ΕΚΤΑΚΤΟ! ΕΥΘΕΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ: «ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΟΠΟΙΟΥ ΈΛΛΗΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΑ ΊΜΙΑ» – «ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΝ»

    Κοινοποίηση:
    Γιγίτ Μπουλούτ

    Απίστευτες απειλές εκστόμισε ο επικεφαλής των συμβούλων του Ταγίπ Ερντογάν προς την Ελλάδα. Ο Yigit Bulut, εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και αναφέρθηκε στο θέμα των Ιμίων.
    bulut-768x576
    Μεταξύ άλλων είπε: «Η Αθήνα θα νιώσει την οργή της Τουρκίας, χειρότερη από αυτή στην Αφρίν. θα σπάσουμε τα χέρια και τα πόδια αξιωματούχων, του πρωθυπουργού ή όποιου υπουργού τολμήσει να ανέβει στα Ίμια στο Αιγαίο».

    Με αυτές τις δηλώσεις ο σύμβουλος του Ερντογάν δεν διστάζει να απειλήσει ακόμα και στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ενώ αναφερόμενος και σε υπουργό είναι βέβαιο ότι φωτογραφίζει τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    51 Σχόλια

    1. ΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΙΑΤΗ ΝΑ Σ’ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ!!!

    2. Όλοι εσείς που γράφετε οτι θα τους γαμησετε τους Τούρκους είστε για γέλια.
      1ον ο άνθρωπος καλά κανει και τα λέει αυτά διότι ειναι πατριώτης και αγαπάει την χώρα του. Ας ειχαμε και εμείς τέτοιους ηγέτες να σπαγανε οι δικοί μας τα πόδια και τα χέρια των Τούρκων.
      2ον τι νομίζετε? Πως αν γίνει κάτι οι πολιτικοί θα μας αφήσουν να πολεμήσουμε. Ε ρε κούνια που σας κουναγε. “Χαρην την ευρύτερης ειρήνης , τα εθνικά σύνορα θα περιοριστούν”. Σας θυμηζει κάτι αυτό? Αρα τουμπεκί και φάτε αγγούρι για το καλό της ειρήνης.

    3. Άμα έχει νεφρό ο Τσίπρας κ ο Καμένος ας πάνε στα Ιμια

    4. Το μουστακι κλασικα …ο φερετζες του πουστη…χαχαχαχ την παλιοκουδουνιστρα μ’ εκανε κ γελασα

    5. Με τα άρματα με τα άρματα θα μπούμε μια βραδιά(σας το υποσχόμαστε)παρέλαση να κάνουμε εμπρός στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.θανατο στους τουρκους!

    6. Ολοι οι ” καλοι ” γειτονες μας επιθυμουν να μας κατασπαραξουν, οι Γυφτοσκοπιανοι μετα το βαπτισμα τους σε Μακεδονες απο τον Τιτο, λεγε, λεγε, λεγε ολα αυτα τα χρονια αυτοπαραμυθιαστηκαν και θελουν το ονομα της Μακεδονιας μας, οι Αλβανοι που τους εχουμε στα οπα οπα μιλουν για τσαμουρια, οι Τουρκοι θελουν τα νησια μας και δεν συμαζευεται!!! Και ολα αυτα γιατι εχουν αποθρασυνθοι, διοτι εχουμε κυβερνητες που ειναι κατωτεροι των περιστασεων και ψελιζοντας εδω και χρονια το ιδιο τροπαριο, οτι εμεις δεν διεκδηκουμε τιποτα απο κανενα.Οταν οι αλλοι σε βλεπουν κακομοιριασμενο επομενο ειναι να θελουν να σε μαδησουν ζωντανο!!!!

      1. Οταν εχεις τον πακι προεδρο δημοκρατιας με κουστουμακι απο τα λιντλ πως να μη σε δουν κακομοιριασμενο..

    7. ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΚΟΦΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΠΟΥ Θ’ΑΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ !!!!!!!!! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΕΜΕΤΗ !!!!!!!!!! ΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΗΝ ΠΕΡΝΕΤΕ ΘΑΡΡΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΝΑΥΠΗΓΗΣΑΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΠΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ‘Η’ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΞΕΙΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΝΕ !!!!!!!!!!!!!!!! ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ ΣΤΟ TOP-GAN ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ F16 ΝΑ ΚΑΤΑΝΙΚΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΑ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡOΝΑ F18 ΤΗΣ USAF ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΑ F22 ΑΠΟ ΕΓΩΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΟΚΑΡΕΙ ΤΟ F22 ΜΕΙΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΛΕΣΑΛΑΤΟΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΤΩΝ F16 Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ!!!!!!!!!!!! Ο ΔΕ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Π.Α ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΧΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΤΙ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ F16 ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΤΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΕΝΑ 24 ΩΡΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ 80% ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΥΡΡΑΞΗΣ!!!!!!!!!!! ΓΙ’ΑΥΤΟ ΜΕΜΕΤΗ ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΓΛΩΣΣΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΞΕΙΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΟΥΝ !!!!!!!!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΡΙΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΑΜΑΧΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΚΗΔΕΥΕΤΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΣΕΣ ΛΟΙΠΟΤΑΞΙΕΣ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΠΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!! ΒΟΥΛΩΣΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΑΠΑΝΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΑΛΤΑ ΞΕΣΚΙΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΙΝΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΓΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΛΙΑ !!!!!!!!!!!

    8. Στον προθυπουργό ας του κάνουν ότι θέλουν. Δεν μας εκπροσωπεί (την Ελλάδα και τους Έλληνες). Όσον αφορά Απαντώ σε ορισμένα σχόλια που λένε ότι θα μας την πέσουν κλπ: Δεν χρειάζεται να μας την πέσουν, γιατί απλούστατα ο μεγαλύτερος εχθρός της χώρας και των Ελλήνων, βρίσκεται στο επίκεντρο και είναι οι κυβερνώντες και η (δήθεν) αντιπολίτευση.

    9. Στη βυζαντινή συντεχνία των <> ανήκαν οι τραπεζίτες, οι οποίοι έκαναν συναλλαγές νομισμάτων στην αγορά της πόλης.
      Εικόνα : τμήμα μαρμάρινης επιτύμβιας πλάκας ενός τραπεζίτη του 5ου-6ου αιώνα (αρχαιολογικό μουσείο Κορίνθου).

      Τα πρώτα δείγματα δανεισμού χρήματος διαπιστώνονται εν έτη 2.000.- π.χ. στους ναούς της Βαβυλώνας, όπου κατά κάποιο τρόπο οι αρχαίοι λαοί ανακάλυψαν ότι τα χρυσά και ασημένια νομίσματα, ή άλλα πολύτιμα μέταλλα ήταν πολύ πιο βολικά ως μέσο πληρωμής για την αγορά εμπορευμάτων παρά το παλαιό σύστημα της ανταλλαγής εμπορευμάτων. Παλαιότερα ακόμα τα όστρακα-κοχύλια, οι σπάνιες πέτρες, και οτιδήποτε άλλο θεωρείτο ότι ήταν ξεχωριστό-πολύτιμο για την εποχή του, είχε παίξει το ρόλο του ως μέσο ανταλλαγής εμπορευμάτων.
      Το 400 π.χ. πρώιμοι Έλληνες αργυραμοιβοί δεχόντουσαν καταθέσεις, έδιναν δάνεια, εξέταζαν νομίσματα, ή κανόνιζαν ακόμη και χρηματικές συναλλαγές μεταξύ ελληνικών πόλεων.
      Η παρακμή της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας έδωσε ώθηση στην νηπιακή τραπεζική βιομηχανία καθώς ήδη ανθούσε σε εμπορικούς τομείς στη δυτική Ευρώπη.
      Το Βυζάντιο στο άλλο άκρο της Μεσογείου έχτιζε τη δική του αυτοκρατορία. Η σταθερότητα του δικού του νομίσματος ήταν σε μεγάλη υπόληψη για πολλούς αιώνες. Στο Βυζάντιο οι χρυσοχόοι έχτιζαν τη δική τους εμπορική αυτοκρατορία. Η πλειοψηφία του δανεισμού των χρημάτων ήταν υπό τον έλεγχό τους. Η πολιτεία έθεσε μέγιστες τιμές επιτοκίων.Υπό των Ιουστινιανό, για παράδειγμα οι χρυσοχόοι μπορούσαν να δανείζουν με επιτόκιο 8%, οι πλούσιοι ιδιώτες μπορούσαν να χρεώνουν με επιτόκιο μόνο 4%.
      Το αρχαιότερο γνωστό έντυπο χρήμα χρονολογείται από το ενδέκατο αιώνα, κατά τη διάρκεια των Σταυροφοριών στην Κίνα, και είχε τη μορφή της συναλλαγματικής,τέθηκε δε σε ευρεία χρήση για τη χρηματοδότηση του εμπορίου, καθώς επίσης και για τη χρηματοδότηση των πρώτων ταξιδιωτών.
      Το 1587, στη Βενετία, ιδρύθηκε η πρώτη δημόσια τράπεζα υπό την επωνυμία «the Banco della Piazza di Rialto», και ακολούθησε το έτος 1609 η ίδρυση της «Bank of Amsterdam», οι οποίες πραγματοποιούσαν συναλλαγές καταθέσεων, μεταφορών κεφαλαίων από λογαριασμό σε λογαριασμό, εκτέλεση πληρωμών, ανταλλαγή νομισμάτων, αλλά δεν επιτρεπόταν δια νόμου να προβούν σε σύναψη δανειακών συμβάσεων.
      Το δέκατο έβδομο αιώνα στη Μεγάλη Βρετανία αναπτύχθηκε η σχέση μεταξύ της τραπεζικής κατάθεσης και του δανεισμού, χαρακτηριστικό της σύγχρονης εμπορικής τραπεζικής. Επίσης πιθανολογείται ότι περί το 1660 στην Αγγλία πρωτοεμφανίστηκε η επιταγή. Η τράπεζα της Αγγλίας ιδρύθηκε το 1694. Υπήρξαν μερικές ακόμη εξελίξεις που δε σηματοδοτούν όμως κάποιες τεράστιες διαφοροποιήσεις στο γενικότερο παραδοσιακό τραπεζικό σύστημα, όπως αλλαγές ρυθμιστικών κανόνων, κ.λπ.
      

    10. Μην φοβάστε τίποτα θα καθαρίσει με με την όπισθεν ο Καρανικα( κούκλος ο φουστης) παρέα με τον γαβριλο

    11. ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΕ ΦΟΒΗΘΟΎΜΕ ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑ.ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.ΠΑΛΙΟΛΟΥΓΚΡΑ

    12. Ρε μην μασάτε!!! Καλώς να έρθουνε και το εύχομαι (ποτέ δεν θα γίνει αυτό όμως) αφήστε τους να έρθουν χωρίς πόλεμο για να μην θρηνσουμε θύματα (μιας και με τον στρατος και τον εξοπλισμό που έχουν πια μας νικανε με το πρώτο ντου) και αφήστε τους να τα βάλουν με το Ισραήλ που θέλουμε/δεν θέλουμε ήμαστε συμμαχοι, αφήστε τους να φαγωθουν μεταξύ τους…. 😉

    13. Η αλήθεια είναι ότι Η πρώτη τράπεζα ? δεν φτιάχτηκε από Εβραιους….αλλά από Ελλήνες στην Κών/πόλη και ας μην είναι γνωστό….βέβαια οι τράπεζες εκείνης της εποχής δεν έχουν καμία σχέση με τις σημερινές τράπεζες….υπήρχε έντονος εμπορικός και οικονομικός ανταγωνισμος άναμεσα στις κυριαρχες πόλεις εκείνης της εποχής….Κών/πόλη -Βενετια….οι Βενετοι έμποροι έμαθαν ότι υπάρχει μια Βαρβαρη νομαδική φυλη εξ ανατολής και τους πλήρωσαν για να επιτεθεί στην Ανατολικά χωρίς αυτοί να φένονται και να κατάρρευση ο μεγάλος ανταγωνιστής τους η Κών/πολη….οι Εκκλησίες ανατολής και δύσης αφορισαν ως αμαρτία την αγορά και πώληση χρήματος και το υποτιποδες τότε τραπεζικό σύστημα πέρασε στα χέρια των Εβραίων….από τότε βέβαια ξεκινάνε και όλα τα μεγάλα δεινά του Ελληνικού πολιτισμού…Για τους Δυτικους εξ ημών ο πραγματικός κρυφός και ουσιαστικός λόγος ύπαρξης των Σελτζουκων Τούρκων στην περιοχή μας ως και σήμερα είναι η περιφρουρηση και η καταστολη του Ελληνικού πολιτισμού και πνευματος

    14. Λόγια μεγάλα,
      πόλεμο στην ΑΦΡΙΝ και πόλεμο με την ΕΛΛΆΔΑ που πας ρε τσογλάνας γιε. Ποιος νομίζεις ότι είσαι,
      Τσίπρα πρέπει να ζητήσεις βοήθεια απο τον ΚΙΜ , αγαπάμε κορέα. αγαπάμε ΚΙΝΑ

    15. Θα μας την πέσουν ολοι μαζι δυςτυχως. Γι αυτο μας εχουν αφοπλίσει και γονατίσει. Αλλα δεν μας ξερουν καλα. Και οι Ιταλία οπως και η Γερμανία ηταν αυτοκρατορίες, αλλα έφαγαν τα μούτρα τους και καταφέραμε να αλλάξουμε ολη την ΡΟΗ του πολέμου. Γυμνοί και ξυπόλητοι και τοτε.

    16. Την ιδια ωρα ο αντιστοιχος συμβουλος του πρωθυπουργου της Ελλαδας,εβλεπε Μενεγακη και εγραφε μαλακιες στο facebook

    17. Οι Τούρκοι στην Ευρώπη δεν ήρθαν μόνοι τους Λόγο του Ανταγωνισμού Βενετίας Βενετσιανοι με την Κών/πόλη οι Βενετοι έμποροι και τραπεζίτες τους έφεραν γνωρίζοντας ότι υπάρχει ανατολικά μια Βαρβαρη νομαδική φυλη πληρώνοντας για να χτυπήσουν από την Ανατολή ? Την Κών/πολη

    18. ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥΣΤΟΤΟΥΡΚΕ.ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ.ΡΟΥΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΨΩΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΣΚΑΤΟΦΑΡΑ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΡΕΜΕΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

    19. Θα προσκυνάμε την Αγία Σοφία κι εσείς θα πλένεται βρακιά καθίκια θα βγάλουμε πάνω σας όλο το άχτι μας.Κυβερνιση πια κυβέρνηση έχουμε πατριώτες μου δρόμο να φύγουν τώρα να εξαφανιστούν κοπριτες πουλημενοι καφροι καταστρέψετε την πατρίδα μας δεν θα σας περάσει θα καταστραφιτε εσείς τομάρια.

    20. …..«ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΝ»… ΠΟΥ ΤΡΕΧΑΝΕ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΥΝΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΧΑΧΑΧΑ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ…

    21. Για να καταλαβεις με τι ακριβως εχεις να κανεις , και τι ακριβως σε περιμενει, πρεπει να μαθεις τον εχθρο σου, και τι ακριβως ειναι, απο που προερχεται και τι ακριβως πρεσβευει…Οι τουρκοι ειναι νομαδες μογγολοι …Πρεπει να μαθει κανεις τι ακριβως εκαναν αυτοι για να επεκταθουν τοσο πολυ ωσπου εφτασαν μεχρι τη μεσογειο και εφτιαξαν “αυτοκρατορια”! Εκει θα ανακαλυψει οτι εχουμε να κανουμε με τους πιο σκληροτραχηλους βαρβαρους της ιστοριας, και οτι εφτιαξαν το εφτιαξαν κλεβοντας και λεηλατωντας τα παντα στο διαβα τους.. σκοτωσαν βιασαν και βασανισαν …Οταν εφτασαν στα μερη μας επαθαν μεγαλο ταρακουλο απο τον πλουτο που ειδαν …Σκεφτειτε αγροικους που ντυνοντουσαν με προβιες και πολλα λεω …και που ετρωγαν οτι εβλεπαν μπροστα τους…ξαφνικα ειδαν μπροστα τους ολο το πλουτο της οικουμενης …και φυσικα ειπαν εδω αραζουμε …φυσικα κλεβοντας τα παντα , γιατι αυτη ειναι η κουλτουρα τους…Εκλεψαν οχι μονο τα εδαφη , οπως νομιζουν πολλοι αλλα τα παντα…Αρχισαν να ντυνονται σαν τους βυζαντινους αρχισαν να τρωνε σαν αυτους να ακουνε τη μουσικη που ακουγαν αυτοι και παει λεγοντας…Με μια διαφορα οτι ειχαν τη πανουργια ολα αυτα να τα ξαναβαφτιζουν …και ετσι ολα απο περιοχες μεχρι φαγητα βρεθηκαν με καινουργια ονοματα ….Χωρια τα παιδομαζωματα ….Αν ασχοληθειτε λιγο , θα δειτε οτι δεν εχουμε να κανουμε με γατακια….Και οσοι βασιζονται στο γεγονος οτι πολλοι απο αυτους μπορει να εχουν και ελληνικη καταγωγη και λεω μπορει γιατι αυτοι αναμειχθηκαν με τους γνησιους τουρκους και τραφηκαν εδω και αιωνες σαν τουρκοι…αλλα αν νομιζετε οτι υπαρχουν σημερα απο εκει ατομα ελληνικης καταγωγης που ισως μεσα τους να υπαρχει λιγο φιλοτιμο…τοτε το λιγοτερο που εχω να “πω” για αυτους ειναι, οτι ειναι επικινδυνα ηλιθιοι και καλυτερα να αυτοκτονησουν απο τωρα γιατι ειναι επικινδυνοι και για τους γυρω τους….Η ουσια ειναι …Μαθετε τον εχθρο , μηπως και ξυπνησετε απο το ληθαργο………

    22. ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ. ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΚΑΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ… ΕΓΩ ΡΩΤΑΩ, ΕΝΑΣ ΜΠΑΓΛΑΜΑΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΥΠΑΡΧΕΙ???????? ΑΝ ΟΧΙ, ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΓΕΙΤΟΝΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ…………… ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ, ΚΑΙ Ν ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.

    23. ΕΡΜΗΣ
      Οι υποθέσεις αυτών εδώ ασφαλώς έτσι θα εξελιχθούν. Βλέπεις όμως, Χάροντα, και τον όχλο, αυτούς που ταξιδεύουν με πλοία, που πολεμούν, που προσφεύγουν στα δικαστήρια, που καλλιεργούν τη γη, που δανείζουν, που ζητιανεύουν;

      ΧΑΡΟΝΤΑΣ
      Βλέπω πολυποίκιλες δραστηριότητες και τη ζωή γεμάτη αναταραχή και τις πόλεις να μοιάζουν με σμήνη, στα οποία ο καθένας έχει ένα δικό του κεντρί και τσιμπά το διπλανό του, και κάποιοι λίγοι σαν σφήκες λεηλατούν και ρημάζουν τους κατώτερούς τους.
      Κι αυτό το πλήθος που πετάει αθέατο τριγύρω τους, ποιοι είναι;

      ΕΡΜΗΣ
      Ελπίδες, Χάροντα, και φόβοι και άγνοιες και ηδονές και φιλαργυρίες και θυμοί και μίση και τα παρόμοια. Από αυτά η άγνοια χώνεται ανάμεσά τους κάτω στη γη και τους συντροφεύει σαν συμπολίτης τους, καθώς και το μίσος, μα τον Δία, και ο θυμός και η ζηλοφθονία και η αμάθεια και η αμηχανία και η φιλαργυρία, ενώ ο φόβος και οι ελπίδες πετούν από πάνω τους, και ο πρώτος τους ταράζει πέφτοντας μερικές φορές πάνω τους και τους κάνει να ζαρώνουν, ενώ οι ελπίδες αιωρούνται πάνω από το κεφάλι τους και , τη στιγμή ακριβώς που νομίζει κάποιος ότι θα τις πιάσει, φεύγουν πετώντας και τους αφήνουν με ανοιχτό το στόμα, όπως ακριβώς βλέπεις να παθαίνει ο Τάνταλος από το νερό στον κάτω κόσμο.
      Κι αν κοιτάξεις προσεχτικά, θα δεις τις Μοίρες από πάνω να κλώθουν για τον καθένα στο αδράχτι, από το οποίο τυχαίνει να κρέμονται όλοι με λεπτά νήματα.
      Τα βλέπεις που κατεβαίνουν σαν νήματα αράχνης από τα αδράχτια στον καθένα;

    24. ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΣΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΣΚΥΜΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΞΕΡΙΖΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΦΑΣ.ΚΟΤΑ.

    25. Αρε μπινέ,τα λες τωρα που ειναι οι εθνομηδενιστες κυβερνηση,να σε δω οταν θα βγει κανενας καμικαζι πατριωτης τι θα λες,τα πυρινικα απο το δημοκριτο θα σας ριξουμε να σαπιζετε απο λευχαιμια

    26. ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΑ ΟΧΥΡΑ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΓΥΜΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ . ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΛΑ’Ι’ΚΗ ΡΗΣΗ , ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΙ’ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ. ΑΣ ΔΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΟΙ ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΙΣ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ . ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΥΛΩΝ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΡΠΑΓΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΛΥΣΑΣΜΕΝΑ ΖΩΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ ΩΣ ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΟΡΕΚΤΙΚΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΥΤΟΥΝ. ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΛΥΧΤΟΥΝ . ΣΤΟ ΛΥΣΙΑΤΡΕΙΟ ΒΡΩΜΟΖΩΑ .ΟΥΣΤ!!!!!!!!

    27. XAZOXAΡOYMENE ΠΑΛΙΟ-ΜΑΝΤΗΛΑ ΓΑΥΓΙΖΕ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΨΟΥ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΑΠΑ ΓΚΙΑΟΥΡΗ………

    28. Σκοτωσατε τα ίδια τα παιδιά σας για τα σκατολεφτα σας…φάτε τώρα λεφτά….

    29. Η Τουρκία «μικραίνει», όπως προκύπτει από την απογραφή του πληθυσμού της γείτονος για το 2017, που δημοσίευσε η εφημερίδα «Hürriyet». Το συμπέρασμα αυτό συνιστά στρατηγική απειλή για όλη την περιοχή και φυσικά για την Ελλάδα, δίνοντας στην Τουρκία ένα δημογραφικό πλεονέκτημα για το μέλλον.

      Ο συνολικός πληθυσμός της Τουρκίας το 2017 έφτασε τα 80.810.525 και είναι μεγαλύτερος κατά 1 εκατομμύριο από αυτόν του 2016. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν όμως τα επιμέρους στοιχεία που προκύπτουν από την απογραφή. Για παράδειγμα, ο μέσος όρος ηλικίας του πληθυσμού είναι τα 31 χρόνια, γεγονός που οδηγεί αβίαστα στο συμπέρασμα ότι η Τουρκία είναι ουσιαστικά μία «νέα» και δυναμική χώρα….ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ…ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ…..

    30. ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΜΕ ΗΛΙΘΙΑ ΜΟΓΓΟΛΟΕΙΔΗ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Η ΜΠΟΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤYΛIΣMENOYΣ ΜΟΓΓΟΛΟΠΕΟΓΛΥΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ….

    31. ΑΝ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΟΙ ΚΛΑΝΙΑΡΙΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΠΡΟΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ, ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΤΟ ΤΣΑΡΟΥΧΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΑ ΤΡΟΦΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΟΠΙΣΘΙΑ , ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟ!
      ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ, ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    32. δεν θα με χαλαγε καθολου να τσακισουν τα κοκκαλα του τσιπρα και του καμμενου
      καντο εσυ και εχουμε να σου δωσουμε ολοκληρες διμοιριες απο δοσιλογους πολιτικους!
      (σσσ τον παπαδημουλη μη ξεχασεις)

    33. ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΜΗΣΟΥ…ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ+ ΜΜΕ , ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ… ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ…
      οι ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ είναι πάνω 3,500,000 — – (Αλβανοί και άλλες 220 Εθνότητες ).
      ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΙΣΡΑΗΛ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ…
      ,,, ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ ………..
      ,,,ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ . Η ΜΟ-ΝΗ ΛΥΣΗ .
      ΑΝ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΔΕΙΝΑ ,+ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ,,,

    34. ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.. ΟΛΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΚΟΥΜΤΕΛ Κ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΓΑΝΤΩΘΕΙ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Κ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ Κ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΕΤΑΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ.. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΕΝΩΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΣΜΕΝΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΦΕΡΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ. ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΟΤΕΣ. ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΚΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ. Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟ Π[ΙΣΙΝΟ ΣΟΥ, ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΆ ΣΟΥ .. ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΠΙΣΙΝΟ ΤΟΥ

    35. θα παρει φόρα απο τα βουνα και θα μας κ@@@@ μία μαντρα Α@@@@@Α!!!!!!!!ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΕΛΛΆΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

    36. Πού θ’ανάψουμε κεριά
      μέσα στην Αγιά Σοφιά
      Πού θ’ανάψουμε κεριά
      μέσα στην Αγιά Σοφιά
      Πού θ’ανάψουμε κεριά
      μέσα στην Αγιά Σοφιά
      Στον τρούλο της Αγιάς Σοφιάς
      θ’ανέβω για να βγάλω
      την τούρκικη ημισέληνο
      και τον Σταυρό να βάλω

    37. https://www.youtube.com/watch?v=btbxQZHdSFM

      ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΤΟΥΡΚΟΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ.. ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ.. ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΟΛΟ ΚΛΑΝΕΤΕ ΜΑΛΛΙ.. ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΓΑΜΟΠΟΥΣΤΡΟΝΙΑ ΕΙΣΤΕ ΕΡΧΕΤΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΤΟΥΡΚΟΣΚΟΥΛΗΚΙΑ..

    38. ΦΡΟΥΡΑΑΑ ΦΡΟΥΡΑΑΑ ΦΡΟΥΡΑΑΑ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΔΕΘΕΙ Ο ΠΑΛΑΒΟΣ.
      ΡΕ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΟΘΩΜΑΝΟΙ…..ΚΟΠΙΑΣΤΕ….

    39. Θα μας κλασουν μια μαντρα τρυφερά αλάτισμενα παπαριδιαν ένας Έλληνας = 100 τουρκί

    40. Εγω παντως θελω να αρχισω με κατι βρ ωμοτουρκαλες στην θρακη.ετσι για αρχη.

    41. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΑΡΧΙΔΙΑ. ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΑ Μ@@ΝΟΠΑΝΑ.

    42. Αν μας κάνουν τετοια χάρη οι εχθροί , τι τους θέλουμε τους φίλους…!!!
      Παρακαλώ , ελευθερα , αρκει να μην μείνει ουτε κρανίο ολόκληρο απο τον Τσίπρα και τον μπουχεσα καμμενο , και μετα τα βρίσκουμε μεταξύ μας επί νέας βάσης

    43. Ξέρουν ότι θα φάνε ΜΕΓΑΛΗ ΨΩΛΙΑ στην Συρία σε λίγο με την αλαζονεία τους και προσπαθούν να προκαλέσουν την Ελλάδα, να μην πέσουμε στην παγίδα τους άστους να φωνάζουν.

      Σκυλί Μογγόλικο που φωνάζει δεν δαγκώνει.

      ..αλλά και να τολμήσει να προκαλέσει τότε θα ΕΞΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ !

      ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΤΡΟΜΑΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ
      ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΟΠΩΣ ΤΟ 40 ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ !!!!!!!!!!!!!!

      ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
      Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

    Comments are closed.