Την Κυριακή 19/01/14, ήχησαν οι καμπάνες της πόλης Σειντνάγια για να ανακοινώσουν τις επιθέσεις κατά της χριστιανικής πόλης αλλά και εναντίον της Μονής των Χερουβείμ όπου εδρεύει το μνημειώδες περίβλεπτο γλυπτό του Ιησού Χριστού. Οι τρομοκράτες κινήθηκαν και εναντίον της Μονής του Αγίου Θωμά. Όλα τα τοπικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πληροφόρησης μιλούσαν για κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ενώ στις σελίδες τους οι ελληνορθόδοξες μονές μαζί με τις ανακοινώσεις τους δημοσίευαν και ικετευτικές εκκλήσεις στο Θεό.
Οι σύριοι φαντάροι μετά τη νίκη , το γλυπτό του Χριστού στο βάθος
Δημοσίευση από τη χριστιανική κοινότητα του Όρους Χερουβείμ στη Σειντνάγια. “O Θεός επιβλέπει εξ ουρανού και φυλάττει παντός κινδύνου”
Μονάδες του συριακού Στρατού με άνδρες των ειδικών δυνάμεων εθνικής άμυνας, κατάφεραν να απωθήσουν τους τρομοκράτες που αποπειράθηκαν να καταλάβουν την ελληνορθόδοξη Ιερά Μονή των Χερουβείμ , στην Σειντνάγια, επαρχία Δαμασκού.
Εξολόθρευσαν την πλειοψηφία αυτών, σκοτώνοντας 60 ισλαμιστές μαχητές και τραυμάτισαν αρκετούς. Οι αντάρτες αναγκάστηκαν να αποσυρθούν σε ένα καταφύγιό τους δυτικά της πόλης (breaking news sy). Επικεφαλής της μονάδας του συριακού στρατού που διεξήγαγε αυτήν τη νικηφόρα μάχη, ήταν ο επονομαζόμενος Abu Georges (ο γέροντας Γιώργος).
οι επίδοξοι καταπατητές της Μονής των Χερουβείμ
Όλα τα τοπικά ειδησεογραφικά όπως το ΒΤΝΝ, πανηγυρίζουν τη νίνη του συριακού στρατού και τη ματαίωση της κατάληψης της στρατηγικής αυτής μονής.
Μέχρι αργά το βράδυ είχαν ανακοινωθεί τα ονόματα μόνο δυο μαρτύρων του συριακού στρατού που έπεσαν ως υπερασπιστές της ιστορικής χριστιανικής πόλης και των μνημείων της. Πρόκειται για τον ελληνορθόδοξο γιό της απόρθητης Σειντνάγια Philip Sehadeh Alahmar και για τον στρατιώτη Saleh Ghanam.
Ο νεκρός φαντάρος Saleh Ghanam
Το site της πόλης Σειντνάγια αφιερώνει σελίδα στο μάρτυρα Φίλιππο Alahmar
Τα λιβανέζικα μέσα Alhadath news και Lebanon Files, επιβεβαιώνουν ότι δόθηκαν αδυσώπητες μάχες στις οποίες συμμετείχαν και οι λαικές πολιτοφυλακές της πόλης Σειντνάγια και ότι οι νεκροί από πλευράς ισλαμιστών υπερβαίνουν τους 200 στην ευρύτερη περιοχή. Το συριακό Sham Times News αποκαλύπτει ότι με βάση τα στοιχεία των νεκρών, οι περισσότεροι δεν είναι σύριοι ενώ έχουν ήδη ταυτοποιηθεί 4 Σαουδάραβες. Το SANA δημοσίευσε αργά τη νύχτα φωτογραφίες από τον βαρύ οπλισμό που αφαιρέθηκε από τους επίδοξους καταπατητές της Μονής.
Βρυξέλλες,Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά
ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΟΠΛΑ, ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ, ΟΠΛΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ, ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ-ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΟΙ ΚΟΠΡΟΤΟΥΡΚΟΙ ;;;
AN ΔEN ΣTEIΛOYN ΑΜΕΣΩΣ OI ΣΥΡIOI ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΑΙ TΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ, ΝΑ ΚΑΨΗ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ, ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΘΑ ΕΠΑΝΕΞΟΠΛΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΓΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΝΕΕΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ !!!
ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ, ΜΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΦΑΓΕΣ ΑΜΑΧΩΝ…..
Ούτε ένας κάφρος να μην μείνει! ΚΑι κλάμα στους Αμερικάνους , την ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ , τον ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, ΑΝΤΕΡCIA κλπ.
Ο Ιερώνυμος που είναι ρε παιδιά;
ΚΡΑΤΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ…ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ!!!!!!!!!!
Η ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ…………….
Ζήτω ο πρόεδρος Ασσαντ που αγωνίζεται για μια πολυφυλετική πολυπολιτισμική Συρία ενάντια στους ισλαμιστές φασίστες που θέλουν την εκκλησία να κάνει κουμάντο στη ζωή των ανθρώπων
ΣYΓXAΡHTHΡIA ΣΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΣΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΓΓΛΕΖΟΑΜΕΡΙΚΛΑΝΟΤΟΥΡΚΩΝ…………
ΑΓΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !! ΝΑ ΛΥΤΡΩΣΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ τούρκικα αρπακτικά ΚΑΙ ΤΟΥΣ μερσενάριους, ΠΟΥ, ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΟΥΝ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ, ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΡΗΜΑΞΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΦΤΑΣΟΥΝ.-
ακομα λιγο εμεινε και θα δειτε που θα πανε!
Οι αριστεροί τι λένε για όλα αυτά σε εμάς τους ανεγκέφαλους ;
Οι αριστεροί ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΙ τι λένε για όλα αυτά σε εμάς τους ανεγκέφαλους ;
ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΜΑΣ,Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΟΣ. ΟΠΟΥ ΠΑΝΕ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ……Η ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ…..ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ, ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΤΕΠΠΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ……ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΡΟΙ ΚΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΙ…ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΦΟΡΤΕ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ…….ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΣΦΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ…..ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΕΔΩ ΙΣΛΑΜΟΛΑΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ………..ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ/
ΗΡΩΕΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ. ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΕΛΟΥΝ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΟΥΝΙΤΙΚΟ ΚΙΟΛΑΣ.
ΡΕ ΜΕ ΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΠΛΕΞΑΜΕ. ΠΟΣΟ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Διαλυστε τους ισλαμοφασιστες και δωστε τους στα κορακια.