ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΛΟΚΑΤΖΗΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΠΕΡΕ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΦΟΥΣΚΩΤΑ, ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΚΡΥΨΩΝΕΣ. ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΝΤΑΣΗ(ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

    Κοινοποίηση:
    19-Bordo Bereliler2

    Συγκεχυμένες πληροφορίες, χαρακτηριστικά, κάνουν λόγο για ομάδα πραξικοπηματιών, που κρύβονται ή βρίσκονται διασκορπισμένοι στην «Ντάτσα» (απέναντι από την Σύμη) και θα επιχειρήσουν ενδεχομένως να περάσουν στη χώρα μας. Στην περιοχή, σε ελληνικά χωρικά ύδατα, περιπολεί η πυραυλάκατος «Βότσης», ενώ ελικόπτερα από αέρος συνεχίζουν να επιτηρούν τις όποιες κινήσεις καταγράφονται στο σημείο.

    Σύμφωνα, δε, με την τουρκική εφημερίδα Sabah, δύο τουρκικά F-16 απογειώθηκαν για αναγνωριστική πτήση, αφού δύο φουσκωτά της τουρκικής ακτοφυλακής, τα οποία φέρεται ότι χάθηκαν, εμφανίστηκαν σε ελληνικά χωρικά ύδατα. Την είδηση αναμετέδωσε και το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.

    Η τουρκική εφημερίδα Hurriyet, δε, επικαλούμενη στρατιωτικές πηγές, έγραψε στην ιστοσελίδα της ότι το τουρκικό πολεμικό ναυτικό ενημερώθηκε σχετικά με δύο ύποπτα σκάφη στα ανοιχτά της Σύμης και ότι στη συνέχεια τουρκικά μαχητικά έκαναν αναγνωριστική πτήση στην περιοχή, απ’ όπου και αποχώρησαν.

    Πηγές, ωστόσο, του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, σχολιάζοντας τις πληροφορίες της Hurriyet, ανέφεραν ότι δεν υπάρχει καμιά τουρκική διείσδυση στον ελληνικό εναέριο χώρο.

     

    ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΩΡΑ 19:00

    Πληροφορία από την τουρκική ιστοσελίδα της «Χουριέτ» ανέφερε ότι μια μοίρα καταδρομέων που επιχείρησαν εναντίον του τούρκου προέδρου Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, καθώς εκεί είχε καταλύσει για τις διακοπές του, επιχειρούσε να κινηθεί με πλωτά προς την Ελλάδα. Οι τουρκικές δυνάμεις επιχειρούσαν για να τους εντοπίσουν.

    Την ίδια ώρα κατευθύνθηκαν στην περιοχή για έλεγχο πλωτά μέσα του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού ενώ περιπολίες πραγματοποιούσε ένα Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας που απογειώθηκε από τη Ρόδο. Η επιχείρηση συνεχίζεται και το Super Puma αντικαθίσταται με άλλο από την Ελευσίνα.

    Αυξημένη είναι η επιτήρηση σε όλη τη γραμμή της Δωδεκανήσου. Εντοπίστηκαν φουσκωτά σκάφη εντός τουρκικών χωρικών υδάτων, κοντά στη Σύμη, τα οποία ως αυτή την ώρα δεν κινήθηκαν προς τα ελληνικά χωρικά ύδατα και παρακολουθούνται από σκάφη του Πολεμικού Ναυτικού.

    Οι ελληνικές δυνάμεις ελέγχουν κάθε τι που εισέρχεται στον ελληνικό χώρο χωρίς ωστόσο να εντοπίσουν κάτι ύποπτο. Παράλληλα εντολή για επιφυλακή εξέδωσε και το αρχηγείο της Αστυνομίας.

     

    ΝΩΡΙΤΕΡΑ

    Αναβρασμός και έντονη κινητικότητα επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο ακριτικό νησί της Σύμης, μετά την πληροφορία ότι δύο τουλάχιστον τουρκικά φουσκωτά, με ανεπιβεβαίωτο αριθμό επιβατών, προσέγγισαν τα ελληνικά χωρικά ύδατα.

    Επί περίπου δύο ώρες, η ελληνική πλευρά παρακολουθούσε -και παρακολουθεί- διακριτικά την πορεία των φουσκωτών, τα οποία παρέμειναν σε τουρκικά χωρικά ύδατα, κοντά στα ελληνικά. Κατά πληροφορίες, στην περιοχή κινείται και τουρκική ακταιωρός.

    Οι ελληνικές ανησυχίες επικεντρώνονται στο αν στα φουσκωτά επέβαιναν Τούρκοι πραξικοπηματίες, που επιχείρησαν να έρθουν στην Ελλάδα.

    Οι πληροφορίες από την Σύμη έκαναν αρχικά λόγο για τουλάχιστον 40 επιβαίνοντες, ενώ ένα ελικόπτερο σηκώθηκε, προκειμένου να διενεργήσει έλεγχο από αέρος. Στην περιοχή περιπολεί και η πυραυλάκατος «Βότσης».

    Κατά πληροφορίες, υπάρχει κινητοποίηση στο ελληνικό Πεντάγωνο, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο και για δύο συλλήψεις Τούρκων χωρίς «ταυτότητα» στο νησί της Σύμης, στο χωριό Ταβίρι.

    Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν και άλλοι πραξικοπηματίες απέναντι από τη Σύμη, στην περιοχή Ντάτσα, οι οποίοι περιμένουν να περάσουν απέναντι. Η περιοχή είναι κοντά στην Μαρμαρίδα, όπου έγινε η επίθεση στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

    Η περιοχή όπου εκτυλίσσεται το θρίλερ

    datsa

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Με την εκπαιδευση που εχουν δεν θα τους βρειτε ποτε,αυτοι λουφαζουν για να δουν πως θα εξελιχθει η δικη των 8,αν τους βγει θετικα θα αποκαλυφθουν αν οχι θα πανε αιγυπτο,στη χωρα του πραξικοποιματια σισι που δε παει τον ερντογαν μια

    2. Ευτυχώς που είναι καταδρομείς και αυτοί, εκπαιδευμένοι όπως και οι δικοί μας, και άρα γνωρίζουν καλά την τέχνη της κάλυψης-απόκρυψης-παραλλαγής. Όπως και τα δικά μας κομμάντος, και οι τούρκοι αντίστοιχοι είναι καλά εξασκημένοι για πολλές-πολλές μέρες να επιβιώνουν κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες, να αλλάζουν συνεχώς καταφύγιο χωρίς να αφήνουν ίχνη, μέχρι και να πίνουν τα ούρα τους (!) αντί νερού και να τρώνε ό,τι τους παρέχει η φύση, αντί κανονικού φαγητού. Αρα, τόσο οι δικοί μας προδότες που είναι ξεπουλημένοι στον τούρκο σουλτάνο-φυρερίσκο όσο και ο δεύτερος της Γείτονος θα αργήσουν -λογικά- πολύ να τους ανακαλύψουν, πού κρύβονται και αν ζουν…. Αλλιώς, αν ο δικός μας ξεπουλημένος τους ανακάλυπτε, θα τους παρέδιδε (όπως ο Αββουρί τον Οτσαλάν) χέρι-χέρι στον σουλτάνο, χωρίς να πάρει κανείς από εμάς πρέφα (καλεντερίδηδες, για να τα αποκαλύπτουν, δεν έχουν μείνει πια πολλοί στη χώρα)….
      Εύχομαι οι τυπάδες τώρα που “μεταπήδησαν στρατόπεδο και χώρα” να ζητήσουν άσυλο σε δικό μας στρατόπεδο καταδρομέων και όχι σε αστυνομικό τμήμα, να φορέσουν μαζί τους τα (ελληνικά) πράσινα μπερέ, να “καταχωρηθούν στρατολογικά” στη μονάδα σαν “έλληνες καταδρομείς” προερχόμενοι δήθεν από Ελληνες ομογενείς -όλα είναι δυνατά σε μια χώρα σαν του Κούλη και του Τσίπρα, όπου τα πάντα είναι ξεχαρβαλωμένα ελέω ανεξέλεγκτου αριθμού πολιτογραφηθέντων ως “Ελλήνων” λαθροεισβολέων- και στη συνέχεια μαζί με τους δικούς μας να κάνουν μια κοινή “επίσκεψη” σε βουλή και μέγαρο Μαξίμου, για τα “περαιτέρω”…..
      Για κοινή γυμναστική εξάσκηση των μυών τους εννοώ, όχι τίποτε άλλο, μην πάει ο νους κανενός στο κακό! Αλλωστε, όπως εύστοχα τόνισε προχτες στην εκπομπή του ο Στέφανος, τα κινήματα είναι μεταδοτικά, έχουν κάποιους “ιούς” μέσα τους και ξαφνικά, χωρίς να το περιμένει κανένας ό,τι έχει συμβεί σε μια διπλανή χώρα μεταφέρεται αμέσως -με τον αέρα, με το νερό κλπ, δεν ξέρουμε τι – και συμβαίνει και στην διπλανή χώρα! Ετσι συμβαίνει και με τα πραξικοπήματα… Δεν υπονοώ κάτι, άλλωστε και εμείς (όπως και ο Ομπάμα και ο Πούτιν και λοιποί σε όλο τον κόσμο) είμαστε πάντοτε υπέρ της…. “συνταγματικής νομιμότητας κάθε χώρας” -άλλο τώρα ποιος προστατεύει (και από ποια καθάρματα) το ελληνικό σύνταγμα, και ποιοι δεν το σέβονται και το έχουν κάνει κουρέλι….
      Αλλωστε σαν τον Χίο είμαστε σταθερά ταγμένοι υπέρ της προάσπισης της ελληνικής δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ειδικά από αντιδημοκρατικά και ξενοκίνητα μνημόνια των σαμαρο-βενιζελοτσιπροκούληδων, των εκλεκτών δηλαδή σκοτεινών λεσχών και ξένων δυνάμεων (Μπίλντεμπεργκ κλπ).

      1. Προασπίζουμε το ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ- μέχρι τελευταίας ρανίδας του αιματός μας και αποκηρύσουμε κάθε προσπάθεια πραξικοπήματος από όπου και αν προέρχεται. Θα αγωνιστούμε για την Εβραιώπη των τραπεζιτών, των τοκογλύφων, των αλληλέγγυων, των δοσιλόγων της Παγκοσμιοποίησης μέχρι θανάτου.

    3. Όλοι οι μετανάστες πάνε στα hot spot όχι στην Τουρκία άλλαξε το σύστημα..;

    4. Η κυβέρνηση σήκωσε SUPER PUMA, αντικαταστάθηκε με άλλο, σπεύδουν πλωτά μέσα του λιμενικού και του πολεμικού ναυτικού και περιπολείται η περιοχή όλη μέρα.
      Τι έγινε ρε αλληλέγγυοι- στηρίζετε σουλτάνο με όλες σας τις δυνάμεις ?
      Η δημοκρατία νίκησε πάλι ! μπράβο πρώτη φορά αριστερά !

    5. Γλείφουν μέρα-νύχτα χωρίς αιδώ την π@#$τσα του σουλτάνου μέσω της εδώ τουρκικής πρεσβείας, μπας και θυμώσει και τους κάνει ντα με τη βέργα του, όπως ο δάσκαλος τα άτακτα παιδάκια στο δημοτικό σχολείο. Κάνουν τα πάντα να τον ικανοποιήσουν, αποδεικνύοντας ακόμη μια φορά ότι η μεταπολιτευτική Ελλάς παραμένει ένα τούρκικο προτεκτοράτο κάτω από τη δορυφορική σκιά της Τουρκίας και ότι δεν ήταν καθόλου λάθος που ο Τσίπρας δήλωσε ευθέως (και κατ’ ιδίαν) ότι είναι τουρκικής καταγωγής σε πρώην τούρκο νομάρχη της περιφέρειας της Ανδριανούπολης!!!
      Το μόνο που εύχομαι είναι οι τούρκοι κομμάντος τώρα που απέτυχαν να σκοτώσουν τον σουλτάνο και κρύβονται κυνηγημένοι κάπου εδώ στην Ελλάδα ανάμεσα στους τόσους λαθρό, να κάνουν τουλάχιστον ένα καλό για την Ελλάδα μας και μέσα στην απελπισία τους μπουν στη βουλή και στο μέγαρο Μαξίμου και “καθαρίσουν” τουλάχιστον -πιο εύκολα απ’ ότι στην Τουρκία- μερικούς από τους “δικούς μας” μπινέδες που κατ’ εντολή του σουλτανάτου κυβερνούν την πατρίδα μας….
      Μπας δηλαδή και λευτερωθεί η χώρα από τους αλήτες νεοδημοκρατοπασοκοτσιπραίους και ανασάνουμε λιγάκι σα λαός και σα χώρα από τον κατακλυσμό ισλαμολαθραίων ! Καθαρά από τούρκικη σπόντα αποτυχόντος στην Τουρκία αντιισλαμικού πραξικοπήματος που όμως το ίδιο θα έχει πετύχει στην Ελλάδα!
      Πλάκα δεν θάχε;
      Ούτως ή άλλως, τούρκοι έλεγχαν και ελέγχουν πάντα την πολιτική στην Ελλάδα. Aς είναι τουλάχιστον απ’ αυτούς που καθαρά αντιτίθενται στον σουλτάνο και φίλο των τζιχαντιστών. Αυτό έχουμε καταντήσει να σκεφτόμαστε πια, αφού τα δικά μας κομμάντος είναι ανίκανα- ή δεν θέλουν, το ίδιο είναι!- να μας ελευθερώσουν από τους οθωμανολάγνους μπινέδες που μας κυβερνούσαν και στο παρελθόν και συνεχίζουν να μας κυβερνούν και σήμερα, αλλάζοντας απλώς τα ελληνόηχα ονόματά τους στην κυβέρνηση και στη βουλή (“Σαμαράς”, “Βενιζέλος”, “Τσίπρας”, “Φίλης”, “Βίτσας”, “Γιαννάκου-Κούτσικου”, “Ρεπούση” κλπκλπ).

    6. Αν υποτεθει οτι οντως το πραξικοπημα το εκανε ο Ερντογαν τοτε γιατι να μην δεχθουμε οτι και αυτοι οι 8 ηρθαν στην Ελλαδα με εντολη του? Να ζητησουν πολιτικο ασυλο δηθεν και σε περιπτωση που τους το δωσουμε η Τουρκια να εχει την αιτια για να μας κτυπησει.

    7. Δεν υπαρχουν θαλασσια συνορα δεν μας ελεγαν τα κτηνη ΚΑμμενος Βιτσας Τσιπρας?Τωρα αποκτησαμε συνορα για να βοηθησουμε τον Σουλτανο?? Οποιος κινδυνευει η ζωη του καλοδεχουμενος ,αφηστε να ερθει η μιση Τουρκια ,αλλα ας κατευθυνθουν προς ΜΥΚΟΝΟ να ξεσκασουν με τις ΔΙΕΘΝΕΙς πορνες κ Ελλαδισταν

    8. Δεν υπαρχουν θαλασσια συνορα δεν μας ελεγαν τα κτηνη ΚΑμμενος Βιτσας Τσιπρας?Τωρα αποκτησαμε αυνορα για να βοηθησουμε τον Σουλτανο?? Οποιος κινδυνευει η ζωη του καλοδεχουμενος ,αφηστε να ερθει η μιση Τουρκια ,αλλα ας κατευθυνθουν προς ΜΥΚΟΝΟ να ξεσκασουν με τις ΔΙΕΘΝΕΙς πορνες κ Ελλαδισταν

    9. ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΕΛΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ.ΑΦΟΡΜΗ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΕ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ.

    10. Αράξτε δείτε κανένα ποδόσφαιρο ή ασχοληθείτε με τον ΕΝΦΙΑ και κανέναν πολιτικό αν πήγε τουαλέτα ή όχι.

    11. μολις περασαν δυο απατσι ελληνικα σε πολυ χαμηλη πτηση απο την ναξο,οχι σε θαλλασια περιοχη αλλα πανω απο την πολη της ναξου

    12. Εδω εχουν περασει στη χωρα μας ενας σωρος τζιχαντιστες,…οι τουρκοι πραξικοπηματιες τους μαραναν…!
      Το θεατρο του…παραλογου!

    13. Ti έγινε έπιασε λιμάνι ? Να το πούμε στα παιδιά του Σύριζα για να τους γυρίζουν πίσω-αυθημερόν.

    14. ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΣΕΓΓΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…………ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ, ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ……

    Comments are closed.