ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! ΤΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΑΛΕΞΗ!

    Κοινοποίηση:
    tora eksofilo

    Αρνητική είναι η απάντηση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στην ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου σύμφωνα με την οποία αύριο Σάββατο ο Αλέξης Τσίπρας θα ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για το Σκοπιανό.

    «Είναι αργά για ουσιαστική ενημέρωση» απαντούσαν συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη επισημαίνοντας ότι ο πρόεδρος της ΝΔ θα ακολουθήσει το πρόγραμμά του όπως το είχε σχεδιάσει για το επόμενο διήμερο.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΔ «ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, θα μεταβεί αύριο Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου θα έχει σειρά συναντήσεων με αξιωματούχους και επενδυτές».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Eιναι επιεικως θλιβεροι ολοι τους …..Την ωρα που η χωρα εκπορνευεται ο Δρακουλας τρεχει στα Εμιρατα για επενδυσεις
      Πληρωνε δυστυχε ξεπουλημενε λαε .,.,…,Γιατι δεν καθησες να ακουσεις τον Πινοκιο ?

    2. Ενω η ψευτοαριστερη κυβερνηση, στηριζομενη απο τους Ανελ, που ειναι για τα πανυγιρια, μας εχει ξεσκισει ποικιλοτροπως, η εγληματικοτητα χτυπα κοκκινο, κουκουλοφοροι πασης φυσεως αλωνιζουν σπαζοντας και καταστρεφωντας περιουσιες, χωρις να συλλαμβανεται ποτε κανεις, τα κομματα της αντιπολητευσης βρησκονται σε ληθαργο!!!! Η αντιπολητευση τους ειναι χλιαρη και υποτονικη και ολοι μαζι, πλην ελαχιστων, ετοιμαζωνται να ξεπουλησουν και το ονομα” Μακεδονια” στα Σκοπια!!! Αν και το συλλαλητηριο καπως φανηκε οτι τους ταρακουνησε!!

    3. «Είναι αργά για ουσιαστική ενημέρωση», μετάφραση:
      Άσε καλύτερα να μην πάμε. Με τον Μιχαλολιάκο ο μόνος που είναι μαζί με τον λαό και είναι ξεκάθαρα κατά του οποιουδήποτε όρου “Μακεδονία” για τα Σκόπια και ταυτόχρονα αντισυνταγματικά αποκλεισμένο από όλους εμάς, εάν πάμε εμείς της ΝΔ εκεί, αναγκαστικά θα φανεί ότι συμφωνούμε με τους υπόλοιπους νεοταξίτες του “συνταγματικού τόξου” και αυτό θα σημάνει περαιτέρω πτώση των ποσοστών μας. Όπότε ας πούμε ότι “είναι αργά” για να τυφλώσουμε τα κοθόνια που μας ψήφησαν (ή και αυτά που ενδέχεται να μας ψηφήσουν πάλι) και να καθήσουμε στα αυγά μας, μέχρι να πάρουν τα Σκόπια την ονομασία και να τελειώνουμε.

    4. ,,πολλοι συριζαιοι μαζευτηκατε αημερα

    5. Καλο κουμασι και ο Κυριάκος. Ολοι τα ιδια σκ@τα ειναι.

    6. Σιγα μην σκισει καμια καλτσοδετα και ο Κουλης απ την πολλη δουλεια θα παθει υπερκοπωση το παιιντι και μετα θα θελει κανα χρονο αναρωτικη,ουστ κοπροσκυλα.

    Comments are closed.