ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΣΑΝ …ΣΑΚΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ “ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ” ΣΕ ΚΛΟΥΒΑ! ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΗΤΑΝ ΣΤΑ 5 ΜΕΤΡΑ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ! – ΝΕΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΤΟΥ ΥΒΡΙΣΤΗ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥ ΠΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ Ε.Σ.Υ. ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΙΜΑ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ___ATYXV-800dsdsf_0

    Ατύχημα έλαβε χώρα το απόγευμα της Τρίτης 19 Ιουλίου στην οδό Βασ. Παύλου στον Αλμυρό.

    DSC_0269 DSC_0278

    Όπως διαβάζουμε στο almyrosinfo.gr, το ατύχημα συνέβη όταν η οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου παραβίασε το STOP και συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα επί της Βασ. Παύλου.

    DSC_0284 DSC_0290

    Από τη σύγκρουση η μοτοσυκλέτα έφυγε από το δρόμο κι ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα τη σφοδρή πτώση του αναβάτη. Ευτυχώς, ο αναβάτης φορούσε κράνος.

    DSC_0284 DSC_0290 DSC_0294

    almyro atyxhma

    Στη συνέχεια κάλεσαν στο Κέντρο Υγείας για να έρθει ασθενοφόρο αλλά δεν υπάρχει απογευματινή βάρδια στο ασθενοφόρο του Κ.Υ.. Με τον τραυματία να κείτεται στο πεζοδρόμιο για αρκετή ώρα, περιπολικό της αστυνομίας έφερε τη γιατρό από το Κ.Υ. στο σημείο του ατυχήματος.

    DSC_0295 DSC_0296 DSC_0297

    Καθώς το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθυστερούσε, επιστρατεύτηκαν οι πολίτες. Εργαζόμενος σε διπλανό συνεργείο πήγε στο Κέντρο Υγείας και έφερε φορείο. Στη συνέχεια, τοποθέτησαν τον τραυματία στο φορείο και με ιδιωτικό όχημα-κλούβα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας για να διακομισθεί αργότερα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου.

    DSC_0273 DSC_0271

    Ευτυχώς, ο αναβάτης φορούσε κράνος και δεν τραυματίστηκε στο κεφάλι ενώ παρέμεινε στο πεζοδρόμιο που έκαιγε από τον ήλιο για περισσότερο από μισή ώρα.

    Τέλος, κάποιοι κοιτούσαν με απορία το ασθενοφόρο που βρίσκεται για καιρό πάνω στο πεζοδρόμιο, ακριβώς στο σημείο που έγινε το ατύχημα. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν ανεξόφλητες οφειλές προς το συνεργείο και το ασθενοφόρο παραμένει εκεί για χρόνια να σκουριάζει….

    DSC_0298

    ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

    almyrosinfo.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. πρως τις μαιμουδες που ψηφισαν συριζα ευχομε ρε σιρυζα να σας τα παρει ολα κι να το απολαυσετε χλεχλεδες παρτακιδες βολεμενοι που μας κανατε ολους θελουμε κι μη να μας καβαλουν οι ουγκα ουγκα του συριζα κι ολων των σιστιμικων σκαταδων εκει πανω

    2. Εμεις θελουμε κρατος αλλα και να φοροδιαφευγουμε!!!Θελουμε να μην μας κοβουν αποδειξη για να μας κανουν καλυτερες τιμες αλλα θελουμε και υγεια,παιδεια κλπ!! Και σαν φτανει που δεν θελουμε να πληρωνουμε τιποτα βριζουμε κιολας το κρατος για την ανυπαρξια του!! Μπορει να βριζει μονο οποιος πληρωνει τα παντα !!! Υπαρχει πουθενα αυτος;;Ας κοιταχτουμε ολοι καλα!!Δεν υπαρχει κανεις μας!!!

    3. TΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΟΡΘΩΤΑ……
      ΜΑΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ……

    4. Ο κύριος που μιλάει στον ρεπόρτερ στο τέλος του βίντεο “τα λέει όλα”!
      Εκφράζει τη δυσφορία και την αγανάκτηση του απλού πολίτη, καθώς αναγκάζεται να εφεύρει τρόπους για την αυτοεξυπηρέτησή του. Ευτυχώς η απουσία του κράτους αναπληρώνεται μερικώς από την ευσυνειδησία των κατοίκων της γειτονιάς.

    5. πληρώστε την εφορία και τον ΕΝΦΙΑ κάνοντας ατελίωτες ουρές στις εφορίες για να νιώσετε ανακούφιση που κάνατε το πατριωτικό σας καθήκον, η κυβέρνηση έχει ανάγκη τα λεφτά σας για να συντηρηθεί και να μην υπάρξει ακυβερνησία

    6. “ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ? ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΡΑ”

      ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ
      Τζωρτζ Σμιθ Πάττον

    Comments are closed.