ΓΙΑ «ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΜΕ 70-30 ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ»ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ. ΣΤΟ ΤΟΞΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΣΥΣΚΟΤΙΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΥΠΑΙΝΙΓΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠ.ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

    Κοινοποίηση:
    kammenos-nea-yorki1

    Ο Καμμένος μιλά για 70-30 συνεκμετάλλευση πετρελαίου φυσικού αερίου του Αιγαίου με τις ΗΠΑ

    Για πιθανή συμφωνία με τις ΗΠΑ για συνεκμετάλλευση των ενεργειακών αποθεμάτων σε ποσοστό 70-30 υπέρ των Αμερικανών στο Αιγαίο έκανε λόγο ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος από τη Νέα Υόρκη.

    Είπε ο Καμμένος λέξη -λέξη:

    «Δεν σας κρύβω ότι η ελληνική κυβέρνηση, από τη στιγμή που θα υπάρξει ενδιαφέρον από τις Ηνωμένες Πολιτείες στα θέματα της συνεργασίας σε σχέση με τα κοιτάσματα φυσικού αερίου και πετρελαίου, είναι διατεθειμένη να προχωρήσει σε συνεργασία. Στη συνάντηση που είχα με την κ. Νούλαντ της είπα ότι θα μας ενδιέφερε μία GtoG (government to government) agreement με τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, ώστε να υπάρχει συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων φυσικού αερίου και πετρελαίου.

     

    Αυτό θα οδηγούσε και θα οδηγήσει πιθανόν, σε μια λύση η οποία δεν έχει να κάνει με τις οποιεσδήποτε πιέσεις δεχόμαστε από τους δανειστές μας. Είναι αντιληπτό, ότι αν προχωρήσουμε σε μια συνεκμετάλλευση του φυσικού αερίου και του πετρελαίου με ποσοστό 70-30, αυτό θα οδηγήσει σε μια γραμμή χρηματοδότησης που θα μας απαλλάξει από πολλά προβλήματα”.

     

    Ο ΥΕΘΑ αναφέρθηκε στην άριστη αμυντική συνεργασία Ελλάδας-ΗΠΑ :

     

    Η αμυντική συνεργασία είναι άριστη, θέλω να σας πω ότι ήδη υπογράψαμε μια πολύ μεγάλη συνεργασία με το Πολεμικό Ναυτικό για τα αεροπλάνα ναυτικής συνεργασίας και θα προχωρήσει η συνεργασία και στην αναβάθμιση με την Lockheed Martinτων αεροσκαφών F-16. Από την πλευρά των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, στη συνάντηση που θα έχω την 21η Μαΐου, φαίνεται ότι υπάρχει πολύ μεγάλη βοήθεια σε παροχή αμυντικού υλικού δωρεάν και σε συνεργασίες. Αυτό θα βοηθήσει ιδιαίτερα στην καλύτερη οργάνωση των Ενόπλων Δυνάμεων, ούτως ή άλλως το προσωπικό έχει πλέον υψηλό ηθικό και άριστη οργάνωση για την αντιμετώπιση κάθε απειλής.

     

    Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε από τη Νέα Υόρκη ο Καμμένος:

    «Με ιδιαίτερη χαρά δέχθηκα την πρόσκληση της Ομοσπονδίας των Κυπριακών Σωματείων. Τα προβλήματα του Ελληνισμού είναι κοινά και είναι σημαντικό ότι αυτή η συγκέντρωση γίνεται μεταξύ δύο ιστορικών ημερομηνιών, της 25ης Μαρτίου, ημέρα της Εθνικής Παλιγγενεσίας και ημέρα εορτασμού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της 1ης Απριλίου, ημέρα του ξεσηκωμού της ΕΟΚΑ. Δύο διαφορετικοί ξεσηκωμοί, που οδήγησαν όμως στη λευτεριά.

    Έχουμε το μεγάλο εθνικό θέμα, το Κυπριακό, το οποίο παραμένει πάντα ένα πρόβλημα εισβολής και κατοχής. Την ώρα που παραβιάζονται διεθνείς κανόνες και την ώρα που η διεθνής κοινότητα παρεμβαίνει και τις επιλύει, θα πρέπει να συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε το Κυπριακό ως το θέμα που ακριβώς είναι, θέμα εισβολής, κατοχής και παραβίασης των αποφάσεων και των ψηφισμάτων του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

    Οι διαμορφούμενες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου δείχνουν ότι θα πρέπει να υπάρξει μία σταθερότητα στην περιοχή και οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής παίζουν σημαντικό ρόλο για αυτή τη σταθερότητα. Η Ελλάδα με την Κύπρο και λόγω των νέων πλέον κοιτασμάτων φυσικού αερίου αλλά και πετρελαίου στην ευρύτερη περιοχή, σε συνεργασία με το Ισραήλ, μπορούν να διαμορφώσουν ένα μεγάλο τόξο ειρήνης και σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή και να αντιμετωπίσουμε πλέον την απειλή που δέχεται το ΝΑΤΟ στο νότιο μέρος, που λέγεται ισλαμικός φονταμενταλισμός με την παρουσία του ISIS.

    Είναι ένα τεράστιο πρόβλημα, το οποίο για να επιλυθεί χρειάζεται η ενίσχυση της σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή και ιδιαίτερα της Ελλάδος και της Κύπρου, η συνεργασία με το Ισραήλ και με τις χώρες οι οποίες δέχονται την επίθεση του εξτρεμισμού και αυτό θα οδηγήσει στη διαμόρφωση και νέων κανόνων πλέον στην ευρύτερη περιοχή. Η κυπριακή και η ελληνική κυβέρνηση βρίσκονται σε άμεση συνεννόηση και θεωρώ ότι πλέον ανοίγονται νέες προοπτικές για την επίλυση του προβλήματος».

    ΕΡ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ: Έχετε μιλήσει για τη στήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής όσον αφορά την Ελλάδα. Θα θέλατε να μας πείτε λίγο περισσότερα;

    Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Είναι ξεκάθαρη η στήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και προσωπικά του Προέδρου Ομπάμα και στη δήλωση για την 25η Μαρτίου, που είναι μια πολύ σημαντική δήλωση, δεν είναι μία τυπική δήλωση Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Οι συνεχείς παρεμβάσεις του προς την κ. Μέρκελ και προς τους Ευρωπαίους ηγέτες για να βρεθεί λύση για την Ελλάδα και να μην υπάρχει αυτή η ασφυκτική πίεση προς τη χώρα θεωρώ ότι έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο στο να έχουμε οδηγηθεί πλέον σε μία πορεία προς τη λύση της πίεσης την οποία δέχεται η Ελλάδα κατά παράβαση των διεθνών κανόνων.

    Δεν σας κρύβω ότι η ελληνική κυβέρνηση, από τη στιγμή που θα υπάρξει ενδιαφέρον από τις Ηνωμένες Πολιτείες στα θέματα της συνεργασίας σε σχέση με τα κοιτάσματα φυσικού αερίου και πετρελαίου, είναι διατεθειμένη να προχωρήσει σε συνεργασία. Στη συνάντηση που είχα με την κ. Νούλαντ της είπα ότι θα μας ενδιέφερε μία GtoG (government to government) agreement με τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, ώστε να υπάρχει συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων φυσικού αερίου και πετρελαίου.

    Αυτό θα οδηγούσε και θα οδηγήσει πιθανόν, σε μια λύση η οποία δεν έχει να κάνει με τις οποιεσδήποτε πιέσεις δεχόμαστε από τους δανειστές μας. Είναι αντιληπτό, ότι αν προχωρήσουμε σε μια συνεκμετάλλευση του φυσικού αερίου και του πετρελαίου με ποσοστό 70-30, αυτό θα οδηγήσει σε μια γραμμή χρηματοδότησης που θα μας απαλλάξει από πολλά προβλήματα.

    Η αμυντική συνεργασία είναι άριστη, θέλω να σας πω ότι ήδη υπογράψαμε μια πολύ μεγάλη συνεργασία με το Πολεμικό Ναυτικό για τα αεροπλάνα ναυτικής συνεργασίας και θα προχωρήσει η συνεργασία και στην αναβάθμιση με την Lockheed Martinτων αεροσκαφών F-16. Από την πλευρά των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, στη συνάντηση που θα έχω την 21η Μαΐου, φαίνεται ότι υπάρχει πολύ μεγάλη βοήθεια σε παροχή αμυντικού υλικού δωρεάν και σε συνεργασίες. Αυτό θα βοηθήσει ιδιαίτερα στην καλύτερη οργάνωση των Ενόπλων Δυνάμεων, ούτως ή άλλως το προσωπικό έχει πλέον υψηλό ηθικό και άριστη οργάνωση για την αντιμετώπιση κάθε απειλής.

    ΕΡ.ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ: Ποια ήταν η απάντηση της κ. Νούλαντ στην πρόταση αυτή που κάνατε;

    Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Η απάντηση είναι ότι θα το εξετάσουν, η απάντηση είναι ότι θα πρέπει να δουν και αν τους ενδιαφέρει μία G to company agreement, δηλαδή συνεργασία με εταιρείες. Βεβαίως, οποιαδήποτε συνεργασία είναι αυτή και με οποιονδήποτε τρόπο, νομίζω ότι θα είναι προς το συμφέρον και των δύο χωρών και προς το συμφέρον της ασφάλειας της ευρύτερης περιοχής. Την Παρασκευή, θα φύγω πιο νωρίς από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, θα υποδεχτούμε ένα αμερικανικό αεροπλανοφόρο στα ελληνικά χωρικά ύδατα και θα το υποδεχτώ εκ μέρους της κυβέρνησης με την Ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

    ΕΡ.ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ: Για τις δηλώσεις του Τούρκου υπουργού, ομόλογού σας, που γκριζάρει πάλι περιοχές στο Αιγαίο με 16 ελληνικά νησιά;

    Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Οι χάρτες δεν γκριζάρουν με μαύρα μολύβια. Με την ιστορία και με το αίμα των λαών γκριζάρουν.

    ΕΡ.ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ: Κύριε Υπουργέ, αν σας πουν οι Αμερικανοί γιατί δεν δέχεστε και τη συνεκμετάλλευση με τους Τούρκους, εμείς τι τους λέμε; Μας προτείνετε εμάς και όχι τους Τούρκους που είναι γείτονες, εμείς τι τους λέμε;

    Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Κατ’ αρχήν εμείς έχουμε πει ότι όσον αφορά στην Κύπρο, είναι ξεκάθαρη η κυπριακή κυβέρνηση, ότι βεβαίως, και για τους Τουρκοκυπρίους, στα θέματα των κοιτασμάτων που υπάρχουν στην περιοχή εκεί, θα υπάρξει το δίκαιο μερίδιο και η κυπριακή κυβέρνηση είναι ξεκάθαρη.

    ΕΡ.ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ: Δε μιλάω για την Κύπρο, μιλάω για το Αιγαίο, κοντά στο Καστελόριζο, αυτό λέω.

    Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Αν έχετε κάποια διαφορετική άποψη, εσείς προσωπικά, αλλά δε νομίζω, γιατί σας παρακολουθώ, το Αιγαίο είναι ελληνικό, υπάρχουν συγκεκριμένα θαλάσσια σύνορα, ο χώρος και το υπέδαφος ακολουθούν τα χωρικά ύδατα και τα εδάφη, τα οποία δεν είναι υπό αμφισβήτηση, ούτε υπάρχουν γκρίζες περιοχές.

     @@@Θα θέλαμε να ρωτήσουμε τον κ.Καμμένο: Θεωρεί ότι αυτού του είδους η εξωτερική πολιτική με δηλώσεις μεγάλης σημασίας «στο πόδι» και χωρίς να λαμβάνεται υπόψιν το άνοιγμα προς τη Ρωσία το οποίο είναι ξεκάθαρο, λύνει ή προσθέτει προβλήματα; Εκτός εαν παραχωρήσουμε το υπόλοιπο Αιγαίο στους Ρώσους κι εμείς πάρουμε το 10% από ότι απομείνει για να το μοιραστούν τα κοράκια.

    Αυτή την απορία έχουμε σε μια κυβέρνηση που άλλα λέει το πρωί και άλλα το βράδυ.

    Εκτός εαν Αμερικανοί και Ρώσοι τα έχουν βρει κι εμείς δεν πήραμε χαμπάρι τίποτα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. Επιτέλους γίδια πάψτε τις ηλιθιότητες. Ο καθένας που έχει λίγο μυαλό (άρα εξαιρούνται οι αριστεροί) βλέποντας το παρελθόν Καμένου ,Τσιπρα ,αν βγάλει την τσίμπλα , θα καταλάβει ότι είναι τσατσόνια των Αμερικανοεβραίω.
      Ο Καμένος πήγε σαν ρουφιάνος στην πρέσβη των ΗΠΑ και του ζήτησε να τον κάνει υπουργό Αμύνης!!!! Από αυτόν περιμένετε να μην είναι τσάτσος.
      Ο Τσίπρας μία ζωή ανθέλληνας, επιπλέον συναντήθηκε με όλους τους Εβραίους μεγαλοτραπεζίτες, Λέσχη Μπιλτενμπεργ κλπ .Τι περιμένετε! Ξυπνήστε βόδια ολα είναι θέατρο για να σας κοροιδέψουν (για μία ακόμη φορά).

    2. Τι λέει ο παπάρας! Μήπως το 70% το παραχωρήσουν στους φίλους τους, τους Τούρκους; Δηλαδή παράδοση εθνικού πλούτου με μας να παίρνουμε τα τρία ουσιαστικά, μαζί με μολυσμένο Αιγαίο. Όχι ρε δεν το βγάζουμε το πετρέλαιο. Να κάτσει εκεί που είναι αν είναι να το χαρίσουμε σε Αμερικάνους και Τούρκους. Προτιμάμε καθαρές θάλασσες. Η δουλειά του Καμμένου είναι η εθνική ασφάλεια, δεν του πέφτει λόγος για τον ορυκτό πλούτο. Βλέπω στις επόμενες εκλογές να βγαίνει η Χ.Α. γιατί όλοι οι άλλοι είναι δουλάρες και τελικά ίδιοι με τους προηγούμενους, με μια Ελλάδα ανήμπορη προς την σίγουρη καταστροφή.

    3. όσοι βρίζουν τώρα Καμένο και Τσυριζα ,δεν ειναι αυτοί που τους ψήφισαν πιστεύοντας τα ψέματα τους ?Πριν τις εκλογές άλλα δεν έλεγε ο Τσυριζα και ο Καμένος ?ο Τσιπρας πριν τις εκλογές που πήγε θυμάται κανείς ?Στη λεσχη αμβροσετι ( μασωνική στοα ) και και μετα στην αμερική να παρει και απο εκει το ΟΚ .Ευρό δε θέλατε και ευροζώνη ? φάτε την τώρα.Μη κλαίτε τώρα που δε θα έχετε σιγα σιγα όλοι να φατε και θα σας αναγκασουν να παρετε και την καρτα πολίτη με το τσιπ , και μετα να το βαλετε και πανω σας.

    4. Προσκηνησε και ο καμενος μειπως περασε και απο την Στοα που περασε και ο πρωην εργοδοτης του ο Σαμαρας στο Αμερικα που πειγε ????

    5. Προσκηνησε και ο καμενος μειπως περασε και απο την Στοα που περασε και ο πρωην εργοδοτης του ο Σαμαρας στο Αμερικα που πειγε ????

    6. Δινουμε αυτο που θελουν σε αυτους πος μας δημιουργουν εξ αρχης το προβλημα , μια χαρα παμε , ειναι η πιο σωστη επιλογη αυτη , τετοιους μ@@κες ζητανε παντα να εχουν για να συνεργαζονται…Και φυσικα αλλα λενε δημοσια και αλλα λενε κεκλεισμενων των θυρων , μην κοιμαστε …Και καλα ο Ομπαμα πιεζει τους ευρωπαιους προς οφελος μας λενε (αυτο δειχνουν δημοσια) με αυτο το πλευρο να κοιμαστε….Ομπαμα και Ευρωπαιοι «ηγετες» ολοι ειναι στο ιδιο «κολπο» και τα σχεδια καλα κρατουν..ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΜΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΣΤΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ. Να παρουν τα @@ μας ολοι τους . Αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν κυβερναω εγω/εμεις (οι Ελληνες) αλλα Ελληνοφωνοι οποτε μαλον εμεις θα παρουμε τα @@ τους…Καλον υπνο συνΕλληνες ισως να τα πουμε οταν και αν ξυπνησουμε….

    7. – – – ΠΡΟΣΟΧΗ – – –
      Φωνάζετε Κινέζους=Νομίζετε ότι θα σας δώσουν λεφτά ενώ δώσατε λημάνια κλπ.
      Φωνάζετε Ρώσους=Σας αποβλάκωσαν οι ίδιοι με τις θρησκείες τους και τις υποτηθέμενες προφητείες-εξού και οι καλές σχέσεις του Πούτιν με το «Άγιο» Όρος ενώ το 2012 που ήταν να μπει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αποτράπηκαν τα σχέδια τους για πτώχευση μήπως και καταλάβει η ανθρωπότητα 2 πράγματα παραπάνω.
      Φωνάζετε ΕΕ-Γερμανία=Να σας δώσουν λεφτά γιατί έχετε έλειψη και νομίζετε οτι σας τα πετάνε κιόλας με τίποτα αεροπλάνα ενώ δεν έχετε πάρει ΑΚΟΜΑ χαμπάρι οτι η Ελλάς δανείζετε μόνη της και το μόνο που σας έκαναν είναι να σας εγλωβίσουν στην ΕΕ με ομόλογα.
      Φωνάζετε ΗΠΑ=Και δίνετε Αιγαίο γιατί σας απειλούν με πόλεμο οι Τούρκοι (με ευλογίες Γερμανίες) για να είστε ασφαλείς (και καλά)
      Φωνάζετε-Φέρνετε λάθρο με ευλογίες ΗΠΑ,ΙΣΡΑΗΛ,ΕΕ=Για να είστε μειονότητα (υπάρχουν 6εκ ξένοι) και η ΜΟΝΗ σας επιλογή να είναι να ΠΑΡΑΔΩΘΕΙΤΕ.

      ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΝΟ – ΤΟ ΦΟΒΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ.

      Ποιος λαός είναι αυτόχθον και ποιοι κατοικούν σε αυτό τον πλανήτη από τότε που ονομαστήκαμε άνθρωποι; Οι Έλληνες. Στους 2 προηγούμενους Πολέμους φρόντησαν οι απόγονοί σας ΤΑ ΠΑΝΤΑ και ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ 3ο χωρίς να ξέρετε πάλι ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΧΘΡΟ.
      Οι Έλληνες και γενικά η ανθρωποι μπορούν να συνηπάρξουν και να εξελιχθούν με Αγάπη-Ειρήνη-Ευτυχία-Δύναμη-ΦΩΣ. Όλα σας τα στέρησαν. Τα χειρότερα είναι κοντά. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ ο πλανήτης ΜΠΟΡΕΙ να μην παει σε 3ΠΠ με πυρηνικά φτάνει να πράξετε ως άνθρωποι και οχι ως διαχωριστικές γραμμές με ότι αυτό συνεπάγετε. Απεγκλωβιστείτε και ξεπεράστε τα όρια σας. Η Ελλάς θα πρέπει να δείξει το ΣΩΣΤΟ δρόμο σε όλο τον πλανήτη. Ο σωστός δρόμος όμως δεν να ακούτε ΜΟΝΟ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ. Σας έκλεισαν σε κόμματα,ομάδες,θρησκείες,χρώματα,έθνη κλπ ενώ σας εγκλώβησαν σε ηλεκτρονικές μηχανές. Συνενωθείτε με τους γύρω σας και τότε όλα θα είναι στο δικό σας χέρι.

      1. Ελλανιε καλα τα λες μονο που ο «εχθρος» ειναι πολυ ποιο καλα οργανωμενος εχει λαβει/κατακτησει θεσεις – κλειδια μεσα σε αυτον τον «πολεμο» και η νικη του ως ενα βαθμο θεωρειται σιγουρη θελουμε δεν θελουμε …Αν κατι τον σταματαει/καθυστερει στην ολοκληρωση του σχεδιου του , το οοποιο θα ολοκληρωνε χτες ακομα αν μπορουσε , ειναι οι λεγομενες «ουρανιες» πνευματικες δυναμεις …Με την υπνωση που εχουν επιβαλλει στον κοσμο ολοκληρο ειναι φυση αδυνατον να γινει κατι χωρις βοηθεια εξ ανωθεν , αυτο βεβαια δεν σημαινει πως οι εξ-υπνοι (δλδ αυτοι που δεν κοιμουνται) δεν πρεπει να αντιδρουν κ να αγωνιζονται κ να προβαλλουν το σωστο κ το δικαιο κ ας τους περιγελουν οι υπολοιποι…Τα πραγματα θα «οδηγηθουν» απο μονα τους στο σημειο που πρεπει , ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ κ θα αποδοθει δικαιοσυνη .Τα γεγονοτα βεβαια που θα ακολουθησουν για να γινει αυτο δεν ειναι καθολου ευκολα κ ευχαριστα . Καλη υπομονη λοιπον σε ολους μας

    8. Πάνος Καμμένος:

      Ὁ ὁρισμός τοῦ ἀπόλυτου λαϊκιστή πολιτικάντη.

      Ὁ ὁρισμός τοῦ ἀπόλυτου ὑφάρπαγα τῆς ψήφου τῶν Ἑλλήνων.

      Ὁ ὁρισμός τοῦ ἀπόλυτου καταχραστή τῆς ἐμπιστοσύνης τοῦ ἐκλογικοῦ σώματος.

      Ὁ ὁρισμός τοῦ ἀπόλυτου μπρόκερ ἀλλοδαπῶν σχεδιασμῶν.

      Ὁ ὁρισμός τοῦ ἀπόλυτου ἑβρο-λιγούρη FEDεραλιστή (Ἑβρό + FED).

      Ὁ ὁρισμός τοῦ ἀπόλυτου Αὐλοκόλακα, «$υνομιλιτή» καί «$υμπορευόμενου» μέ τούς πρωθιερεῖς τῆς διαπλοκῆς Μητσοτακο –

      …Μπακο…»Γιάνηδες»,

      Ὁ ὁρισμός τοῦ ἀπόλυτου «$υνομιλιτή» τῶν Πρεσβειῶν ΗΠΑ – Ἰσραήλ καί μπρόκερ Ἑβραιο-«ἀμερικανικῶν» συμφερόντων.
      (βλ. ThirdPoint-Ratio Petroleum-Energean σέ Γιάννενα – Ἀνατολική Μακεδονία – Κύπρο, Λεηλασία μέσω ΤΑΙΠΕΔ, Delek καί κοιτάσματα Κρήτης – Καστελόριζου κλπ κλπ).

      Ὁ ὁρισμός τοῦ ἀπόλυτου $υνοδοιπόρου» τῶν Λαθρολιγούρηδων καί ἐντεταλμένων ἐφαρμογῆς ἀλλοίωσης τοῦ Ἑλλαδικοῦ πληθυσμοῦ $υριζαίων, Χριστοδουλοπούλων, Χριστόπουλων, Πανο – ούσηδων, Σπυροπούλων καί τούς περί «αὐτοῖς».

      Ὁ ὁρισμός τοῦ ἀπόλυτου $υνοδοιπόρου τῶν Τουρκολάγνων καί συμμάχων μέ DEB καί Γκρίζους Λύκους $υριζαίων καί τῆς ἀτζέντας τους μαζί μέ Τούρκους – Ἑβραίους γιά Θράκη.

      Ὁ ὁρισμός τοῦ ἀπόλυτου $υνοδοιπόρου τῶν $υμβούλων καί φίλων τοῦ…ζώντος καί βασιλεύοντος, ἔτι, Παπανδρεϊστάν, Βαρουφάκηδων οὕτως είπεῖν καί «τοῖς» σύν αὐτῶ).

      Ὁ ὁρισμός τοῦ ἀπόλυτου $υνοδοιπόρου Προβόπουλου – Στουρνάρα – Ντράγκι καί πειθηνίου ἐκτελεστικοῦ «ὀργάνου» ΤτΕ καί ΕΚΤ.

      Ἔχω κι’ «ἄλλα», πολλά, πού δέν…γνωρίζετε, νά τά παραθέσω;

      Φτάνουν τά παραπάνω, ἀπολύτως…τετραχηλισμένα;;;

    9. Από το antenna.gr:

      O κ. Καμμένος αποκάλυψε ότι στην πρόσφατη επαφή του με την Βικτόρια Νούλαντ, υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ για θέματα Ευρώπης, πρότεινε την συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων στο Αιγαίο.

      «Πρέπει να κτίσουμε μια μεγάλη συμμαχία και αυτή τη συμμαχία πρέπει να την ξεκινήσετε εσείς εδώ οι ομογενείς σε συνεργασία με την αμερικανο-εβραϊκή κοινότητα και με τη βοήθεια των ΗΠΑ να κτίσουμε μια συμμαχία που θα δώσει ασφάλεια στην περιοχή. Αν χρειαστεί να δώσουμε εναέριο χώρο στο Ισραήλ», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.!!!!!!!

    10. Γεια σου ρε προεδροπάνε πολέμαρχε του twiter και οπλαρχηγέ του facebook!
      Ρε τι ανοιχτοχέρηδες γίνονται όλοι,όταν μοιράζουν τον ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ!
      Ρε κα(η)μένε,οι «τουρκοκύπριοι»,που τους χαρίζεις μερίδιο από τον πλούτο της Κύπρου,ποίοι είναι;Οι έποικοι ή ο στρατός κατοχής;
      Το «θέμα εισβολής,κατοχής και παραβίασης των αποφάσεων και ψηφισμάτων του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών»,γιατί το έκανες γαργάρα όταν πρώτα ο τσίπρας και πριν λίγες ημέρες,η κωνσταντοπούλου,μιλούσαν για λύση στην βάση της διζωνικής-δικοινοτικής ομοσπονδίας,δηλαδή το πάλε ποτέ σχέδιο ανάν,το οποίο απέρριψε ο κυπριακός ελληνισμός;
      Αυτήν την «πολύ μεγάλη συνεργασία» που υπογράψατε,θα την μάθουμε ποτέ ή θα παραμείνει μυστική(μόνο για τον ελληνικό λαό),όπως η συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου;
      Υ.Γ. Ρε τι πατριωτισμός είναι αυτός;!Τι εθνική υπερηφάνεια!Τέτοιες «δόξες» ούτε ο σημίτης με το «θέλω να ευχαριστήσω την κυβέρνηση των ΗΠΑ,για την πρωτοβουλία και την βοήθεια τους»…

    11. ΚΑΙ ΤΟ 30 ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ
      Όπως ΚΥΠΡΟΣ
      ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
      ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
      ΘΑ ΤΗΣ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ (ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ)
      ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ …ΕΧΕΙΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙΝ
      ΑΠΟ ΤΟ 30,
      ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΤΕ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ…
      ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΕΠΩΜΙΣΤΕΙ ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ

      Ο ΜΟΝΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΠΟΡΟΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΑΛΙΕΙΑ ΚΛΠ.

      ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟΥΣ ΤΑ ΑΜΡΙΚΑΝΟΙΣΡΑΗΛΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ
      ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΑΕΡΟΧΡΗΜΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ!
      ΟΥΤΕ ΑΕΡΙΚΗ ΟΥΤΕ ΙΣΡΑΗΛ ΟΥΤΕ ΡΩΣΙΑ
      ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ
      ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

      ΣΧΕΔΟΝ ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΤΟ ΕΚΤΙΝΑΣΣΟΥΝ ΣΤΑ ΥΨΗ!
      ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!
      ΤΟ 80% ΣΧΕΔΟΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

      ΜΑΚΡΙΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΜΑΣ!

    12. ηθελα να’ξερα τι διαφορα εχει η προηγουμενη κυβερνηση με τη σημερινη. μπορει να μου την παρουσιασει καποιος ρε παιδια;

      1. αυτοι δεν εχουν γραβατες.κατα τα αλλα ειναι τα ιδια @@

    13. 70% υπέρ της Ελλάδας σύμφωνα με άλλα site…

    14. Στις Σκουριες ειναι 100-0 υπερ των ξενων… Αρα και το 70-30 ειναι καλο

      1. Με αυτήν την λογική ακόμη και το 99-1 είναι καλύτερο…Πόσο ραγιάς είσαι ρε!

        1. ραγιας εισαι εσυ φιλε, αφου στηριζεις τη συστημικη χαβγη. Εγω σου εξηγησα τι ισχυει στο κοσμο. Τη μεριδα του λεοντος παιρνει αυτος οπου κανει τη δουλεια.

          1. ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛ@ΚΑΣ ‘Η ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ; ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ «ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ» Η ΧΑ!

            ΡΕ ΣΚΑΤΟΦΛΩΡΕ!!! ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΤΕ ΤΟ 4Ο ΡΑΙΧ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ… ΚΑΙ Η Χ.Α. ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΑΠ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!

            ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙΣ ΚΑΜΙΑ-ΔΥΟ ΣΦΑΛΙΕΡΕΣ Ε; ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΟΥ!

    15. Απο πού βγαινει οτι το 70% θα ειναι τών αμερικανών;

    16. Δεν ειμαι ειδικος,αλλα το προτεινομενο ποσοστο δεν μου φαινεται και πολυ συμφερον για το Ελληνικο κρατος.
      Παλι δινουμε γη και υδωρ.

    17. για βγειτε και ξαναπειτε για το πως θα κανει το αλεξι στροφη προς την ρωσια.λοιπον,χωνεψτε το,μονο ο μιχαλολιακος και ο κας εννοουν την στροφη προς την ρωσια και γι αυτο τραβανε οσα τραβανε.δεν ειναι ετσι ευκολα τα πραματα.

    18. Ειμαι βεβαιος ότι απο κάτι έχει επιρεαστεί και τά λέει τόσο εύκολα αυτά, αν εξαιρέσουμε την πολιτική του επιπολαιότητα .Πιστεύω ότι δεν θα τον παίρνουν στα σοβαρά…

    19. Η δηθεν προσεγγιση της κυβερνσης ΣΑΝΕΛ με τη Ρωσια γινεται για ξεκαρφωμα και μονο. Οι ΣΥΡΙΖΑιοι και οι Ψεκασμένοι ανηκουν στο Αμερικανοσιωνιστικο τοξο, δεν υπαρχει η παραμικρη αμφιβολια γι’ αυτο.

      Επισης,δεν υπαρχει κυβερνηση στην Ελλαδα που θα τολμουσε να αμφισβητησει την κυριαρχια των Αμερικανων στο Ελλαδισταν. Οσοι το επιχειρησαν το μετανιωσαν πικρα.

    Comments are closed.