150 ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ “ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ” NO BORDERS” ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ! ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΤΡΕΧΑΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ! – ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ; ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    thes3final

    Επίθεση από ομάδα περίπου 150 αναρχικών που συμμετέχουν στο «No Border Camp» του ΑΠΘ, δέχθηκε το κτίριο στο οποίο στεγάζεται το δημαρχείο της Θεσσαλονίκης.

    Οι δράστες της επίθεσης τα έκαναν γυαλιά καρφιά αφού έσπασαν ότι βρήκαν μπροστά τους, ενώ έγραψαν και συνθήματα στους τοίχους όπως, “Νo Border, Open the borders, blood on your hands”.

    Οι αλληλέγγυοι έσπασαν τα γραφεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Μετανάστευσης, που στεγάζεται στο ισόγειο του Δημαρχιακού Μεγάρου. Την ώρα που η μηχανοκίνητη πορεία που είχε ξεκινήσει από το ΑΠΘ περνούσε από το Δημαρχείο, μια ομάδα κουκουλοφόρων αποσπάστηκε, μπήκε στο κτίριο από τον χώρο του κυλικείου και, από το μικρό υπαίθριο θεατράκι έφθασε στα γραφεία του Οργανισμού. Εκεί πέταξε κάτω έγγραφα, κομπιούτερ και την ώρα που οι πανικόβλητοι υπάλληλοι έτρεχαν να σωθούν άνοιξαν πυροσβεστήρες. Οι δράστες της επίθεσης  έγραψαν συνθήματα στους τοίχους όπως, «Νo Border, Open the borders, blood on your hands». Στόχος της επίθεσης έγινε επίσης και το γραφείο του «Europe Direct».

    thes2final

    Η διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης έχει συγκαλέσει έκτακτη σύσκεψη στις 13:00 προκειμένου να αποφασιστεί η αντιμετώπιση της κατάστασης. Σύμφωνα με την αστυνομία, η ομάδα φεύγοντας από το δημαρχείο ξεκίνησε μηχανοκίνητη πορεία προς την Ειδομένη. Συλλήψεις ή προσαγωγές δεν έγιναν.

    thes4final

    Την ίδια στιγμή, υπάρχει έντονη αντίδραση από την επιχειρηματική κοινότητα της πόλης, με τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος να ζητά από την κυβέρνηση λήψη άμεσων μέτρων για τον περιορισμό των σημερινών επιπτώσεων (παρεμπόδιση λειτουργίας του πανεπιστημίου, υλικές φθορές, κίνδυνοι για τη δημόσια υγεία και περιουσία, αμαύρωση δημόσιας εικόνας του ΑΠΘ) και την αποτροπή παρόμοιων καταστάσεων στο μέλλον. «Η διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας και της καλής εικόνας του ΑΠΘ  είναι με κάθε τρόπο αναγκαία και επιβεβλημένη.

    Πρόσφατη μάλιστα έρευνα δείχνει ότι το μεγαλύτερο εξαγώγιμο προϊόν της χώρας είναι νέοι επιστήμονες και μηχανικοί που παράγουν για λογαριασμό των χωρών που τους φιλοξενούν περίπου 13 δισ. ευρώ το χρόνο Ενέργειες όπως το “No border camp”, απαξιώνουν την εικόνα των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων μας στα μάτια των νεαρών επιστημόνων, επιτείνουν την τάση φυγής τους και καθιστούν την επιστροφή τους στη χώρα λιγότερο ελκυστική» υποστηρίζει ο ΣΕΒΕ στην επιστολή που απευθύνεται στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νικόλαο Τόσκα και τους υπουργούς Παιδείας, Νίκο Φίλη και Δικαιοσύνης, Νικόλαο Παρασκευόπουλο.

    «Σήμερα, ομάδα των αυτοαποκαλούμενων “αλληλέγγυων”, που στρατοπέδευσαν στο Πανεπιστήμιο, επιτέθηκε στα γραφεία του Διεθνούς Οργανισμού για τη Μετανάστευση και, τρομοκρατώντας τους εκεί εργαζόμενους, επιδόθηκε σε καταστροφές», σημειώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προσθέτει:«Αποδείχθηκε έτσι ότι η “αλληλεγγύη” τους είναι συνώνυμη της ανομίας. Αποδείχθηκε, άλλη μία φορά, ότι η αξιοπιστία του αρμόδιου υπουργού είναι μηδενική. Από σήμερα, τόσο ο ίδιος, όσο και ο πρωθυπουργός δεν έχουν κανένα άλλοθι»

    apth-thumb-large

    Όλα αυτά τα έκαναν παντελώς ανενόχλητοι, παρότι οι αστυνομικές Αρχές στην Θεσσαλονίκη δήθεν επιτηρούν την περιοχή… οι οποίοι παρενέβησαν δίχως να προβούν σε προσαγωγές ή συλλήψεις και απλά συνόδευσαν …διακριτικά την ομάδα των αντιεξουσιαστών μέχρι το ΑΠΘ πάλι.

    Υπενθυμίζεται, ότι είχε προηγηθεί τα προηγούμενα 24ωρα επίθεση σε δύο λεωφορεία γεμάτα κόσμο που έγραψαν συνθήματα σε αυτά, ενώ αυτή την ώρα επιβιβάζονται σε πούλμαν για να μεταβούν στην Ειδομένη, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, αφού εκεί υποτίθεται πως δεν υπάρχει πια άτυπος καταυλισμός…

    πληροφορίες από thestival.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Μπαρμπα γιαννη τον λογαρισμο τωρα στα κολιταρια σουξερεις εσυ..με αυτους που κανεις και παρελαση ντε..και καταστρεφετε οτι ελληνικο βρειτε. Μπαρμπαγιαννη πες αλευρη..ερχεται ο καιρος σας…

    2. ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ, ΟΛΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΑΝΑΒΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΔΕΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ. ΑΠΟΤΙΝΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ “ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ¨” ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ, ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΖΩΗ, ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ. ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ

    3. ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ, ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ, ΤΑ ΤΑΜΠΛΕΤ ΚΛΠ, ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ. ΠΧ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΧΕΣΤΡΕΣ ΚΛΠ ΣΕ HOTSPOTS ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ.
      ΜΟΛΙΣ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΑΠΕΛΑΣΗ. ΣΤΟΥΣ ΔΕ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΣ ΣΕ HOTSPOT ΚΑΘ’ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΑΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ.

    4. Ειναι τα…”αλληλεγγυα” κοπροσκυλα που πριν λιγους μηνες ηταν στην Ειδομενη, και πολλοι εξ’ αυτων ειναι αλλοδαποι ( γερμανοι, ολλανδοι,ιταλοι κλπ.)
      Εντος του προαυλιου χωρου του ΑΠΘ βρισκονται (παντα με τις προτροπες των “αλληλεγγυων κοπροσκυλων & την ανοχη της ψ@λοκυβερνησης) και λαθρομεταναστες.
      Εν ολιγοις γινεται της…πουτανας το καγκελο!
      Οχι Δημοκρατια δεν εχουμε (που προσωπικα δεν τη γουσταρω) , αλλα …Αναρχια σε ολο της το μεγαλειο!

    5. ρε μαγκες δεν μπορει ενας να το παιξει μελος και οταν κανονισουν να πανε καπου να τα σπασουν να παμε να τα βουτηξουμε και να τα παραδωσουμε στην αστυνομια; αμα δεν τα δεχεται δεν πειραζει, στον καιαδα.

    6. Το Κομμουνιστικο παρακρατος σε ολο του το μεγαλειο.Τα παιδια του καθεστωτος προπονουνται.ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να παρουμε παλι την Πατριδα μας.

    7. δεν το χετε πιασει το νοημα …..οσο πλησιαζει το μανικι στις εκλογες εανς τροπος υπαρχει να το αποτρεψουν…ενας νεος φυσσας που θα τον χρεωσουν στην δεξια…ανοιξτε τα ματια σας δεν ειναι τυχαια αυτα τα πραγματα

    8. δεν το κατεστρεψαν τα παιδια!!σαν το σπιτι τους το εκαναν!απλυτοι-κοινοβια-τρωγλες=αναρχικοι

    9. Πλέον είμαι βέβαιος ότι το μοτίβο όλων αυτών των ενεργειών παράγεται από συντονισμένες προσπάθειες του παρακράτους που έγινε κράτος.
      Τα ίδια φαινόμενα παρατηρώ και στις πλατείες της περιοχής μου. Παντού συνθήματα αντεθνικά σε τοίχους, κολώνες και στις περιουσίες του κόσμου. Γραμμένα από ελληνόφωνες υπέρ των λαθρεποίκων και κατά των συνόρων της πατρίδας μας.
      Δυστυχώς έχουν μεταλλάξει ένα μέρος της νεολαίας σε απάτριδες νιχιλιστές.
      Αυτοί στο τέλος θα σκοτώσουν τα ίδια τους τα αδέλφια.

    10. ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ .ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΑΚΩΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΝΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΟΛΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕΙ .ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΘΝΟΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΔΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.

    11. Ψευτοκομουνιστές. Κάποτε είχα πάρει ένα ταξί και στην Αθήνα είχαν φασαρία τα άναρχα κουμούνια, ο ταξιτζής νεαρός τότε γύρω στα 28 ξυρισμένο κεφάλι με μια μεγάλη ουλή από το πίσω μέρος του αυτιού του μέχρι μπροστά. Γυρνάει και μου λέει ότι και αυτός ήταν στην ΚΝΕ και έκανε τα ίδια. Του λέω τότε: Είσαι ψευτοκομουνιστής. Σταμάτα τώρα, κάνε δεξιά και θα σε βοηθήσω και εγώ να σπάσουμε το ταξί. Α! λέει όχι αυτό θα το κάνουν άλλοι. Χέσε μας ρε ΚΝΙΤΗ του απαντάω, ψευτο-προοδευτικέ ψευτο κουμούνι. ΜΟΥΓΚΑ.

    12. Παίζει κανένα βίντεο να τρέχουν σαν τα ποντίκια οι δημόσιοι κηφήνες ψηφοφόροι να γελάσουμε λιγάκι?

    13. Φτανει πια με τους εχθρούς του έθνους μας τους ανθελληνες αριστερους απέλαση τωρα

    14. Ο ΑΛΙ ΜΠΟΥΤΑΡ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ GAY PRIDE PARADE ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ…ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΩΣΟΥΝ…….

    15. Όσο κατηγορούν και κυνηγάνε την Χρυσή Αυγή, τόσο τα αναρχοπιθήκια θα καταστρέφουν και θα πουλάνε τσαμπουκά. Στο φινάλε είναι παιδιά βουλευτών και υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει και βουλευτής του ίδιου κόμματος που το 2008 συμμετείχε στο κάψιμο της Αθήνας. Τότε ήταν περίπου 30-32 ετών. Τον έχω δει δίπλα στον Τσίπρα. ΠΙΘΗΚΙΑ ΑΝΑΡΧΟΠΙΘΗΚΙΑ.

    16. μπειτε στο indymedia και θα καταλάβετε ποιος το εκανε!!

    17. Η “δημοκρατία” των αναρχοαλλυλέγγυων τζιχαντιστών, που αυτοαποκαλούνται αντιφασίστες..Ρε ουυυυστττττττ μαστουρωμένα και τουρκόσπορα αναρχοφασιστοειδή.Είστε τα χειρότερα φασιστόμουτρα βρωμοάπλυτα αναρχοκουμούνια..Περιθωριακοί μπίχλες του 0.000001%…Ψόφος Γενίτσαροι ΤουρκοΨοφίμια…ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟ..

    Comments are closed.