ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ: H KΡΗΤΗ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ- ΣΠΑΡΑΞΕ Η ΝΤΟΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ: «ΣΗΚΩ ΠΑΝΩ ΠΑΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ…»!!!

Κοινοποίηση:
ΝΤΟΡΑ

Η Κρήτη “αγκαλιάζει” για πάντα τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ένα από τα πιο γνωστά “τέκνα” της. Στα Χανιά, τη γενέτειρά του, δίπλα στην αγαπημένη σύντροφο της ζωής του Μαρίκα, θα ταφεί σήμερα ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Πριν ταφεί στο νεκροταφείο του Αργουλιδέ, με θέα στο Ακρωτήρι, τον πρώην πρωθυπουργό θα έχουν αποχαιρετίσει οι συντοπίτες του.

Από το βράδυ της Τετάρτης (31.05.2017), όταν έφτασε με C-130 στο αεροδρόμιο της Σούδας και από εκεί στο ναό της Αγίας Μαγδαληνής, πλήθος κόσμου πέρασε για να πει το δικό του τελευταίο αντίο. Καθ’ όλη τη διάρκεια της αγρυπνίας, δίπλα στο φέρετρο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, που είναι πάντα τυλιγμένο με την ελληνική σημαία, ήταν κάποιο από τα εγγόνια του. Δεν τον άφησαν ποτέ μόνο. Και νωρίς το πρωί, έφτασε ο πιστός συνεργάτης του, ο άνθρωπος που ήταν πάντα δίπλα του, ο Μανούσος Γρυλάκης. Ψηλέ περήφανε πατέρα μου σήκω πάνω γιατί άδειασε ο τόπος. Εχουν έρθει φίλοι πολλοί και δεν πάει να τους πω ότι απόθανες», είπε κλείνοντας η Ντόρα Μπακογιάννη με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετώντας τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Στεκω όρθια στην γη που τόσο αγάπησες και στην περηφάνεια μου για σένα να βρω την αντοχή, είπε με ραγισμένη φωνή η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η Ντόρα Μπακογιάννη απευθύνεται σε πρώτο ενικό στον πατέρα της. Και τον ευχαριστεί για την λεβεντιά του, που τους έμαθε να αγαπάνε την Κρήτη, να τιμούν τις φιλίες τους. Για την πίστη ότι όλα θα πάνε καά για τον τόπο. Όταν σου είπα ότι η χώρα δεν πάει κα΄λά μου είπες να έχω πίστη στους έλληνες. Σ ευχαριστούμε γιατί μας μπόλιασες δύναμη».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Κατέρρευσε η Ντορα, και με το δίκιο της η γυναίκα και ας ήταν ο μπαμπάς 100 χρόνων. Ο θάνατος δεν είναι κάτι το απλό. Θα ήθελα όμως να την ρωτήσω σαν πολιτικός που είναι, πως αισθάνεται για πολλά παιδάκια που πάνε στο σχολείο νηστικά, αλα γιατί ο μπαμπάς είναι άνεργος, αλα γιατί ο μπαμπάς έκλεισε το μαγαζί του εξ´ αιτίας των πολιτικών που κυβερνούν τι χώρα, και πολλά αλα και διαφορα. Η Ντορα δεν ανέβηκε στην εξουσία επειδή έχει κάποια ικανότητα που δεν την έχουν οι άλλες, ο κόσμος την έβαλε σ´αυτη τι θέση και ο κόσμος την κατεβάζει από εκεί. Μπορείς Ντορα να κανεις εση και το συναφή σου κάτι καλό για αυτήν την ρημάδα τι χωραααααα. Και αν δεν μπορείς αγάπη μου σηκο και φύγε από εκεί μήπως βρεθεί κανένας άλλος ((μη μασόνος)) πατριώτης.

  2. ΓΙΑΤΙ ΡΕ Π@ΥΣΤΗ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ (ΤΟΝ ΚΟΒΩ ΦΕΤΕΣ), ΟΤΙ ΑΝ ΨΑΞΩ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ, ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΡΜΠΟΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ, ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ??? ΑΜΛΕΤ ΝΑ ‘ΝΑΙ, ΟΘΕΛΛΟΣ ΝΑ’ΝΑΙ, Η ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ??? ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ “ΕΠΙΣΗΜΟΙ” ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ, ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ!!!!

  3. Πολυγλωσση η Ντορα, μιλαει εξισου καλα τα κρητικα, τα ελληνικα, τα αγγλικα, τα γαλλογερμανικα συν τη μητρικη της!!!

  4. “ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΦΙΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ” ΚΑΝΑ ΣΣΣΣΟΟΚΟΛΑΤΑΚΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!! “ΕΧΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΛΕΝ ΝΑ ΑΠΟΘΑΝΟΥΝ” ΓΡΟΙΚΑΑΑΑ!!!

  5. Στα φρυδια μας και 2 αυγα τουρκιας που αρεσουν στο Μητσοτακεικο,ρε δεν πα να μαμηθειτε που μας ζαλισατε τα φρυδια με τον βρυκολακα.

  6. Γιατι τους Δωσανε παρασημα για τις Προδωσειες που εκανε κατα τις Ελλαδος δλδ Ελεος…!

  7. Ελπίζω να μην πάει στον παράδεισο, γιτί θα τον ιδιωτικοποιήσει και δε θα μπορούμε να μπούμε εμείς οι υπόλοιποι φτωχοί.

Comments are closed.