ΕΚΤΑΚΤΟ: ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΙΡΑΙΑ ΠΤΗΣΗ ΤΗΣ AGYPTAIR ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΚΡΗΞΗ! “ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΕΡΙ” – ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ – ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

    Κοινοποίηση:
    egyptair_debris7_552_355

    Όπως αναφέρουν οι στιγμές του ρεπορτάζ είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για τρομοκρατικό χτύπημα!

    Έχουν βρεθεί 80 πολύ μικρά κομμάτια από διαμελισμένα σώματα ενώ την ίδια ώρα σοκάρει σε δηλώσεις του Αιγύπτιος Αξιωματούχος ο οποίος δήλωσε πως δεν έχει βρεθεί ούτε καν ένα ολόκληρο χέρι! Έτσι τα όσα έχουν βρεθεί αφήνουν ανοιχτά όλα τα σενάρια και όλα τα ενδεχόμενα.

    Η έκρηξη μπορεί να προήλθε είτε από μηχανική βλάβη, είτε όμως και από τρομοκρατική ενέργεια.

    EGYPTAIRUFO_584_355

    ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΔΑΝ UFO….. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ 

    Ενώ οι ειδικές ομάδες ψάχνουν τα συντρίμμια του αεροπλάνου και εξετάζουν τις αιτίες της συντριβής, δύο Τούρκοι πιλότοι ισχυρίζονται πως είδαν ένα UFO με πράσινα φώτα να περνά πάνω από το αεροπλάνο τους πριν από την πτώση του αιγυπτιακού αεροπλάνου.
    Οι δύο πιλότοι, που πετούσαν από το Μπόντρουμ προς την Κωνσταντινούπολη, φέρονται να είδαν το αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο την περασμένη Πέμπτη το βράδυ κοντά στη συνοικία Silivri και ενώ το αεροπλάνο τους βρισκόταν στα 17.000 πόδια.

    Ενημέρωσαν τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, σύμφωνα με τη The Hurriyet Daily News, πως είδαν ένα άγνωστο αντικείμενο με πράσινα φώτα να περνά 2.000 έως και 3.000 πόδια πάνω τους. Ανέφεραν επίσης ότι το αντικείμενο, που υποθέτουν πως ήταν UFO, εξαφανίστηκε ξαφνικά, σύμφωνα με σχετικό άρθρο.

    Στο μεταξύ, ο Αιγύπτιος πρόεδρος Abdel Fattah el-Sisi ανέφερε ότι ένα υποβρύχιο έχει αναπτυχθεί στη Μεσόγειο Θάλασσα για να αναζητήσει τα μαύρα κουτιά του αιγυπτιακού αεροπλάνου που εξαφανίστηκε ενώ εκτελούσε το δρομολόγιο από το Παρίσι στο Κάιρο.

    Ενώ έχουν ανακτηθεί τμήματα από τα συντρίμμια του αεροπλάνου, προσωπικά αντικείμενα των επιβατών, σωσίβια, καρέκλες, ανθρώπινα μέλη, οι ερευνητές αναζητούν το μαύρο κουτί που πιθανότατα θα αποκαλύψει τι συνέβη στη μοιραία πτήση, όπως σημειώνει το Newindianexpress

    ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

    Την είδηση μεταδίδει το Associated Press. Το διεθνές πρακτορείο επικαλείται ιατροδικαστή ο οποίος αναφέρει ότι τα ανθρώπινα μέλη που περισυνελέγησαν από την θάλασσα δείχνουν ότι στο αεροπλάνο έγινε έκρηξη! Αξιωματούχος που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του είπε χαρακτηριστικά πως δεν έχει βρεθεί καν ένα ολόκληρο χέρι ή ένα κεφάλι, τα σώματα διαμελίστηκαν και παραμορφώθηκαν, έχουν βρεθεί ως τώρα περίπου 80 μικρά τμήματα από σορούς των 66 επιβαινόντων στο Α320 της EgyptAir.

    Τα ευρήματα στα ανθρώπινα μέλη τα οποία ανασύρθηκαν από τη θάλασσα προδίδουν πως στο αεροσκάφος της EgyptAir υπήρξε έκρηξη. Πρόκειται ουσιαστικά για την πρώτη απόδειξη για τα αίτια της πτώσης του αεροσκάφους, ωστόσο δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση, σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει ως τώρα για απόδειξη τρομοκρατικής ενέργειας.
    Η έκρηξη στο αεροσκάφος μπορεί να προήλθε από πολλές αιτίες, είτε από μηχανική βλάβη, είτε από τοποθέτηση βόμβας ή πυροδότηση εκρηκτικών από καμικάζι αυτοκτονίας.

    Τα ευρήματα στα ανθρώπινα μέλη μπορούν ωστόσο να δείξουν, εάν δεν πρόκειται για απλά εγκαύματα και εάν δεν υπήρξε αλλοίωση λόγω της επαφής με το νερό, εάν υπήρξε κάποιο υλικό που παραπέμπει σε εκρηκτικά.

    Η αποκάλυψη ευρημάτων έκρηξης επιβεβαιώνει τις πληροφορίες για ύπαρξη καπνού στο αεροσκάφος λεπτά πριν την πτώση του και ίσως απαντά και στο γεγονός γιατί οι πιλότοι δεν μπόρεσαν να επικοινωνήσουν και να ενημερώσουν για πρόβλημα στο αεροσκάφος.Σε κάθε περίπτωση τα ευρήματα του ιατροδικαστή αναζωπυρώνουν τα σενάρια για τη μοιραία πτήση MS804 της EgyptAir.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. ΚΑι γιατί παρακαλώ να μην έπεσε από αεροπλάνο stealth; Πολύ ωραία σχεδιασμένη τρομοκρατική ενέργεια σε περιχή της μεσογείου που έχει βάθος 3000 μέτρα. Οι Αμερικανοί και οι Ισραηλινοί που σε συννενόηση με τον Τσίπρα και τους Τούρκους έστησαν το ‘προσφυγικό’ είναι οι παγκόσμιοι τρομοκράτες. Η Αίγυπτος έχει φιλορωσική κυβέρνηση και σχεδιάζει να κάνει τεράστια έργα στην περιοχή του σουέζ κόντρα στα ΑμερικανοΒρετανοΙσραηλινά συμφέροντα. Οι λεγόμενες ‘ναυτικές δυνάμεις’ είναι οι τρομοκράτες. Και οι δημοσιογράφοι να ξεστραβωθούν να μάθουν με πόσους διαφορετικούς τρόπους μπορεί να βληθεί ένα πολιτικό αεροσκάφος από αυτούς τους τρομοκράτες και ας σταματήσουν τις μαλακίες με υποτιθέμενη βόμβα που εξεράγη μέσα στο αεροπλάνο.

    2. Τα ίδια λένε οι Τούρκοι για UFO. Ρε μπάς και δεν είναι στραβοί οι Τούρκοι και το ρίξανε εξωγήινοι.

    Comments are closed.