ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ…(ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
soma5

Με δακρυγόνα και νερό υπό πίεση η τουρκική αστυνομία προσπάθησε να διαλύσει το πλήθος των χιλιάδων ανθρώπων που είχαν συγκεντρωθεί στην πόλη Σόμα διαδηλώνοντας για τους θανάτους σχεδόν 300 ανθρακωρύχων στο χειρότερο δυστύχημα που έχει σημειωθεί σε ορυχείο της Τουρκίας εδώ και πολλές δεκαετίες.

soma5

soma4

soma1soma2

Σοβαρά επεισόδια με χρήση χημικών στην Τουρκία – Τουλάχιστον 5 τραυματίες σε συγκρούσεις αστυνομικών (φωτό)

Προηγούμενη ενημέρωση:

Νέες εικόνες βλέπουν το φως της δημοσιότητας με τον Ερντογάν να επιτίθεται σε νεαρή κοπέλα , κόρη ενός από τους άτυχους εργάτες που έχασαν τη ζωή τους τόσο άδικα στην τραγωδία του ορυχείου στη Σόμα.

Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης ο πρωθυπουργός της Τουρκίας την έπιασε από το λαιμό και της φώναξε ” Γιατί φεύγεις σπέρμα του Ισραήλ”. Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας να την γρονθοκοπούν με μανία.

Εντωμεταξύ οι νεκροί της έκρηξης έχουν αγγίξει τον σοκαριστικό αριθμό των 302 ανθρώπων…


Διαβάστε: Νέο ΒΙΝΤΕΟ από τον άγριο ξυλοδαρμό του 15χρονου κοριτσιού από τον σουλτάνο Ερντογάν και τους άνδρες ασφαλείας του! Την έσπασαν στο ξύλο στην κυριολεξία!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΝΕΟ ΣΟΚ από βίντεο που δείχνει τον Ερντογάν να δέρνει διαδηλωτή και να τον αποκαλεί «σπέρμα του Ισραήλ»

Ενημέρωση 15-5-14 11:37 

Τα έχει χάσει εντελώς ο Ερντογάν. Εφτασε μέχρι και στο σημείο να απλώσει χέρι και να χτυπήσει πολίτη που τον αποδοκίμαζε και του φώναζε “παραιτήσου δολοφόνε”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ : ΔΕΙΤΕ το βίντεο με τον Ερντογάν που σαρώνει στο διαδίκτυο! Ξυλοκόπησε μέχρι και ένα 15χρονο κορίτσι που του φώναξε: «τι κάνει εδώ ο δολοφόνος του πατέρα μου»

Προηγούμενη ενημέρωση:

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας βρέθηκε στο ορυχείο της Σόμα στην επαρχία της Μαγνησίας πρoκειμένου να συμπαρασταθεί στους συγγενείς των 284 ανθρακωρύχων που πέθαναν μετά το τραγικό δυστύχημα την Τρίτη.Oι πολίτες όχι μόνο δεν εκτίμησαν την επίσκεψη στον τόπο της τραγωδίας, αλλά επιτέθηκαν στο κονβόι του πρωθυπουργού χτυπώντας το με χέρια και πόδια, πετώντας μπουκάλια και αποκαλώντας τον δολοφόνο και κλέφτη.

Το πλήθος είχε περικυκλώσει το όχημα του Ερντογάν και οι άντρες της ασφάλειάς του αναγκάστηκαν σύμφωνα με τις φωτογραφίες που κάνουν το γύρο των social media να τον φυγαδεύσουν σε ένα μικρό σούπερ μάρκετ έως ότου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Αν και η εν λόγω φωτογραφία αμφισβητείται και αρκετοί τη θεωρούν ψεύτικη, η άλλη εικόνα που δείχνει άνδρα της προσωπικής φρουράς του πρωθυπουργού να κλωτσά έναν από τους διαδηλωτές είναι αυτή που έχει εξοργίσει τον κόσμο ακόμη περισσότερο.

Αρκετοί αναφέρουν πως το κλίμα πυροδοτήθηκε από την κυνική στάση και του Ερντογάν στις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα και τη στιγμή που ακόμη υπάρχουν εγκλωβισμένοι στο ορυχείο.

Ο πρωθυπουργός ανέφερε πως τέτοια ατυχήματα συμβαίνουν σε όλες τις χώρες όπου υπάρχουν ορυχεία και πως η Τουρκία είναι στατιστικά σε πολύ καλύτερη θέση όσον αφορά την ασφάλεια των επαγγελματιών του κλάδου.

Oι συγγενείς των θυμάτων, αλλά και οι διαδηλωτές στις πόλεις που συνεχίζουν να διοργανώνουν συγκεντρώσεις κατά της κυβέρνησης έχουν αντίθετη άποψη και τον καλούν να παραιτηθεί.

Προηγούμενη ενημέρωση 8:37

Αυξάνεται ο απολογισμός των νεκρών από το τραγικό δυστύχημα στο ορυχείο της δυτικής Τουρκίας.

Μετά και την ανάσυρση νέων πτωμάτων κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι νεκροί ανέρχονται πλέον σε 282, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Ενέργειας, Τανέρ Γιλντίζ.

667328_erdogan

Η προσπάθειες των σωστικών συνεργείων συνεχίζονται.

Οργή κατά του Ερντογάν και της κυβέρνησής του, με χιλιάδες διαδηλωτές να δέχονται την επίθεση της αστυνομίας σε Άγκυρα και Κωνσταντινούπολη.

Η συνομοσπονδία εργατικών συνδικάτων του δημόσιου τομέα της Τουρκίας KESK προκήρυξε για σήμερα απεργία, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το πολύνεκρο δυστύχημα στο ανθρακωρυχείο στη Σόμα.

«Εκείνοι στο πλαίσιο της πολιτικής ιδιωτικοποίησης θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή των εργαζομένων στο όνομα της μείωσης των δαπανών είναι ένοχοι για τη σφαγή στη Σόμα και πρέπει να λογοδοτήσουν», ανέφερε η τουρκική συνδικαλιστική οργάνωση σε μια ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον ιστότοπό της.
Σημαντικές ελλείψεις και εγκληματική αμέλεια ως προς τα μέτρα ασφαλείας στο μοιραίο ανθρακωρυχείο καταγγέλλει ο επικεφαλής του συνδικάτου των ανθρακωρύχων της Τουρκίας Ντεβ-Μαντέν, το οποίο ανήκει στη Συνομοσπονδία Προοδευτικών Συνδικάτων Εργαζομένων Τουρκίας, Ταϊφούν Γκιοργκούν.

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης, πριν από 3 εβδομάδες η τουρκική Εθνοσυνέλευση είχε απορρίψει το αίτημα να συσταθεί μια επιτροπή που θα εξακρίβωνε την κατάσταση ασφαλείας στα ανθρακωρυχεία στην Τουρκία. Τα τρία κόμματα της αντιπολίτευσης είχαν υποβάλει προτάσεις τις οποίες απέρριψε όμως όλες το AKP, το κυβερνών κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης του Ερντογάν.

turkey155 turkeyn_1 turkeyn_3 turkeyn_4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ANEIΠΩΤΗ τραγωδία στην Τουρκία! «Αρκετά για μένα η ζωή. Πάρτε και τη δική μου…» (βίντεο)

Σύμβουλος του Ερντογάν ο νταής με το κουστούμι! – Σάλος στο twitter με την φωτογραφία που τον δείχνει να κλωτσά συγγενή ενός από τα θύματα της πολύνεκρης τραγωδίας

“ΦΩΤΙΑ” ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΣΤΟΥΣ 274 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΝΘΡΑΚΩΡΥΧΟΙ. ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΞΙΜ. “ΔΟΛΟΦΟΝΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ” ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ. ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ “ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ” – ΤΟΝ ΛΙΝΤΣΑΡΑΝ ΚΑΙ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ (ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ) – ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ,ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ!!!

  2. Anonymous 15/05/2014 at 6:34 pm
    ΟΧΙ ΤΟΝ ΘΕΟ…..ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΟ, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ…ΣΚΑΤΟΨΥΧΕ!!!

  3. να μαθει να μην τα βαζει με τον Θεο των χριστιανων.Ουτε βδομαδα δεν περασε απο την ανακοινωση οτι θα προσευχηθει στην Αγ.Σοφία και θα την μετατρεψει σε τζαμι(με νομοσχεδιο που υπερψηφιστηκε),και οι πνευματικοι νομοι λειτουργησαν.Κατσε τωρα να ασχοληθεις με νεα προβληματα.Ασε που κι οι προγονοι του ηταν ποντιοι χριστιανοι.Υβρις

  4. οι τουρκοι αντιστεκονται.ενω οι ελληνες …..stinounkolo

Comments are closed.