ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ: ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ-ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΣ, ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ( ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

    Κοινοποίηση:
    silalitirio1

    EKTAKTO – Όλη η Ελλάδα εδώ – Είναι οριστικό: Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Αθήνα την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου και ώρα 14:00 στο Σύνταγμα!

    Συγκροτήθηκε και επίσημα η Συντονιστική Επιτροπή, η οποία θα φέρει εις πέρας την διεξαγωγή του δεύτερου συλλαλητηρίου στην Αθήνα, για το θέμα της μη παραχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας στην ονοματολογία του κράτους των Σκοπίων.
    Το συλλαλητήριο της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στις 14:00 το μεσημέρι.

    Οι τέσσερις εκπρόσωποι στους οποίους πέφτει το βάρος της διεξαγωγής του συλλαλητηρίου είναι η κ. Νίνα Γκατσούδη εκπρόσωπος των Παμμακεδονικων Ενώσεων Υφηλίου, ο Μιχάλης Πατσίκας εκπρόσωπος του Θερμαϊκού και ο οποίος συμμετείχε στην διεξαγωγή του πρώτου συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη, ο Γιώργος Τάτσιος πρόεδρος όλων των Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδονίας στην Ελλάδα και ως δημοσιογράφος-διοργανώτρια η Γεωργία Μπιτάκου.

    Ολόκληρη η ανακοίνωση

    «Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Πέμπτη 25 Ιανουαρίου συγκροτήθηκε Συντονιστική Επιτροπή τα μέλη της οποίας θα φέρουν αποκλειστικά την απόλυτη ευθύνη για την διεξαγωγή του δεύτερου Πανελλαδικού συλλαλητηρίου για την Μακεδονία που θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στις 14:00 το μεσημέρι στο Σύνταγμα.
    Η Επιτροπή όρισε υπεύθυνους επικοινωνίας τους Νίνα Γκατσούδη από τις Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου, τον Μιχάλη Πατσίκα εκπρόσωπος του Θερμαϊκού και συμμετείχε στην διεξαγωγή του πρώτου συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη, τον Γιώργο Τάτσιο πρόεδρος όλων των Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδονίας σε όλη την χώρα και ως δημοσιογράφο και διοργανώτρια την Γεωργία Μπιτάκου.
    πιπρόσθετα μοιράστηκαν αρμοδιότητες στους φορείς ώστε να εξασφαλιστεί οργανωτικά, με απόλυτη επιτυχία η διεξαγωγή του συλλαλητηρίου που ήδη είναι στο επίκεντρο της διεθνούς κοινότητας και από το οποίο εξαρτάτε η εξέλιξη του μείζονος εθνικού ζητήματος. Παρακαλούμε θερμά τα Ελληνικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να συμπορευτούν αυτή την φορά με τον αγώνα του Ελληνικού Λαού με απόλυτη ευθύνη συνέπεια και την δέουσα προσοχή.

    Καλούμε τον Ελληνικό Λαό να συνεχίσει εμψυχωμένος τον αγώνα του . Η εδαφική ακεραιότητα της χώρας απειλείτε από την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας ΜΟΝΟ η μαζική συμμετοχή του Λαού στο συλλαλητήριο μπορεί να το αποτρέψει»

    Στις δηλώσεις της η δημοσιογράφος και υπεύθυνη επικοινωνίας του συλλαλητηρίου Γεωργία Μπιτάκου υπογράμμισε πως «Κανείς άλλος δεν αποφασίζει για το συλλαλητήριο της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου στις 14:00 στην Αθήνα, πέραν της Συντονιστικής Επιτροπής».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Προσοχη,συνεδριαζει ο τσιπρουλης με τον Καρασυκα για να μας κανουν ντααα.

    2. Τρέμετε ξεφτιλισμένοι ανθέλληνες όλων των αποχρώσεων !
      Ο ελληνικός λαός εμίλησε !

    3. Είσαι και θα’σαι ελληνική, Ελλήνων το καμάρι..

    4. Είσαι και θα’σαι ελληνική, Ελλήνων το καμάρι..

    5. Πολύ υπεύθυνη ανακοίνωση. Μόνο που να σκολιάσω ότι η κοπέλα του video είναι λίγο αγαθιάρα. Μα φυσικά και το γνωρίζουν τα ΜΜΕ ότι κινδυνεύει η Ελλάδα. Και αυτό γιατί τα ίδια προδοτικά ΜΜΕ έχουν βαλθεί να την καταστρέψουν. Και για αυτό τον λόγο τα ΜΜΕ δεν θα είναι παρόν, Ακριβώς επειδή κινδυνεύει και επειδή θέλουν (τα ΜΜΕ μαζί με σύσσωμους τους προδότες πολιτικούς μας) να δουν την Ελλάδα, ΣΤΑΧΤΕΣ, για χάρη του Soros και των υπολοίπων νεοταξιτών αφεντικών τους.
      Πάρτε φίλους, παρέες, αδερφούς, συγγενείς κλπ τους πάντες και ελάτε στο συλλαλητήριο.

    6. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΣΑΜΙΟΥ!

    7. ΟΛΗ Η ΑΘΗΝΑ 5.000.000 ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ 5.000.000 ΚΑ ΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΑΥΒΛΙΟ!!!

    8. Ελληνες ενωθειτε , δωστε μια μεγαλυτερη παρουσια στην Αθηνα , δεν εχουμε αλλη ελπιδα ως Εθνος, κατακερματίζουν την χώρα μας…

    9. Έλληνες Πατριώτες, όλοι μαζί ενωμένοι ενάντια στους εθνομηδενιστές και μισσέληνες που θέλουν να μας αφανίσουν! Ας τους συντρίψουμε! Τώρα είναι η ώρα! Για τη Μακεδονία μας, για την Ελλάδα μας!

    10. ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! 4/2/18 ΣΥΝΤΑΓΜΑ στις 2μ.μ! ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ!!

    11. Αν την διαπραγματευση εκανε η ΝΔ αυτοι οι ιδιοι θα εκαναν διαδηλωση???

    12. Οποιος ακολουθει και υπακουει στις αμπελοφιλοσοφιες δεξια-αριστερα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΝΑΙ και Πατριωτης .
      Τα κομματα κομματιαζουν τους λαους και απο Πολιτες-οπλιτες τους μετατρεπουν σε κομματοσκυλα ΣΤΗΝ καλλιτερη …και οχλους .
      Πατριδα – Ορθοδοξια – οικογενεια ειναι οι πυλωνες του Ελληνισμου . Ολα τα αλλα ειναι εκ του πονηρου και ξενοφερτες ΜΠΟΥΡΔΕΣ .
      Καλη σας δυναμη Ελληνες και ΟΛΟΙ στο Συνταγμα να πουμε στους αληταραδες δωσιλογους του κυνοβουλευτικου εκτρωματος …ΜΕΧΡΙΣ ΕΔΩ σκουληκια υπαλληλοι ξενων συμφεροντων .

    13. Ετσι!!! Μονον συλλογοι και οργανωσεις .
      Αυτο ηταν.
      Μπηκε το νερο στο αυλακι.
      Επισεις Το ΕΛΛΑΣ FM της Ν.Υορκης ανελαβε την καλυψη

    14. Δε θα μπορέσουμε πολλοί να πάμε γιατί θα έχει τατουάζ και σουρβιβορ εκεινη τη μερα.άσε που θα κάνει και κρύο.σιγά για ένα όνομα τόση φασαρία πια?

    15. Μπράβο Μπιτάκου ΚΟΡΩΝΑ ΜΟΥ. Κάνεις όλους τους Λάκωνες περήφανους. Όλοι ενωμένοι, Κρητικοί, Μανιάτες, Θεσ/νικείς και όλοι γενικώς οι Έλληνες αγωνιζόμαστε για τη Μακεδονία. Όλοι οι απλοί πολίτες κόντρα στην εξουσία θα αντισταθούμε ακόμα και αν ο αγώνας αποδειχτεί μάταιος. Θα έχουμε παλέψει. Όλοι πάμε στο συλλαλητήριο και απομονώνουμε γραφικούς και προβοκάτορες. Δεξιοί, αριστεροί, δεν έχει σημασία. Εδώ έχουμε εθνικό ζήτημα και ζήτημα αξιοπρέπειας. Κοινοποιήστε το παντού: Facebook, twitter κλπ.
      Θερμά ευχαριστήρια και στο Μακελειό και στον συμπατριώτη μου Στέφανο και σε όλα τα παιδιά που προβάλλουν το ζήτημα.

    16. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ!!!

    17. γωγω μπιτακου,διοργανοτρια του no limits που διοργανωνει με επιτυχια αγωνες πολεμικων τεχνων…αδερφος της ο σταματης μπιτακος…ορμομενη εκ μανης….δεξια πατριωτησα….

    Comments are closed.