ΕΚΤΑΚΤΟ: ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ “ΓΕΡΜΑΝΟΣ” ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΗΣΑΝ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙ 82 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ “ΕΠΕΣΑΝ” ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ! ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ… ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΩΝ ΚΑΜΕΡΩΝ! (ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ) 

    Κοινοποίηση:
    aaa

    Πριν λίγη ώρα σας είχαμε ενημερώσει ότι στο υποκατάστημα “ΓΕΡΜΑΝΟΣ” που βρίσκεται στην Πετρούπολη – 25ης Μαρτίου 135 – ο δημοσιογράφος του “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” είχε ένα σοβαρό παρατράγουδο με τους υπαλλήλους.  Να σημειώσουμε και να τονίσουμε ότι δεν έχουμε τίποτα με τον “ΓΕΡΜΑΝΟ”, αλλά με την απρεπή κατά τον δημοσιογράφο συμπεριφορά των ανθρώπων που δουλεύουν στο συγκεκριμένο υποκατάστημα που γίνεται λόγος.

    a.t-petroupolis

    Υπενθυμίζουμε το περιστατικό:

    Στο υποκατάστημα του ” ΓΕΡΜΑΝΟΣ” στην οδό 25ης Μαρτίου 135 στην Πετρούπολη, γέροντας ηλικίας 82 ετών θέλησε να πληρώσει τον λογαριασμό του ΟΤΕ!

    Στο ταμείο ρωτάει τους υπαλλήλους για ποιο λόγο έχει χρεωθεί παραπάνω αυτήν την φορά κάποιες κλήσεις στο εξωτερικό! Ξαφνικά γύρω μαζεύτηκαν άλλη τέσσερις υπάλληλοι και άρχιζαν να τον κοροϊδεύουν. «Τι θες τώρα ρε παππού, άντε πλήρωσε το λογαριασμό σου και πάρε δρόμο» του έλεγαν με έντονο ύφος. Δεν αρκέστηκαν όμως μόνο στα λόγια αλλά άρχισαν να χειροδικούν πάνω σε ένα άνθρωπο 82 χρονών!!!
    Αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού ο γνωστός δημοσιογράφος και συντάκτης της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ Νίκος Τσιαμτσίκας, ο οποίος είχε μεταβεί στο υποκατάστημα για να πληρώσει το σταθερό του τηλέφωνο. Ο δημοσιογράφος είδε το σκηνικό να εκτυλίσσεται μπροστά του και δεν μπορούσε φυσικά να μην πάρει θέση.

    Βγήκε μπροστά!

    Στην προσπάθεια του λοιπόν να επέμβει για να σώσει το γεροντάκι οι υπάλληλοι χειροδίκησαν και πάνω στον συνάδελφο μας! Έφτασαν μάλιστα σε σημείο να αποσπάσουν το κινητό του επειδή άρχισε να τραβάει φωτογραφίες και βίντεο προκειμένου να καταγράψει το σκηνικό που λάμβανε χώρα μπροστά στα μάτια πελατών.
    Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο Νίκος Τσιαμτσίκας να καλέσει την αστυνομία (Α.Τ Πετρούπολης) που αξίζει να σημειώσουμε ότι βρίσκεται μόλις δύο τετράγωνα από το υποκατάστημα κινητής τηλεφωνίας.

    Φυσικά και ο “ΓΕΡΜΑΝΟΣ” διαθέτει κύκλωμα καταγραφής το οποίο πρέπει να ελεγχθεί για να δούμε τι ακριβώς έγινε. Φταίει ο γεροντάκος; Φταίνε οι υπάλληλοι; Γιατί κάποιοι ευθύνονται. Να μην τολμήσουν λοιπόν να σβήσουν την κασέτα γιατί αυτό θα σημαίνει ότι κάτι θέλουν να κρύψουν.

    Αυτή τη στιγμή ο δημοσιογράφος καταθέτει στο Α.Τ της περιοχής ως μάρτυρας και εξηγεί στους αστυνομικούς τι έγινε από τη στιγμή που μπήκε στο υποκατάστημα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι υπάλληλοι θέλουν να καταθέσουν μήνυση εναντίον του δημοσιογράφου για εξύβριση όπως ισχυρίζονται.

    Θα επανέλθουμε με νεότερες πληροφορίες. Μείνετε συντονισμένοι στο “Makeleio.gr” 

    Διαβάστε επίσης:

    ΤΩΡΑ! ΈΚΑΝΑΝ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΟΙ «ΜΠΡΑΒΟΙ» ΤΟΥ “GERMANOS” ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ! ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ….

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Ντου στον Γερμαναρα τραμπούκο !!Ολοι κάτω!!!

    2. αμα πανε τα ανιψια και τα παιδια του παππου στα καλοπαιδα αυτα…..που ολη η χωρα τωρα ξερουνε που δουλευουνε και ποιοι ειναι…..και τους κανουνε τουμπανο απο τις μαπες ……αδικο θα εχουν????

    3. Μπραβο στον δημοσιογραφο του Μακελειου που μπηκε μπροστα στο συμβαν…τα τσογλανια του Γερμανου ειναι για φτυσιμο καιρος για μποικοταζ να βγουνε μερικα τσογλανια απο αυτα στιν ανεργεια να φανε καλα…

    Comments are closed.