“ΕΝΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ!” – ΤΑΝΚΣ, ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ, ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΝΑ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ…

    Κοινοποίηση:
    ellad

    Κάνοντας ένα σερφάρισμα στο διαδίκτυο, πέσαμε πάνω σε ένα άρθρο του περιοδικού Forbes τον Οκτώβριο του 2011 παρακαλώ! Αν το διαβάσετε θα νομίζετε ότι γράφτηκε χθες!

    Δείτε τι έγραφαν τα διεθνή μέσα για την κατάσταση στην Ελλάδα πριν 4 χρόνια…

    Οκτώβριος 31 2011

    Μεταξύ αστείου και σοβαρού, διεθνή μέσα ενημέρωσης αναφέρονται σε επιβολή στρατιωτικού πραξικοπήματος ως λύσης στην Ελλάδα. Υποστηρίζουν ότι θα μας έβγαζε εκτός Ευρωζώνης και θα αποτελούσε τη λύση για την ελληνική μιζέρια

    Μετά από το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Handelsblatt που εξέφραζε φόβους για δικτατορία στην Ελλάδα, άρθρο του περιοδικού Forbes αναφέρει ότι ένα πραξικόπημα θα έλυνε τα προβλήματα της χώρας, καθώς θα την οδηγούσε εκτός Ευρωζώνης.

    Ο Tim Worstall αναφέρεται σε ένα όχι και τόσο αστείο ανέκδοτο που κυκλοφορεί στους κύκλους των οικονομικών αγορών το τελευταίο χρονικό διάστημα.

    Η Γερμανία, σύμφωνα με αυτό, αντί να επιχειρεί να χρηματοδοτήσει το ελληνικό χρέος, θα πρέπει να χρηματοδοτήσει ένα πραξικόπημα στην Ελλάδα.

    Ο λόγος είναι ότι δεν μπορεί να υπάρξει στρατιωτική δικτατορία στην Ευρωπαϊκή Ένωση και έτσι η Ελλάδα θα έπρεπε να φύγει από την ΕΕ.

    Συνεπώς ό,τι και αν συμβαίνει στην οικονομία της, θα γινόταν απλά το πρόβλημα κάποιων άλλων.

    “Το λυπηρό -αν όχι πικρό- σχετικά με το αστείο είναι ότι, αν αγνοήσουμε το μικρό πρόβλημα του ότι θα είναι στρατιωτικό πραξικόπημα, αυτό θα ήταν στην πραγματικότητα μια καλή λύση για την ελληνική μιζέρια”, συνεχίζει.

    Εκτιμά άλλωστε ότι είναι φύσει αδύνατον να αποπληρώσουμε τα χρέη, πράγμα που σημαίνει ότι η χρεοκοπία είναι αναπόφευκτη.

    “Η χρεοκοπία από μόνη της δεν θα λύσει το μεγαλύτερο πρόβλημα, που δεν είναι άλλο από την παγίδευση της χώρας σε μια νομισματική ένωση, η οποία καθιστά το ελληνικό εργατικό δυναμικό μη ανταγωνιστικό”, συνεχίζει.

    Αυτό, όπως αναφέρει, σημαίνει ότι οι μισθοί και το βιοτικό επίπεδο στην Ελλάδα θα πρέπει να μειωθούν κι άλλο για να γίνει η εργασία των Ελλήνων ανταγωνιστική. “Ή, αν προτιμάτε, η παραγωγικότητα των Ελλήνων εργαζομένων θα πρέπει να αυξηθεί πάρα πολύ και τάχιστα”, τονίζει.

    Οι δύο εναλλακτικές λύσεις, υπογραμμίζει, είναι εξαιρετικά δύσκολες και επώδυνες, προτείνοντας μία τρίτη εναλλακτική που είναι να εγκαταλείψει η Ελλάδα τη νομισματική ένωση και να ακολουθήσει αμέσως η υποτίμηση της νέας δραχμής.

    “Ο τρόπος που οργανώθηκαν η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Ευρωζώνη είναι τέτοιος, ώστε η έξοδος μιας χώρας από την νομισματική ένωση να θεωρείται αναγκαστικά ως δραματική ήττα για το σύνολο του “ευρωπαϊκού ιδεώδους”.

    Αυτό που θα επέτρεπε ένα στρατιωτικό πραξικόπημα -πάντα χωρίς να ληφθεί υπόψιν η μικρή λεπτομέρεια ότι πρόκειται για στρατιωτικό πραξικόπημα- είναι να επέλθει μια αλλαγή που θα ισοδυναμεί με τον πιο ανώδυνο τρόπο να λύσει η Ελλάδα τα προβλήματά της: χρεοκοπία και έξοδος από το ευρώ”, υποστηρίζει.

    Αναφερόμενος στο γεγονός ότι αναγκάζονται να κάνουν χιούμορ με τόσο φρικτά πράγματα, όπως είναι ένα στρατιωτικό πραξικόπημα, σημειώνει ότι αποδεικνύει τελικά πόσο δυσλειτουργική έχει γίνει η ευρωπαϊκή πολιτική.

    “Στην πραγματικότητα, κανείς δεν θέλει να συζητάει για μια δικτατορία ως λύση σε ένα σχετικά απλό οικονομικό πρόβλημα, όπως αυτό της Ελλάδας, αλλά αυτό μας αναγκάζουν κάποιοι να κάνουμε, αφού το σημερινό σύστημα αρνείται να λάβει σοβαρά υπόψιν οποιαδήποτε απλή λύση”, καταλήγει το δημοσίευμα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Οι Ένοπλες Δυνάμεις μου φαίνεται πως κοροίδευουνε τον κόσμο , και το κακό είναι πως δεν τον κοροϊδεύουνε από τώρα , αλλά τον κοροϊδεύουνε από το 1996 – 97 εποχής Ιμίων που έχασε η Ελλάδα μια βραχονησίδα της στα καλά καθούμενα.Παραπονιούνται σήμερα την εποχή που πλησιάζουμε στο 2016 για το ότι η Κως κατάντησε αποικία λαθρομεταναστών.Από το 1996 – 1997 δλδ που είμασταν στο φαρμακονήσι , μέχρι σήμερα συμβαίνει το ίδιο και δεν άλλαξε τίποτα.Τουρκία – Φαρμακονήσι , Φαρμακονήσι – Κως και Κως – Αθήνα.
      Πλήρωνε Έλληνα κοροϊδο της πτήσεις των ελικοπτέρων και των αεροσκαφών για να κάνουνε βόλτες οι λαθροΤαλιμπανέζοι.
      Πλήρωνε καημένε Έλληνα για να γίνεις ξένος μέσα στην ίδια σου την πατρίδα.
      Από τότε μέχρι σήμερα στημμένο παιχνιδάκι.
      Ούτε αυτοί ξέρουνε αριθμητικά πόσοι παράνομοι ήρθανε μέσα στην Ελλάδα.
      Μιλάμε για το απόλυτο χάλι.Τι να σου κάνουνε οι Ένοπλες Δυνάμεις.
      Τι να σου κάνουνε αυτοί που σήμερα δέχονται να τους εξυβρίζουνε σφοδρά ανυπότακτοι , Αιρετικοί και Ιεχωβάδες και να τους απειλούνε.
      Τι να σου κάνουνε αυτοί που αντί να πάνε να τους σπάσουνε το κεφάλι για την δόξα και την τιμή των Ειδικών Δυνάμεων στήνουνε τον πισινό τους στον κάθε ανυπότακτο της ομάδος Ο.Ε.Α που ρίχνει μπινελίκια κάθε μέρα το ΓΕΣ και το ΓΕΕΘΑ και το ΓΕΝ και πάει λέγοντας.
      Τι να σου κάνουνε αυτοί που ένας ανυπότακτος προσκυνημένος Ιωάννης Καραγεωργίου κάτοικος Βόλου Νέας Ιωνίας οδός Ελπίδος τους γονατίζει.
      Περπατάμε για το 2016 και πράτουν όπως το 1996 – 97 ταιζοντας τους Ταλιμπανέζους επάνω στο φαρμακονήσι με τις τροφές των commandos με αποτέλεσμα να μην τρωνε οι μαχητές και να τρώνε οι κάθε μελλοντικοί εχθροί του Έθνους που έρχονται από την Τουρκία ως δήθεν οικονομικοί μετανάστες ενώ στις βάρκες είχανε επάνω τους λεφτά από εκείνη την εποχή που ο κάθε ένας έχτιζε στο κράτος του ένα διαμέρισμα και ένα κατάστημα.Πόσο κοροιδια.Πόσο δούλεμα πια πρέπει να δεχθεί αυτός ο Ελληνικός λαός.Πόσο ακόμα να μειωθεί σε όλο τον πλανήτη.Πόσο ακόμα να γίνει του κόσμου το περίγελο.Αναμένει ο Έλληνας να μπούνε στην μέση οι Ένοπλες Δυνάμεις.Τώρα δεν θέλουμε να μπούνε.Τώρα μετά από 6 έτη που πουλήθηκαν όλα να το κάνουμε τι.Θα τα πάρουνε άραγε όλα αυτά πίσω;
      Δουλεύει ο Έλληνας πολίτης για να πληρώνει τις πτήσεις των ελικοπτέρων στο κάθε φαρμακονήσι πήγαινε – έλα , και στην συνέχεια πτήσεις για Κώς και συνεχίζουμε πτήσεις για Αθήνα , που καταλήγουνε τελικά οι δήθεν οικονομικοί μετανάστες.Οι μετανάστες που φέρνουνε και τα παιδιά τους , και που αυτά τα παιδιά που τότε ήταν 10 ετών σήμερα είναι 30 ετών και εξοντωνουν τους Έλληνες.Τα παιδιά που σήμερα είναι μέσα στην πατρίδα μας ως αντάρτες Μουσουλμάνοι.
      Οι Ένοπλες Δυνάμεις προσκυνήσανε τον κάθε απατεώνα πολιτικό , τον κάθε κλέφτη , τον κάθε ανυπότακτο , τον κάθε Ανθέλληνα και κοινός ΟΧΙ μόνο δεν μπορούνε να επέμβουνε και να πετάξουνε μέσα στην θάλασσα τους προδότες , αλλά δεν μπορούνε να κοιτάξουνε καν στα μάτια εμάς που μέσα σε βροχές και καταιγίες επάνω στο φαρμακονήσι φυλούσαμε θερμοπύλες βλέποντας τα Τούρκικα υποβρύχια στα 10 μέτρα.Δεν μπορούνε να μας κοιτάξουνε στα μάτια γιατί δεν μας είπανε ποτέ , πως θα επιτρέψουν τους ανυπότακτους να γίνουν ανώτεροι από εμάς και πως θα έχουν την δύναμη να εξυβρίζουν τις Ειδικές Δυνάμεις και να συκοφαντούνε τις προσωπικότητές μας.
      Ντροπή σε όλους αυτους που τόσα χρόνια δεν κάνανε τίποτα.Ντροπή σε όλους αυτους που γονατίσανε μπροστά στον εχθρό.Δεν τους αξίζει να υπηρετούνε την παατρίδα.Δεν τους αξίζει να κοιτάνε κατάματα την γαλανόλευκη.Το μόνο που τους άξιζε ήταν να δίνουνε εντολές να δώσουμε τις κονσέρβες μας στους λαθραίους μήπως και τα καημένα πεινάσουνε.Αίσχος και ντροπή.Τρίζουνε τα ιερά λείψανα των πεσόντων ηρώων του Έθνους αυτου.Που είσαι Καραθανάση , Γιαλοψέ Βλαχάκο και Ηλιάκη να δείτε.Που είστε να δείτε για ποιους θυσιαστήκατε.
      Που είστε να δείτε πόσο ανίκαανοι είναι όλοι αυτοί που κάποτε μας λέγανε πως δήθεν θα κάανανε τα πάντα για την πατρίδα επειδή είναι commandos αξιωματικοί.Που είστε παλικάρια να τους δείτε τώρα που κάθονται ως θεατές στον κινηματογράφο βλέπωντας την ταινία με τίτλο
      ” Η Ελλάς σβήνει ” Που είστε να τους φτύσετε κατάμουτρα.
      Εμείς ορκιστήκαμε να πολεμήσουμε για την πατρίδα.Είμαστε ενεργοί έφεδροι commandos και ότι περνάει από το χέρι μας θα το κάνουμε για τον Ελληνικό λαό.Δεν θαα προδώσουμε κανέναν.Δεν θα απογοητεύσουμε κανεναν.Δεν θα μας λυγίσει τίποτα γιατί ακολουθούμε το πιο μάχημο κίνημα που ονομάζεται ” Ελληνική σημαία και τιμημένη ιερή γη ”
      Όσο μας δαγκώνουνε τόσο θυμώνουμε.Δεν πονάμε.Θυμώνουμε.Και όταν θυμώνουμε , η απάντησή μας σε περίπτωση που δεχθεί επίθεση ο Ελληνικός λαός θα είναι άμεση και τους Τουρκομογγόλους , και στους Ταλιμπανέζους , και σε όλους.Θα νικήσουμε Έλληνες.Θα νικήσουμε.Έχετε θάρρος , πίστη , αρετή και τόλμη και να είστε σίγουροι πως θα νικήσουμε γιατί έχουμε Ελληνική ψυχή.Ατσάλινη.
      Με τιμή προς όλους τους Έλληνες
      ΣΤ.ΜΠ.

    2. συμφωνώ απολυτα μονο ο στρατος θα σωσει την χώρα στην καταντια αυτη που βρισκεται και που δεν συμμαζεύεται απο πουθενα πλεον

    3. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΑΝΑΛΟΝΟΝΤΕ ΣΕ ΔΙΆΦΟΡΑ ΗΡΩΪΚΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ. ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΣΚΟΥΡΙΑΖΟΥΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ “ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ” ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΙΕΡΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ.ΞΕΣΗΚΟΘΗΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

    4. ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ Κ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΡΚΕΤΑ Η ΣΑΠΙΑ ΔΕΙΝΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ Κ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΣΙΧΑΘΗΓΚΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

    5. ΠΡΩΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ Κ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΛΩΝ Κ ΠΟΛΙΤΕΥΤΩΝ ΤΥΠΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΤΕΛΕΙΑΣ ΤΖΗΜΕΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΙΣ ΕΠΙΤΑΞΗ ΤΩΝ ΣΟ¦ΣΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΣΤΡΑΤΟΣ Κ ΤΑΝΚΣ¦ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΣΥΥΛΛΗΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΣΥΣΣΙΤΙΩΝ Κ ΜΚΟ Κ ΔΗΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ Κ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ

    6. πραξικοπημα ναι….αλλα με εντολη λαου, πραγμα που σημαινει …η δεν παμε ολοι στις δουλειες μας και την αραζουμε στις πλατειες των γειτονιων μας (γιατι στο συνταγμα τρωμε δολιοφθορρα και αποσυντονιζετε η προσπαθεια) 1000 κερατεες δεν μπορουν να αντιμετωπησουν…..η δεν κατεβαινουμε στις εκλογες,πραγμα που σημαινει ε.δ.ε. σε ολους τους υποψηφιους,διαλυση των κοματων κλπ σε αυτες τις περιπτωσεις αναλαμβανουν την χωρα αριος παγος-πρυτανια-στρατος και γινετε νιμιμα…..με εντολη λαου….για να μην βρεθουμε σε καμια περιπετεια με κυανοκρανους και τετοια……………η μονη σωτηρια που βλεπω μπροστα μου ειναι αυτη……πρεπει να πεσει το συστημα,πρεπει να διαλυθει αυτος ο μηχανισμος που εχουν στησει σε βαρος μας μεσα στις κρατικες υπηρεσιες και κοινοβουλιο πρεπει να παρουν τον πουλο και τα ελικοπτερα τους και δρομο
      μακρια στα τσακιδια ολοι οσοι παιξαν ρολο !!!

    7. ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ ΚΑΙ ΛΑΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ. ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΣΟΒΙΕΤ, ΚΟΛΧΟΖ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΑ ΕΚΤΙΝΑΧΤΕΙ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙ ΣΤΑΛΙΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.

      1. Ναι αδελφε τους ρώτησαν και τωρα έχουμε σταλινοχουντικη συμμορία για να μας παραδώσουν δεμένους χειροποδαρα ( κατα προτίμηση ανάσκελα ) στο αφεντικο του κατοχικου κΥνοβουλιου .
        Τι τους κοιτάμε μωρε ; Μας σφαζουν κατα δεκάδες , και καθε μερα που περνά εκατοντάδες περνούν στην ανέχεια και την συμφορά …
        Αποχη . Γενικη καθολική απεργία μεχρι να συληφθουν , οσο αίμα και αν χρειαστει να δώσουμε .
        Αυτοι , ή , εμείς , ειναι μονόδρομος .

    8. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ , ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ.ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

    Comments are closed.