ΕΞΑΛΛΟΣ 25ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΑΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ! O ΕΡΝΤΟΓΑΝ EINAI ENAΣ “ΦΡΙΧΤΟΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ”! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    tourkoi

    Νέο κεφάλαιο στην κόντρα του με τον Ταγίπ Ερντογάν έγραψε ο διάσημος Τούρκος μπασκετμπολίστας Ενές Καντέρ.

    Όταν είδε το βίντεο με τον Τούρκο πρόεδρο να μιλά σε ένα εξάχρονο κοριτσάκι που έχει βάλει τα κλάματα και να του λέει πως θα ήταν τιμητικό για εκείνη και θα γινόταν μάρτυρας αν πέθαινε στο πεδίο της μάχης ο 25χρονος παίχτης των New York Knicks «απασφάλισε» και έγραψε στο Twitter «

     Φριχτός ψυχοπαθής» παραθέτοντας την είδηση. 

    Μάλιστα, ο Τούρκος Πρόεδρος πρόσθεσε πως το κοριτσάκι θα θαβόταν με την τουρκική σημαία αν πέθαινε με τόσο τιμητικό τρόπο, ενώ ολοκλήρωσε λέγοντας πως φαίνεται ότι είναι έτοιμη για όλα.

    Ο διάσημος Τούρκος μπασκετμπολίστας έχει εκφράσει σε πολλές περιπτώσεις την αντιπάθεια του στο πρόσωπο του Προέδρου της χώρας του.

    Από την πλευρά του ο Ερντογάν θεωρεί πως ο Καντέρ ήταν ένας από τους υποκινητές του πραξικοπήματος, με αποτέλεσμα να του έχει αφαιρέσει το διαβατήριο, ενώ θεωρείται ανεπιθύμητος στην Τουρκία.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Να δωσεις το σαπιο μουσμουλο της μανας σου βλασση , που οταν σε κυοφορουσε παιρνονταν με αραπαδες και για αυτο κουνηθηκαν τα μυαλα σου πουστρακι…. εσεις κανετε πιπες απο την κοιλια της μανας σας , βουλωστε τους βοθρους τα στοματα σας γιατι το επομενο που θα φατε θα ειναι τσεκουριες στα συφιλιασμενα σας σωθικα ως που να γινουν πατσας.

    2. Εγω λεω καλυτερα να δωσεις το σπιτι σου στους Τουρκους!!!! Ποιος σου ειπε οτι το Καστελοριζο ειναι ασημαντο νησι; Τους κατοικους του Καστελοριζου τους ρωτησες; Αυτο που γραφεις ειναι ντροπη και να το σκεφτει κανεις, πολυ περισσοτερο να το εκστωμισει!!! Μετα να δωσουμε και στους Γυφτοσκοπιανους και στους Αλβανους κλπ!!Να σκεφτομαστε πρωτα τι λεμε και τι γραφουμε!

    3. 1/3 θα σκοτωθουν, 1/3 θα βαπτισθουν και 1/3 θα φυγουν περα απο την κοκκινη μηλια.

      Α, καντε ενα DNA τεστ σε 1000 “τουρκους” απο Κωνσταντινουπολη, Σμυρνη κ.τ.λ και πειτε μας σε τι ποσοστο ειναι κοινο με το ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

      Ανατολικη Ελλαδα και τιποτα αλλο.

    4. Ναι ρε Βλάσση , και εμείς οι Σερραιοι σε ένα τσιγάρο δρομο είμαστε Βουλγαρία, να δώσουμε και κάνα χωριό εκεί έ;

    5. Και όπως έλεγε η θεία μου,ξέρεις πόσα ελληνόπουλα εκτουρκίστηκαν στο παιδομάζωμα???εμένα η φάτσα του μου κάνει για Έλληνα…αλλά κι έτσι να μην είναι εύγε στο νέο!!!

      1. Αν αυτη η καθαρα τουρανικη φατσα σου κανει για ελληνικη …μαλιστα τι να πω……αυτο σημαινει 1) τελικα τοσοι πολλοι περασαν απο αυτους στην ελλαδα με προσχημα τη θρησκεια και λεγοντας δηθεν οτι ειναι ελληνες (?)…ωστε εσυ σημερα να εχεις εξοικειωθει με αυτα τα μογγολοτουρανικα χαρακτηριστικα , ωστε να τα θεωρεις και ελληνικα (?), ενω ουδεμια σχεση εχουν…α) αυτη η καθαρα τουρκικη μυτογκα …ψαξε να δεις πως ειναι οι ελληνικες μυτες, και κανε συγκριση …β) το στενο μετωπο,και αρκετα δυσαναλογο με το υπολοιπο προσωπο, αλλο ενα καθαρα τουρανικοτουρκικο χαρακτηριστικο…οι ελληνες εχουν διαφορετικο μετωπο πιο μεγαλο και πιο αρμονικο με το υπολοιπο προσωπο… γ) βλεμμα και ματια που δεν ανηκουν σε προγονους λευκους ευρωπαιους, αλλα μεταξυ μας μοιαζουν πολυ με αποβλακωμενη αγελαδα… δ) οι αποστασεις μεταξυ των οφθαλμων χειλιων κτλ και το σχημα αυτων… και η δυσαναλογια μας δειχνουν ξεκαθαρα οχι λευκο μεσογειακο τυπο ανθρωπου…και 2) Θα επρεπε το μαθημα της ανθρωπολογιας να διδασκεται στα σχολεια και να μας δειχνουν τα χαρακτηριστικα της καθε φυλης(οχι για ρατσιστικους λογους) και πως οι ανθρωπολογοι ακομα και πριν βρεθει το dna μπορουσαν και μπορουν μεχρι σημερα να ξεχωρισουν σε ποια φυλη ανηκει ο καθενας μας…ακομα και απο τα οστα… Αν ειχες ασχοληθει εστω και λιγο θα καταλαβαινες με μια ματια οτι εχεις εναν γνησιο εκπροσωπο της συγκεκριμενης βαρβαρικης ασιατικης προελευσης φυλης …Κριμα να βλεπουν καποιοι αυτα τα χαρακτηριστικα και να νομιζουν οτι ειναι ελληνικα μεσογειακα….Επισης να πεις στη θεια σου οτι μαζι με ελληνοπουλα εκτουρκιστηκαν και αλβανακια σερβακια βουλγαρακια κτλ κτλ…

    6. Τα ίδια έχει πει κι ο Χακάν Σουκούρ, διάσημος ποδοσφαιριστής και με καριέρα σ’ ευρωπαϊκές ομάδες.

    7. εγω παντως παιδια πιστευω πως πρεπει να δωσουμε κανα νησι στον ερντογαν και για να ηρεμησει να μην μας ζαλιζει αλλα νομιζω ειναι και δικαιο αν προσεξετε τον χαρτη θα δειτε οτι πολλα ασημαντα νησια οπως το καστελοριζο ειναι σε αποσταση ανασας απο τα τουρκικα παραλια πας κολυμπωντας που λενε , ενω απο την ηπειρωτικη ελλαδα απεχουν μιλια μακρια και στον χαρτη φαινονται καπως παρατερα να ειναι σε σχεση με την ελλαδα

      1. Ανοητο πλάσμα. Τα νησιά αυτα δεν ειναι μια ανάσα μακρια απο τα Τουρκικά παραλία, αλλα απο τα Ελληνικά. Αυτα τα παραλία που εσυ αποκαλείς Τουρκικά, ηταν Ελληνικά για χιλιάδες χρονια. Δικα μας ειναι και γι αυτο τα νησιά αυτα ειναι τοσο κοντά στα παραλία. Δεν ειναι λοιπον μονο τα νησιά δικα μας, αλλα και ολα τα παραλία της Τουρκίας, που ειναι η Ιωνια. Μη σου πω και η ενδοχώρα ειναι Ελλαδα. Και δεν το λεω εγω αυτο, αλλα η ιστορία και τα αρχαιολογικά ευρήματα. Διάβασε λιγο ιστορία, μη φοβάσαι, δεν θα παθεις τιποτα. Αντιθέτως θα ανοίξει το κλούβιο μυαλό σου. Αντε ξυπνά επιτελους.

      2. Πού μένεις αστέρι μου να έρθουμε να σε συγχαρούμε; να έρθουμε να σε ξεκωλιάσουμε εννοώ. Γράψε διεύθυνση κ ερχόμαστε πασά μου

    8. Τελικά Τούρκος καλός μόνο νεκρός; Πως πάει για να ξέρουμε.

    Comments are closed.