ΔΕΙΤΕ LIVE: Ο ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΚΙΝΓΚΧΑΜ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΠΕΤΥ ΜΠΑΖΙΑΝΑ ΚΑΙ ΜΑΡΕΒΑ ΓΚΡΑΜΠΟΦΣΚΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΓΡΙΑ- ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΤΣΟΛΙΑΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ -ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

    Κοινοποίηση:
    Untitled

    Έφτασαν στις 14:50 στην Αθήνα ο πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος με τη σύζυγό του Δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα, μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Π. Παυλόπουλου.

    Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια, με εκατοντάδες αστυνομικούς να βρίσκονται ακροβολισμένοι γύρω από τη βρετανική πρεσβεία στο Κολωνάκι για την ασφάλεια του πριγκιπικού ζεύγους. Από την Τροχαία δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα έκτακτα μέτρα, ωστόσο αναμένεται να κλείνουν οι δρόμοι από όπου θα περνάει η πομπή.
    20180509120809_388880

    20180509120849_708973


    Untitleda

     

    Αναλυτικά το πρόγραμμα του πρίγκιπα Καρόλου και της συζύγου του

    Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018

    14:50 Άφιξη του Πρίγκηπα της Ουαλίας και της Δούκισσας της Κορνουάλης στο «Ελ. Βενιζέλος»

    15:20-15:30 Κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου

    Untitled

    15:35-16:10 Άφιξη στο Προεδρικό Μέγαρο. Υποδοχή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την κα Παυλοπούλου.

    16:15 Άφιξη στο Μέγαρο Μαξίμου. Υποδοχή από τον κ. Πρωθυπουργό.

    16:15-16:35 Συνάντηση με κ. Πρωθυπουργό

    16:35 Αναχώρηση από το Μέγαρο Μαξίμου.

    20:30-22:15 Συνάντηση με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

    Άφιξη στο Προεδρικό Μέγαρο.

    Περιήγηση εκθεμάτων ζωγραφικής.

    Υπογραφή βιβλίου επισκεπτών.

    Επίσημο δείπνο

     

    Η Μπέτυ Μπαζιάνα ξενάγησε την Καμίλα στο Μουσείο Μπενάκη

    720_573305_2939e2ebaf-9aadbcb2158d618c

    Το Μουσείο Μπενάκη επισκέφθηκαν η σύντροφος του πρωθυπουργού Μπέττυ Μπαζιάνα και η δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του πριγκιπικού ζεύγους του Ηνωμένου Βασιλείου στη χώρα μας.

    Μετά από πρόσκληση της κ. Μπαζιάνα, οι δύο κυρίες επισκέφθηκαν το κεντρικό κτίριο του Μουσείου Μπενάκη που στεγάζεται στο νεοκλασικό κτίριο της οικογένειας Μπενάκη, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, έναντι του Εθνικού Κήπου. Το εν λόγω Μουσείο φιλοξενεί αντιπροσωπευτικά έργα όλων των εποχών της ελληνικής ιστορίας και τέχνης, από την προϊστορική εποχή μέχρι τους σύγχρονους καιρούς.

     

     

    Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018

    10:10-10:40 Συνάντηση με Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ΙΙ στα Γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών (Αγίας Φιλοθέης 21)

    1:10-11:20 Άφιξη στην Καπνικαρέα. Επίσκεψη στο Ναό.

    11:35-12:10 Άφιξη στο Συμμαχικό Νεκροταφείο Αλίμου.

    Κατάθεση στεφάνου, παρουσία Πρέσβεων χωρών-μελών της Κοινοπολιτείας και των Δημάρχων Αλίμου και Αθηναίων.

    12:30-14:50 Άφιξη του Πρίγκηπα της Ουαλίας στο λιμάνι του Πειραιά.

    Διαδοχικές επισκέψεις σε:

    -HMS “Echo” (Βρετανικό πολεμικό πλοίο που συμμετέχει στη Νατοϊκή δύναμη)

    -HMC “Valiant” (Βρετανικό πλοίο του Λιμενικού)

    -Τριήρης «Ολυμπιάς», Υποδοχή από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας.

    -Θωρηκτό «Αβέρωφ». Ξενάγηση και συνάντηση με υψηλόβαθμα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού και σπουδαστές της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων

    15:00-15:35 Άφιξη του Πρίγκηπα της Ουαλίας στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο (Μικρολίμανο). Δεξίωση από εκπροσώπους της Εμπορικής Ναυτιλίας

    15:45-16:25 Άφιξη στο Ίδρυμα Πολιτισμού «Σταύρος Νιάρχος». Παρακολούθηση Διεθνούς Εκπαιδευτικής Διάσκεψης, που οργανώνεται από το Βρετανικό Συμβούλιο.

     

    Παρασκευή 11 Μαΐου

    12:20 Άφιξη στο Ηράκλειο

    12:40-13:30 Άφιξη στην Κνωσσό. Υποδοχή από τη Γ.Γ. του ΥΠΠΟ κα Μ. Βλαζάκη. Ξενάγηση.

    13:45-14:15 Συνάντηση του Πρίγκηπα της Ουαλίας με μέλη της Βρετανικής Σχολής στους χώρους της «Βίλλας Αριάδνη»

    14:45-15:05 Επίσκεψη του Πρίγκηπα της Ουαλίας στην «Αναπτυξιακή Εταιρεία Ηρακλείου» και ενημέρωση για τις δράσεις.

    Συνάντηση του Πρίγκηπα της Ουαλίας και της Δούκισσας της Κορνουάλης με κοινότητα προσφύγων (Παλαιό Σχολείο Κοινότητας)

    15:15-16:00 Άφιξη του Πρίγκηπα της Ουαλίας και της Δούκισσας της Κορνουάλης στις Αρχάνες (Πλατεία Αγοράς, Πλατεία Εκκλησίας).

    Παρακολούθηση τοπικών πολιτιστικών εκδηλώσεων

    16:20 Αναχώρηση του Πρίγκηπα της Ουαλίας και της Δούκισσας της Κορνουάλης από το Αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» με ειδική πτήση

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Γεμισε η Ελλαδα ντιγκινταγκες,δεν μας φτανουν οι ενχωριοι,εχουμε και τις σταφιδιασμενες φραγκολεφαντινες τωρα,α ρε καυμενε καραγκιοζοτσιπρα.

    2. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΑΣΙΛΙΑΣ!ΡΕ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ;Η ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΕΜΑΣ ΠΡΩΤΑ;

      1. Εχει παραιτηθει απο τη βασιλεια, ο γιος του θα γινει….

    3. Πάντα ο έλληνας ξεχώριζε για την φιλοξενία του, εξ ου και ο Ξένιος Ζευς ή και η Αθηνά η Ξενία. Τώρα αν μερικοί αρβανίτες (που δεν φημίζονται για την φιλοξενία), θέλουν να κριτικάρουν αρνητικά την άφιξη του ζεύγους είναι δικαίωμα τους. Εγώ δεν συνενώ αλλά θα πολεμήσω το δικαίωμα του καθενός για την ελεύθερη σκέψη του και την ελεύθερη γραφή του.

    4. Η αστυνομια εχει σναλαβει δην φυλαξη των λαθροχιμπατζηδων ανα την χωρα Ετσι ειναι Ο ελληνας πληρωνει φορους και ο ισλαμιστης απολαμβανει ασφσλεια Αν τολμησει το γνωστο γαιδουρι να διαμαρτυρηθει θα φαει το ξυλο

    5. Αυτοι ειναι δρακονιανοι(draconians) ειναι γνωστο τοις πασι ..

    6. αυτος τωρα τι καυ@#@! επαθε και μας κουβαλιθηκε ??? τι παιζει πισ απ τις κουρτινες ???

    7. ΕΡΠΕΤΟ-ΔΑΙΜΩΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΑΠΤΑ ΛΙΓΟΥΣ..ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Η ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΣΗΚΩ ΣΗΚΩ ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΣΕ ΓΤ ΣΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ Η ΜΑΝΑ-ΜΗΤΡΑ–ΕΡΠΕΤΟ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ…ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΑ+ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ Η ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ,ΗΤΑΝ ΤΟ 16ο ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΙ Η KINGS JAME BIBLE 1611 ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΑΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΨΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ…ΓΙΑΥΤΟ ΤΗ ΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΓΚΑΡΣΟΝΑ ΒΟΥ…ΨΑΞΤΕ “REPTILIAN” ΣΤΟ YOUTUBE KAI ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΑΙ…ΨΑΞΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ “TRANVESTIGATION” ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΑΛΙΝ…ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΧΕΙΡΗΣΜΕΝΑ ΤΡΑΒΕΛΙΑ…ΝΤΙΝΑ Ο ΘΕΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΣΕΥΛΟΓΕΙ,ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΧΑΡΙΣ ΤΟΥ!

    8. Επιτρέψτε μου να διαφωνήσω με τους χαρακτηρισμούς σας, οι οποίοι είναι άδικοι, αλλά και επιζήμιοι για την χώρα μας.

      Αυτήν την στιγμή πραγματοποιεί θεσμική επίσκεψη -μετά από πρόσκλησή μας- ο διάδοχος του Βρετανικού θρόνου, δηλαδή μια θεσμικά ηγετική προσωπικότητα μιάς παγκόσμιας υπερδύναμης με την οποία έχουμε πάρα πολλά κοινά που μας ενώνουν. Διαφωνίες μπορεί να υπάρχουν, όπως υπάρχουν και στις καλλίτερες οικογένειες, αλλά δεν παύει η Μεγάλη Βρετανία να είναι ο φιλόξενος τόπος που έδωσε και δίνει την δυνατότητα σε αναρίθμητους Έλληνες να μεγαλουργήσουν, δυνατότητα την οποία μετά μανίας τους στέρησε η ίδια πατρίδα τους…

      Πιστεύω ότι ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ πρέπει να σέβεται τις προαιώνιες παραδόσεις του και να τιμά τους φιλοξενούμενούς του. Πολύ περισσότερο όταν ο Πρίγκπας Κάρολος δεν έχει ποτέ δημιουργήσει την παραμικρή σκέψη για πιθανές ανθελληνικές του θέσεις και ουδέποτε έχει προκαλέσει οποιονδήποτε με την εν γένει πολιτεία του, είναι ένας καθ’ όλα ευγενής άνθρωπος.

      Και να μην ξεχνάμε ότι ο υπ’ αριθμόν 1 στην σειρά διαδοχής του Βρετανικού θρόνου, είναι ένας από εμάς, καθώς έχει σαφέστατες ελληνικές ρίζες.

      Για όλους αυτούς τους λόγους, καλωσορίστε τον στην ΕΛΛΑΔΑ μας που δίδαξε εκτός των άλλων και την φιλοξενία.

      ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

    9. Γιατί ήρθαν τα ερπετοειδή στην Ελλάδα; Μυρίστηκαν αίμα; Δεν έχουμε, μας το ήπιαν όλο οι γερμανοί. Μας ρώτησαν αν έχουμε καμιά όρεξη να μας απασχολούνε την αστυνομία που θα έπρεπε να προστατεύει τον ελληνικό λαό απο τους εγκληματίες; Αν ήθελε η ασχημομούρα και ο αρουραίος βόλτες να έρχονταν κρυφά χωρίς επισημότητες. Άντε με τον κάθε ανεπιθύμητο που έρχεται και μας αναστατώνει με τα μέτρα ασφαλείας επειδή έτσι του κάπνισε!

    Comments are closed.