ΔΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΟΔΗΓΟ ΤΡΟΛΕΪ! ΈΚΛΕΙΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΣΥΓΓΡΟΥ 6:43 ΤΟ ΠΡΩΙ! ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ! ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ;

    Κοινοποίηση:
    GAIDAROS 1

    Η  λέξη γαϊδούρι είναι λίγη για να περιγράψει κάποιος την συμπεριφορά του οδηγού της γραμμής 10 του τρόλεϊ!

    στην στροφή της Συγγρού με την Βουρβαχη  ξαφνικά το τρόλεϊ σταματήσει…

    κυριολεκτικά πάνω στην στροφή!

    GAIDAROS 1

    ο οδηγός μετά από 3 λεπτά βγαίνει από το όχημα… βάζει τα γάντια του….(κάποτε έπαιρνε και επίδομα για αυτό)..

    GAIDAROS 3

    μετά από 6 λεπτά επιστρέφει και λέει στους επιβάτες….

    βγείτε έξω δεν συνεχίζουμε…..

    Αυτά είναι….  ούτε ένα συγγνώμη … ούτε ένα καλημέρα σας ……τίποτε…..

    Αν το όχημα είχε πρόβλημα γιατί δεν το σταμάτησες ρε κόπανε σε κάποια στάση….

    Ταλαιπωρείς που ταλαιπωρείς την μισή Αθήνα πρωί πρωί …. πες μια καλή κουβέντα τους επιβάτες….

    GAIDAROS 2

    Ζώο…. γάιδαρε… τομάρι….

    Αρε…. Σόιμπλε που θέλουν κάποιοι στο δημόσιο….

    Τσόγλανοι..

    Καλημέρα καλή δύναμη σε όλους…

    Η φωτογραφία ME THN ΦΑΤΣΑ του οδηγού στην διάθεση των προϊσταμένων του….. άλλα τι λέμε και αυτοί τα ίδια σκ@τα είναι …

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Ελα Χριστε μου..ξεφτιλίζετε τον ανθρωπο επειδή δεν ρωτησε πρωτα τον κοσμο πως ξημερωσε? Φανταζομαι πως και ιδιος εκεινη την στιγμη δεν ειχε και μεγαλα κεφια.
      Σιγα ρε παιδια, τραβατε και λιγο φρενο.

    2. ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ ΚΙ ΝΑ ΤΟΥς ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΟΧΗΜΑΤΑ !! ΤΙς ΠΙΟ ΠΟΛΛΕς ΦΟΡΕς ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΚΙ ΔΕ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΛΑ ΛΕΝΕ ΒΓΗΤΕ ΕΞΩ ΤΕΛΙΩΣΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ !! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΚΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ !!ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΛΑΒΗ ΤΟ ΤΡΟΛΕΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ !!

    3. Ως εργαζομενος στις αστικες συγκοινωνιες και συγκεκριμενα οδηγος στα τρολλει εχω να σου πω κυριε χιο οτι εισαι αγραμματος ασχετος και ημιμαθης.1)οι εργαζομενοι στα μεσα μεταφορας δεν ειναι δημοσιοι υπαλληλοι ειναι ιδιωτικου δικαιου εχουν ασφαλεια ικα οπως ολοι εργαζομενοι στον ιδιωτικο τομεα και οποιαδηποτε στιγμη μπορουν να μας απολυσουν…2)δεν περναμε ποτε επιδομα κεραιας οι μονοι που το επαιρναν ειναι οι τεχνιτες διοτι ανεβαιναν και ανεβαινουν σε ειδικη σκαλωσια υψος 4 μετρα.3)δεν ειμαστε ζωα γαιδουρια τομαρια η τσογλανια η σκατα 4) το συγκεκριμενο τρολλει εμεινε απο βαλβιδα αερα στα φρενα οποτε χωρις αερα στα φρενα που να παει εξυπνε δημοσιογραφε.αν μεχρι αυριο δεν ζητησεις δημοσια συγνωμη προς τον οδηγο αλλα και για ολους τους οδηγους.θα σου κανουμε μηνυση για εξυβριση συκοφαντικη δυσφημιση,ηθικη βλαβη και ψευδης αναφορες για τους εργαζομενους στα τρολλει….

    4. επρεπε να πει κατι στο κοσμο ο οδηγος τι συνεβει κατι να ξερουν οι ανθρωποι εγινε αυτο ρε παιδι μου !!

    5. θλιβομαι οικτρα για πολλους λογους!!! πρωτον γιατι στανταρακι ο γραφον το αρθρο ποτε δεν εχει πει καλημερα σε κανεναν οδηγο!!! δευτερον γιατι ως ελληναρας που ειναι θιχτηκε που το τρολλευ σταματησε στη μεση του πουθενα, για 5-10 λεπτα….αλλα ο ιδιος διπλοπαρκαρει σε μονης κυκλοφοριας δρομους η πανω σε λ/φ-λωριδες χωρις να του καιγεται καρφακι….και οταν βλεπει λ/φ κανει νοημα …ενα λεπτακι δεν αργω….οπου ενα λεπτο με το δικο του ρολοι ειναι 10 για τον φυσιολογικο κοσμο!!! θλιβομαι επισης….γιατι οταν παει στη Εφορια και καθυστερει…δεν βγαζει αχνα…φοβαται μην τον σκισουν…ενω ο οδηγος του τρολευ τι να σου σκισει? ε? θυμα ελληναρα που εγραψες το αρθρο!! που ισοπεδωνεις τους αλλους για να αναδειξεις τον εγωισμο σου, που θιχτηκε απο το τιποτα…που οταν βγαινεις στο εξωτερικο λουφαζεις και γινεσαι νομοταγης!!! παρτο απο την αρχη!!! ελα μηπως και σωθουμε!!! κοιτα να διορθωθεις εσυ και ασε τους αλλους… θα ερθει η ωρα τους!!! και μια χαρουλα φιλαρακο….ξεκινα να λες καλημερες για να σου πουν και σενα καποια στιγμη οταν ολοκληρωθει ο κυκλος!!!

    6. Το γεγονός συνέβη αλήθεια, αλλα δεν είναι κάποιος υποχρεωμένος να γνωριζει το προβλημα που προέκυψε. Με τη βροχή λοιπόν υπάρχει μεγαλη πιθανότητα ναυυπάρξει διαρροή με αποτελεσμα να υπάρξει γενικό “μπλακ άουτ” στο οχημα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να χρειάζεται εξωτερικη διακοπή τροφοδοσιας και επαναφορά . Αρα λογικό να υπάρξει “προσωρινό” πρόβλημα, οπως και έγινε οχι πανω απο 8-10 λεπτα χωρίς ιδιαίτερο μπλοκάρισμα. Θα ήθελα λοιπόν εσύ που ανέβασες το άρθρο με χυδαιους χαρακτηρισμους να βάλεις το όνομα σου για να σου γινει μήνυση. .. καθως επίσης και στον “ιδιοκτήτη” του blog. Είναι πολύ εύκολο να βρίζεις χωρίς να μπεις στο κόπο να ενημερωθείς πρώτα. Να ξέρετε σίγουρα “κύριοι” οτι αυτό δεν θα μείνει αναπάντητο. Αν θέλετε να γλιτώσετε τις μηνύσεις να ζητήσετε συγνώμη προς αποκατάσταση της Αλήθειας.

    7. Γι’αυτο βγαινουν παντα οι “γνωστοι” στις εκλογες.
      Γιατι υπαρχει ατιμωρησια στο δημοσιο!

    8. πεστα χρυσοστομε.Αυτός θα κλαίγεται κιόλας ότι του εχουν κόψει από το μισθό του κ.λ.π.,θα το παίζει και αδικημένος.Αυτό που δεν καταλαβαίνουν μερικά τέτοια γίδια είναι ότι δουλειά τους είναι να εξυπηρετούν τον κοσμάκη που πάει στο μεροκάματο.

    9. Χωρις να θελω να παρω το μερος του οδηγου, θα ηθελα να σε ρωτησω εσενα που εγραψες το αρθρο λεγοντας οτι αν ειχε προβλημα το οχημα να το σταματουσε σε καποια σταση.Μηπως σου διαφευγει οτι τα οχηματα αυτου του τυπου δουλευουν με τροφοδοσια ρευματος και αν συμβει διακοπη στην τροφοδοσια ρευματος ειτε αυτο ειναι υπαιτιοτητα του δικτυου διανομης ρευματος, ειτε αυτο ειναι υπαιτιοτητα του οχηματος λογω βλαβης, το οχημα ακινητοποιειται οπουδηποτε? Εσυ λοιπον που εγραψες το αρθρο δεν σου κοβει οτι οταν κοπει το ρευμα το τρολλευ δεν παει πουθενα? Μηπως εισαι ποντιος? Λεω εγω τωρα.

      1. Πληροφοριακα εχει και μπαταριες για να παει λιγο πιο κει και να μην κλεινει.

        1. το να εικαζει καποιος που δεν ξερει ειναι κακο.Το να μην ρωταειγια να μαθει και αρθρογραφει αρλουμπες δημιουργοντας εντυπωσεις μαλον εχει αλλους σκοπους.Επισης δεν εχει μπαταριες…

    Comments are closed.