο Καμινης . Αν το τελικό δίδυμο είναι Καμινης Σακελλαρίδης , ο Καμινης θα χάσει

    19. ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ……
      ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΜΙΝΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ
      ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ……. ΞΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ…………….ΞΥΠΝΑΤΕΕ

    20. που ειναι τα βιντεο , γιατι τα κρυβουν τωρα
      ποιον θελουν να προστατευσουν , τον αλητη τον Σαμαρα?
      κατι ηξερε μαλλοβν ο Κακλαμανης

    21. Mηπως μας δουλευετε και ο Κασιδιαρης και ο Πανας????
      Αρχικα για τον Κασιδιαρη δεν ειδα κανενα προεκλογικο αγωνα αεντονο για το τζαμι που θελουν να φτιαξουν αλλα ουτε τις κασετες που ελεγε οτι ειχε?
      Γιατι τοση μουγκα , τι παιχτηκε ?
      Μηπως ειχαμε συμφωνιες κατω απο τραπεζι με τους προδοτες του Σαμαρα?
      Οσο για τον Πανα , ερχεται τωρα τελευταια ημερα να μας πει οτι τα αποτελεσματα αλλαξανε τραγικα απο την τελευταια δημοσκοπηση.
      -2% Ο Κασιδιαρης και τριτος.
      +5% Ο Σακελαριδης και δευτερος.
      Και εσεις στο μακελειο τι ρολο παιζεται τελικα.
      Δεν γραφατε για κασετες που ερχονται και ριχνουν την κυβερνηση?
      Δεν μα γραφατε τοσο καιρο οτι ο Κασιδιαρης περναει στον δευτερο γυρο?
      Πως αλλαξανε ολα και ξεχασαμε τις κασετες?

    22. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ

    23. ΨΗΦΗΖΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΗΛ. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΗΣΕΙ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΑΔΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΛΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΑΓΚΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ

    24. προσθεσα τα ποσοστα αντρων γυναικων και εβγαλα τον μεσο ορο, και μονο του κασιδιαρη δεν συμφωνουν με το ποσοστο που του δινει η δημοσκοπηση, ολων των αλλων συμφωνουν ακριβως…του κασιδαρη βγαινει 18,3 και η δημοσκοπηση του δινει 18..μικρη διαφορα θα μου πειτε αλλα απο τις λεπτομερειες φαινεται η αξιοπιστια σε πολλα πραγματα..γιατι φαγατε 0,3 του ηλια? του βαλανε κοφτη στο 18?

    25. Ο KAΣΙΔΙΑΡΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΤΑ ΣΤΟ 2ο ΓΥΡΟ.
      ΟΠΟΙΟΝ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ.

      1. ΤΙΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΤΩΡΑ.
        ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ.

      2. 12¨37 Μην ανησυχεις.θα τις βγαλει οταν ερθει η ωρα και εκει να δεις κλαμα η χουνταρα της Νεας Πασοκρατιας

    26. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΑΣ…..ΠΟΣΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ 1500 ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ;;;

      ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΗΡΕ 10.000 ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΟΙ 8.500 ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ!

      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΑ ΤΗΈΦΩΝΑ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΥΣ 1500 ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ;;;

      ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ;;;;

      1. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΕΙΓΜΑ.
        ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ 1000 ΑΤΟΜΑ ΠΑΝΩ – ΚΑΤΩ.
        ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕ 10.000 ΤΗΛΕΦΩΝΑ
        ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΗΡΕ 10,000 ΤΗΛΕΦΩΝΑ.
        ΟΥΤΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ.
        ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ , ΣΚΕΨΟΥ ΠΡΩΤΑ.
        ΚΑΙ ΑΝ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΟΙ 8.500 ΑΥΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ?
        ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ?

    27. στεφανε, μη πας να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα..τι πα να πει τα μμε δεν εβγαζαν τον κασιδιαρη και αλλα τετοια? αυτα τα ξερουμε ολοι και παρ ολα αυτα ειμαστε σιγουροι οτι θα μπει στον δευτερο γυρο…απλα η δημοσκοπηση δεν ειναι του υψους πανα και μη τον δικαιολογεις αλλο και υποτιμας την νοημοσυνη μας , γιατι και ο ιδιος ξερεις οτι το κοινο σου ειναι ψαγμενο και αυτο σε τιμα ιδιαιτερα!

    28. δεν υπαρχει λογος στεφανε να κανεις τον δικηγορο του πανα..εγω απλα επιμενω, κι ας το διαπιστωσει οποιος θελει προσθετοντας τα επι μερους στοιχεια της δημοσκοπησης, οτι τυχαια η οχι, δεν ξερω, τα ποσοστα του κασιδιαρη ειναι λαθος..αφου μπηκε στον κοπο ο πανας να δωσει επιμερους στοιχεια, ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΝΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , διοτι αφορουν τον ιδιο αριθμο ερωτωμενων και απορω που κανεις δεν το σχολιαζει!! οταν ρωτας 1500 ατομα και βγαζεις ποσοστα για καθε κομμα , οταν αυτα τα 1500 ατομα τα χωριζεις σε ηλικιακες ομαδες, παλι 1500 θα ειναι, ασχετα ποσα ατομα περιλαμβανει η καθε πληθυσμιακη ομαδα…οταν λοιπον δινεις κεντρικα ποσοστα ας πουμε 23 στον καμινη και 18 στον κασιδιαρη, θα πρεπει και στις αναλυσεις των ηλικιακων ομαδων, παλι 23 να βγαζει ο καμινης και παλι 18 ο κασιδιαρης(το ιδιο ισχυει και για το φυλο και για τα διαμερισματα)..κι ομως δεν ισχυει αυτο οπως μετρησα, αφου στις ηλικιακες ομαδες , ο μεν καμινης βγαζει μεσο ορο ποσοστου 22,6(και οχι 23,4) και ο κασιδιαρης 20,87 (και οχι 18)..θα μου εξηγησει κανεις πειστικα πως γινεται αυτο? γιατι αλλιως, η δημοσκοπηση, δεν μας τα λεει καλα….

    29. εμενα μου βρωμάει νοθεία,οποτε μετά όλοι θα λένε,τα λέγανε η δημοσκοπήσεις…

      για εμενα 2 μήνες πρέπει να απαγορεύει την προβολή σε όλα τα κόμματα από όλα τα κανάλια,να ψηφίζει ο κόσμος αυτούς που νιώθει κοντά του,και τότε βλέπουμε.. όσο υπάρχουν κανάλια, ξεχάστε την δημοκρατία.

    30. *κοβουμε μηνυματα πλεον?

      Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΓΙΑΙΤ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΕΟΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝ ΤΗ ΜΗ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ? Κ ΓΕΝΙΑΚ Η Χ.Α.? ασε που ηταν ανυπαρκτος απο τα Μμε,οκ.
      ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΕΙΧΑΜΕ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑ? ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΤΡΑΠΑΤΣΟ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΧΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ? ΤΑ ΣΚΑΤΩΣΑΝ……

      1. ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ ΠΑΡΑΜΥΘΑ;;;…ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Ο ΗΛΙΑΣ….ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΖΑΜΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

    31. Ρε κερατάδες κρατήστε αυτά τα νούμερα και αν μεθαύριο βγει κανένας άλλος από αυτά που λέτε είναι να σας δέρνουμε όπου σας βρούμε. Κανονικά αν ο Πανάς είναι έντιμος θα πρέπει να μην ξανακάνει δημοσκόπηση αν βγει κανένας Κασιδιάρης και βυθιστεί ο λαθροκαμίνης.

    32. Μην τα χωνετε στον πανα..Οσοι στηριζουν χρυση αυγη , μιλαμε για τον απλο κοσμο , δυσκολα θα πει σε δημοσκοπηση πως στηριζει χρυση αυγη.. Υπαρχει και ο πολεμος που δεχεται η χρυση αυγη απο το εκδοτικο κατεστημενο και τελευταια εχει επιλεγει η πληρης φιμωση , εστω και η παραμικρη αναφορα.Ο Κασοδιαρης θα περασει χαλαρα στο δευτερο γυρο και μπορει και πρωτος.. Στις προηγουμενες εκλογες , τα ποσοστα που δινανε στην χρυση αυγη ηταν ακριβως , εντελως ακριβως , τα μισα !! ΥΓ..τζαμι δεν προκειται να γινει στον βοτανικο , αφηστε τους να λενε !!!!!!!!!!

    33. ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΕΙ ΑΚΛΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΣΙ,ας παμε να διακαιολογηθουμε…. εγω ΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ! καποιοι επεμεναν να λενε οτι οι ΠΑΣΟΚΟΙ “εξαφανιστηκαν”,ναι το βλεπω…. ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ ενα κ το αυτο! ελεος! ειναι δυνατον οι Πασοκοι να γινονταν ΧΑιτες?… ελεος… ας ειναι κοντα τριτος ο Κασιδιαρης για να εχει νοημα η αντιδραση στο χτισιμο του τζαμιου,εκτος αν τα εχουν συμφωνησει…

    34. ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΝΑΣ…….
      ΤΗΝ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ??????

      ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΕΙ 1ος Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΤΙ ΘΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΝΑΣ????
      ΟΤΙ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ????
      ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ
      “ΠΙΑΣΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΟ”……

      Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ 2ο ΓΥΡΟ…..
      ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ -ΔΗΜΑΡ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ……
      ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ…..

      1. Η διαφορα ειναι στο στατιστικο λαθος και η αδιευκρινηστη στο 15%,,Θα υπαρχουν σε ολα τα εκλογικα τμηματα αντιπροσωποι της χρυσης αυγης ..Ο Καμμινης ετοιμαζει στρατο απο λαθρολαμαναστες για να ψηφησουνε αλλα δεν ξερουμε κατα ποσο αυτο θα εχει αποτελεσμα για τον Ανθελληνα τσογλαναρα. !!!!!! ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ..

    35. μήπως και ο Πανάς είναι η άλλη εκδοχή (ρεζέρβα) του συστήματος;

      1. ρε ΦΙΛΕ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΝΑΣ? ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ… ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ?… ΑΦΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΣΟΚ! ΤΙ ΠΑΣΟΚ ΤΙ ΣΥΡΙΖΑ,μια απο τα ιδια κ εδω!

    36. Απορώ τι δεν καταλαβαίνετε με την δημοσκόπηση κάποιοι και μας ζαλίζετε .
      Σε όποιαδήποτε άλλη δημοσκόπιση , δεν θα απαντούσε ούτε το 70% των ερωτηθέντων ….
      Σε αυτή εδώ , απλά και λόγω ότι είναι του κ.Πανά που δεν τον έχουν για διαπλεκόμενο (ελπίζω ακόμα) , απάντησαν αρκετοί περισσότεροι ….
      Όχι όλοι όμως ! Αυτοί που φοβούνται και δεν εμπιστεύονται και τον κώλο τους τον ίδιο μπάς και βρεθούν μπλεγμένοι , θα απαντήσουν μόλις μπουν την Κυριακή κάτω από το ”πετραχήλι” .
      Λέει πουθενά πόσοι δεν απάντησαν ;
      Ή μήπως κανείς σας πιστεύει ότι από αυτούς που δεν απάντησαν οι συντριπτική πλειοψηφία θα ψηφίσει Γκάμπριελ , Καμίνη και την Σαλώμη ;
      Σας τα λέει αυτά μια θεία σας που κάνει κάθε μέρα ”γκάλοπ” στο μαγαζί της και ακούει τα ”απίστευτα” ……

    37. Καταλαβα ας ετοιμαστουμε για τζαμι στην ομονοια …απο την σκυλα στην χαρυβδη στον δευτερο γυρο

    38. Τελικά το “πέσιμο” που έφαγε ο Πανάς εκείνο το βράδυ από τους ΚΥΠατζήδες έπιασε τόπο…

      1. Ευχαριστώ βρε Σταύρο που μου το θύμισες. Το είχα πράγματι ξεχάσει. Έχεις δίκιο, αυτό εξηγεί πολλά πράγματα.

    Comments are closed.