ΔΕΝ ΘΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ…! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΤΗΣ ΜΗΛΟΥ! ΈΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ! ΤΑ «ΕΙΔΕ» ΟΛΑ ΚΩΛΥΟΜΕΝΑ Ο ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    milos_kouroumplis-600x304

    Την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου με την οποία κήρυξαν ανεπιθύμητο στο νησί τους, μετέφερε ο δήμαρχος κατά πρόσωπο στον υπουργό Εσωτερικών, Παναγιώτη Κουρουμπλή.
    «Μακάρι να ερχόσασταν κάτω από άλλες συνθήκες στο νησί μας. Αυτή τη στιγμή όμως είστε ανεπιθύμητος» είπε ο δήμαρχος του νησιού και στη συνέχεια σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο αποχώρησε από το χώρο που πραγματοποιούνταν τα εγκαίνια του ΚΕΠ Υγείας του νησιού.


    Ο δήμαρχος Γεράσιμος Δαμουλάκης στην σύντομη ομιλία του τόνισε ότι εκτελεί την”ομόφωνη” απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου σύμφωνα με την οποία οι βουλευτές που ψήφισαν την αύξηση του Φ.Π.Α είναι ανεπιθύμητοι στη Μήλο.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι ο υπουργός Εσωτερικών δεν ήταν προσκεκλημένος στην εκδήλωση παρ” όλ” αυτά παραβρέθηκε στα εγκαίνια.

    Μετά από την σύντομη ομιλία του ο δήμαρχος αποχώρησε από την αίθουσα ακολουθούμενος από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Βασίλη Καμακάρη και τις αντιδημάρχους Σοφία Βαμβακάρη και Ζαμπέτα Τούρλου. Την αποχώρηση του κ. Δαμουλάκη ακολούθησαν ακόμη και οι δήμαρχοι άλλων περιοχών οι οποίοι συμμετέχουν στο 12ο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγειών Πόλεων που διεξάγεται στη Μήλο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Αν κάποιος δεν έχει βαθιές εθνικιστικές αρχές, αδυνατεί να συμπεράνει πως το συμφέρον της πατρίδας του είναι κατ’ επέκταση συμφέρον του σπιτιού του!
      Ιδίως αν θυμηθούμε τα τελευταία 40 χρόνια το πελατειακό κράτος, πώς φρόντιζε το κοινό του.
      Προέχει την παρούσα στιγμή η συνένωση των Ελλήνων. Υπάρχουν ανοιχτά ζητήματα όπως το μεταναστευτικό και κάποια άλλα που χρίζουν άμεση αντιμετώπιση.
      Στην πορεία και μόνον τότε θα επαναφέρουμε σιγά-σιγά την εθνική συνείδηση των Ελλήνων.

      -Μεγάλη προσοχή στα προσχεδιασμένα ψευτοδιλήμματα, που ετοιμάζουν να μας φέρουν!
      -Προσοχή επίσης στην επιλογή πατριωτικού κόμματος, σχεδόν όλα είναι «πυροτεχνήματα».
      Ακολουθήστε την λογική, δέστε το έργο τους και την σταθερότητα των αρχών τους.

    2. Αν κάποιος δεν έχει βαθιές εθνικιστικές αρχές, αδυνατεί να συμπεράνει πως το συμφέρον της πατρίδας του είναι κατ’ επέκταση συμφέρον του σπιτιού του! Ιδίως αν θυμηθούμε τα τελευταία 40 χρόνια το πελατειακό κράτος, πώς φρόντιζε το κοινό του.
      Προέχει την παρούσα στιγμή η συνένωση των Ελλήνων. Υπάρχουν ανοιχτά ζητήματα όπως το μεταναστευτικό και κάποια άλλα που χρίζουν άμεση αντιμετώπιση.
      Στην πορεία και μόνον τότε θα επαναφέρουμε σιγά-σιγά την εθνική συνείδηση των Ελλήνων.

      -Μεγάλη προσοχή στα προσχεδιασμένα ψευτοδιλήμματα, που ετοιμάζουν να μας φέρουν!
      -Προσοχή επίσης στην επιλογή πατριωτικού κόμματος, σχεδόν όλα είναι «πυροτεχνήματα».
      Ακολουθήστε την λογική, δέστε το έργο τους και την σταθερότητα των αρχών τους.

      1. Μονο Ενωση Κεντρωων φιλε, ολους τους αλλους τους ειδαμε

    3. Ανεπιθύμητος γιατί ψήφισε αύξηση του ΦΠΑ και όχι γιατί συνέβαλε στο ξεπούλημα & την ισλαμοποίηση της πατρίδας μας.
      Αν δεν ψήφιζε αύξηση του ΦΠΑ, ο Μάκης ο δήμαρχός μας θα του έστρωνε και το κόκκινο χαλί.
      Παρεπιπτόντως, ο κ.Κουρουμπλής δεν ήρθε στο νησί μας με το αεροπλάνο της Ολυμπιακής, αλλά έσκασε μύτη 10′ αργότερα με ελικόπτερο. Γεια σας ρε αριστεροί!!!

    4. Καλά σας κάνουν Δημαρχάρα που τόσα χρόνια έχετε φάει λίγα κι εσείς. Τώρα δεν έχει να φάτε και το παίζετε κάποιοι.

    5. Οτι πιο σιχαμενο απο το κλεφτοπασοκ ο Κουρουμπλης, μολις ειδε οτι το καραβι του ΠΑΣΟΚ βουλιαζει, σαν πραγματικος ποντικος, πρωτος αυτος εφυγε.

    6. αν δεν ψηφιζαν αυξηση ΦΠΑ θα ηταν ευπροσδεκτοι;

    7. Καλός καραγκιόζης κ ο Κουρουμπλής. Πήγε ακάλεστος κ έφαγε κ πόρτα ο γύφτουλας.

    Comments are closed.