ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ! ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΟ: Ο ΑΤΤΙΚΑΡΧΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ 20 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ. ΤΡΕΜΟΥΝ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΝΤΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ

    Κοινοποίηση:
    imia_2016

    Στην απαγόρευση των αυριανών συγκεντρώσεων τόσο της Χρυσής Αυγής, όσο και των αντισυγκεντρώσεων ανακοίνωσε η ΓΑΔΑ αργά το βράδυ, γιατί φοβούνται σοβαρά επεισόδια μετά από ανεξήγητες προκλήσεις από τη νύχτα της Πέμπτης μεταξύ αντιεξουσιαστών- μεροκαματάκηδων της Κουμουνδούρου και Γερμανών τουριστών στο Μοναστηράκι. Σύμφωνα με ενημέρωση επισήμως από τη ΓΑΔΑ, η συγκέντρωση απαγορεύτηκε όπως απαγορεύτηκε και αντίστοιχη των αντιεξουσιαστών.

    Η επίσημη ανακοίνωση απο την ΕΛ.ΑΣ

    Ανακοινώνεται ότι, με Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, δεν επιτρέπεται, για λόγους δημόσιας ασφάλειας,κατά το χρονικό διάστημα από 06:00 μέχρι και την 24:00 ώρα του Σαββάτου 30 Ιανουαρίου 2016, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία στην περιοχή της Πόλεως Αθηνών, που περικλείεται από τις οδούς: Λ. Β. Όλγας (από τη συμβολή της με τη Β. Κωνσταντίνου) – δεξιά Λ. Β. Αμαλίας – αριστερά Φιλελλήνων – Πλατεία Συντάγματος – αριστερά Μητροπόλεως – δεξιά Νίκης – δεξιά Καραγιώργη Σερβίας – αριστερά Σταδίου – δεξιά Βουκουρεστίου – δεξιά Ακαδημίας – αριστερά Κανάρη – συνέχεια Πατριάρχου Ιωακείμ – δεξιά Μαρασλή – αριστερά Ι.Δ. Πατέρα – δεξιά Γενναδίου – αριστερά Ιασίου – δεξιά Βλαδήμηρου Μπένση – δεξιά Λ. Β. Σοφίας – αριστερά Χατζηγιάννη Μέξη – δεξιά Μιχαλακοπούλου – αριστερά Βασιλέως Κωνσταντίνου (μέχρι τη συμβολή της με τη Λ. Β. Όλγας).

    ΣΟΒΑΡΟ-Πριν από λίγο: Άγνωστα άτομα-πιθανόν του αντιεξουσιαστικού χώρου- στο Μοναστηράκι μαχαίρωσαν γερμανούς τουρίστες φωνάζοντας: “Είστε φασίστες”-Η αστυνομία το αποκρύπτει προς αποφυγή διπλωματικού επεισοδίου

    Τσίπρα, Ρουμπάτη, Τόσκα, Κουτζαμάνη, αξιωματικοί της ΕΛΑΣ: Η ανοχή στη βία κατά του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, αποδεικνύει συνενοχή αίματος. Αναλάβετε τις ευθύνες σας για ότι συμβεί. Παίζετε με τη φωτιά και θα καείτε…

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    59 Σχόλια

    1. Αυτό που συμβαίνει σήμερα στα νησιά μας, στις πόλεις μας και στα συνορα μας, δεν ειναι παρα το κυρίως θέμα μιας προαναγγελθείσας λαθροεισβολής, που το προοίμιο της γράφτηκε στη δεκαετία του 90, όταν οι ορδές του αλβαναριού κατάντησαν τις Ελληνικες συνοριακές μπάρες, τραμπάλα για τυχοδιώκτες [με τις ευλογίες των τοτε εγχώριων τοποτηρητων της διεθνους μασονίας

      Ο Αρμαγεδών πλησιάζει.

      Αυτοί που λαθροεισβάλλουν στην Ευρώπη μέσα από το μαλακό υπογάστριο του Ευρωπαϊκού Νότου είναι κατά 90% νεοι και αποφασισμενοι άντρες, ντοπαρισμένοι από τους μουλάδες τους για να γινουν οι πρωτοι γαζηδες που θα συνεχισουν την κατακτηση της “ηπειρου των απίστων”, απο εκεί που την άφησε άλλοτε ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής.

      Τα γυναικόπαιδα που δειχνουν οι καθεστωτικες τηλεοράσεις, για να παραπλανήσουν το πόπολο, εναι απλώς η προκάλυψη του λαθροαποικιακού στρατού του Ισλαμ.

      1. Καημένε Λευτεράκη, εσύ μόνο απόμεινες στον Μιχαλολιάκο και στους κουμπάρους του πιστό κομματόσκυλο. Ολοι οι άλλοι τον Κασιδιάρη θέλουν αρχηγό. Τουλάχιστον γλείφεις κανα κοκκαλάκι μετά την τόση ξεφτίλα σου ή μπα;
        Αρμαγεδών

    2. Εγώ έχω την βεβαιότητα ότι ο Μιχαλολιάκος κάνει τη συγκέντρωση των Ιμίων στα γραφεία του κόμματος, για να μην μπορεί να μιλήσει σε αυτήν ο Ηλίας Κασιδιάρης. Γιατί αν γινόταν η συγκέντρωση στην πλατεία όπως κάθε χρόνο, επειδή έχει ιστορικό περιεχόμενο, θα μπορούσε να μιλήσει και ο Κασιδιάρης σε αυτήν. Αλλά του έχει απαγορευτεί δικαστικά προς το παρόν η ομιλία σε τοπικές οργανώσεις και γραφεία της Χρυσής Αυγής. Ετσι δεν θα μπορέσει να μιλήσει απόψε στη συγκέντρωση για τα Ιμια. Είναι κι αυτός ένας τρόπος εσωκομματικού πολέμου που κάνει ο Μιχαλολιάκος εναντίον του Ηλία Κασιδιάρη.
      Τσακιρόπουλος Θανάσης

      1. Θα συμφωνήσω μαζί σου. Γιατί να κάνει στα κομματικά γραφεία του κόμματος ο Μιχαλολιάκος την εκδήλωση και να μην την κάνει σε μια πλατεία άλλη που να μην είναι μέσα στην απαγόρευση της αστυνομίας, ώστε να μπορεί τότε να μιλήσει και ο Ηλίας Κασιδιάρης στον κόσμο, αφού η εκδήλωση είναι ιστορική; Γιατί απλούστατα δεν θέλει ο Μιχαλολιάκος να μιλήσει ο Ηλίας Κασιδιάρης στους οπαδούς. Κάθε φορά που μιλάει ο Κασιδιάρης στους οπαδούς, κρέμονται από τα χείλη του και ακολουθούν σκηνές λατρείας του κόσμου στο πρόσωπό του. Γι΄ αυτό ο Μιχαλολιάκος με τρόπο του απαγορεύει την ομιλία. Φοβάται για την αρχηγική του καρεκλίτσα, αλλά αυτή τρίζει πολύ καιρό. Γι΄ αυτό πολεμάει τον Ηλία. Ολοι έχουμε αντίληψη και καταλαβαίνουμε τον εσωκομματικό πόλεμο που γίνεται από τον Μιχαλολιάκο στον Ηλία Κασιδιάρη. Δεν μπορεί ο Μιχαλολιάκος να ξεγελάσει κανέναν με αυτές τις αήθεις ενέργειες εναντίον του Ηλία Κασιδιάρη.
        Στ. Μπαλόπουλος

        1. ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΣΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ. ΣΤΟΝ Η. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ Η ΟΜΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. ΠΡΙΝ ΤΡΟΛΑΡΕΤΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ.

    3. ΠΟΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ(ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΝΟ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ),ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ?
      ΤΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ ΚΑΙ ΝΕΑ ΠΑΣΟΚΡΑΤΙΑ ΠΙΟ ΠΡΙΝ,ΠΟΤΑΜΙ ΚΛΠ…
      ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΦΑΝΟ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΧΟΥΝΤΟΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ,ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
      ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

      1. ΚΑΛΑ ΤΡΑΒΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

        1. Ρε φιλε την αληθεια ειπε..ειπε κατι λαθος? Μα τοσο πικροχολος και βλακας εισαι?

    4. Τον Ηλία Κασιδιάρη θέλει ο κόσμος της Χρυσής Αυγής για αρχηγό του κόμματος. Και όσο μένει ο Μιχαλολιάκος αρχηγός, οι οπαδοί φεύγουν από τη Χρυσή Αυγή. Αυτοί που μένουν είναι κάποιοι κομματικοί βολεμένοι και οι συγγενείς του Μιχαλολιάκου, επίσης βολεμένοι. Οι οπαδοί που δεν έχουν συμφέροντα στο κόμμα έχουν αρχίσει να φεύγουν εδώ και καιρό, από τότε που προφυλακίστηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης και θεωρήθηκε από αυτούς υπεύθυνος ο Ν. Μιχαλολιάκος, γιατί η προφυλάκιση του Κασιδιάρη έγινε αφού πήρε 16,1% στο Δήμο Αθηναίων και ο κόσμος ζητούσε να γίνει αρχηγός της Χρυσής Αυγής. Μετά την συνεχιζόμενη αποχώρηση πολλών χιλιάδων οπαδών, δεν μπορούν πια να κάνουν συγκεντρώσεις ανοιχτές με πολύ κόσμο, γι΄ αυτό και βρήκαν την απαγόρευση της συγκέντρωσης σαν δώρο εξ ουρανού για να μην γίνουν πανελληνίως ρεζίλι. Είναι σε όλους φανερό ότι ο Μιχαλολιάκος υποστηρίζει τη συγκυβέρνηση ΣΑΝΕΛ με τον τρόπο που μιλά και ψηφίζει στη Βουλή και η διαταγή της απαγόρευσης συγκεντρώσεων, είναι ένα είδος ανταπόδοσης των καλών υπηρεσιών του στον ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής που χωρούν ελάχιστους, θα πουν ότι είχαν πολυκοσμία και δεν είχαν πού να βάλουν να καθίσουν οι …πολλοί οπαδοί. Αυτά γίνονται στα κόμματα όταν δεν καταλαβαίνει ο αρχηγός τους πότε είναι καιρός να αποχωρήσει από την ηγεσία κι έτσι παρασύρει όλο το κόμμα σε κάθετη πτώση. Η κατάσταση στη Χρυσή Αυγή είναι πλέον μη αναστρέψιμη και η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης που είναι τόσο δημοφιλής και αγαπητός σε όλο τον πατριωτικό εθνικό χώρο, θα μπορούσε να ηγηθεί νέου πολιτικού σχηματισμού, έχοντας τις αγνές προθέσεις που διαθέτει πράγματι ο ίδιος στον πολιτικό στίβο και να βοηθήσει την Ελλάδα και το έθνος μας στη σωτηρία του.
      Μιχ. Τσερνίκος

    5. Οι προδότες του ΣΥΡΙΖΑ θέλουν φέτος να εμποδίσουν τα ΙΜΙΑ,ενώ ο Τρίπρας κατρακυλάει με τους λαθρομετανάστες και τα αριστερά παραμύθια. Δεν θα σταματήσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που έρχεται με την Ηγεσία της. Έσσεται ήμαρ…

    6. Όταν ένα κόμμα στηρίζετε για την άνοδό του σε κάτι τέτοιες εκδηλώσεις που είναι ιστορικές, αλλά τις καπηλεύεται το κόμμα και βαράει προσοχές στα αγάλματα, δεν μπορεί να επιβιώσει για καιρό. Χρειάζεται να έχει πολιτική πρόταση κυβερνητική, θέσεις πολιτικής και την έξωθεν καλή μαρτυρία, που με τα καμώματα του αρχηγού του δεν τα είχε ποτέ. Δεν είναι όλη αυτή η συμπεριφορά της Χρυσής Αυγής εθνικιστική, ούτε πατριωτική. Είναι μόνο χρυσαυγίτικη για να μαζεύει τις ψήφους κάποιων αφελών. Οι εθνικιστές και οι πατριώτες είναι άλλο πράγμα, δεν έχουν τη συμπεριφορά του αρχηγού της Χρυσής Αυγής. Για τους εθνικιστές έπρεπε να είναι αρχηγός ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο μόνος που ξεχωρίζει από το φαιδρό συνονθύλευμα της Χρυσής Αυγής. Ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει πολιτική οξυδέρκεια, ηγετικές ικανότητες και λόγο εθνικό πατριωτικό. Στο πολιτικό σκηνικό λάμπει σαν διαμάντι μέσα στο βούρκο της πολιτικής.
      Διονεσίδης Μάριος

    7. Την Χρυσή Αυγή ξεχάστε την, σε λίγο δεν θα υπάρχει ούτε ως ανάμνηση με τον Μιχαλολιάκο αρχηγό. Δεν μπορεί να φέρει κόσμο ο Μιχαλολιάκος στις συγκεντώσεις γιατί απλά οι οπαδοί την έκαναν για άλλες πολιτείες, δεν τον θέλουν για αρχηγό. Θέλουν τον Κασιδιάρη, αλλά επειδή ο Μιχαλολιάκος δεν φεύγει από την αρχηγική καρέκλα, κι έχει διορίσει όλους τους συγγενείς του στη Βουλή, αηδίασαν οι οπαδοί και έγινα μπουχός. Πέρασαν οι εποχές όπου όλοι έτρεχαν στο κάλεσμα του Ηλία Κασιδιάρη και μάζευε 50.000 κόσμο στο Σύνταγμα κι ας υπήρχαν οι διώξεις. Τώρα στο κάλεσμα του Μιχαλολιάκου μόνο κάποια κομματόσκυλα πάνε, ο απλός ανιδιοτελής κόσμος της Χρυσής Αυγής κατάλαβε ότι στη Χρυσή Αυγή ο Μιχαλολιάκος νοιάζεται μόνο για την καρέκλα του, οπότε ο φτωχός άνεργος ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής, ξύπνησε πια και αποχωρεί από το κόμμα αυτό. Αφού η ηγεσία δεν αλλάζει και το συνέδριο γίνεται για πλάκα, για να κοροϊδεύουν τους ψηφοφόρους, στο τέλος ξύπνησαν και οι ψηφοφόροι και φεύγουν από τη Χρυσή Αυγή. Γιατί και η κοροϊδία δεν μπορεί να γίνεται εσαεί. Κάποια στιγμή την καταλαβαίνουν και οι πιο ηλίθιοι.
      Magenta

    8. Κλαιω με τους βαρυμαγκες χρυσαυγιτες του πληκτρολογιου που εβριζαν και απειλουσαν τους συριζαιους να μην τολμησουν να απογορευσουν την εκδηλωση διοτι θα τους τσακισουν, θα τους παρουν τα σκαλπ, θα..θα..θα…και πριν αλεκτωρ λαλησει επεσαν στα τεσσερα.Χαυγιτες ειστε για γελια, πλεον κανεις δεν σας παιρνει στα σοβαρα.

    9. Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής δεν μπορεί να μαζέψει κόσμο στην εκδήλωση, γι΄ αυτό και βρήκαν αυτοί την καραμέλα σε συνεννόηση με τον ΣΥΡΙΖΑ για να μην γίνουν ρεζίλι. Κάποτε ο Ηλίας Κασιδιάρης το 2013 είχε μαζέψει 50.000 κόσμο στο Σύνταγμα παρά τις διώξεις. Τώρα ο Μιχαλολιάκος ούτε το βολεμένο σόι του δεν μπορεί να μαζέψει. Αυτή είναι η αλήθεια κι ας ξυπνήσουν οι χρυσαυγίτες να προλάβουν να κάνουν αρχηγό τον Ηλία Κασιδιάρη, προτού διαλύσει τελείως το κόμμα ο Μιχαλολιάκος. Εκεί πάει η δουλειά στη διάλυση, για να πέσει μαλακά στη δίκη ο αρχηγός.
      Ν. Πετρόπουλος

      1. Στάχτη στα μάτια ήταν φίλε, στην πραγματικότητα παρακαλούσε η ηγεσία της Χρυσής Αυγής τους Συριζαίους να απαγορεύσουν τη συγκέντρωσή τους για τα Ιμια, γιατί δεν μπορούσαν να συγκεντρώσουν αρκετό κόσμο. Και οι συριζαίοι τη θέλουν τη Χρυσή Αυγή στη Βουλή και να φαίνεται ενώ δεν είναι ισχυρή, για να κόβει κάποιες ψήφους από τη ΝΔ. Αν φαινόταν πόσο λίγο κόσμο μαζεύει η Χρυσή Αυγή για τα Ιμια σε ανοιχτή πλατεία, τότε θα έχανε η Χρυσή Αυγή ακόμη περισσότερους οπαδούς, κι αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ δεν το θέλει. Απαγορεύει λοιπόν τη συγκέντρωση κι έτσι κάνει κάποιους οπαδούς να θυμώσουν και να πάνε στα γραφεία της χρυσής αυγής που θα γίνει τελικά η συγκέντρωση, ώστε να μαζευτεί έστω εκεί κάποιος κόσμος, γιατί ούτε εκεί δεν θα μαζευόταν αλλιώς.
        Καρέ του Ρήγα

    10. Τα έχει βρει η Χρυσή Αυγή μια χαρά με τον Τσίπρα, ψηφίζει ΝΑΙ και ΠΑΡΟΝ στα νομοσχέδια κι αυτός τους έκανε τη χάρη να απαγορεύσει την εκδήλωση στα Ιμια, για να μην φανεί πόσο λίγοι οπαδοί θα μαζευτούν της Χρυσής Αυγής θα μαζευτούν. Την κάνουν στα γραφεία του κόμματος την εκδήλωση χαχαχαχαχα!
      Πισπιρόνι

    11. ΒΑΡΥΜΑΓΚΕΣ……. ΜΑΝΤΗΛΙΑ…. Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΝΤΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ…. ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ…….. ΥΠΟΚΕΙΨΕ Κ Η Χ.Α. ΕΝ ΤΕΛΕΙ……….ΣΤΟ “ΣΥΣΤΗΜΑ”,ΧΩΡΙΣ ΚΙΧ… ΚΛΑΥΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ… Η ΥΠΟΘΕΣΗ…..

    12. Αυτή η απόφαση βόλεψε πολύ τη Χρυσή Αυγή, γιατί δεν θα είχε πολύ κόσμο αν γινόταν η συγκέντρωση. Με τον Μιχαλολιάκο στην αρχηγία του κόμματος η Χρυσή Αυγή δεν μαζεύει πλέον κόσμο στις συγκεντρώσεις και αυτό έγινε και προεκλογικά στον Πειραιά όπου δήθεν ήταν αντισυγκέντρωση και γι΄ αυτό ο Μιχαλολιάκος μίλησε σε μικρό και περιφραγμένο χώρο έξω από τα γραφεία , όπου είχε πολύ λίγο κόσμο. Αν μιλούσε κανονικά στην πλατεία θα φαινόταν πόσος λίγος ήταν ο συγκεντρωμένος κόσμος εκεί και θα ξεφτιλιζόταν. Το ίδιο τώρα συμβαίνει και στη συγκέντρωση των Ιμίων σήμερα. Δεν υπήρχε περίπτωση να μαζευτεί πολύς κόσμος παρά τον καλό καιρό γιατί είναι πολλοί εκείνοι που απαξιώνουν πλέον τη Χρυσή Αυγή της οικογενειοκρατίας και του βολέματος. Και εκείνοι οι λίγοι που σκέφτονταν να έρθουν από την επαρχία, λόγω της κινητοποίησης των αγροτών, δυσκολεύονται να έρθουν μήπως και ταλαιπωρηθούν. Τα έχουν κάνει τάτσι μήτσι κότσι με την αστυνομία, για να βγάλει απαγόρευση συγκεντρώσεων και αντισυγκεντρώσεων (5 άνθρωποι η κάθε μια συγκέντρωση θα είναι) κι έτσι να μην ξεφτιλιστούν. Γι΄αυτό και το πολύ πολύ να βρουν ένα πολύ μικρό μέρος να κάνουν την εκδήλωση ώστε αυτοί οι λίγοι που θα παρευρίσκονται να φαίνονται πολλοί. Η Χρυσή Αυγή του Μιχαλολιάκου μας άφησε χρόνους, αλλά ο αρχηγός δεν το έχει καταλάβει και δεν αφήνει την εξουσία με τίποτα.
      Δ. Μαυρακέλης

      1. Ποιον δουλεύουνε ; Αυτά να τα πουν στους ουγκ ψηφοφόρους τους που τόσο καιρό τρέχανε σαν τα πρόβατα για τη Χρυσή Αυγή. Τώρα έφυγαν από το μαντρί οι περισσότεροι και το κόμμα βαράει διάλυση. Στη γιορτή για τα Ιμια, λίγοι οπαδοί θα πήγαιναν, γι΄αυτό και κάνανε την «απαγόρευση» της εκδήλωσης και πάνε στα γραφεία του κόμματος, όπου θα είναι πολλοί λίγοι, αλλά θα κάτσουν αραιά να φαίνονται περισσότεροι. Σας δουλεύει ο αρχηγός σας ρε χρυσαυγίτες; Δεν το βλέπετε το δούλεμα;
        Makis

    13. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ ΖΟΥΚΩΦ.
      ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΡΕ
      ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ

    14. Στα γραφεια καλει ο…ατρομητος αρχηγος της ΧΑ ( ναι αυτος οι διωξεις και φυλακισεις δεν τον τρομαζουν) τα μελη της οργανωσης για την εκδηλωση. Ουστ χεστες χρυσαυγιτες που μας το παιζετε και μαγκες, κοτες ειστε ρεεεεε. Αντε τωρα στα γραφειακια σας να κρυφτειτε και να αρχισετε την κλαψα παλι για το σταλινικο καθεστως. Εγω σας τα εγραφα και χθες και σεις μου το παιζατε μαγκες οτι δε μασατε και οτι η εκδηλωση θα γινει κανονικα. Αιντε γιατι εχετε ξεφτιλιστει τελειως.

    15. ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΟΥΡΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΖΟΥΚΩΦ ”ΤΟΣΚΑ” ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΒΑΡΙΕΣ ΠΟΙΝΕΣ.
      ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΛΛΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΕΡΟΥΚΑ.

      ΥΓ:ΟΤΙ ΧΕΙΡΩΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΕΕΙΝΟ ΚΟΜΜΟΥΝΟΛΑΜΟΓΙΟ.

    16. Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕΤΕ ΠΑΛΙΟΤΣΙΡΙΖΟΚΚΕΔΙΑ , ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΘΑ ΒΛΑΣΘΗΜΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΙΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΕΧΘΕΙ !

    17. Πολύ σωστή η απαγόρευση της συγκέντρωσης ειδικά μετά την πρόσκληση και γερμανών ναζιστών, λες και στα Ίμια επετεύχθη κάποια μεγάλη ναζιστική νίκη. Η σπορά των νικημένων ναζιστών, φασιστών κι εθνικιστών του 45 δεν έχει κανένα δικαίωμα να κάνει πορείες στο έδαφος των νικητών της, χρησιμοποιώντας ως άλλοθι τα τραγικά γεγονότα των Ιμίων.

      Είναι ντροπή οι ναζιστές να παρελαύνουν στα ιερά ελληνικά χώματα, τα οποία μόλυναν και μόνο με την παρουσία τους

      1. Σωστά, αυτά τα χώματα μπορούνε να τα πατάνε μόνο όσοι πηγαίνουν σε gay parade

        1. Ο/Η Αστο Αηττητε Έλλην,δεν πειθεις ουτε τον ευατο σου... λέει:

          Ρε γιδοβοσκε μπετοβλακα ποιοι προσκυνανε τους ναζιστες φασιστες γερμανοτσολιαδες της μερκελ? Η Χρυση Αυγη? ή μήπως τα χουντομνημονιακα αποκομματα των ΓΕΡΜΝΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ Τσυριζοταλιμπαν και η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε ?
          Ξυπνα γιδιιιι..
          Το ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ,ειναι η Χρυση Αυγη..Αυτη ειναι η αληθεια,κι αν εχεις αντιθετη αποψη, το συζηταμε με επιχειρηματα..περιμενω..

    18. αποφασιζουμε και διατασσομε,αυτη ειναι η δημοκρατια στην ελλαδα,εδω γεννηθηκε η δημοκρατια και εδω πεθαινει……δεν υποστηριζω κανενα απο τα πολιτικα ανδρεικελα αλλα να τα πργματα οπως ειναι,οπιοσδηποτε εχει το δικαιωμα να κανει συγκεντρωση ,μετα λενε χουντικους τους αλλους,αυτοι που παιρνουν αυτην την αποφαση να μην γινονται συγκεντρωσεις ειναι πολυ χειροτεροι………δυστυχως,οι χουντικοι λενε χουντικους τους αλλους,αυτα βλεπουν οι ευρωναζι και γελανε μαζι μας διοτι αυτο θελουν να μας βαζουν να πλακωνομαστε μεταξυ μας και απ οτι βλεπω δυστυχως το καταφερνυν,μακαρι να βγω ψευτης……..

    19. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ . Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ . ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΧΑΣΚΟΓΕΛΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ .ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ , ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΖΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ .ΔΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ .

    20. KATA T’ΑΛΛΑ… ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ “ΣΩΣΕΙ”… Κ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…….. Α,ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ. ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ….

    21. Στην Ελλαδα του ΣΥΡΙΖΑ,των Τσιπροκαμμενων,του Μουζ-Αλλαχ,και του Κουλη του Χρυσου επιτρεπονται μονο οι συγκεντρωσεις πλουμιστων κουνιστων τερψιπρωκτων και μελαμψων ισλαμολαθροπιθηκων.

    22. ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ

    23. Η συγκέντρωση θα γίνει κανονικά.Κλάψτε παράσιτα.

    24. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ!!!!!!!!!!!!

    25. η συγκέντρωση θα γίνει.Άλλωστε την έχουν ξανααπαγορεύσει οι….Δημοκράτε
      .

    26. Τολμήστε ρε μπάσταρδα συριζόσκυλα να πλησιάσετε και θα φύγετε με νεκροφόρες. Ξεφτιλισμένα μαρξιστικά πουτανογεννήματα.

    27. Κοτες οι ΧΑυγιτες ουτε ανακοινωση οτι ακυρωνεται η συγκεντρωση δεν εβγαλαν για να μην ξεφτιλιστουν. Το πολυ πολυ να κανουν καμια συγκεντωσουλα στα γραφεια της τοπικης παλι.

      Ετσι ωρε πατριωτες της ΧΑ θα ελευθερωσετε την Ελλαδα απο τους σταλινικους και τους ισλαμιστες? Μια ανακοινωση εβγαλε μονο η Ελλας του συριζα και σας μαντρωσε.

      1. Αγχώνεσαι κοτάρα που δεν βγάζουν ανακοίνωση;

      2. Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΠΛΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

        Υ.Γ. ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΘΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ!!!

        1. Μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά είναι και αυτή η οργάνωση όπως και το 99 της Βουλής. Καμία σχέση με τους φωτεινούς Έλληνες. Κάποτε θα μάθετε τί έχουν κάνει όλοι εκει μέσα και ελπίζω να σας ξανα μιλήσει ο φίλος, αδερφός σας για να εκτιμήσετε πολλά. (δεν αργεί αυτή η ώρα)

    28. Για μία ακόμη φορά οι Αναρχοπίθηκοι ανάλαβαν να παίξουν το βρώμικο παιχνίδι τους . Ένα απο τα αθήοντα που τους ανέθεσαν οι Εβραίοι τραπεζίτες είναι η φίμωση της φωνής των επικίνδυνων αντιπάλων .Αυτό κάνουν και εδώ.
      Όλοι στην συγκέντρωση

    29. ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΗΔΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΡΧΙΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ…ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ…ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ-ΜΗ ΛΗΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…

    30. Δεν ηταν γερμανοι τουριστες ηταν ακροδεξιοι.Προσκεκλημενοι της χρυσης αυγης.

    31. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ Η ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΙΜΗΣΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ.

    32. ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΛΑ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ . ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΙ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΑΙΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΙΧΩΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ

    33. Δηλαδή δεν θα γίνει η εκδήλωση για τα Ίμια ή θα γίνει της που..νας αύριο;
      Αλήθεια αν μαζευτούν χιλιάδες εθνικιστές ποιος θα τους μαζέψει, μήπως ο αττικλαρχης με την αστυνομία; χαχαχαχαχαχαχαχα

    34. Νέα Τάξη. Οι ημέρες μνήμης των υπέρ πατρίδος θυσιών δεν ωφελούν στην αποβλακοποίηση των λαϊκών μαζών.Επίσης δεν ταυτίζονται με αυτές οι δια διοικητικής πράξης ονομασθέντες νεοέλληνες,προερχόμενοι εξ’Ασίας και Αφρικής. ‘Η θα γίνουν οι πολίτες φυτά ή θα αποτύχει η Νέα Τάξη.

    35. Ζήτω η ΧΟΥΝΤΑ του συριζα. Μπράβο Καμμένε.

    36. Γαμώ τις μάνες σας πούστηδες αρχιφασίστες αριστεροί.

    37. Ρε σκουλίκι για το ασφαλιστικό να κάνεις εσύ με αυτούς που ψληφησες ηλίθιε…που έχεις το θράσος να μιλάς και από πάνω βρωμιάρη.Δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει η λέξη “Τιμώ” και η λέξη “Ήρωες”…είσαι μαθημένος στα σκατά οπότε γύρνα αμέσως στον προορισμό σου!

    38. Με μια τεραστια διαφορά…Το ένα είναι συγκέντρωση τιμής και μνήμης για τους Έλληνες πεσόντες και η άλλη παράνομη αντισυγκλεντρωση…δηλαδή προσπάθια φήμωσης…που σημαίνει φασισμός…αλλά…αφού προέρχεται απο την αριστερά το βαφτίζουμε επανάσταση και αντισυγκέντρωση…Λαμόγια βρωμερά δεν θα σας περάσει.Το κόμπλεξ σας γιατί είμαστε εμείς οι μόνοι που τιμάμε τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ μας σας προκαλει κόμπλεξ αφού είναι κάτι που δεν θα γίνεται ποτέ σας σκουλίκια.

      1. Ρε Χαρη,αφου η ΧΑ παρουσιαζεται ως η μονη πατριωτικη αντιμνημονιακη δυναμη του τοπου,ειδες εσυ να κανει μια πορεια,εκδηλωση,παρεμβαση εναντια στο τερατουργημα του ασφαλιστικου? Οι εφημεριδες κ τα φυλλαδιακια δε λενε τιποτα..Στο δρομο που ειναι η ΧΑ οεο?

        1. Παρουσιάζεται λες….οκ….όσο για το αν κάνει κάτι για το ασφαλιστικό μεγάλε αυτά που περνάνε τώρα αυτά τα λαμόγια τα φωνάζαμε σε εκδηλώσεις μας ότι θα έρθουν και τι έχουν σκοπό να κάνουν αλλά εσείς έίχατε κλειστά αυτακια τότε…τώρα κατόπιν εορτής έρχεσαι να μου πεις γιατί δεν κάνω μια πορεία για κάτι που ήδη υπερψήφησαν όλα τα λαμόγια εκεί μέσα εκτός από εμάς.Αντί να κατηγορείς τη Χρυσά Αυγή κατηγόρησε τον εαυτό σου που ψήφησε αυτά τα λαμόγια…και μην αρχήσεις εδω δεν τους ψήφησα….εγω δεν τους ψήφησα…εσύ δεν τους ψήφησες…ε πως στο διάολο βγήκε αυτό το πράμα κυβέρνηση;;;
          Αν κάνουμε πορεία για το ασφαλιστικό φαντάζομαι θα είσαι κι εσύ εκεί μαζί μας πρώτη γραμμή εεε….;;;

          1. Δεν έχει νόημα να απαντάς σε τέτοια σχόλια,τζάμπα χάνεις τον χρόνο σου με άτομα που το μόνο που ξέρουν είναι να βρίσκουν δικαιολογίες για να συνεχίζουν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα…Δηλαδή τίποτε!

        2. ΕΔΩ ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΟΙ ΧΟΥΝΤΑΡΕΣ;;;;

          ΕΠΕΙΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΟΡΓΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΤΟΠΟ!!!
          ΤΙ ΝΑ ΚΛΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ;;;
          ΡΕ ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    39. Δημοκρατία πάνω απ όλα

    40. ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ.

    41. “κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση”
      Καλώς ήρθατε στη Βόρειο Κορέα

    42. Αποφασιζομεν και διατασσομεν!
      Δια να βγαλομεν τον ασθενη εκ του γυψου!

    Comments are closed.