ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ: ” Ο ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ ΕΡΙΞΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ. ΗΞΕΡΕ ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ. ΗΤΑΝ ΠΥΓΜΑΧΟΣ. ΞΑΠΛΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕ”. ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    aytoptis-sparti

    Δύο Γεωργιανοί, ηλικίας 33 και 38 ετών είναι οι δράστες του  εγκλήματος με νεκρό τον επιχειρηματία, 61χρόνων, Γιώργο Αρφάνη, τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Σπάρτη.

    Οι δύο Γεωργιανοί βρίσκονταν σε μπαρ στο κέντρο της πόλης, επί της οδού Ευαγγελιστρίας και Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, όταν ξέσπασε καβγάς  με θαμώνες που εξελίχθηκε στο πεζοδρόμιο. Οι δράστες, μεθυσμένοι και επιθετικοί, ξυλοκόπησαν με γρονθοκοπήματα τέσσερις – πέντε θαμώνες και τον  Γιώργο Αρφάνη, τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και έφυγαν. Ο Γιώργος Αρφάνης κατέληξε λίγο αργότερα στο Νοσοκομείο Σπάρτης.

    Η Αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε τους δράστες.  Ο 38χρονος, προσπάθησε να κρυφτεί σε κτίριο όπου διέμενε αλλά τελικά έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρα σωματική βλάβη.

    Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει την στιγμή του θανάσιμου ξυλοδαρμού του 61χρονου Γιώργου Αρφάνη, τα ξημερώματα της Τετάρτης (3/1) έξω από γνωστό κέντρο νυχτερινής διασκέδασης στη Σπάρτη. Πιθανότατα, να μην τα λέει όλα και αυτό είναι φυσικό λόγω σοκ και  ταραχής.

    Υπενθυμίζεται ότι δύο άτομα από τη Γεωργία, οι οποίοι συνελήφθησαν από την Αστυνομία, κατέφεραν θανατηφόρο χτύπημα με γροθιές στον άτυχο 61χρονο, περίπου στις 2:30΄ τα ξημερώματα της Τετάρτης.

    Παρακολουθείστε τη συγκλονιστική περιγραφή στο παρακάτω αποκλειστικό video του Τάκη Κούρου για το Ionian Channel, που εξασφάλισε ο “Λακωνικός Τύπος”.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Για πολλή ώρα οι “τύποι” ενοχλούσαν τον κόσμο και κανείς Ελληναράς από αυτούς που τις έφαγαν δεν σκέφτηκε να φωνάξει την αστυνομία. Ούτε ο ιδιοκτήτης, ούτε ο εξυπνάκιας ο φίλος του που μιλάει, ούτε κανείς από το προσωπικό. Το “άσε θα τους κανονίσω εγώ” δεν είχε την κατάληξη που θα περίμενε ο αδικοχαμένος, αλλά φανερώνει και την κακώς εννοούμενη “μαγκιά” μερικών, που νομίζουν ότι έχουν του χεριού τους κάθε σιχαμερό απόβρασμα από αυτά που έχουν μαζευτεί στη χώρα μας.

    2. Ολα τα σκατα μαζευτηκαν στη χωρα και η κατασταση ειναι εκτος ελεγχου.Αμεση απελαση των αποβρασματων

    3. Ηλιθιε τριτοκοσμικοι ειμαστε τωρα! !!!!! Μονο τοτε θα μαθουν να σεβονται τη χωρα που τους φιλοξενει.

    4. Όποιος τους είχε στην δούλεψή του , έχει και την ευθύνη της δολοφονίας .

    5. Αυτη ειναι η πολιτικη των ανοικτων συνορων των ΣκατοΣυριζοΑνελ και των προηγουμενων πολιτικαντηδων της δεκαρας!!!! Κουβαλησαν μεσα στη χωρα τους εγκληματιες της πρωην Σοβιετικης Ενωσης και οχι μονο, και τους ονομασαν ολους ομογενεις για να παιρνουν ψηφους οι αθλιοι!!!! Σκληροι εγκληματιες χωρις δισταγμο!!!! Οταν γινουν εκλογες να ψηφισετε παλι ολους τους δοσιλογους και αχρηστους!!!!!!

    6. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΥΣ Ο ΡΩΣΟΣ ΤΟ 2007 ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ….ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ……ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟΥΣ.
      ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΙ…..
      ΑΠΛΑ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.
      ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ.

      1. Δε χρειαζεται να το επαναλαβει φιλε μου ,
        αυτο που ηθελε με τις βασεις το πραγματοποιησε και η αμπχαζια πηρε το μηνυμα..ολα οκ…

    7. Θανατικη ποινη! !!!!!!!!! Τελος. Τι το συζηταμε. Για φονιαδες για παιδεραστε και κλεφτες. Πανε και σακατευουν και σκοτωνουν τα γεροντια μας στο ξυλο. ΘΑΝΑΤΟΣ τους αξιζει. Αλητες! !!!!!

    8. Σώπα ρε φίλε που θα φέρουμε την θανατική ποινή επειδή έχουν μπουκαρει όλα τα αποβρασματα στη Ελλάδα,να φύγουν αυτοί,και όχι να γίνουμε τριτοκοσμικοί,για χάρη των λαθρομεταναστών……Για όλα αυτά φταίει η πολυπολιτισμικότητα,μάθετε να ψηφίζετε Έλληνες για να μην σας σκοτώνουν εισαγόμενοι δολοφονοι

      1. Δεν μιλαω μονο για τους λαθροεισβολεις. Το ιδιο ισχυει και για τους ντόπιους. Και δεν ειναι καθόλου τριτοκοσμική η θανατικη ποινή. Ειναι η λογικη. Αλλα μυαλά σαν τα δικα σου και κάτι άλλων ηλιθίων, μας εφεραν εδω που ειμαστε. Ξαναλέω, ο θύτης εχει επιλογή. Να μην σκοτώσει. Απο την στιγμη που αποφασίζει να σκοτώσει, πρεπει να αναλάβει και τις ευθύνες του. Ο θύτης τι επιλογές εχει;;; Οταν ο άλλος σε πυροβολήσει η σε μαχαιρώσει, εχεις καποια επιλογή;;; Οχι. Αρα, βάλε την λογικη σου μπροστά και σκέψου τι πρεπει να γινει. Εξ αλλου η θανατικη ποινή λειτουργεί περισσότερο ως μέτρο αποτροπής και οχι εκδίκησης. Κατάλαβες;;;

    9. Τωρα θα καλοπερασει ο μαγκας…και στο τμημα και στην μπουζου

      1. Ουτε στο τμημα ουτε στη μπουζου, η μπουζου γεματη απο δαυτους ειναι, οι Ελληνες ειναι μειοψηφια.

    10. INE EKPEDEBMENI DOLOFONI, ME MBOUNIA GIA NA SKOTOSI , PREPI NA EHI IDIKI EKPEDEFSI, TIN EKPEDEFSI TIN KANOUN SE ZONTANOUS EHMALATOMENOUS ANTHROPOUS…, KE SE ZONTANA ZOA…, I GEORGIANI INE EKPEDEBMENI DOLOFONI…,ME TETIOU IDOUS EKPEDEFSIS ,EKPEDEBOUN IDIKA ATOMA , LATHREMBORIO DIAMANTIA/OPLA/NARKOTIKA…
      “AFTA TA ATOMA APO MONA TOUS DEN PIGENOUN NA KATIKISOUN SE MIA HORA, PANTA ERHONTE ME KRIFI DIATAGI,SINITHOS INE ATOMA POU ANIKANE EPISIMA SE MIA ORGANOSI, KE STIN SINEHIA ALAKSANE MERGIA,KLISANE ME TIN MAFIA…….!!!
      ((( KRIMA STON ATIHO ANTHROPO, KRIMA, KALO PARADISO NA EHI )))

      1. Γραφε ελληνικα ρε ουρακοτάγκε

    11. Και ειναι τοοοσο εύκολο να τα σταματήσουν ολα αυτα. Με εναν μονο νόμο. Θανατικη ποινή και τέρμα. Αλλα δυςτυχως δεν το θελουν. Το θελουν ολο αυτο που γινεται, γιατι πρώτον ειμαστε ολοι τρομοκρατημένοι και δεύτερον για να φέρουν την λύση που θελουν, οταν θελουν. Δηλαδη να ΒΑΛΟΥΝ τους νομους που αυροι θελουν. Χρησιμοποιούν την ηλίθια δικαιολογια τα ανθρωπινα δικαιώματα. Μονο που κατα την δικη τους άποψη, ανθρωπινα δικαιώματα εχουν μονο οι θύτες. Τα θύματα δεν εχουν κανενα δικαιωμα. Οι θύτες ομως εχουν επιλογή. Δεν ειναι ηποχρεωμενοι να σκοτώσουν. Το θύμα τι επιλογή εχει;;; Καμια.

    Comments are closed.