ΕΠΙΚΟ! ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΜΑΖΙ! ” ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ “3” ΜΟΥ!! ΘΑ ΚΛΆΨΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!! ΤΕΛΟΣ…ΘΑ ΣΚΙΣΩ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ (NEO BINTEO)

    Κοινοποίηση:
    1

    Όλο θα και θα  και θα….σκάσε βρε παραμυθά… έλεγε και ένα γνωστό τραγούδι…

    Όσο και να κατεβάζουν τα βίντεο από το youtube, το αρχείο μας είναι μεγάλο…

    Εμείς τα θυμόμαστε και τα θυμίζουμε και στον νεομνημονιάκια κ. Τσίπρα.
    Δείτε τι έλεγε το 2011 ο Αλέξης Τσίπρας στην εκπομπή «Πρόσωπο με πρόσωπο» για τα μνημόνια!
    Δείτε το βίντεο:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Και τωρα μαγκες περιμενετε τις επομενες εκλογες.
      Κατι καλο θα σας εχουν ετοιμασει παλι.
      Και μετα τις μεθεπομενες.Και υστερα τις αντιμεθεπομενες.
      Για να απαλλαγειτε απο αυτον που θα σας πουλησει μετα.

    2. Στις εκλογές του Ιανουαρίου ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ γιατί εχαψα το παραμύθι του Τσίπρα που έλεγε στη Βουλή και προεκλογικά ότι τάχα ΘΑ τα καταργήσει και ΘΑ τα σκίζει τα μνημονικά. Τώρα τι;

      1. Τώρα ζήτησε συγνώμη απο την οικογενεια σου που την καταδικασες σε λιμοκτονια .
        Φτυσε στον καθρέπτη που σε κοροϊδεύουν και δεν κατάλαβες οτι τόσα χρονια οτι και να ψηφισεις , το ίδιο αποτέλεσμα εχεις .
        Τα κόμματα ΟΛΑ ειναι τα εργαλεία που μας Κ Ο Μ Μ Α Τ Ι Α Ζ Ο Υ Ν .
        ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟΚΟΥΤΙ που σε κρατά σε υπνώσει και δεν μπορείς πλέον ( οπως και τόσοι αλλοι ) να σκεφτείς .
        ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ειναι το ¨ κομμα¨ που θα μας ελευθέρωση .

    3. Η ουσια ειναι μια….οσο οι ”ανταρτες ” του συριζα στρογγυλοκαθονται στα εδρανα της βουλης κακαριζοντας (”αναιμακτα”για τον δοσιλογο πλεον τσιπρα)τοσο γινονται συμμετοχοι στο εγκλημα κατα του ελλ. λαου κ της πατριδος.Περασε ηδη απτη βουλη σχεδον ολο το καταστροφικο 3ο μνημονιο,διελυσε την επιτροπη γερμ. αποζημιωσεων,υποθηκευσε απροκαλυπτα ολη την εθνικη περιουσια κ τα κοιτασματα ,γλεφει πλεον τον κ..λο των τοκογλυφων……..ε τι δηλαδη ρε Λαφαζανη ,ρε Κωνσταντοπουλου περιμενετε και δεν παραιτηστε για να τον ριξετε τον αθλιο βρωμερο υποκριτη???
      Οσο το καθυστερητε τοσο ο κοσμος τα παιρνει στην κρανα βλεποντας σας να ΄΄παιδιαριζετε” στηριζοντας σιωπηλα το ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ μνημονιο κ τον ανθελληνα φλωρο κολοτουμπα κ στο τελος δεν θα γλυτωσετε ουτε εσεις απο το μενος του……………

    4. Η ουσια ειναι μια….οσο οι ”ανταρτες ” του συριζα στρογγυλοκαθονται στα εδρανα της βουλης κακαριζοντας (”αναιμακτα”για τον δοσιλογο πλεον τσιπρα)τοσο γινονται συμμετοχοι στο εγκλημα κατα του ελλ. λαου κ της πατριδος.Περασε ηδη απτη βουλη σχεδον ολο το καταστροφικο 3ο μνημονιο,διελυσε την επιτροπη γερμ. αποζημιωσεων,υποθηκευσε απροκαλυπτα ολη την εθνικη περιουσια κ τα κοιτασματα ,γλεφει πλεον τον κ..λο των τοκογλυφων……..ε τι δηλαδη ρε Λαφαζανη ,ρε Κωνσταντοπουλου περιμενετε και δεν παραιτηστε για να τον ριξετε τον αθλιο βρωμερο υποκριτη???
      Οσο το καθυστερητε τοσο ο κοσμος τα παιρνει στην κρανα βλεποντας σας να ΄΄παιδιαριζετε” στηριζοντας σιωπηλα το ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ μνημονιο κ τον ανθελληνα φλωρο κολοτουμπα κ στο τελος δεν θα γλυτωσετε ουτε εσεις απο το μενος του………………

    Comments are closed.