«ΣΠΑΖΟΥΝ» ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΥΞΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ

Κοινοποίηση:
diodia3

Γύρω από τα γραφεία της εταιρείας «Νέα Οδός» στον παράδρομο, στα διόδια Αφιδνών, δεκάδες πολίτες και κάτοικοι διαμαρτύρονται για την αύξηση των τιμών των  διοδίων.

Η συγκέντρωση των κατοίκων ξεκίνησε λίγο νωρίτερα από τις 11 το πρωί, παρουσία και των δημάρχων Κηφισιάς και Διονύσου, στον παράδρομο της Εθνικής και στη συνέχεια επεκτάθηκε στον κεντρικό άξονα της εθνικής οδού.

Η αστυνομιία έκλεισε το δρόμο με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση και να ανάψουν τα αίματα. Μάλιστα, οι κάτοικοι καταγγέλλουν πως η ίδια η αστυνομία εμποδίζει τη διέλευση των οχημάτων, και κατηγορούνται οι ίδιοι άδικα!

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.  έγιναν «χωροφύλακες» της περιουσίας του Μπόμπολα και των νταβατζήδων
Δείτε τα αποκλειστικά βίντεο από την κάμερα του Makeleio.gr

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ του Makeleio.gr

 

diodia1

 

diodia2

 

diodia3

 

diodia4 diodia5 diodia6

 

diodia7 diodia8 diodia9

diodia2 diodia3 diodia5 diodia6 diodia7 diodia8
«Σήμερα δίνουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Παλεύουμε για αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη. Είμαστε ο μοναδικός δήμος στην Ελλάδα με οκτώ διόδια», είπε ο δήμαρχος Ωρωπού Γιάννης Οικονομάκος, κατηγορώντας για εμπαιγμό τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Μιχ.Χρυσοχοΐδη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΦΙΔΝΩΝ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ & VIDEO

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Καλα κανουν οι ανθρωποι! Ως ποτε θα πληρωνουμε για σαπιους δρομους? Ωσο για τον «κυριο» Σωκρατη που λεει οτι ολα μας βρωμανε, μαλλον ειναι γιατι υπαρχει πολυ βρωμα γυρω μας!.. Και συ βρωμας Σωκρατη!

  2. Οι περισσότεροι από αυτούς που έχουν μαζευτεί εκεί ,είναι ΚΑΦΡΟΙ και θα σας πω γιατί , όταν γίνουν εκλογές θα ψηφίσουν αυτούς που σήμερα βρίζουν Η θα πάνε για μπάνιο εκείνη την ημέρα , δηλαδή ξανά αυτούς θα ψηφίσουν για αυτό τους αποκαλώ ΚΑΦΡΟΥΣ

    1. Καλά είσαι σοβαρός; Εσύ είσαι στον καναπέ σου τώρα και μετά πάλι στον καναπέ σου θα είσαι.

      Αυτοί είναι οι μόνοι ακτιβιστές. Μην τα βάζεις όλα στο ίδιο τσουβάλι.

      Δεν βγαίνουμε, σας βρωμάει. Βγαίνουμε και διαμαρτυρόμαστε, πάλι σας βρωμάει

Comments are closed.