Είναι γεγονός! Η χώρα βρίσκεται υπό κατοχή. Λαθραίοι βρίσκονται από τη μια άκρη έως την άλλη και κανένας κυβερνητικός παράγοντας δεν μπορεί να σώσει τη χώρα!
Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης τίθεται σήμερα Σάββατο ο νομός Κιλκίς, λόγω του μεγάλου αριθμού λαθρο, όπως δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.
Ο κ. Τζιτζικώστας σημείωσε ότι στην Ειδομένη βρίσκονται ήδη συγκεντρωμένοι περίπου 13.000 άνθρωποι, ενώ στο σύνολο του νομού Κιλκίς ο αριθμός φτάνει στους 20.000, με τις νομαρχιακές υπηρεσίες να αδυνατούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες τόσων πολλών λαθρο.
«Δεν μπορούμε να σηκώσουμε το βάρος μόνοι μας», δήλωσε ο περιφερειάρχης, τη στιγμή που περίπου 1.600 άτομα μόνο στην Ειδομένη υπολογίζεται ότι δεν έχουν καν κάποιο αντίσκηνο για να μη διανυκτερεύουν στην ύπαιθρο.
Την ίδια ώρα στο λιμάνι του Πειραιά επικρατεί χάος! Πόσο πάτο πια θα πιάσει αυτή η χώρα; Η κυβέρνηση λάμπει δια της απουσίας της και η Ελλάδα χάνεται…Θλίψη…
Καντε εξασκηση στο σημαδι , ακομη και με τοξα , μονον ως ελευθεροι σκοπευτες θα επιβιωσουμε.
ΈΛΛΗΝΕΣ πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας, πριν σας σκοτώνουν μέσα στα σπίτια σας.
Λαϊκή, εθνική επανάσταση άμεσα.
Οι υπαίτιοι να κρεμαστούν ως εθνικοί προδότες και οι οπαδοί τους να τιμωρηθούν για ειδεχθή εγκλήματα κατά της Ελλάδας και του Συντάγματος. ΕΝΟΧΟΙ για το χάος που προκάλεσαν στην πατρίδα.
Η ΛΥΣΗ είναι μία.
Όπου βλέπετε ΣΦΥΡΙΖΑΙΟ από απλό οπαδό, στέλεχος έως βουλευτή – υπουργό σαπίστε τον στο ξύλο.
Να μην βρίσκουν τόπο να σταθούν.
Μόνο θα πάνε στα τσακίδια.
Δηλώσεις του πρωθυπουργου της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ κατά την διάρκεια της άσκησης «Σύνορα 2016» στην οποία προχώρησαν οι δυνάμεις ασφαλείας της Βουλγαρίας για την αντιμετώπίση πολύ πιθανού κύματος προσφύγων και μεταναστών.
Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «εμείς σαν Βουλγαρία δεν μπορούμε να αφήσουμε την γείτονα και φίλη από αιώνες Ελλάδα σε αυτή την τραγική κατάσταση και ότι αν θέλέι η Ελλάδα μπορούμε να τους στείλουμε τις ειδικές δυνάμεις της Βουλγαρίας και σε μια μέρα να λύσουν το πρόβλημα των διακινητών των προσφύγων/μεταναστών».
Γιατί άραγε τους έχουν συγκεντρώσει στην Ειδομένη που τα σύνορα εκεί με τα Σκόπια είναι κλειστά και δεν τους στέλνουν και από τους Ευζώνους? Μήπως -οι δικοί μας- έχουν κάποια συμφέροντα? Μπας και από τους Ευζώνους πάνε οι λεφτάδες και δεν θέλουν να τους χαλάσουν την «μόστρα»?
Καλά θα κάνουν οι κάτοικοι του Κιλκις να αρματωθουν και να ναι έτοιμοι ,δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ να τους σώσει όταν θα διπλασιαστούν τα τζιχαντια εκει και θα εφορμησουν σαν τις αγέλες εναντίον τους ως νέοι ´´τσετες ´´ μακελευοντας όποιον βρουν στο διαβα τους.
ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟΟΟΟΟΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕ, το χετε καταλάβει?
Ο εχθρός ειν´εδω ήδη με τις πλάτες των σπιούνων που το παίζουν κυβέρνηση.
Αν δεν υπαρξει εξέγερση του Ελλ.λαου τις επόμενες 2 βδομαδες τότε η κατάσταση θα ειναι μη αναστρέψιμη ,αφού οι αριθμοι των τζιχαντιων μετα των φαμιλιων τους , που ειναι ήδη μέσα αλλα κι αυτών που μπουκάρουν καθε μέρα ειναι πολλαπλάσιος απ´αυτον που δηλώνουν οι κίναιδοι μειοδότες υποκρύπτοντας εσκεμμένα την μεγαλύτερη εισβολή εχθρού εν καιρό ειρήνης.
Καλά θα κάνουν οι κάτοικοι του Κιλκις και να αρματωθουν και να ναι έτοιμοι ,δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ να τους σώσει όταν θα διπλασιαστούν τα ´´τζιχαντια εκει και θα εξορμήσουν σαν τις αγέλες εναντίον τους ως αν νέοι ´´τσετες ´´ μακελευοντας όποιον βρουν στο διαβάζουν τους.
ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟΟΟΟΟΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕ, το χετε καταλάβει?
Ο εχθρός ειν´εδω ήδη με τις πλάτες των σπιούνων που το παίζουν κυβέρνηση.
Αν δεν υπαρξει εξέγερση του Ελλ.λαου τις επόμενες 2 βδομαδες τότε η κατάσταση θα ειναι μη αναστρέψιμη ,αφού οι αριθμοι των τζιχαντιων μετα των φαμιλιων τους , που ειναι ήδη μέσα αλλα κι αυτών που μπουκάρουν καθε μέρα ειναι πολλαπλάσιος απ´αυτον που δηλώνουν οι κίναιδοι μειοδότες υποκρύπτοντας εσκεμμένα την μεγαλύτερη εισβολή εχθρού εν καιρό ειρήνης.
oi ελληνες αστεγοι κοιμονται στα παγγακια χωρις να τουσ δινει κνεις σημασια κ οι προσφυγες με κλιματισμο τουαλετα φαγητο…..στους φανταρους δινουν υποχρεωτικες εξοδους για να μην τρωνε μεσα οποιος ειναι αξοδουχος κ δεν βγαινει για καποιο λογο τοτε αυτος δεν εχει δικαιωμα στο βραδινο φαγητο…αυτο το ξερω απο μεσα…ενω ο στρατος ταιζει τους μςταναστες στα κεντρα φιλοξενιας….δηλαδη τη μεριδα του φανταρου τη δινουν σε προσφυγα…ετσι ειναι…για τα δικα μας παιδια που λυποθυμουν απο τη πεινα ουτε λογος ουτε γι αυτους που τους βγαζουν τα σπιτια στο σφυρι….
ΠΟΥ ΣΕ ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
αυτοι οι ανθελληνες μπόλσεβικοι μονο γιθα ξερονησια ειναι…το εχουν στο αιμα τους…μια ζωη προδοτες μια ζωη ανθελληνες μια ζωη πουστρες
….γαμω τις μανες σας αθλια σταλινοξερασματα!!!
Οι Σκοπιανοί είναι πολύ πονηρά καθίκια. Αντί να κλείσουν τα σύνορα εντελώς αφήνουν μόνο 100 άτομα τη μέρα ή καθόλου, με αποτέλεσμα αυτοί να ελπίζουν και να μαζεύονται εκεί. Με αυτούς τους ρυθμούς τα εκατομμύρια που θα έρθουν εδώ θα φύγουν σε 10 χρόνια. Να κλείσουν τα σύνορα εντελώς ή να ανοίξουν για όλους, η μέθοδος του σταγονόμετρου διατηρεί αυτό το χάλι.
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕ ΟΛΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΟΝΟ ΤΙΤΙΒΙΖΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕΣΠΛΑΧΝΟΣ . ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ . ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΔΙΝΟΥΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ , ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΡΟΦΗΜΑ ΚΑΙ ΡΟΥΧΙΣΜΟ !! ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΗΣ Ε.Ε. ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΙΑ . ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ .
Η κυβέρνησν ότι κάνει το κάνει συνειδητά. Τα σχέδια διάλυσης της χώρας γνωστά. Τα γίδια τι κάνουν;
αυτοί που λάμπουν με την απουσία τους είναι οι ελληνόφωνοι πολίτες που σε λίγο θα είναι αραβόφωνοι, όπου φύγει φύγει φίλοι μου, τρέξτε στο εξωτερικό να βρείτε μια καλή δουλειά, η Ελλάδα δεν κάνει για τους ελλαδινόφωνους που είναι σπουδαγμένοι και θέλουν μια αξιοπρεπή δουλειά σε ένα γραφείο.