ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ! ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΛΕΞΟΥΝ! ΨΑΧΝΟΥΝ ΙΧΝΗ… ΤΟΥ ΓΚΙΟΥΛΕΝ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΤΩΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ

    Κοινοποίηση:
    ellada-tourkia

    Στη Θράκη επιδιώκουν να μεταφέρουν, το βαθύ κράτος της Τουρκίας και η ΜΙΤ, το κυνήγι μαγισσών για «ίχνη» του Φετουλάχ Γκιουλέν, με στόχο την πολιτική και ηθική εξόντωση όσων παραγόντων της μειονότητας δεν έχουν υποκύψει στις πολιτικές του Προξενείου.
    Thrace_prokseneio-300x224
    Ο τούρκος πρεσβευτής Κερίμ Ουράς, μάλιστα (κάτι που δεν μετέδωσαν τα ελληνικά ΜΜΕ), δήλωσε απαντώντας σε ερώτηση που αφορούσε την διείσδυση του Φ. Γκιουλέν στη Θράκη ότι «υπάρχουν μόνο μικρά ίχνη» του…

    Είχε προηγηθεί η κινητοποίηση των ακραίων της μειονότητας, την επομένη της απόπειρας πραξικοπήματος στην Τουρκία, που ζήτησαν την απέλαση των 8 Τούρκων στρατιωτικών διαδηλώνοντας στην Αλεξανδρούπολη, ενώ κατόπιν πήγαν στην Κομοτηνή για να εκφράσουν στον Τούρκο πρόξενο τη «συμπαράστασή τους στην Μητέρα Πατρίδα».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Ψάχνει αιτίες ο σουλτάνος. Ευκαιρία να εδρεωθεί στην Τουρκιά να δημιουργήσει δική του δικτατορία. Σαν τον Στάλιν που είχε εξορίσει όλα τα μυαλά της Ρωσσίας γιατί φοβόταν μήπως κάποιος τον πετάξει από την καρέκλα. Όταν κάποιος ασήμαντος ήθελε να γίνει προϊστάμενος σε κάποια δημόσια υπηρεσία, έλεγε του Στάλιν ότι αυτός (ο άλλος) επιβουλεύεται εναντίον σου και ο Στάλιν τον εξόριζε στην Σιβηρία. Τώρα έτσι και ο Ταγίπ, η Τουρκία θα χάσει όλους τους καλούς διπλωμάτες, στρατιωτικούς, δασκάλους και πάει λέγοντας.

    2. Τι να μεταδωσουν τα βοθροκαναλα της διαπλοκης και της παραπληροφορησης ? (ευτηχως που υπαρχει και το διαδυκτιο) , τα τσοντοκαναλα λενε τα υπερ των τσιπροκαμμενων των κουληδων και των λοιπων εθνομηδενιστικων απο_κομματων για να στηρηξουν τα αγαπημενα αφεντικα τους και τα ξενα συμφεροντα ε.ε , τροηκα Μερκελ κ.λ.π.

    Comments are closed.