ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΦΥΛΑΚΗ. ΚΟΤΖΙΑ, ΤΑ “Gorna Makedonija, Makedonska”, ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ. ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

    Κοινοποίηση:
    tsipras-kotzias3

    H κυβέρνηση οφείλει να σεβαστεί την εθνική υπερηφάνεια, όσο και αν η ίδια απεχθάνεται οτιδήποτε σχετικό με τη λέξη “έθνος”

    Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ 

    Κάποιοι συμπολίτες, με πνεύμα καλής διάθεσης, επιχειρώντας να εμφανιστούν διαλλακτικοί (και όχι εθνικιστές, φασίστες, ναζί και γραφικοί όπως χαρακτηρίζει η κυβέρνηση Τσίπρα και τα καλοπληρωμένα της παπαγαλάκια, όσους είναι υπέρ του αυτονόητου και των συμφερόντων της Ελλάδας), αναρωτιούνται: Κι αν είναι το Gorna Makedonija, Makedonska (ή και οτιδήποτε σχετικό) αμετάφραστο; Δεν είναι μια κάποια λύση αυτό;

    Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν υπάρχει τίποτε αμετάφραστο…. Και μόνο η ρίζα της λέξης “Makedon” φτάνει ώστε οι κάτοικοι της Βαρδαρίας να αυτοπροσδιορίζονται και να ονομάζονται Μακεδόνες.

    Δεν υπάρχουν και ούτε μπορούν να υπάρξουν διαβεβαιώσεις πως δεν θα αλλάξουν το Σύνταγμά τους και πως δεν θα ξαναβγάλουν βιβλία με αλυτρωτικούς χάρτες εις βάρος της Ελλάδας.

    Σε περίπτωση, δε, που η Ελλάδα θυμίσει τη διεθνή κοινότητα πως υπάρχει παραβίαση συμφωνίας και ζητήσει την επαναφορά στη συμφωνία, τότε ΟΛΟΙ θα κατηγορήσουν την Ελλάδα για εμπλοκή σε εσωτερικά ζητήματα άλλης χώρας.

    Και στο σημείο αυτό δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως το διεθνές δίκαιο εφαρμόζεται αλά – καρτ και δεν ισχύει πάντα για όλους και για όλα, αλλά το διεθνές δικαστήριο αποφασίζει σύμφωνα με τις εκάστοτε πολιτικές συγκυρίες και τα συμφέροντα των ισχυρών.

    Είναι αυτοκτονικός ιδεασμός το να εγκατατάλειψουμε σήμερα ως χώρα τη θέση ισχύος, προκειμένου αύριο (κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον) να μπούμε σε διαδικασίες αναζήτησης του δικαίου μας -σύμφωνα πάντα με το διεθνές δίκαιο και όχι με άλλα μέσα και τρόπους-, αποτελεί ύστατη πράξη ηλιθιότητας, μη αναστρέψιμης, η οποία είναι εξόχως βλαπτική για την πατρίδα μας.

    Δυστυχώς, για λόγους εξόφθαλμων πολιτικών/κομματικών συμφερόντων και “κατανοητούς” από σχεδόν όλους τους πολίτες, η παρούσα κυβέρνηση (όχι ότι η αντιπολίτευση έχει επί της ουσίας άλλη “γραμμή”) ακολουθώντας την “πολιτική του παραλόγου” είναι αποφασισμένη να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου και να δημιουργήσει νέα μείζονα αρνητικά ζητήματα για την ασφάλεια της χώρας, άμεσα συνδεδεμένα με τη γεωγραφική της έκταση και δομή.

    Μοναδική αγωνία των κυβερνώντων είναι η επικοινωνιακή διαχείριση και ο διαμοιρασμός ευθυνών των δικών της εγκληματικών – τραγικών για την χώρα ευθυνών. Επικοινωνιακή διαχείριση που ευελπιστούν πως θα μειώσει το “πολιτικό κόστος” των όσων η ίδια μεθοδεύει και υλοποιεί. Εδώ όμως πρέπει να τεθεί και ένα ουσιώδες ερώτημα: Μιλάμε ακόμη για πολιτικές ευθύνες; Μήπως οι ευθύνες αυτές είναι πλέον καθαρά ποινικές;

    Πρέπει να κατανοήσουμε και να αποδεχθούμε πως ζούμε σε παγκοσμίως πρωτοφανείς καταστάσεις, αφού η παρούσα κυβέρνηση (και θυμίζω πως δεν εξαιρώ τους υπόλοιπους πολιτικούς χώρους) εφαρμόζει υποχωρητική έως προδοτική πολιτική, παρά τις παρόμοιες περιπτώσεις που έχουν καταγραφεί με άλλες χώρες.

    Και αυτή ακριβώς η (αναιτιολόγητη και ιδιαίτερα προβληματική) υποχωρητικότητα δημιουργεί μείζονα θέματα ως προς την διάθεση των κυβερνώντων να υπερασπιστούν επαρκώς την χώρα σε άλλα ζητήματα που πιθανότατα θα προκύψουν με άλλους γείτονες, οι οποίοι προ καιρού έχουν καταθέσει τις επιθετικές τους θέσεις – απαιτήσεις…

    Στην περίπτωση της ονομασίας των Σκοπίων η παρούσα κυβέρνηση “ζυγίζεται” από τρίτους, εκτός Ελλάδας, οι οποίοι και εξάγουν χρήσιμα για τους ίδιους συμπεράσματα για την πιθανή στάση της ελληνικής κυβέρνησης σε περίπτωση μίας πραγματικής (πρώτου μεγέθους) πρόκλησης προς την Ελλάδα.

    Δυστυχώς για τη χώρα και τους πολίτες της, ο Αλέξης Τσίπρας και η παρέα του στην κυβέρνηση, προ καιρού “εζυγίσθησαν, εμετρήθησαν και ευρέθησαν ελλιπείς”… σε όλα…!!!

    Σήμερα, πλέον, με όσα συμβαίνουν στα εθνικά θέματα και όσα έπονται (Θράκη, Αιγαίο, Αλβανία, Σκόπια και -κυρίως- Τουρκία)  μπορούμε με απόλυτη βεβαιότητα να πούμε πως αυτοί που μας κυβερνούν ευρέθησαν όχι μόνο υπόπτως ανίκανοι και λίαν επικίνδυνοι για την Ελλάδα αλλά και λίαν χρήσιμοι για όσους ασκούν επιθετικές πολιτικές προς την Ελλάδα.

    Οι δε δικαιολογίες (πολιτικάντικοι εξυπνακισμοί) που παραθέτουν για τα οφέλη της Ελλάδας (που δεν διευκρινίζουν καν) που θα προκύψουν από μια συμφωνία για την ονομασία των Σκοπίων, χαρακτηρίζονται μόνο ως “προφάσεις εν αμαρτίες” και τους καθιστούν πολλαπλά επικίνδυνους για την οποιαδήποτε διαχείριση θεμάτων που αφορούν την χώρα.

    Αν αυτό δεν γίνει επαρκώς κατανοητό και δεν ασκηθούν οι κατάλληλες πιέσεις προς την πολιτική σκηνή της χώρας, η περίπτωση των Σκοπίων θα αποτελέσει την θρυαλλίδα εξελίξεων λίαν δυσάρεστων, αρνητικών και επίπονων για το σύνολο της χώρας, η οποία επισήμως εξισώνει και αναγνωρίζει τα δικαιώματα του νοικοκύρη με τις απαιτήσεις του γείτονα άρπαγα…

    Μήπως, τελικά, κάποιος πρέπει να ξεκαθαρίσει στους διαχειριστές της χώρας (αυτοπροσδιορίζονται και ως κυβέρνηση) πως οι ενέργειές τους, όπως καταγράφονται επισήμως, θα είναι αυτές τους οδηγήσουν στην φυλακή για το υπόλοιπο του βίου τους;
    Και εάν η ερώτηση αυτή “ακούγεται” ακραία, δεν πρέπει να διερωτηθούμε πόσο ακραία εις βάρος της λογικής και του αυτονόητου των εθνικών συμφερόντων είναι οι ενέργειες των σημερινών κυβερνώντων;
    Δεν πρέπει να αναρωτηθούμε, όλοι μας, για το πως αντιλαμβάνονται την δημοκρατία και το ισχύον πολίτευμα όσοι σήμερα μας κυβερνούν;
    Δεν πρέπει να διερωτηθούμε ποιούς και γιατί -πραγματικά- εξυπηρετούν “ο Αλέξης και τα άλλα παιδιά”, τη στιγμή που κάνουν τα πάντα για να αποδείξουν πως η ύπαρξή τους αποτελεί “δούρειο ίππο” για την χώρα;

    Οι απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα οφείλουν και πρέπει να κατατεθούν από τον λαό την επόμενη Κυριακή, στο συλλαλητήριο της Αθήνας, και ταυτόχρονα να σταλούν εκείνα τα σαφή μηνύματα περί του “τι μέλλει γενέσθαι” με όλους όσους μεθοδικά εργάζονται και συνεργάζονται (εκμεταλλευόμενοι θέσεις προσωρινής ισχύος) για να μειώσουν το κύρος και την κυριαρχία της Ελλάδας…

    ΥΓ: Από χθες το πρωί κυκλοφορεί μία δήλωση του Κοτζιά, ο οποίος υποστηρίζει ότι «η ονομασία “μακεδονική γλώσσα” καθιερώθηκε στα Ηνωμένα Έθνη το 1977, επί ηγεσίας Κωνσταντίνου Καραμανλή».
    Μετά από μία μικρή έρευνα, και μετά από περιηγήσεις ιστολογίων καθαρά αντικαραμανλικών, διαπίστωσα ως φερόμενη αρχική πηγή, ένα έγγραφο του ΟΗΕ με τον τίτλο «Η Τρίτη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών διά την Τυποποίηση Γεωγραφικών Ονομάτων» η οποία έλαβε χώρα στην Αθήνα στις 17 Αυγούστου – 7 Σεπτεμβρίου 1977.

    Σε αυτό το έγγραφο αναφέρεται και στην σελίδα 29 γίνεται αναφορά στο “Σέρβο-Κροατικό και Μακεδονικό κυριλλικό αλφάβητο της Γιουγκοσλαβίας, με σκοπό την τυποποίηση στα λατινικά των γεωγραφικών ονομάτων”.
    Αυτή η αναφορά, έχει ληφθεί από τον Κοτζιά και τους λοιπούς, ως αναγνώριση της…μακεδονικής γλώσσας, από την κυβέρνηση Καραμανλή.
    Φυσικά είναι και ΑΣΤΕΙΟΣ τέτοιος ισχυρισμός, και θα περίμενα τον Κοτζιά να συμβουλευτεί επιτέλους τους διπλωμάτες του ΥΠΕΞ και όχι τα…σάιτ και το κάθε άρθρο πυροτέχνημα. Αν δεν θέλει να είναι σαν τους προηγούμενους ΥΠΕΞ, τότε να αρχίσει να ακούει τι του λένε τα αρμόδια θεσμικά όργανα του Υπουργείου στο οποίο προΐσταται.
    Ο πανικός, δεν είναι καλός σύμβουλος.
    Διαβάστε το έγγραφο του ΟΗΕ.
    Πουθενά δεν υπάρχει στο συγκεκριμένο έγγραφο ή στο συνέδριο, ότι η Ελλάδα αναγνωρίζει επίσημα κάποια γλώσσα. Τότε το ίδιο θα έκανε π.χ. η Βουλγαρία, το οποίο όπως και η Ελλάδα, επίσημα έχει πει ότι δεν αναγνωρίζει Μακεδονική γλώσσα ή εθνικότητα. Το συγκεκριμένο έγγραφο είναι σαφέστατο τόσο ως προς τους συμμετέχοντες (Γιουγκοσλαβία) αλλά και ως προς το περιεχόμενο(κωδικοποίηση γεωγραφικών ονομάτων).
    Τα κείμενα που κάποιοι ανακαλύπτουν και επαναλαμβάνουν κουραστικά τα οποίοα κατά την φαντασία τους “συνιστούν αναγνώριση” προφανώς δεν έχουν απολύτως καμμία σημασία για απολύτως κανέναν. Ακόμη και ως επιχειρήματα στην διαπραγμάτευση δεν φαίνονται να έχουν κάποια αξία αφού που ποτέ δεν χρησιμοποιήθηκαν από τους σκοπιανούς.
    Τα υπόλοιπα είναι απλές εικασίες και εξυπνακισμοί κάποιων τρολ του διαδικτύου και κάποιων “πρόθυμων υποστηρικτών” της παρούσας κυβέρνησης…

    kostasxan.blogspot.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΣΑΝΟ ΔΙΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΒΕ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΛΑΙΚΗ ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ..ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ

    2. Κατοικοι της μακεδονιας εαν τωρα δεν πεταξετε τους βουλευτες του σιριζα σε ποταμια και θαλασσα ειστε αξιοι της μοιρας και της τυχη σας.ειναι ενα κομα προδοτων της πατριδας οπως αλλωστε ολοι οι αριστεροι.το εχει δειξει αλωστε η ιστορια.

    3. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ.
      ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ Η ΗΤΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΠΛΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΒΑΡΥ ΤΙΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ.
      ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΗΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.

    4. Έρχεται η ώρα σας δημοκράτες, ο χειρότερος σας εφιάλτης. Όσοι ξεμείνουν στα ξερονήσια θα ευγνωμονούν την τύχη τους, πολιτικοί και ψηφοφόροι, ψοφοδεξιοί κι αριστεροί.

    5. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΣΤΟΥΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΓΟΝΟΙ ΑΥΤΩΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ????? ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ,ΟΤΙ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΤΖΑΚΙΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΑΙ ΦΟΒΕΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΧΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΒΑΝΑΥΣΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑΣ ΒΙΑΙΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΥΤΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ !!!!!!!! ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΥΤΗ ΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΙ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΕΣ ΟΠΩΣ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ????

    6. Η προσέγγιση του αρθρογράφου στο συγκεκριμμένο θέμα, βασίζεται στο ότι οι πολιτικοί αυτοί είναι ανίκανοι να χειριστούν εθνικά θέματα. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Η ανικανότητά τους στο να χειριστούν οποιοδήποτε θέμα ως κυβέρνηση αλλά συνάμα η προθυμία τους να παίξουν το ρόλοι του προδότη, είναι ακριβώς ό,τι χρειάζονται οι νεοταξίτες από αυτούς. Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τι κάνουν: διαλύουν την χώρα (το έθνος) συνδειδητά, από κάθε πλευρά και με κάθε τρόπο. Εξαθλιώνοντας τους Έλληνες οδηγώντας τους στην φτώχια και την εξάλειψη, ταυτόχρονα φέρνουν ορδές λαθρό μέσα στη χώρα (οι οποίοι συτίζονται από τους εναπομείναντες Έλληνες και που οι ίδιοι οι λαθρό δεν έχουν ΚΑΜΜΙΑ φορολογική υποχρεώση), μαζί με τα προδοτικά ΜΜΕ προωθούν τον αποκλεισμό της ελευθερίας του λόγου, ενώ οι ίδιο λειτουργούν αυταρχικά-φασιστικά φιμώνουν οποιονδήποτε εκφέρει αντίθετο λόγο προς αυτούς και αυτομάτως τον χαρακτηρίζουν “φασίστα, ναζί” κλπ. Είναι προφανές, ότι για να εκγαθιδρύσουν την παγκόσμια δικτακτωρία που ονειρεύεται o Soros και τα υπόλοιπα αφεντικά τους οι νεοταξίτες, πρέπει πρώτα να διαλύσουν το έθνος. Για να πραγματοποιηθεί η διάλυση του έθνους (χωρίς αργοπόρους και αμφιβόλλου έκβασης πολέμους), είναι αρκετό να εξαφανίσουν (μιλώντας για την Ελλάδα ) τον Έλληνα, με όλες αυτές τις αντιλαϊκές πολιτικές και ταυτόχρονα την προετοιμασία του “πολιτιού εδάφους”, ώστε (σύντομα) τα επόμενα χρόνια, να αμφισβητηθούν και μέρος ή ολόκληρη η εδαφική μας κυριαρχία. Για αυτούς (Συρυζανελ + “συνταγματικό τόξο”) δεν έχει σημασία μιας και δεν αποδέχονται την έννοια του κράτους-έθνους. Εάν οι (εναπωμείναντες) Έλληνες δεν ξυπνήσουν, σύντομα (τώρα-σήμερα) στο μέλλον δε θα υπάρχει Ελλάδα και οι τελευταίοι Έλληνες θα έχουν διασκορπιστεί στον κόσμο. Θα υπάρχουν τα εδάφη μας τα οποία κάποτε ήταν Ελλάδα, με κάτοικους λαθρό, φτηνά εργατικά χέρια στην υπηρεσία των νεοταξιτών στους οποίους θα ανήκουν τα πάντα σε αυτό τον τόπο.

      Υ. Γ. Οι “κομματικοί στρατοί” που στηρίζουν την προδοσία αυτών των προδοτών πολιτικών και προς το παρόν είναι – κατά κάποιο τρόπο – στο απυρόβλητο της εξαθλίωσης πρέπει να ανναρωτηθούν, ποια θα είναι η θέση τους όταν το σύστημα θα έχει φέρει εδώ αρκετούς λαθρό-ψηφοφόρους και πλέον η ψήφο τους δεν θα είναι χρήσιμη στους νεοταξίτες και τις μαριονέτες τους, για τη διατήρησή τους στην εξουσία; Νομίζουν ότι θα συνεχίσουν πχ να είναι “διορισμένοι”, την ίδια ώρα που ο Πακιστανός λαθρό (που τότε θα έχει νομιμοποιηθεί και δεν θα είναι λαθρό αλλά νόμιμος ψηφοφόρος) θα είναι διορισμένος και πανευτυχής με τα 150-200 ευρώ το μήνα που θα παίρνει;

    7. Το κακό ξεκίνησε από την μεταπολίτευσι (1974). Τότε που ο εθνοπροδοτάρχης Καραμανλής ο Α΄ (αρχηγός της μασωνοδεξιάς ΝΔ) νομιμοποίησε το ΚΚΕ (και την εγκληματική ιστορία του) που ήθελε διαμελισμό της Ελλάδος και σύνορα, κατά Ζαχαριάδη και Βελουχιώτη, μέχρι τον Όλυμπο. Ο Καραμανλής αυτός κατέστησε τον κομμουνισμό (ως εντολοδόχος εβραιοπροτεσταντικού σατανικού σχεδίου) κυρίαρχο κρατική ιδεολογία ως δήθεν δημοκρατική ενώ ταυτόχρονα έθεσε την εθνικοφροσύνη ώς δήθεν αντιδημοκρατική και χουντική εκτός νόμου (Αποχουντοποίησις)
      Έκτοτε η ψευτοδεξιά ΝΔ έστρωσε το χαλί εις τον πράσινο λάιτ κομμουνισμό του ΠΑΣΟΚ το οποίο με την αγαστή συνεργασία των ξενόδουλων και κρυπτοανθελληνικών ΜΜΕ οδήγησαν την Ελλάδα στην χρεωκοπία και την ταπείνωσι. Ο σύριζα είναι απλά το τελευταίο καρφί στο φέρετρο του ελληνισμού. Γι αυτό και σήμερα, και όσο ποτέ άλλοτε, ο κάθε εθνοπροδότης ευλογείται και τιμάται, ιδιαιτέρως αν είναι λαθρομετανάστης και ξένος πράκτορας, ενώ ο πατριωτισμός και το πατριωτικόν και εθνικόν καθήκον και συμφέρον συκοφαντείται και ευρίσκεται υπό συστηματικόν διωγμόν. Δεν απομένει παρά να γίνωμε ξένο και εξοβελιστέο σώμα μέσα στην ίδια μας την πατρίδα. Θα το επιτρέψωμε;
      Μια η σωτηρία. Επανελληνισμός εδώ και τώρα. Όχι στην γερμανοδοσιλογική καντονοποίησι της Ελλάδος. Μακεδονία είναι και μόνο η ελληνική. Όλοι στο σύνταγμα τις 4/2. Γιατί τι ψυχή θα παραδώσωμε τελικά; Ελληνική υπερήφανη ή αιώνια ξεφτυλισμένη και ντροπιασμένη;

    8. ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΜΕ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ!!!ΔΕΣΤΕ ΠΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!!!

    9. Διαφωνώ για την ισόβια φυλάκιση τους. Πρεπει να εκτελεστούν ολοι αυτοι και ολη τους η σπορά. Μη ξεχνάμε πως ο Πικραμένος εγινε υπηρεσιακός πρωθυπουργός, ενω ο πατέρας του ηταν συνεργάτης των Γερμανών. Ο ΓΑΠ εγινε πρωθυπουργός επειδη ηταν γιος του Ανδρέα Παπανδρέου, που εγινε πρωθυπουργός γιατι ηταν πρωθυπουργός ο δικος του πατέρας. Ο Μητσοτάκης τα ιδια, ο Καραμανλής τα ιδια. Τα δικα τους παιδια μια μερα θα κυβερνανε και θα προδίδουν και θα ξεπουλανε τα δικα μας.

    10. Δυστυχώς κανουν οτι κανουν, γιατι δεν φοβούνται τιποτα. Δεν μας φοβούνται. Αν ειχαμε κόψει…κ@@λους…θα βλέπατε πως θα έτρεμαν, Αλλα……

    11. Δεν φτανει που χρεοκοπησαν την χωρα και φτωχοποιησαν τον Ελληνικο Λαο με τα μνημονια τους, δεν φτανει που εκαναν τη χωρα ξεφραγο αμπελι με αποτελεσμα να εχει κατακλεισθει απο χιλιαδες λαθρομεταναστες πολλοι απο τους οποιους αδιστακτοι εγκληματιες, ληστες, δολοφονοι κλπ, ωστε να ζουν οι πολιτες μεσα στην ανασφαλεια, τωρα ξεπουλουν και το ονομα της Μακεδονιας στους Γυφτοσκοπιανους κατσαπλιαδες, γιατι φοβουνται οι πολιτικες μαριονετες, που εχουμε για κηβερνητες, μη τους κανουν νταντα τα Σκοπια!!!! Τετοια καταντια!! Ποσο χαμηλα θα πεσουμε ακομα, χωρις αξιοπρεπεια, με τους ξεφτιλες πολιτικαντηδες που μπλεξαμε;;

    12. Η ΑΜΕΡΙΚΗ-ΙΣΡΑΗΛ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΝΕΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ (ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΡΑ ΑΠ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ), ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 500 ΕΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΙΕΡΟΔΟΥΛΩΝ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. ΑΡΚΕΤΑ ΣΚΥΨΑΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ. Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΦΥΛΛΩΝ 15ΧΡΟΝΩΝ, ΓΑΜΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΩΝ, ΟΡΔΕΣ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΒΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΗΣ ΓΝΗΣΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΤΗΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ “ΠΡΟΟΔΟ” ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ) ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ.

    13. Πατριωτες δεν ειναι ολοι οι λαοι ιδιοι προπαντος δεν εχουν τους ιδιους πολιτικους.Στη Τορειο Ηπειρο ο παπουλιας ειπε τους ελληνες ελληνοωωνους και τα δηκαια των ελλθνων και της Ελλας με το περασμα των χρονων εγειναν ζητηματα τσαμηδων και ληκαια της Αλβανιας,Ποιος ελληνας μηλα για Β Ηπειρο πατριωτης η μη.

    14. ΑΠΟ ΕΛΕΙΝΟΥΣ ΚΝΙΤΕΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ . ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ .

      1. Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΝΑΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΗΓΕΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΟΔΟΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ, ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ ΗΡΩΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ, Ο ΛΑΟΣ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΞΕΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΠΙΟΥΝΟΥΣ/ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΝΕΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΤΟΤΕ.

    15. Replica Macedonia…. Για όλους τους γραφικους τύπους που θέλουν να θυμούνται και να εχουν μια ? μαιμου στην γειτονιά τους….ζώα έχουμε πολλά μαϊμούδες όμως μια Replica Macedonia….

    16. να δουμε και το [ μαιμου μακεδονια ] ισως και το [ ιμιτασιον μακεδονια ] και το γυφτοκατσαπλιαδες

      1. Μπορουν νσ δωσουν ονομα “νοτια της γερμανιας.. η πανω αμερικη. Η π@π@ρι@ του κοτζια.

    17. ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΞΗ ΤΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΗ ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ ΣΙΧΑΜΑΤΑ

    18. Εάν δεν είχαν δεχτεί οι τόσο “καλόπιστοι” γείτονες μας την ονομασία Σλαβομακεδονία…ας ελπίσουμε πως δεν θα δεχτούν και την ονομασία GornaMakedonijia…Δηλαδή τελευταία μας ελπίδα…είναι η απόφαση των Γυφτοσκοπιανών!! Εκεί μας κατάντησαν όλοι αυτοί οι Διεθνιστές…Ευρωπαϊστές…Σκεπτικιστές…και οτιδήποτε άλλο εκτός από ΕΛΛΗΝΕΣ που μας κυβερνούν…..

    19. ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ,ΦΥΓΕΤΕ ΝΥΧΤΑ,ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!!!

      ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΠΩΣ: PAMMA,EΡΤΟΓΑΝ,ΤΟΥΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΣΑΣ,ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΣΟΡΡΟΣ,ΤΟΝ UCK KAI ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΑΓΝΗ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΒΕΓΓΟΥ!!!!!!!!

      ΦΥΓΕΤΕ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΝΥΧΤΑ!!!!!

    20. πιστευουν ότι θα την σκαπουλάρουν στην βενεζουέλα θα τους φιλοξένηση ο μαδούρο εάν δεν τον έχουν ρήξη σε κανα μπουτρουμι και εκείνον το φασισταριό

    21. Κανένας αληθινός Ελληνας δεν κάθεται σε τραπέζι διαπραγματεύσεων για να ξεπουλήσει ιστορία και έδαφος, η χώρα δεν ανήκει στους πολιτικούς, πήραν εντολή από τον Ελληνικό λαό να κάνουν το καλύτερο όχι να χαρίζουν τα πάντα, μπιρ παρά στους τραπεζίτες , προφανώς η χώρα μας είναι εταιρία και κάθε διαπραγμάτευση και ενέργεια αφορά μια εταιρία όπου το αγκάθι είναι ο λαός γι αυτό και τον εξοντώνουν και τον αντικαθιστούν

    22. Δυστυχώς ή ευτυχώς ο γερό-Ντζιμάνης μπορεί να το πέταξε για τον “ευθυνού του λόγου”……αλλά είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αλήθεια:

      οι Σκοπιανοί γνωρίζοντας ότι έχουν απέναντί τους καρπαζοεισπράκτορες και οπαδούς της σαχλής “σταθερότητας και ειρήνης στην περιοχή και των σχέσεων φιλίας και συνεργασίας”…..(πρέπει να είμεθα η μοναδική χώρα στην παγκόσμια ιστορία που θέλει σώνει και καλά να έχει σχέσεις φιλίας και συνεργασίας με ένα μόρφωμα που καπηλεύεται την ιστορία, πολιτισμό και παράδοσή μας; ακόμα ένα θριαμβευτικό κατόρθωμα των αποτυχημένων ανεκδιήγητων πολιτικάντηδων που ψηφίζει το χαζοπόπολο), η μόνη περίπτωση να αναγκάσομε τα Σκόπια να πάρουν πίσω αυτή την πρωτοφανή καπηλεία της ιστορίας μίας χώρας είναι να κάνουμε πόλεμο.

      Να τους απειλήσουμε με στρατιωτική επέμβαση.

      Μακάρι να υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις να το υπεστήριζαν αυτό, αλλά μπορουμε να κάνουμε ένα άλλο είδος “πολέμου” που είναι πιο αποτελεσματικός:

      να κάνουμε οικονομικό πόλεμο.

      Να σφραγίσομε τα σύνορα και να επιβάλλουμε εμπάργκο μέχρι οι σκοπιανοί να έρθουν μόνοι τους στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων αποδεχόμενοι την αλήθεια. Είναι σε κρίσιμη περίοδο αυτό το μόρφωμα, οι αλβανόφωνοι καραδοκούν, δεν έχουν πρόσβαση σε θάλασσα, μόνο εμείς οι καρπαζοεισπράκτορες τους στηρίζομε οικονομικά. Εάν τους επιβάλλουμε εμπάργκο και διακόψουμε κάθε συνομιλία μαζί τους θα λιμοκτονήσουν. Σε δύο χρόνια θα διαλυθούν οικονομικά. ‘Οπως ακριβώς έγινε το 1992 και μέσα σε τρία χρόνια οι σκοπιανοί κάθισαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και υπήρξε η ενδιάμεση συμφωνία (η οποία αφού μετά το πέρας της 10ετίας δεν τηρήθηκε με ευθύνη αποκλειστικά και μόνο των σκοπιανών, ΕΠΡΕΠΕ η Ελλάδα να επιστρέψει στην προ-ενδιάμεσης συμφωνίας κατάσταση και να ξαναβάλει εμπάργκο. Αυτό ήταν το δεύτερο τραγικό ολίσθημα που έγινε. Το πρώτο ήταν ότι από την ενδιάμεση κιόλας συμφωνία το 1995 τους δώσαμε τον όρο “Μακεδονία” στο ΦΥΡΟΜ. Το τρίτο ήταν η σύνθετη ονομασία του άθλιου Βουκουρεστίου.)

      Ουσιαστικά δηλαδή ούτε το ΦΥΡΟΜ ισχύει και είμαστε πραγματικά στο μηδέν, η ενδιάμεση συμφωνία έχει τελειώσει από το 2005. Είμαστε πάλι στο 1992.

    23. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ – ΠΡΟΤΑΣΗ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΘΕ ΣΤΙΣ “ΚΑΛΕΣ” ΜΑΣ…

      Αν θέλουν να έχουν κάτι από τη αίγλη του ονόματος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, υπάρχει λύση και για αυτούς τους φουκαράδες της Ιστορίας και τους την προσφέρουμε… πλουσιοπάροχα.

      Θα πρέπει να κάνουν άμεση αίτηση η χώρα τους να προσαρτηθεί στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και να αποτελέσουν τμήμα της περιφέρειας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, χωρίς καμία επιφύλαξη, ακόμα και με Περιφερειάρχη… Ζορό. Η υπηκοότητά τους θα είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η γλώσσα τους ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Έτσι θα πετύχουν όλους τους στόχους τους:
      – θα είναι μέλη του ΝΑΤΟ ενώ συγχρόνως
      – θα είναι πολίτες του “σκληρού πυρήνα” της Ευρωπαϊκής Ένωσης(τρομάρα τους και τρομάρα μας), και
      – θα κατοικούν σε μία περιοχή που νομίμως και δικαίως θα ονομάζεται ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

      Αν το καλοσκεφθούν, δεν είναι καθόλου άσχημα για τους κακομοίρηδες της Ιστορίας, η δική μας πολιτική και πολιτειακή “ηγεσία” που χαρίζει τα πάντα στους πάντες, πως δεν σκέφθηκε να τους χαρίσει όλο το “πακέτο”; Οι δίκαιοι και ελεήμονες Ευρωπαίοι και οι Αμερικάνοι θα πρέπει να μας συγχαρούν, διότι με αυτή μας την πρόταση θα έχουμε ξεπεράσει κατά πολύ και τις πλέον φιλόδοξες σκέψεις τους.

      Μία μικρή λεπτομέρεια, ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ή ΕΛΛΗΝΕΣ δεν θα γίνουν ΠΟΤΕ, διότι ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ή ΕΛΛΗΝΑΣ γεννιέσαι, δεν γίνεσαι με “παπατζίδικα” κόλπα, αλλά -ποιός ξέρει- μετά από 1.000 – 2.000 χρόνια και αν επιδείξουν καλή διαγωγή, μπορεί να ελπίζουν…

      ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

    24. Αν βάλουνε το όνομα Macedonia θα πάμε στο Κιλκίς και θα φτιάξουμε ένα πύργο του Αιφελ και θα γράψουμε αν αυτοί είναι Μακεδονες καλώς ήρθατε στο Παρίσι….και θα γελάνε και τα μικρά παιδια

    25. Δεχόμαστε το Σλαβομακεδονια slavomakedonia η Μακεδονοσλαβια macedonoslavia μια λέξη ενωμένη για όλους όπως ήταν παλιά yugoslavia .Ολα τα άλλα είναι ψέματα που έχουν δολο να βάλουν τους Λαούς σε περιπέτειες…σήμερα σε στηρίζω στο ψέμα αύριο σε απειλω ως κράτος με την Αληθεια…εκτός αν θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο Disneyland και ο κάθε ένας να λέγεται όπως θέλει….άμα είναι ρίξτε και άμμο στις πλατείες βάλτε και κοκοφοινικες και γράψε California,φτιάξε και ένα πύργο του Αιφελ στην πλατεία των Σκοπίων και γράψε Παρίσι…Να γελάμε όλοι τουλάχιστον με τα χάλια σας

    Comments are closed.